- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.781
Benden komple bitirme garantili olarak toplam ücreti aldılar, benimde ayda birdi şimdi 45 günde bir yaptılar aslında 2 ayda bir olması gerekirmiş ama benim çabuk çıktığı için 1,5 ayda bir gitmem gerekiyormuş.Benim yüzümü diodla yapıyorlar jel kullanıyorlar canım yanıyor ama çok değil. seansa girdikten sonra benim de çok güzeli tertemiz oluyor ama 1 ay olmadan çıkıyor, benımde fauller eskiye göre çok çok iyi ama bıyıklar hala aynı(( ordaki bayanda dedi, bıyıklar çok zor bitiyormuş, forumda iğneli lazer kesin çözümmüş diyorlar, açıkcası ben gitmeden önce hiç araştırmadım arkadaşım çok memnun kalmıstı gittim görüştüm söyledikleri debeni tatmim etti yaptırmaya başladım şimdi forumda yazılanları okuyunca üzüldüm açıkcası ben 8-9 aydır gidiyorum, yarın açık açık konusucam, evet tüylerim çoktu benim ama tüylerimi görerek bitirme garantisi verdiler sonuçta, 2 sene 3 sene ne zaman biterse bitsin gitmeye razayım ben, yeterki bitene kadar seanslara devam etsinler.. Müşteriyi mağdur edecek bir yere benzemiyor umarım sorun çıkmaz sonunda...
murs dukana hoş geldin ben .dün balık koca 1 tabak salata yedim ekmeksiz ama tartıda bu sabah 97 çıktım elma sirkesi içince sanada oldumudukancı arkadaslara duyurulur kıpada yagı azaltılmıs kako buldum hemde sonuncusunu ben aldım yulaf kepegıde aldım hadı bakalım yarı dukan hayırlı ugurlu olsun
canım geçmiş olsun ya çok kötü gün geçirmişsin inşallah daha böyle şeyler olmazBi dürü alıntı yaptım gecmısten ama cevap veremedım...
bızım şirkete bı fırmanın 40.000 tl borcu var tahsıl edemedık hacıze verdık adamlar dogu kokenlı sımdı geldıler kapıya dayandılar polıs felan cagırdık moralım acayıp bozuk kızlar...
cnm sen paranı pesın vermıssın bıde bıtırme garantılı dedılerse tabıkıde 3 4 yıl ne kadarda bıtecekse gıdersın bıtırme garantılı demek bu demek zaten.Cnm sen ıst arastırma fırsatın daha cok olabılırmıs ama burası cok kucuk bıyer ıst gore bu ısı yapanda ole cok yer yok ynı benım fazla secenegım yoktu acıkcası...Ama sunu soyleyebılırım acayıp moralım bozuluyor seansa gırmeme yakın benım canım cok acıyor cunku jelle yapıyorlar ama sankı bazı yerlerı kıl testeresıyle kesıyorlar gıbı oluyor :18: benden sonra baslayan 2 arkadasım var onlarınkı bıttı benımkı bıtmedı daha bıde kısıden kısıye cok fark edıyor malesef...Walla bu kıl tuy ıslerı cok zor yaa bole kaymak gıbı olan ınsanlara cok ımrenıyorum yaaa
murs dukana hoş geldin ben .dün balık koca 1 tabak salata yedim ekmeksiz ama tartıda bu sabah 97 çıktım elma sirkesi içince sanada oldumu
canım geçmiş olsun ya çok kötü gün geçirmişsin inşallah daha böyle şeyler olmaz
Teşekkürler mursh
Dünkü bölümü muhteşemdi, hele sonu ağlıcaktım nerdeyse, ayy bi kavuşamadılar bunlarda hep bir sorun.
Sen de bugün çalışıyorsun demek, bizim burası cumartesileri çok sakin oluyor ve benim canım çok sıkılıyor, ben de aynen sen gibi dizi izliyorumBen de beni affeti izlicem
mursh hiç sorma ya final çok kötüydü(( Feriha'ya da vuran vurana (( fragman çıkar belki bugün..
mursh birşey sorucam geçenlerde lazere gidicem diyordun sen yüzüne mi lazer yaptırıyorsun? Ben yüzüme lazer yaptırıyorum, 6 seansa girdim hala tüyler çıkıyor, sende gidiyorsan senin nasıl diye sormak istedim. Kesin çözüm diyorlar, sadece ayva tüyleri çıkarmış, azalma oldu olmadı değil ama yine baya çıkıyor..
oHHH gıttım nohut cugu gezdırdım geldım sonra bı guzel yıkadım hem bana spor olmus oldu hemde hayvancık pıstı rahat etmıs oldu Tanımayanlar ıcın bu nohut bey ;
Eki Görüntüle 374690 Eki Görüntüle 374691
o kadar moralim bozukki kendimi yemeğe verdim yine off sinir oluyorum neden hergün tartılıyorum bütün motivasyonum sıfırlanıyor reglden olduğunu bildiğim halde böyle oluyor
vaaayyy 1. ve 2. bizim takımdan hee..öpüyorum ikisinide kocamaaannnnCUMA zayiflama YARIŞMASI 249. ETAP SONUC LİSTELERİ
16 Mart - 23 Mart
Takım derceleri
1. 4.takım
2. 13.takım
3. 6. takım
Bireysel dereceler
1.4.takımdan Pellis %2,589. takımdan doksanaltmışdoksan %2,58
2.9.takımdan nora %2,31
3.5.takımdan kepelekimeleki %2,11
oo murç bende bugün yulaf kepeği aldım..hadi bakalım inşallah bir işe yarar..dukancı arkadaslara duyurulur kıpada yagı azaltılmıs kako buldum hemde sonuncusunu ben aldım yulaf kepegıde aldım hadı bakalım yarı dukan hayırlı ugurlu olsun
oo murç bende bugün yulaf kepeği aldım..hadi bakalım inşallah bir işe yarar..
oHHH gıttım nohut cugu gezdırdım geldım sonra bı guzel yıkadım hem bana spor olmus oldu hemde hayvancık pıstı rahat etmıs oldu Tanımayanlar ıcın bu nohut bey ;
Eki Görüntüle 374690 Eki Görüntüle 374691
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?