- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.721
Merhaba kızlar. Hastaydım ilaçlar uyutmuş iyce bildirim yapamadım kursada gidemedim uff çok kötü bi gün geçiriyorum :2:
şşş 9. takım banada yer var mııı... maratona geri dönmek istiyoruum.... huu huuuu.....
Geçmiş olsun cnmm bı aksılık oldugunu tahmın ettıgım ıcın senı aynı gectım bu hafta dert etme ıstıratıne bak..
cnmm sen daha once bızımle beraber yarısmıstın sanırım yanlısmı hatırlıyorum :26: Şimdilik yerımız yok ama ıstersen takıl bızle yer olunca kaydırırız yada ıstersen baska takımlara bak ama sanırım herkes dolu bu aralar
Merhaba kızlar. Hastaydım ilaçlar uyutmuş iyce bildirim yapamadım kursada gidemedim uff çok kötü bi gün geçiriyorum :2:
cnmm sen daha once bızımle beraber yarısmıstın sanırım yanlısmı hatırlıyorum :26: Şimdilik yerımız yok ama ıstersen takıl bızle yer olunca kaydırırız yada ıstersen baska takımlara bak ama sanırım herkes dolu bu aralar
Geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, havalara aldanma bu havalar insanı hasta ediyor, soğuk mu sıcak mı anlamıyoruz, ince giyiniyoruz, bir de bakmışız hastayız
cnm geçmiş olsun yalancı bahar çarptı galibaşimdi hasta olduğuna mı yanayım kursa gidemediğine mi kursa gitseydin ne oldu aşk meşk işleri dicektim hayırlısı sen iyileşte
oo kaptan bu ara seni çok pozitif gördüm her gelene takıl bize diyon valla gruptakileri tanıyamıcaz yakında
valla pozitif bir arkadaşa benzettim seni, ozaman tam yerindesin derim, zaten daha öncede burdaymışsın okuduğuma göre, burası cümbüş yaa çok güzel, bi takılan bidaha gitmiyor , hoşgeldin canım . bide seni tanımayanlar arkadaşlar için kendini tanıtabilirmisin azıcıkşşş 9. takım banada yer var mııı... maratona geri dönmek istiyoruum.... huu huuuu.....
valla pozitif bir arkadaşa benzettim seni, ozaman tam yerindesin derim, zaten daha öncede burdaymışsın okuduğuma göre, burası cümbüş yaa çok güzel, bi takılan bidaha gitmiyor , hoşgeldin canım . bide seni tanımayanlar arkadaşlar için kendini tanıtabilirmisin azıcık
canım çok geçmiş olsun, yaa valla merakla bekliyorduk grupça senin bugünkü anlatacaklarını tüh yaaaaaa
hahaha tşk ederim cnm o senin güzel bakmanla alakalı ufacığım bana benziyo ama ben kara o beyazkızım olursa kesin kara olcak hem bide senin güzel gözlerin yeter bitanem hamile kalırsam sık sık senin fotolarına bakayımda yüzü gözleri benzesin sana ama kilosu ne sana ne bana benzemesin hiçç zayıflama topiklerine yolu düşmesin inşşş :
ahaha. hakikaten ya ben de çocuğumu yedirmicem öyle ısrar etmicem. yaşamak için yesin annesi gibi yemek için yaşamasın.
geçmiş olsun siyamum.
15 dk sonra spora gitcem şeytan dürttü hava süper gel gitme diyo bende hemen kkyı açtım bir baktım büşracımın çizelgesi -11 kusur kilo hemen toparlandım gitmeliyim spora
valla pozitif bir arkadaşa benzettim seni, ozaman tam yerindesin derim, zaten daha öncede burdaymışsın okuduğuma göre, burası cümbüş yaa çok güzel, bi takılan bidaha gitmiyor , hoşgeldin canım . bide seni tanımayanlar arkadaşlar için kendini tanıtabilirmisin azıcık
hahahaBuara hiç iyi örnek sayılmam sana yaptığım video aklımda onu yapcam bu akşam. Sporu unuttu bünyem forumda açılmış yeni merkez güzel diyorlar aylık 89 çokmu:44: Gitsemmi bende acaba 4 dakika var aramızda...
Merhaba şekercim,
Tanıtayım hemen daha önce bu grup baya bir takıldım kiloda veriyordum. Sonra saldım azcık kendimi almaya başladım sonra bildirim yapmaya utanmaya başladım. Sonra devamsızlıktan atıldım66 kg larda falandım bu süreçte 70 i geçtim 71 gördüm ordan döndüm.... Rejim mejim 69 - 70 arasına düştüm baktım böyle olmayacak gittim geçen hafta spor salonuna yazıldım. Bir haftadır kendimin cibresini çıkartıyorum anca 500 gr verebildim onuda her an geri alcam korkusu yaşıyorum acaba verdim mi diye bir de yarında tartılcam garanti olsun. Şu an 68.7 kg yim boyum 1.58... Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....
git git ben 15 dakkalık yol yürüyorum spora gidicem diye dönüşte o kadar..... 30 dakka sırf spora gidiş gelişim....
olmasss ben burdaydım eskiden gene buraya gelcem işte bananee bananeee..... Bende okurum o zaman sizi napalım uslu uslu otururum bi köşede
Merhaba şekercim,
Tanıtayım hemen daha önce bu grup baya bir takıldım kiloda veriyordum. Sonra saldım azcık kendimi almaya başladım sonra bildirim yapmaya utanmaya başladım. Sonra devamsızlıktan atıldım66 kg larda falandım bu süreçte 70 i geçtim 71 gördüm ordan döndüm.... Rejim mejim 69 - 70 arasına düştüm baktım böyle olmayacak gittim geçen hafta spor salonuna yazıldım. Bir haftadır kendimin cibresini çıkartıyorum anca 500 gr verebildim onuda her an geri alcam korkusu yaşıyorum acaba verdim mi diye bir de yarında tartılcam garanti olsun. Şu an 68.7 kg yim boyum 1.58... Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....
uwww boyun 158 ve kilon 68 mi58 56 olman lazım tabi bilmiyorum şuan nasılsın ama benim boyum 155 kilom 50 oldu hala düşünüyorum 45 olsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?