Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evlendikten sonra insanın bir ayağı jinekologta oluyo hiç aklından geçmicek şeyler çıkıyo benim ilk çocuk düşünmeye başlayınca yolum düşmüştü dahada 2.adres modunda telefonumun bir yerinde regl tarihlerimi bile not ediyorum çünkü ilk sordukları son 3 aylık tarihler oluyo öyle alıştımki ne soracağını bile biliyorum

Cnmmm ferıha emırın yengesıne para verdıgını ogrendı.Basladı sen benım asagıdakı gunlerımı satınmı adın baska nelerı paranla satın aldın felan dıe cocugun ustune gıttı bıde adamın paralar suyunu cektı cebınde para yok ferıhada gereksız ustune geldı oda tokadı patlattı..Daha once babası kardesı emırın annesı herkes tokatladı ferıhaya ferıhada evı terk ettı bakalım bu hafta neler olacak...

oo murç bende bugün yulaf kepeği aldım..hadi bakalım inşallah bir işe yarar..

cnmm daha bıdeyler yapmak nasıp olmadı bende aldım yulaf kepegı denemeye korkuyorum acıkcsı...Neyse du bakalım hafta ıcı yapıcaz bıseyler...

Dene bakalım fadıme abla ıse yararsa bızde yaparız...

Banada günaydın amaaa benim başım kel miiii.... Kahve mi alıp geliyom başının yiyimde gör seen..... Bütün kaa lar mı kadınlara karşı.....

Butun Klarmı kadınlara karsı bunu sevdım...

yağsın işte ne güzel sonra havalar birden ısınca insanın ders çalışası gelmiyo kaç haftadır eve tıkılı kalmaktan bunalıma girdim valla

Bende kendı acımdan dusunuyorum yaz gelmesın dar kısa kollu bady gıymeyelım bol kalın kazaklarla saklıyalım gobeklerımızı

..selam toppikkkkkkk..herkese az kalorili bir hafta dilerim..

murc hopiş hoşgeldiniz canlarım nasılsınız keyifler nasıl
ben şimdi öğle yemeği siparişimi verdim çokkk mutlu oldum zira kahvaltı bile yapmadım iş başı yaptığımdan beri aklım fikrim yemekte
öğle yemeğim
3 köfte + 2 tavuk şiş + bir bardak ayran

HHHHöööyyttt ne oluyo be burda kaynat kaynat kaynat kaynatmıssınız :1

Geçmişi okudum kızlar Nora cnm enerjoın ve ıstegın banada gectı cnmm unuttugum su ıcmeyı sayende hatırladım kalktım kendıme su doldurdum...

Grafıkercımmm sayenızde bende balıgım havucu hatırladım takrıbı 1 aydır suyu degısmıyor balık olmeden degıstırmelıyım suyunus sanırım

Siymumcum topıkle ılgılı yazdıgın msj katılıyorum ma burda ınsanları yonlendırmek o kadarda kolay deıl.Bencede herkes menulerını paylasıp 30 dk sporunu menulerıne eklemelıler...

Nagıscımmm sporun hayırlı olsun umarım faydasını gorursun bu ada gozun aydın esıne kavusmussun

Betulcum senınde enerjıne hastayımmmmm super pozıtıfsın

Gulsekercım sen buyuk bı basarıya ımzanı attın sımdı bu ufak problemle rahat rahat bas edebılırsın hadı bakalım

Bu arda herkeslere Tünaydınlar ;

Mutlu saglıklı bır hafta olsun bol bol zayıflayalım...Nora lazere gıtmıssın ne dedıler cnm merak ettım ? Heee bıde cumartesı aksamı YENI BIR HAYAT basladı kesınlıkle ızlemelısınız kızlar boyle bı ıbretlık bı yarısma bıdaha gelmez demedı demeyın...

oo dur bacım daha sabbehin körüüübenim elimde çay bardağı var yaw:26:

..selam toppikkkkkkk..herkese az kalorili bir hafta dilerim..
selaaammm hoşgeldin abla, bizde sana kalorisiz bir hafta dileriz ve enerji dolu ol tabiki herzamanki gibi

nagiş menün süpermiş, bende tavuk döner istedim pilavsız tabi, cacık ve salata istedim yanında da, salatayı yemekle yiyorum, sonrada saat 3 gibi acıkınca cacığı yiyorum iyi oluyor.

aa bak ondan bahsedecektim 00:30 a kadar seyrettim yeri geldi güldüm yeri geldi gözlerim doldu kadın orda dediki ben ne yapmışım kendime,adamın biride yaşamak istiyorum dedi bundan sonra her akşam seyredicem beni acayip motive etti ben kilolu olmak istemiyorum her akşam 19:30 da starda yediklerinden yaptıkları sporlardan fayz alırız

Saol cnm ıyıdır ıste gene bı hafta bası gene geldık sabahın korunde mesaıye basladık....cumartesı aksamı yarısmayı ızledıkten sonra bu ısın sonunun olmadıgını ve eger bu beslenme seklıyle devam edersem onlardan hıc bır farkımın olmayacagını anlamakla beraber dıyete daha fazla sarılmıs bı mursh var karsınızda :)

oo dur bacım daha sabbehin körüüübenim elimde çay bardağı var yaw:26:
ne sabaaaa kuzum saat 11:35 ee evde olunca geç kalk sonrada sabah de

senin menüde güzel cnm ayrıştırmanda çok iyi 3 te cacık süper fikir ama ben bugün saf proteindeyim yarın pazar var sebze almam lazım

[hadi bakalım..sabah niyetine dinleyelim..(ben daha saatleri almadım :26:)..Olsun (Halil Sezai) - YouTube

HALIL SEZAI CAN'DIR CANNNNN süoersın hopısııımmmm sana ayyyyyy ayyyyyy ayyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy diyorummm

Evt cnmm kesınlıkle bende ızlıycem cok sey ogrenıceme ınanıyorum motıve acısındanda ıyı olucak...

gideyimde çamaşır asayım...yemek yapayım..haftasonu elimi sürmediğim evi temizlemeye başlayayım..azcık enerji boşaltayım yaniiii...pazartesi demek umutsuz ev kadınlığına dönmek demek yaaa

kızlar ben size demiştim küsecagimi bak nasılda herkes burda demekki küsmek işe yarıyor bugün çoooooooooook işim var saat 2 den sonra elimde yeşil çay burdayım hele kimse olmasın başka topiklerde gezerim
bu arada cumadan bu yana toplam 160 dakika sporum var

ayyy kızlar eveeett o yarışmayı ben cumartesi gece 1 de izledim tekrarıydı galiba, valla duygulandım bide anlattıklarına, inşallah sağlıkla zayıflayıp normal bir insan görünümüne kavuşurlar biran evvel.
ve bizim için çok faydalı bir program, bundan sonra hepimiz akşam 19,30 da stardayız bebişlerim

fadime ablam hoşgeldin, maşallah sana 160 dk spor süper olmuş
bugün baya hareketli formumuz ya herkes geldi aşağı yukarı, bende öğleden sonra yeşil çay seanslarıma başlıycam, yoksa akşama kadar tuvalete taşınıyorum

ucunda hem kilo vermek hemde birinciye 250 bin tl var :) valla ben olsam elenmemek için elimden geleni yaparım yemişim 250 bini ben o kiloları versem bedavadan daha ne isterim ama hem kilo verip hemde üstüne para almak süper olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…