- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.801
9. takım pazar tatilindeeee....
4 günde 1 kilo tebrikler BANA!!! Spor ve önlem paketiyle yarın karşınızdayım... İmza ŞİŞKOOOOO...
hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi
bu alıntıdır
4 günde 1 kilo tebrikler BANA!!! Spor ve önlem paketiyle yarın karşınızdayım... İmza ŞİŞKOOOOO...
tok karnına olduğuna emin misin fadime abla??? bu gibi karışımlar genelde aç karnına içiliyorda ondan sordum
51.5 çıkyor tartı
aynı durumu bende yaşadım cnm ne güzel 58 olmuştum ama yedikçe yedim bundan birşey olmaz şundan da birşey olmaz derken sporu bırakmamama rağmen 62 olmuştum (herhalde sporu bıraksaydım 67-68 falan olurdum) şimdi önlem almaya başladım ama genede eskisi gibi sıkı bi diyet yapamıyorum sakın kendini çok kısıtlama yoksa sinirlerin zayıflar ve benim gibi sırf aç gözlülüğünden sevmediğin şeyleri bile yemeye başlarsın bir süre sonra sırf yemek yemiş olmak için mesela ben helva,bal,şerbetli tatlıları falan hiç sevmezdim ama diyetten sonra yemeye başladım hatta yemek yemek değilde zıkkımlanmak desem daha doğru olcak
belki regl olucaksın ondandır üzme kendini bak bize 90 üstüyüm hiç inmiyorum gram gram gidiyor bunada şükür
Buraya liste yazmadıkça saldımda saldım birde misafirler vardı düzenim bozuldu ama artık yemek görmek istemiyorum sıkı bi diyetle tekrar eskiye dönmem lazım hatta acil düşmem lazım
aynı durumu bende yaşadım cnm ne güzel 58 olmuştum ama yedikçe yedim bundan birşey olmaz şundan da birşey olmaz derken sporu bırakmamama rağmen 62 olmuştum (herhalde sporu bıraksaydım 67-68 falan olurdum) şimdi önlem almaya başladım ama genede eskisi gibi sıkı bi diyet yapamıyorum sakın kendini çok kısıtlama yoksa sinirlerin zayıflar ve benim gibi sırf aç gözlülüğünden sevmediğin şeyleri bile yemeye başlarsın bir süre sonra sırf yemek yemiş olmak için mesela ben helva,bal,şerbetli tatlıları falan hiç sevmezdim ama diyetten sonra yemeye başladım hatta yemek yemek değilde zıkkımlanmak desem daha doğru olcak
yaa insan kendini hafif bi serbest bıraktınmı tamam, onun sonu gelmiyor, hakkaten insan rejimdeyken sevmediği şeyleri bile çok lezzetli görüp hapur hupur yiyebilyor. Allah bilir ben yarın kaç çıkıcam ya, zaten koşu bandınıda bıraktım, biri bizi sallasın şu grupta bi silkelenelim ne oldu bize böyle diyetleri bozan bozana
Yok ablacım onu atlatalı 1 hafta oluyor regl değilim ama bağırsaklarımda bi problem yaşıyorum o mu acaba etki ediyor :44: Ne yersem yiyeyim wcye koşturuyorum
diyet sonrası normal yemek yemeye geçinde 2-3 hafta kadar bende de oldu o ,yemek yiyorum 5 dk sonra wcye koşturuyordum ama sonradan alıştı bünye
3 günde 1 koşu bandında tepiniyorum ama bu ara sınavlarım olduğu için sürekli ye ve otur modundayım o yüzden kilolar gitmiyo birde sıkıntısından yemek yiyenlerdenim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?