Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm en güzeli yürüyüş eğer göbiş falan varsa direkt gidiyor bende baldır basen sorun olmuştu onuda pilatesle hallettim var daha tabi tam çıtır olmadım sadece 36 bedene düştüm...

Milli takıma giremedim desene.... Ama ben o kadar kilo alırken burda kalsaydııııım sonuncu olurdunuz hep... Size kıyak yaptım aslında

cnm en güzeli yürüyüş eğer göbiş falan varsa direkt gidiyor bende baldır basen sorun olmuştu onuda pilatesle hallettim var daha tabi tam çıtır olmadım sadece 36 bedene düştüm...

Canım ben de çok göbek fazla yok ama dümdüz de değil tabii benim en büyük sorunum basen ahh o basenler kaç yıldır belalım gibi peşimi bırakmıyorlar Herkes aslında kilon iyi de (görünüş olarak kilomu gistermediğimden sanırım) basenler işi bozuyor diyor ya sinirlerim bozuluyor önceden pek takmazdım ama şimdi mağazalarda birşey bulamayınca sinirolmaya başladım...
Basenlerin gitmesi için internetten bulduğum egsersiz hareketlerini yapıyorum bakalım fayda edecek mi, vucütta en zor giden yerlerde basenlermiş zaten

Yapıyorsan düzenli problem yok... Problem amaan yarın yaparım cart curt diyosan ben gibi o zaman sakat... İşe gidip gelirkenki yürüyüşünü spor olarak sayma..... onu baştan söylieyyim bende yürüyorum bildim bileli o kadar dakka ama hep alıyom kilo hiç vermiyom.... Vücut ona alışık yani, o yüzden onu sayma ekstra yaptıkların mühim....

Önceden yapmıyordum ki Minibüse biniyordum, şimdi diyete başladım başlayalı yürümeye başladım, sabahları yürümüyorum işe geç kalırım diye minibüsle geliyorum minibüsten sonra 15 dk yol var yine 15 dk yürüyorum, eve giderkende hiç bir vasıta kullanmıyorum 35-40 dk yürüyorum, niye sayılmasın ki? Sonuçta hareket ediyorsun
.

Ya tickerımı 45-48 e çeksem hile gibi olurmu :44: tamam şuan 50deyim ama mutlu değilim hep diyorum 48 yada 45 diye taktım resmen. Bedenen küçüldümde beynen kafamda hala kilolu hissediyorum :26: 45 yapıp yarışmada kalsam motive olduğum için yani. Yoksa zaten hedefim nisan sonu mayıs başıydı hızlı verdim sadece... Mursh mezuniyet için karneme az kaldı çeksem 45e sizle kalsam olur mu? kurallar nedir bilmiyorum etik değilse yapmam tabi ama varsa kolaylığı hemen çekeyim 45e? Ne dersin?

bende işe yaramadı da ondan dediydim kuzucum

dukancı arkadaslara duyurulur kıpada yagı azaltılmıs kako buldum hemde sonuncusunu ben aldım yulaf kepegıde aldım hadı bakalım yarı dukan hayırlı ugurlu olsun

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 tane dukan muffini

ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino

ÖĞLE: 2 biber, yarım domates, 1 büyük parça tavuk haşlama, marul ve havuç rendesi

ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino

AKŞAM: 2 buçuk dukan muffini, 1 dilim dukan ekmeği, 1 parça lor peyniri, 2 dilim hindi füme

Toplam 2 litre sıvı aldım
spor yok.

Bugün nedense iştahım çok açık :S

kızlar sizce normal doğum mu sezeryan mı ? Bu benim için çok önemli çünkü normal doğum da kesiyorlarmış diye duydum

Normal doğum daha sağlıklı, kesme olayı senin vajinan dar geldiyse oluyor, zaten makattan ölçüm yaparlar doğumdan önce, ona göre normal ya da sezaryen olup olmayacağına karar verirler, eğer müsaitse vajina boyutu, o zaman zaten kesmelerine gerek kalmaz. sezaryen ise doğum anında daha rahat ve de artık iz kalmıyor estetik dikiş atıyorlar, ama sonuç olarak yine de ameliyat

Oleyyyy 1. olmuşum

CUMA zayiflama YARIŞMASI 249. ETAP SONUC LİSTELERİ
16 Mart - 23 Mart

Takım derceleri

1. 4.takım
2. 13.takım
3. 6. takım

Bireysel dereceler
1.4.takımdan Pellis %2,58 9. takımdan doksanaltmışdoksan %2,58

2.9.takımdan nora %2,31

3.5.takımdan kepelekimeleki %2,11

Son düzenleme:

Takım içi Bireysel Dereceler

1 Doksanaltmısdoksan 2,58
2 Nora 2,31
3 graphicdesigner 1,54
4 Nagieymen 1,05
5 Hoppidicik 0,46
6 Mursh: 0,00
7 Fadime02: -0,21
8 Lıonessa -0,43 :88:
9 Edda1985: -1,32 :113::117:

Yuppi 2.olmuşum Çok pis gaza geldim yine

Bu arada günaydın herkese Dün akşamki menülerimi yazayım,

1 kase çorba
1 tabak patates püresi

Dün kardeşimin doğum günüydü, 1 dilim pasta yedim istemeye istemeye yedim ama telafi edicem inşallah
Dün yürüyüş yapamadım, 100 basen+50 mekik çektim.

Bu sabah
20 dk yürüyüş
1 tabak patates püresi

Bu akşam yarım saat yürüyüş yarım saat kondisyon bisikleti yarım saat bölgesel çalışma yapacağım, pastayı telafi etmem lazım, zaten gece çok vicdan azabı çektim sanki verdiğim kiloları aldım gibi hissettim nedense

Günaydınlaar...

Murshcum benide katsana yaaa şu gayri resmi çizelgene.... Benim başım kel miiii.... Göbeğen kocaman desen anlarııım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…