Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar günaydın, mutlu, huzurlu, bol sporlu ve sendromsuz bir Pazartesi olsun hepimiz için.

Çokkkk mutluyummmm Pazartesi olsunda hemen yazayım dedim Dün lazere gittim gitmişken mağazaya girdim bi elbise beğendim, isteksizce denedim ama oldu hem de çokk güzelll tam üzerime oturdu kiloluda göstermedi aksine zayıf gösterdi. Ve elbiseyi çok beğendim, o mağazada L beden elbise kaç kez denemiştim, çok güzel elbiseler vardı ama maalesefki kilodan dolayı olmamıştı ama şimdi çok şükür ki aldım, eve uçarak gittim sonra mağazaları dolaştım zayıflayınca şunu alıcam, bunu alıcam diye diye eve gittim. Ya şu sıralar zayıfladığımdan mıdır nedir, mutluluk hormonlarım tavan yaptı İnceldiğimi hissediyorum ve bugün belime kadar çektiğim eteğimi şimdi belden düşük gibi giyebiliyorum, ben bunda az yemenin değil sporunda çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Sabah tartıldım 75.7 çıktım Kızlar sizlere tavsiyem akşam kesinlikle tartılmayın ben akşam tartıldım 1 kilo fazla çıktım, en doğrusu sabah. Tartı problemimi de çözdüm çok şükür sabit bir yere koydum 1 saat sonra bile tartılsam aynı çıkıyorum ya da artı eksi 100 gr çıkıyorum. 3-4 kilo verdim mutluluktan havalara uçuyorum, bilsem bu kadar mutlu olacağımı daha önce başlardım ve devamını getirirdim Bu arada h.sonu çok verimli geçti spor açısından.

Cumartesi akşamı yarım saat yürüdüm.
1 tabak mercimek yemeği
Salata
Yarım saat-45 dk gibi spor
15-20 dk kondisyon biiskleti.

Pazar
3 dilim kepek ekmeği
1,5 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

Öğle
1 tabak mercimek yemeği
Yarım kk peynir
1 fincan 2'si bir arada

Akşam
1 kase çorba
Salata

Alışverişte baya yürümüşümdür
Ayrıca eve gelince 45 dk spor yaptım (bel, basen hareketi, mekik çektim)
15 dk kondisyon bisikleti.

Pazartesi
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir

15 dk yürüyüş

Kızlar geçmişi okudum, herkes rejimi bozdu bozacak,ya insan 1 kilo verince bile mutluluktan havalara uöuyor, o kadar sporlar yapıyoruz, aç kalıyoruz, onca harcadığımız emek boşa olmasın, silkelenelim kendimize gelelim, ayrıca artık bizim takımımızda 1.olsun

Herkes sporlarını yazsın hatta hedef koyalım kendimize haftada 3 gün, 4 gün pazartesi yürüyüş salı 30 dk spor gibi...

Günaydınnnn, gamze süpersin maşallah yaa valla gaza getiriyorsun beni maşallah
nagişcim sanada günaydın, senide tebrik ediyorum ya sen dukanların kraliçesisin zaten
bende bu sabah itibari ile ülker k-fleks yemeye başladım, sabah 1 kase süte karıştırıp yedim.
birazdan kahve içeceğim ama bana eşlik edecek biri olursa, haber versin karşılıklı içelim şurda :126:
bu arada salı ve çarşamba günü istanbula yine yağmur geliyormuş

Afiyet olsun canımmm Ben çayla eşlik edeyim sana
Havalar böyle iyiydi ya Ne güzel güneşi görür görmez herkes kendini dışarı attı cıvıl cıvıldı dün çarşı. Havalar bozarda benim yürüyüşte yalan olur Neyse yaz geldi nerdeyse artık yazın keyfini bol bol çıkaracağımız zamanlarda olacak..

Bizden başka kimse yk sanırım sayfada.

kesinlikle haklısın cnm üstüme giydiğim şeyden göbeğimin fırlamaması mükemmel bir duygu spora devam bu arada b-fit proğramı umduğumdan fazla çalıştırdı her yerimi haftasonu resmen bacaklarım göbeğim heryerim hamlamış bugün çıkışta yine spora

ben kahvaltı yapamayınca gelirgelmez içtim cnm kahveyi hadi bakalım birde nesfiti dene işe yarıcakmı benim kafam karışık mevsim değişikliğinden mi yoksa başka bişeyden mi lekelenme bilemedim çünkü daha önceki polip rahatsızlığımda da aynen böyle ara lekelenmeyle başladı inş aynı şeyleri yaşamam

ohh canım afiyet olsun, bende kahvemi aldım şimdi. ayy sana imrendim yaa ne güzel kıyafetler filan almaya başladın, ya ben şu sporu korkusuzca bi yapsam bende hızlanıcam kilo verme konusunda ama , bide bebek filan olur, ona bir zararı olur farkında olmadan onun için yapamıyorum o yüzden ben rejimimi çok sıkı tutmaya niyet ettim bu hafta. aç gezicem aç ondan sonra bende yeni cicişler alıcam kendime, Allahım şu göbeğimdeki yağları erit lütfennn.

canım günaydın, süpersin ne güzel spora da başladın artık sıralamada derecelere girersin bu hafta inşallah.
lekelenme durumunuda bence hiç ihmal etme, eğer telefonla sorma şansın varsa en azından o şekilde danış dr a. banada dr demişti regli olunca gel bi bakim kist filan bişey varmı diye ama bakalım ne zaman olucam bekliyorum.

ya cnm kendi drm çok yoğun şimdi arasam 2-3 ay sonraya gün alabilirim başka bir drye gitmem lazım eşimde korktu hemen gitmelisin dedi çünkü daha önce 8 ay uğraştık epeyde yıprandım maddi manevi

Banada günaydın amaaa benim başım kel miiii.... Kahve mi alıp geliyom başının yiyimde gör seen..... Bütün kaa lar mı kadınlara karşı.....

Aynen canım, ben 3-4 kilonun bile beni bu kadar mutlu edeceğini ve kıyafetlerimde farkedeceğimi düşünmezdim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum. Canım benim de hamlanıyor ama alışıyor insan zamanla...

Canım sen dikkat et, küçük Yasemin'e birşey olmasın dikkatli yap sporunu, Allah korusun canım. Canım göbek için mekik çok faydalı. Ben 30+30+30 olarak 90 çekiyorum günlük. Benim göbek çok yok ama mide var, mideyi eritmem lazım..
Canım ben foruma yazmıstım 70 kilo olmadan kendime yeni birşeyler almıcam diye çünkü biliyordumki 70 kiloya inmeden hiç birşey olmayacak. Ama sporun faydası olduki az biraz basenler gitti Ayy çok sevindimmmmmmm yaa
Verelim şu kilolarıda alalım yeni ciciler, renkli renkli, patronumun arkadaşının söylediklerinden sonra siyah kıyafetlere hiç bakmadım

ya cnm kendi drm çok yoğun şimdi arasam 2-3 ay sonraya gün alabilirim başka bir drye gitmem lazım eşimde korktu hemen gitmelisin dedi çünkü daha önce 8 ay uğraştık epeyde yıprandım maddi manevi
gerçekten bu kadın dr ları nekadar yoğun oluyor, oraya gidip beklememek için insan ihmal ediyor kendisini, ama işte mecburuz herşeye rağmen. en güzeli senin dediğin gibi çok yoğun olmayan, veya tam randevu saatinde içeri girebileceğin ilgili bir dr bulmak, sakın ihmal etme bugün bu konu üzerine yoğunlaş Allah korusun dediğin gibi sonra yine uğraşma, inşallah bişey çıkmaz da uğraşmazsın üf yaa bütün dertler kadınlarda yahu.
Banada günaydın amaaa benim başım kel miiii.... Kahve mi alıp geliyom başının yiyimde gör seen..... Bütün kaa lar mı kadınlara karşı.....
betülcüm canım günaydın enerjiksin maşallah ne güzel, oh iç iç kahveyi, valla tok tutuyor ben artık kahvekolik olucam. saat 11 civarı bitane daha içicem ozaman karşılıklı içeriz

ah yerim seni yaa küçük yasemin diyosun ya hemen doğurasım geliyor daha hamile bile olmadan
ya banada sporun faydası oldu benimde kalça küçüldü ama ben küçülmesin istiyorum aksine çünkü alt taraf iyi zaten üste çalışmam lazım dediğin gibi mekik bana iyi gider akşam 10 dk filan yürüyüş yapıcam ısınmak için bantta, sonra başlıycam mekik ve bel inceltme hareketlerine. ayrıca diyetimide çok sıkı tutuyorum bakın göreceksiniz bu hafta kesin 1 kilo vericem inşallah. her hafta 1 kg versem daha ne isterim

valla her dert kadınlara kahve tok tutuyoda balım selülitler ne olcak bari kafeinsiz kahve temin edelimde onu içelim

ayyyyy ((( nerdesin sen şuanda hangi semt?
ben bayrampaşadayım şuanda güneş var ama çok masum bir güneş değil, kar topluyor gibi

Pendikte'yim canımmm ben, ne giyeceğimi şaşırdım ben de yaa Bu havalara aldanmayalım diyoruz ya dün kaban, çizmeler ile çarşıya indim millet sıfır kollu giyip gelmiş Bir de piştim resmen, hadi pişmeyi bırak arıyorum arıyorum bi tane montlu yok En sonunda çıkardım bende kısa kolluyla gezdim Bugünde hava düne göre soğuk daha ince giyindim ne giyeceğimi şaşırdım

Hava güneşli güzel yaa, hep böyle olsa, cıvıl cıvıl ne güzel, ama gerçekten kendimden bilirimi hava güzel olunca insan evde tıkılı kalmak istemiyor, ders çalışamıyorsun

ayy çok açım çok biran evvel öğlen olsa
kahvaltı edemedim çantama bişeyler bile atamadım eee dukana uyacak kahvaltıda bulamadım öğlen deli gibi yicem

ayy çok açım çok biran evvel öğlen olsa
kahvaltı edemedim çantama bişeyler bile atamadım eee dukana uyacak kahvaltıda bulamadım öğlen deli gibi yicem

şşt akıllı uslu ye.... kontrol sende olsun....gözüm üzerinde...

şşt akıllı uslu ye.... kontrol sende olsun....gözüm üzerinde...

şekerim deli gibi et yicem ayran içccem ekmeksiz vs dukana uygun yani nasıl olsa sınır yok ya
hiç tanımadığım bir drden randevu aldım bayan tercih ettim ya bıktım ya her jinekoloğa gidişte ilkmiş gibi geriliyorum stres yapıyorum inş mevsimsel döngü falan der

canımcım betüle katılıyorum evet gözüm üzerinde, ama tabi sen dukancısın ya oh patlayana kadar et tavuk balık yiyebiliyorsun bişey diyemeyiz
ayy evet bu dr mevzusu benide geriyor, valla giderken moralim bozuk oluyor bu ne yaaa diye, inşallah güzel bir cevap alırsın hemde dr iyi çıkar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…