- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.761
soksanatmışdosan ve gamzeee tebrikler, grubumuzun iftihar kaynakları
kızlar be haftasonları biraz yoğun oluyorum gelen giden, dışarı filan derken hafta içi kadar sık giremiyorum, ama aralarda hep gözüm size, girip konuları takip ediyorum.
biri sizi gözetliyor yani haberiniz olsun
Günaydınlaar...
Murshcum benide katsana yaaa şu gayri resmi çizelgene.... Benim başım kel miiii.... Göbeğen kocaman desen anlarııım.....
İki gundur diyet yaptigim halde kilom onceki gunlerden fazla cikiyor regl oldugum icindir diye umuyorum ama moralim cok bozuk
Hoşgeldin canım, teşekkürler
Sanırım benden başka cumartesi çalışan yok, burası cumartesi günleri çok sessiz, sakin oluyor, arada uğrayın ses verinDün spor yaptın mı canım, nasıl gidiyor?
Canlr herkese slm olsun ... Bu hafta sonu az kacamaklı bol neşeli geçsin herkese.
Dün gec saatlere kadar çalıştım cok yorgunum bıran once aksam olsun ıstıyorumm...Dun genel lıste toparlama sırası bızdeydı calıstıgım ıcın anca bu saatte yapma fırsatım oldu malesef...Hatırlatma yapan arkadasa cok tesekkurler.Takvımıme ısaretlememe raghmen fırsatım olmadı malesef...Neyse gecte olsa yaptım lısteyı takım olarak dereceye gıremesekte 2 arkadasımız bıryselde derecedeler906090 ve norayı tebrık edıyorum
Dun ferıhayı ızleyemedım gıdıyımde onu ızlıyım barı
Hoşgeldin canım, teşekkürler
Sanırım benden başka cumartesi çalışan yok, burası cumartesi günleri çok sessiz, sakin oluyor, arada uğrayın ses verinDün spor yaptın mı canım, nasıl gidiyor?
Bende burdayııııım..... İstiyosan gürültü yaayım acık
Ohh ohh iyi yalnız kalmadımArada ses vermen yeterli canım çok sıkılıyor cumartesileri herkes dışarda, havada çok güzel ofise tıkıldık kaldık bu güzel günde...
Oyyy oyyy nora hakketten fınal fecıymıs aglattılar valla benıhaftaya kadar bekle bekleyebılırsen artık...
Bızımde cumartesı gunlerı merkez calısmadıgı ıcın cok sesız oluyor ofıs tel bıle calmadı bugun hıc o kadar yanı ama sımdı ben kopegımızı dolastırmaya cıkıcam hem yuruyus olsun hem hava guzel kafam yerıne gelsın...
mursh hiç sorma ya final çok kötüydü(( Feriha'ya da vuran vurana (( fragman çıkar belki bugün..
mursh birşey sorucam geçenlerde lazere gidicem diyordun sen yüzüne mi lazer yaptırıyorsun? Ben yüzüme lazer yaptırıyorum, 6 seansa girdim hala tüyler çıkıyor, sende gidiyorsan senin nasıl diye sormak istedim. Kesin çözüm diyorlar, sadece ayva tüyleri çıkarmış, azalma oldu olmadı değil ama yine baya çıkıyor..
Aman nora ferıhada abartıyor sankı cocuk onun kotulugu ıcın yapmıs gıbı sen benı satın aldın dıyor.Bu kadar sevıyorken bu derece nefret nasıl olur bence bu sefer ferıha abarttı ıns frangman cıkar bıran once....
Ayyy cnmm sorma yarama bastın ben once yuzumle basladım sonra bacaklarımı ve kollarımı yaptırdım genıtale gecemedım henuz korkuyorum acısından :18: şimdi cnm bu ıste makına onemlı bıde yaptırdıgın yer...(Hıjyen profesyonellıkten bahsetmıyorum)
Yüzüm ıcın 12 seans gırdım ılk 7 seans IPL dıe bı mkınaya gırdım ondan pek cozum alamadım zaten nette arastırdıgındada modern agda tmamen cozum deıl dıyor...Sonrda 4 seansta DIOD dıye bı cıhaza gırdım.Ben umıdımı kaybettım tamamen cozum beklemıyorum zaten.Benım bu fual denıyo ya kulagın onu ordan ceneme kadar bıttı dıyebılırım her ıkı tarafta dedıgın gıbı ayva tuylerı cıkıyor emın ol onlarda goze batmıyor eskıye gore super yanı(Ben acayıp kıllı bırı oldugum ıcın) cenem cene kemıgım boyunca bıyıgım bıde boynumda cıkıyor malesef halada devam edıyor...
Kollarımda bacakalrımda azalma var ama bazı bolgeler o kadar ınatcı kı hıc lazer yaptırmamısım gıbı cıkıyor...Mesela alt bacak kaval kemıgı ustu hem kalın hem youn bıtmek bılmedı orası...
Yaptırdıgın yerın soyle onemı var bazen sallıyorlar o salladıkları seans hıc bı ıse yarmıyor.Guvenılır bıyer olmalı kı benım kendı kuaforum yapıyor 5 yıldır musterısıyım bazen benı bıle salladıgını dusunuyorum allahtan yanındakı kızlar benı sevıyorlarda ılgılenıyorlar
Yanı cnmm bu ıse cok para doktum ve artık sıkılmaya basladımmm...Benımkı bıtırme garantılıydı 10 seanstan sonra bıtene kadar para odemıycem ama kuaforum agzından kacırdı yanımda keske bıtırme garantılı demeseydım kımsenınkı bıtmedı felan dıe...Bence ınsnların zayıf noktalarından faydalanıyorlar kıl kılo vb seyler gıbı
oHHH gıttım nohut cugu gezdırdım geldım sonra bı guzel yıkadım hem bana spor olmus oldu hemde hayvancık pıstı rahat etmıs oldu Tanımayanlar ıcın bu nohut bey ;
Eki Görüntüle 374690 Eki Görüntüle 374691
mursh ben de yüzüme ve koltuk altıma yaptırıyorum koltuk altımdan memnunum şimdilik 3 seans olmasına rağmen gayet iyi ama yüzümden hiç memnun değilim ben ilk başta aleksandır denilen cihazı kullandım daha sonra tüyler azalınca dioda geçtiler evet eskiye göre azalma var ama seanslara gitmesem 2-3 ay içinde yine uzarda uzar. Benim gittiğim yer bulunduğum yerdeki en iyi merkez. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, çok ilgililer her seanstan sonra memnun kalıp kalmadığımı öğrenmek için bir bayan arıyor şimdiye kadar memnundum ama 6 seansa girdim yüzüm için hala siyah tüyler var, benim ki de garantili ama forumda okuduğum yazılar beni korkttu lazer yüz için kesin çözüm değilmiş diyorlar ama ben yarın konuşmaya gidicem, o kadar para veriyoruz ve garanti verıyorlar boşuna mı veriyoruz onca parayı ben bacaklar ve genital bölge için de başlayacaktım ama yüz ve koltuk altı bitmeyene kadar başlamam onlara.
mursh ayrıca ben de eskiye göre şu anki kıllar için de şkrediyorum ben her hafta iple yüzümü almaktan yaralar çıkmaya başlamıştı, eskiye göre iyi ama garanti sadece ayva tüyleri kalır dedikleri için beklentim yüksek oluyor yoksa bilsemki sadece tüyler azalıyor bunada razıyım derim, sonucta garanti veriyorlarsa bitene kadar seanslara devam ederler sanırım, tüyler bitmeden seansları yarıda bırakmazlar inşallah, yarın konuşucam bakalım ne diyecekler.
Yaaa bıtırme garantılıyse ver kacv seanssa parasını bıtırene kadar gıt kac gunde bır senı saensa alıyorlar? benımkı 45 gunde bır mesela bende sımdı dıodla gırıyorum dıod ıyı bır cıhaz bende koltuk altımı yaptırıyorum gecen senasta 5 10 tane kıl cıkmıstı sımdı mesela 30 gun oldu yptırlı kaymak gıbı 1 tane tuy yok bazı aylarda hormonlarda tetıklıyor cok yada az cıkmasını yaa benım yuzum ıstedıgım kıvama gelsın ben 3 4 yda bı gıdıp yaptırmaya razıyım valla bende sırle aldırıyordum 15 gunde bı kuafore rezıllık yanlız bıyık cok ınatcı bıtmıyor bıde acı durumu nasıl sende dıod acı verıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?