Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm sen paranı pesın vermıssın bıde bıtırme garantılı dedılerse tabıkıde 3 4 yıl ne kadarda bıtecekse gıdersın bıtırme garantılı demek bu demek zaten.Cnm sen ıst arastırma fırsatın daha cok olabılırmıs ama burası cok kucuk bıyer ıst gore bu ısı yapanda ole cok yer yok ynı benım fazla secenegım yoktu acıkcası...Ama sunu soyleyebılırım acayıp moralım bozuluyor seansa gırmeme yakın benım canım cok acıyor cunku jelle yapıyorlar ama sankı bazı yerlerı kıl testeresıyle kesıyorlar gıbı oluyor :18: benden sonra baslayan 2 arkadasım var onlarınkı bıttı benımkı bıtmedı daha bıde kısıden kısıye cok fark edıyor malesef...Walla bu kıl tuy ıslerı cok zor yaa bole kaymak gıbı olan ınsanlara cok ımrenıyorum yaaa

slm kızlar bugün çoook işlerim vardı temizlik yaptım balkonları yıkadım kuruyunca halı serdim bahar aylarını çok seviyorum
geçmiş okuyup dönücem

dukancı arkadaslara duyurulur kıpada yagı azaltılmıs kako buldum hemde sonuncusunu ben aldım yulaf kepegıde aldım hadı bakalım yarı dukan hayırlı ugurlu olsun
murs dukana hoş geldin ben .dün balık koca 1 tabak salata yedim ekmeksiz ama tartıda bu sabah 97 çıktım elma sirkesi içince sanada oldumu
canım geçmiş olsun ya çok kötü gün geçirmişsin inşallah daha böyle şeyler olmaz

kıllardan bende şikayetçiyim yüzüme lazere 2 senedir gidiyorum dahada tam bitmedi eskiden erkek kılı gibi ellime batardı şimdi ince kıllar kalmış.şu çocukların dershane okulları bitse bende kendime baksam .başka yerlerimi lazer yaptırmayı düşünüyorum:26:

yanı tam olarak dukan deıl aslında yaptıgım sadece tatlı yapmak ıcın kullanırım dıe aldım denıycem en azından sartların el verdıgı kadar artık...Saol abla dun baya gerıldık gectı allaha sukur ıyıyım bugun

o kadar moralim bozukki kendimi yemeğe verdim yine off sinir oluyorum neden hergün tartılıyorum bütün motivasyonum sıfırlanıyor reglden olduğunu bildiğim halde böyle oluyor

yaaaaaa bende izleyemedim ferihayı dünde misafir vardı anlatın lütfen dün neler oldu sadece emirin ferihaya tokat attığını gördüm o kadar, neden attı anlamadım annemde sınavlarım var diye internetten izlettirmiyo şimdi izlesem 2 saat konuşur tepemde

anaaaaaaaa emirden başka kim vurdu ferihaya valla en sonunda dizi setini bascam o olcak

ben köpekleri çok seviyorum ama bi o kadar da korkuyorum çünkü 3 sene önce veteriner kliniği yazan bi arabadan ağzı köpük içinde bi köpek attılar o da benim çantama saldırdı (bayağı renkliydi) valla gideceğim yer ile ev arasında 25 dk falan var ama ben 10 dkda gideceğim yere varmıştım bile

o kadar moralim bozukki kendimi yemeğe verdim yine off sinir oluyorum neden hergün tartılıyorum bütün motivasyonum sıfırlanıyor reglden olduğunu bildiğim halde böyle oluyor

sende tartılma haftada 1 ,2 haftada 1 falan tartıl o hatayı bende yapıyorum bazen sonra nasıl olsa kilo veremiyorum artık diye daha çok yiyorum resmen savaşıyorum yemeklerle

vaaayyy 1. ve 2. bizim takımdan hee..öpüyorum ikisinide kocamaaannnn

dukancı arkadaslara duyurulur kıpada yagı azaltılmıs kako buldum hemde sonuncusunu ben aldım yulaf kepegıde aldım hadı bakalım yarı dukan hayırlı ugurlu olsun
oo murç bende bugün yulaf kepeği aldım..hadi bakalım inşallah bir işe yarar..

hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi
bu alıntıdır

kızlar selaaaamm, en sonunda gelebildim bugün, bizde akvaryum var onla uğraşıyoruz kaç haftadır, bitkili akvaryum yaptık geçen hafta, bugünde içine güzel güzel balıklar aldık, bütün paramızıda bitirdik, bakalım bu hafta evde ne varsa artık dipte köşede onları çıkartıp yiycez
ben 64 te takılı kaldım, 2 gündür spor yapmıyorum haftasonu yoğunluğum sebebiyle, ama bu sabah baktım belden altım zayıflamış sanki, ama ben üst tarafımın gitmesini istiyorum, o yüzden koşu bandını bırakıyorum bu hafta itibari ile, göbek bölgesi için olan hareketlerden yapacağım sadece, zaten bacaklarım ve basen bölümüm zayıf benim, bide iyice erirse çok çirkin olurum. üt bölgeyi zayıflatıp orantıyı kurmam lazım. hadi bakalım bu hafta yöntemimi değiştiriyorum.

Off dün sabahtan beri dışarıdayım, akşamda erkek arkadaşımlaydım o yüzden giremedim kızlar.

Dünkü menümden başlayalım

SABAH: 1 dukan muffini

ÖĞLE: ton balıklı kocaman bi salata

AKŞAM: 2 dukan muffini

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 dukan muffini

ÖĞLE: kuzu şiş + 1 domates (çok az lavaş yedim malesef yanında) + 330 ml coca cola zero

ARA: 1 kase dukan helvası + 1 tane dukan muffini

AKŞAM: 1 dukan pizzası + 330 ml coca cola zero

eve geldiğimde 68.6 kg'dım moralim bozuk kilo almışım yaa nasıl aldığımı anlamadım :S saçma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…