Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlar. Hastaydım ilaçlar uyutmuş iyce bildirim yapamadım kursada gidemedim uff çok kötü bi gün geçiriyorum :2:

şşş 9. takım banada yer var mııı... maratona geri dönmek istiyoruum.... huu huuuu.....

cnmm sen daha once bızımle beraber yarısmıstın sanırım yanlısmı hatırlıyorum :26: Şimdilik yerımız yok ama ıstersen takıl bızle yer olunca kaydırırız yada ıstersen baska takımlara bak ama sanırım herkes dolu bu aralar

olmasss ben burdaydım eskiden gene buraya gelcem işte bananee bananeee..... Bende okurum o zaman sizi napalım uslu uslu otururum bi köşede

Merhaba kızlar. Hastaydım ilaçlar uyutmuş iyce bildirim yapamadım kursada gidemedim uff çok kötü bi gün geçiriyorum :2:

Geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, havalara aldanma bu havalar insanı hasta ediyor, soğuk mu sıcak mı anlamıyoruz, ince giyiniyoruz, bir de bakmışız hastayız

cnm geçmiş olsun yalancı bahar çarptı galiba şimdi hasta olduğuna mı yanayım kursa gidemediğine mi kursa gitseydin ne oldu aşk meşk işleri dicektim hayırlısı sen iyileşte

oo kaptan bu ara seni çok pozitif gördüm her gelene takıl bize diyon valla gruptakileri tanıyamıcaz yakında

Geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, havalara aldanma bu havalar insanı hasta ediyor, soğuk mu sıcak mı anlamıyoruz, ince giyiniyoruz, bir de bakmışız hastayız

Teşekkür ederim kızlar. Ablam evleniyor ya kiralık ev tuttuk çok pisti temizlikçiye veremedik özen göstermez diye. Temizlik yaparken camlar falan açıktı üşüttüm galiba.
Kursta çarşamba yoktu cnm terasa bile çıktım belki görürüm diye ama yoktu P.tesiye artık kısmetse...

Evet mursh çok kişi gelmiş tanıyamadım geçmişide okuyamadım fazla ama bi liste yapalım tüm arkadaşları. Tek tek tanışmayalım

şşş 9. takım banada yer var mııı... maratona geri dönmek istiyoruum.... huu huuuu.....
valla pozitif bir arkadaşa benzettim seni, ozaman tam yerindesin derim, zaten daha öncede burdaymışsın okuduğuma göre, burası cümbüş yaa çok güzel, bi takılan bidaha gitmiyor , hoşgeldin canım . bide seni tanımayanlar arkadaşlar için kendini tanıtabilirmisin azıcık

canım çok geçmiş olsun, yaa valla merakla bekliyorduk grupça senin bugünkü anlatacaklarını tüh yaaaaaa

Teşekkür ederim tatlım valla bende bekliyorum o günü

ahaha. hakikaten ya ben de çocuğumu yedirmicem öyle ısrar etmicem. yaşamak için yesin annesi gibi yemek için yaşamasın.

geçmiş olsun siyamum.

Son düzenleme:
15 dk sonra spora gitcem şeytan dürttü hava süper gel gitme diyo bende hemen kkyı açtım bir baktım büşracımın çizelgesi -11 kusur kilo hemen toparlandım gitmeliyim spora

15 dk sonra spora gitcem şeytan dürttü hava süper gel gitme diyo bende hemen kkyı açtım bir baktım büşracımın çizelgesi -11 kusur kilo hemen toparlandım gitmeliyim spora

hahaha Buara hiç iyi örnek sayılmam sana yaptığım video aklımda onu yapcam bu akşam. Sporu unuttu bünyem forumda açılmış yeni merkez güzel diyorlar aylık 89 çokmu:44: Gitsemmi bende acaba 4 dakika var aramızda...

Merhaba şekercim,

Tanıtayım hemen daha önce bu grup baya bir takıldım kiloda veriyordum. Sonra saldım azcık kendimi almaya başladım sonra bildirim yapmaya utanmaya başladım. Sonra devamsızlıktan atıldım 66 kg larda falandım bu süreçte 70 i geçtim 71 gördüm ordan döndüm.... Rejim mejim 69 - 70 arasına düştüm baktım böyle olmayacak gittim geçen hafta spor salonuna yazıldım. Bir haftadır kendimin cibresini çıkartıyorum anca 500 gr verebildim onuda her an geri alcam korkusu yaşıyorum acaba verdim mi diye bir de yarında tartılcam garanti olsun. Şu an 68.7 kg yim boyum 1.58... Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....

git git ben 15 dakkalık yol yürüyorum spora gidicem diye dönüşte o kadar..... 30 dakka sırf spora gidiş gelişim....

uwww boyun 158 ve kilon 68 mi 58 56 olman lazım tabi bilmiyorum şuan nasılsın ama benim boyum 155 kilom 50 oldu hala düşünüyorum 45 olsam diye

git git ben 15 dakkalık yol yürüyorum spora gidicem diye dönüşte o kadar..... 30 dakka sırf spora gidiş gelişim....

Ben akşam evde kendim yapıyorum kondisyon bisikleti+bölgesel birde 35 dk+15 dk toplamda 50 dk yürüyüş yapıyorum işe gidip gelirken. Aslında normalde evde yapmak çok zor 1 gün yapıyorsun 1 gün yapmıyorsun ama ben düzenli yapmaya çalışıyorum aksilik çıkmadıkça hergün yapmaya dikkat ediyorum ya da başka birşey ile dengeliyorum. Mesela dün hep dışarıdaydım çok yorgundum sadece yürüş yaptım spor yapamadım ama dışarıda olduğum için sporun açığını bu şekilde kapatıyorum.

olmasss ben burdaydım eskiden gene buraya gelcem işte bananee bananeee..... Bende okurum o zaman sizi napalım uslu uslu otururum bi köşede

Cnnmmm oz<mana tekrardan hosgeldınnn Senı devamsızlıktan cıkarmısız bunun ıcın zaten yarısmaya 6 ay katılamazsın genel kurallara gore ma eger ıstersen dedıgım gıbı bızım takım ıcındekı yarısımıza eklerım senı genel lısteyı eklerken cıkarırım ...

Evt cnmmm sporla desteklemen ıyı olmus bu sefer hemen pes etme hedefıne ulas oyle gıt

Evet kızlar bu aralar pek bı motıveyım cunku kımseyı madur etmek ıstemıyorum bu guzel takımdan

Siyamumcummm

grafıker ve norayı bılıyorsun 2 haftadır bızle zaten bu hafta lısteye aldık

allmost ve btlbetul de takımdalar ama lgenel lısteye ekleyemıycem sadece o kadar gene yer bosalırsa allmostu alabılırız betul oyle bızımle burda
kaynasacak

uwww boyun 158 ve kilon 68 mi 58 56 olman lazım tabi bilmiyorum şuan nasılsın ama benim boyum 155 kilom 50 oldu hala düşünüyorum 45 olsam diye

yaaa bende onu diyorum işte şişkoyum.... şu an gayet bıngıl bıngılım.... yaa bende 50 lerde olmak istiyorum aslında ama bismillah yani bir altmışı göreyim.... o sonraki hedefim olcak.... ben bir normalime döneyimde inşallah gerisini sonra düşünürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…