- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.741
Ben akşam evde kendim yapıyorum kondisyon bisikleti+bölgesel birde 35 dk+15 dk toplamda 50 dk yürüyüş yapıyorum işe gidip gelirken. Aslında normalde evde yapmak çok zor 1 gün yapıyorsun 1 gün yapmıyorsun ama ben düzenli yapmaya çalışıyorum aksilik çıkmadıkça hergün yapmaya dikkat ediyorum ya da başka birşey ile dengeliyorum. Mesela dün hep dışarıdaydım çok yorgundum sadece yürüş yaptım spor yapamadım ama dışarıda olduğum için sporun açığını bu şekilde kapatıyorum.
Cnnmmm oz<mana tekrardan hosgeldınnnSenı devamsızlıktan cıkarmısız bunun ıcın zaten yarısmaya 6 ay katılamazsın genel kurallara gore ma eger ıstersen dedıgım gıbı bızım takım ıcındekı yarısımıza eklerım senı genel lısteyı eklerken cıkarırım ...
Evt cnmmm sporla desteklemen ıyı olmus bu sefer hemen pes etme hedefıne ulas oyle gıt
Evet kızlar bu aralar pek bı motıveyım cunku kımseyı madur etmek ıstemıyorum bu guzel takımdan
Siyamumcummm
grafıker ve norayı bılıyorsun 2 haftadır bızle zaten bu hafta lısteye aldık
allmost ve btlbetul de takımdalar ama lgenel lısteye ekleyemıycem sadece o kadar gene yer bosalırsa allmostu alabılırız betul oyle bızımle burda kaynasacak
cnm en güzeli yürüyüş eğer göbiş falan varsa direkt gidiyor bende baldır basen sorun olmuştu onuda pilatesle hallettim var daha tabi tam çıtır olmadım sadece 36 bedene düştüm...
Ben akşam evde kendim yapıyorum kondisyon bisikleti+bölgesel birde 35 dk+15 dk toplamda 50 dk yürüyüş yapıyorum işe gidip gelirken. Aslında normalde evde yapmak çok zor 1 gün yapıyorsun 1 gün yapmıyorsun ama ben düzenli yapmaya çalışıyorum aksilik çıkmadıkça hergün yapmaya dikkat ediyorum ya da başka birşey ile dengeliyorum. Mesela dün hep dışarıdaydım çok yorgundum sadece yürüş yaptım spor yapamadım ama dışarıda olduğum için sporun açığını bu şekilde kapatıyorum.
Yapıyorsan düzenli problem yok... Problem amaan yarın yaparım cart curt diyosan ben gibi o zaman sakat... İşe gidip gelirkenki yürüyüşünü spor olarak sayma..... onu baştan söylieyyim bende yürüyorum bildim bileli o kadar dakka ama hep alıyom kilo hiç vermiyom.... Vücut ona alışık yani, o yüzden onu sayma ekstra yaptıkların mühim....
Önceden yapmıyordum kiMinibüse biniyordum, şimdi diyete başladım başlayalı yürümeye başladım, sabahları yürümüyorum işe geç kalırım diye minibüsle geliyorum minibüsten sonra 15 dk yol var yine 15 dk yürüyorum, eve giderkende hiç bir vasıta kullanmıyorum 35-40 dk yürüyorum, niye sayılmasın ki? Sonuçta hareket ediyorsun
.
dukancı arkadaslara duyurulur kıpada yagı azaltılmıs kako buldum hemde sonuncusunu ben aldım yulaf kepegıde aldım hadı bakalım yarı dukan hayırlı ugurlu olsun
günaydın kızlar malesef artıdayım sporda yaptım bu hafta
geçen hafta 95.8
bu hafta 96
spor 250 dakika
kızlar sizce normal doğum mu sezeryan mı ? Bu benim için çok önemli çünkü normal doğum da kesiyorlarmış diye duydum
*** 9. Takım 249. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (68,2/69,1/-0,9/%-1,32)
Fadime02: (95,8/96/ -0,2/%-0,21)
Hoppidicik (86,9/86,5/0,4/%0,46)
Mursh: (81/81/0,0/%0,00)
TrulyScrumptious (84,9) İzinli
Siyamum (50,9/50,9/0,0/%0,00)
Nagieymen (66,8/66,1/0,7/%1,05)
Doksanaltmısdoksan(69,8/68 /1,8/%2,58)
Lıonessa (82/82,7/ -0,7/%-0,43)
Kaburgadolması (86) Kilo bildiriminde bulunmadı
graphicdesigner (65/64/1,0/%1,54) Yeni Üye Hedef Kilo 57
Nora (78/76,2/1,8/%2,31) Yeni Üye Hedef Kilo 65
9.Takım Toplam % 0,21
arkadaşlar bu haftaki listeyi siz yapacaktınız sanırım yanlışmı biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?