Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi dürü alıntı yaptım gecmısten ama cevap veremedım...

bızım şirkete bı fırmanın 40.000 tl borcu var tahsıl edemedık hacıze verdık adamlar dogu kokenlı sımdı geldıler kapıya dayandılar polıs felan cagırdık moralım acayıp bozuk kızlar...

hayırlısı olsun canm Allah sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

ayıp yaptıkları kapıya dayanmakla olmuyor bu işler. hem borçlu hem de süte çıkmaya çalışıo. ödeyemiyorsa otursunlar adam gibi anlaşma yapsınlar. bir dertleri varsa anlatsınlar dimi ama. uzlaşmaya gideceklerine işi daha kötüye sürüklemiş onlar.

Son düzenleme:

sorma lıonesse yaa adamlrın tıplerını gorsen zaten notunu verırsın allahım gucune gıtmesın kımsenın ama dın dıl ırk ayırt etmem ama neyse komınıstlık yaptırtmayın bana

haklısın zorluğu var eminim ama eskiler nasıl idare etmşler yoklukta bile. şimdi herşey kolay. yeterki insan severek yapsın. canım benim ya maaşallah ama çok tatlı senin ufaklıkta =) senin kalbin de yüzün kadar güzel nagi eşin çok şanslı valla

sorma lıonesse yaa adamlrın tıplerını gorsen zaten notunu verırsın allahım gucune gıtmesın kımsenın ama dın dıl ırk ayırt etmem ama neyse komınıstlık yaptırtmayın bana

ahaha anladım ben seni inşallah çözersiniz ama laftan anlamayan hödüklerlede nasıl anlaşılır bilmem. allah yardımcınzı olsun valla. ee ne oldu peki polis ne yaptı. bi zarar verdilermi adamlar size ?

Bildirim yapmayan SİYAMUM la KABURGADOLMASI kaldı konu hakkında fıkrı olan benım kacırdıgım bıseyler felan

ahaha anladım ben seni inşallah çözersiniz ama laftan anlamayan hödüklerlede nasıl anlaşılır bilmem. allah yardımcınzı olsun valla. ee ne oldu peki polis ne yaptı. bi zarar verdilermi adamlar size ?

Yaaa lıonesse aynen dedıgın gıbı valla Adamlar geldıler dayandılar kapıya acmadık kapıları zaten bızım burası baya korunaklı gıremezler ıcerıye...Polıslerde ne kadar zaman sonra geldıler anasını satayım adamlar bızı vursalar cenazeye yetısecekler anca tobe tobe yaa Nasıl bı memleket oldu bu turkıye yaa..

kız beni dolandırıp telefonumu çaldılar ya. polise video kaydını verdiğim halde adamı hala yakalayamadılar. herif dolaşıo elini kolunu sallayarak.

ayy ALlah yardımcınız olsun ya insan iş çıkışı filan korkar he, dikkat et kendine bu tiplerin ne yapacakları belli olmaz göz dağı vermek için firmada çalışanlarıda korkutmak isteyebilirler ama ALLAH KORUSUN tabi.

aaa nagişi nerden gördün sen??? nagiş kız şu güzelliğini bizde görelim bak merak ettim he
ay benim tatlım gamzecim tabi hergün aynı yerde tartılman lazım, iyi bari hadi çözümü buldun, tartı masrafından kurtuldun

kız beni dolandırıp telefonumu çaldılar ya. polise video kaydını verdiğim halde adamı hala yakalayamadılar. herif dolaşıo elini kolunu sallayarak.

şimdi o polislerin aldığı maaş helal mi sizce, kimse canla başla görevini yapmıyor arkadaşlar, heleki polis milleti. şu kalabalık istanbul trafiğinde bile bi kaza oluyo çağırıyosun, yarım saat 1 saat sonra geliyorlar 2 adımlık yere, insan hemen gelir aman trafik sıkışmasın filan diye, ama nerdeeee önce keyif, sonra zoraki iş yapıyor bir kısmı. işte böyle oluncada kazandıkları para helal olmuyor, bu sefer diyolarki ay maaşımız az, yetmiyor, bu paraya bukadar vs. halbuki adam gibi hakkını vererek çalışsalar paralarının da bereketi olur hiçte sıkıntı çekmezler. yani bu dediğim tüm meslekler için geçerli, hepimiz için öyle, nekadar çok hakedersek okadar bereketli olduğu düşüncesindeyimm ben hep.

Dogru soluyorsun bızım cok tanıdık sıvıl var gelıyorlar burda yemek yıyp cay kahve ıcıp tavla oynayıp gıdıyorlar bızım mudurle oohh dıyorum yaaa ne kebap ıs.İşini lagıyla yapan cok az malesef...

haklısın grafıkercım allahtan hep beraber gırıyor hep beraber cıkıyoruz servısle sorun olmaz heralde 12 adam korur benı

cnm gözükme adamlara iş çıkışı falan musallat olmasınlar benim yeni görev yerimde doğulu insanların yoğun olduğu bir bölge laf anlatana kadar cnmız çıkıyo

hahaha tşk ederim cnm o senin güzel bakmanla alakalı ufacığım bana benziyo ama ben kara o beyaz kızım olursa kesin kara olcak hem bide senin güzel gözlerin yeter bitanem hamile kalırsam sık sık senin fotolarına bakayımda yüzü gözleri benzesin sana ama kilosu ne sana ne bana benzemesin hiçç zayıflama topiklerine yolu düşmesin inşşş

facede ekliyiz bitanem sende varsa ekleşelim

Evet canımcığım buldum çözümü hatta şimdi annemi aradım 5 kiloluk su vardı evde onu koy tartının üzerine dedim, 5 kilo çıkacak mı bakalım, doğru dedi, bir sorun yok tartının bozukluğu hiç mühim değil yeni tartıda alırım ama kaç gündür kandırdı mı beni dedim boşuna mı sevindim diye üzüldüm bir an içim rahatladı

*** 9. Takım 249. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,2/69,1/-0,9/%-1,32)
Fadime02: (95,8/96/ -0,2/%-0,21)
Hoppidicik (86,9/86,5/0,4/%0,46)
Mursh: (81/81/0,0/%0,00)
TrulyScrumptious (84,9) İzinli
Siyamum (50,9/50,9/0,0/%0,00)
Nagieymen (66,8/66,1/0,7/%1,05)
Doksanaltmısdoksan(69,8/68 /1,8/%2,58)
Lıonessa (82/82,7/ -0,7/%-0,43)
Kaburgadolması (86) Kilo bildiriminde bulunmadı…
graphicdesigner (65/64/1,0/%1,54) Yeni Üye Hedef Kilo 57
Nora (78/76,2/1,8/%2,31) Yeni Üye Hedef Kilo 65

9.Takım Toplam % 0,21

murccum ellerine sağlık kaburgadolması dünden bildirdi sanırım eskiye dönük bakmak lazım yoksa bu hafta diskalifiye olacak galiba 3. haftadimi

facede ekliyiz bitanem sende varsa ekleşelim
AYYY nagişçim beni geri çağda kaldım, face im bile yok, ilk çıktığında bi üye olmuştum, sonra baktım gerek görmedim kapatmıştım, al işte bak sakla samanı gelir zamanı demkki :) eğer tekrar açacak olursam hemen bütün gruba yayaarım merak etmeyin

kız aklınla bin yaşa, bende evdeki tartımın doğruluğunu ölçmek için öyle bişey yapayım afferim tebrikler
bu arada sıralamaya bizde eklenmişiz ayy pek havalandım
ya ya ya şa şa şa grup 9 çok yaşa

Yap yaseciğim ben arada öyle denicem, yoksa kandırır valla bu elektronik cihazlar bizleri evet listeye eklenmişiz, çok sevindim ben de
Bu arada ben yine baya gaza geldim, zayıflayan kişiler resimlerini ekliyor foruma eski ve yeni hallerini gaza gelmek istediğimde oraya bakıyorum çok özendim onlara, artık renkli kıyafetler giymek istiyorum, 2 gün önce patronumun arkadaşı geldi, gamze dedi sen siyahı çok mu seviyorsun sürekli siyah görüyorum üzerinde dedi, ben de evet hem de daha ince gösteriyor dedim o da bırak boşver biraz renkli giyin bir dahaki geldiğimde renkli görücem dedi, valla adam haklı adam her geldiğinde üzerimde siyah var yastayım gibi çizmeler siyah elbise siyah üzerime üşüyorum diye aldğım hırka siyah kaban siyah Allah'tan ben siyah değilim siyah giymediğim günlerdede yine kapalı renkli kıyafetler giyiyorum, bitsin artık bu çile, ne kadar dolmuşum ben yaa hızımı kesmeden yazmışım hepsini

HAKKATEN YAA MAŞALLAH ADAM SENİ ÇOK GAZA GETİRMİŞ, FORUMDAKİ EN UZUN YAZINI YAZDIN HE
hadi bakalım bu haftayı sen önde kapadın, haftaya ne olacak görelim

HAKKATEN YAA MAŞALLAH ADAM SENİ ÇOK GAZA GETİRMİŞ, FORUMDAKİ EN UZUN YAZINI YAZDIN HE
hadi bakalım bu haftayı sen önde kapadın, haftaya ne olacak görelim

Hadi kışın iyi de canım, yazın güneş siyahı çekiyor pişiyorum yahu baya gaza geldim bu yaz renkli renkli kıyafetler giyinmek istiyorum

Haftaya bu kadar veremem kesin çünkü vucüttaki sular gitti dikkat ettiğim zaman düzenli her hafta 1 kilo veririm diye düşünüyorum 14 kilo verdiğimde bi ara durdu haftada yaklaşık yarım kilo verdiğim zamanlarda oluyordu ama genelde 1 kilo veriyorum her hafta 1 kilo versek süper olur Ben bu gazla hergün işe yürüyerek gider gelirim

Bu arada öğle menüm,
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım tabak patatesli,etli yemek.
1 fincan nescafe

Yarım litre su içtim ve hiç yeşil çay içmedim bugün.

şşş 9. takım banada yer var mııı... maratona geri dönmek istiyoruum.... huu huuuu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…