- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.841
canımcım betüle katılıyorum evet gözüm üzerinde, ama tabi sen dukancısın ya oh patlayana kadar et tavuk balık yiyebiliyorsun bişey diyemeyiz
ayy evet bu dr mevzusu benide geriyor, valla giderken moralim bozuk oluyor bu ne yaaa diye, inşallah güzel bir cevap alırsın hemde dr iyi çıkar bakalım.
yaaaaaa bende izleyemedim ferihayı dünde misafir vardıanlatın lütfen dün neler oldu sadece emirin ferihaya tokat attığını gördüm o kadar, neden attı anlamadım annemde sınavlarım var diye internetten izlettirmiyo şimdi izlesem 2 saat konuşur tepemde
oo murç bende bugün yulaf kepeği aldım..hadi bakalım inşallah bir işe yarar..
hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi
bu alıntıdır
Banada günaydın amaaa benim başım kel miiii.... Kahve mi alıp geliyom başının yiyimde gör seen..... Bütün kaa lar mı kadınlara karşı.....
yağsın işte ne güzel sonra havalar birden ısınca insanın ders çalışası gelmiyo kaç haftadır eve tıkılı kalmaktan bunalıma girdim valla
Cnmmm ferıha emırın yengesıne para verdıgını ogrendı.Basladı sen benım asagıdakı gunlerımı satınmı adın baska nelerı paranla satın aldın felan dıe cocugun ustune gıttı bıde adamın paralar suyunu cektı cebınde para yok ferıhada gereksız ustune geldı oda tokadı patlattı..Daha once babası kardesı emırın annesı herkes tokatladı ferıhayaferıhada evı terk ettı bakalım bu hafta neler olacak...
cnmm daha bıdeyler yapmak nasıp olmadı bende aldım yulaf kepegı denemeye korkuyorum acıkcsı...Neyse du bakalım hafta ıcı yapıcaz bıseyler...
Dene bakalım fadıme abla ıse yararsa bızde yaparız...
Butun Klarmı kadınlara karsı bunu sevdım...
Bende kendı acımdan dusunuyorum yaz gelmesın dar kısa kollu bady gıymeyelım bol kalın kazaklarla saklıyalım gobeklerımızı
..selam toppikkkkkkk..herkese az kalorili bir hafta dilerim..
oo dur bacım daha sabbehin körüüümurc hopiş hoşgeldiniz canlarım nasılsınız keyifler nasıl
ben şimdi öğle yemeği siparişimi verdim çokkk mutlu oldum zira kahvaltı bile yapmadım iş başı yaptığımdan beri aklım fikrim yemekte
öğle yemeğim
3 köfte + 2 tavuk şiş + bir bardak ayran
selaaammm hoşgeldin abla, bizde sana kalorisiz bir hafta dileriz ve enerji dolu ol tabiki herzamanki gibi..selam toppikkkkkkk..herkese az kalorili bir hafta dilerim..
murc hopiş hoşgeldiniz canlarım nasılsınız keyifler nasıl
ben şimdi öğle yemeği siparişimi verdim çokkk mutlu oldum zira kahvaltı bile yapmadım iş başı yaptığımdan beri aklım fikrim yemekte
öğle yemeğim
HHHHöööyyttt ne oluyo be burda kaynat kaynat kaynat kaynatmıssınız :1
Geçmişi okudum kızlar Nora cnm enerjoın ve ıstegın banada gectı cnmm unuttugum su ıcmeyı sayende hatırladım kalktım kendıme su doldurdum...
Grafıkercımmm sayenızde bende balıgım havucu hatırladım takrıbı 1 aydır suyu degısmıyor balık olmeden degıstırmelıyım suyunus sanırım
Siymumcum topıkle ılgılı yazdıgın msj katılıyorum ma burda ınsanları yonlendırmek o kadarda kolay deıl.Bencede herkes menulerını paylasıp 30 dk sporunu menulerıne eklemelıler...
Nagıscımmm sporun hayırlı olsun umarım faydasını gorursun bu ada gozun aydın esıne kavusmussun
Betulcum senınde enerjıne hastayımmmmmsuper pozıtıfsın
Gulsekercım sen buyuk bı basarıya ımzanı attın sımdı bu ufak problemle rahat rahat bas edebılırsın hadı bakalım
Bu arda herkeslere Tünaydınlar ;
Mutlu saglıklı bır hafta olsun bol bol zayıflayalım...Nora lazere gıtmıssın ne dedıler cnm merak ettım ? Heee bıde cumartesı aksamı YENI BIR HAYAT basladı kesınlıkle ızlemelısınız kızlar boyle bı ıbretlık bı yarısma bıdaha gelmez demedı demeyın...
murc hopiş hoşgeldiniz canlarım nasılsınız keyifler nasıl
öğle yemeğim
p.tesi olduğu için enerji biraz fazla..ilerleyen günler için bi garanti verememselaaammm hoşgeldin abla, bizde sana kalorisiz bir hafta dileriz ve enerji dolu ol tabiki herzamanki gibi
.
ne sabaaaa kuzum saat 11:35oo dur bacım daha sabbehin körüüübenim elimde çay bardağı var yaw:26:
selaaammm hoşgeldin abla, bizde sana kalorisiz bir hafta dileriz ve enerji dolu ol tabiki herzamanki gibi
nagiş menün süpermiş, bende tavuk döner istedim pilavsız tabi, cacık ve salata istedim yanında da, salatayı yemekle yiyorum, sonrada saat 3 gibi acıkınca cacığı yiyorum iyi oluyor.
[hadi bakalım..sabah niyetine dinleyelim..(ben daha saatleri almadım :26:)..Olsun (Halil Sezai) - YouTube
aa bak ondan bahsedecektim 00:30 a kadar seyrettim yeri geldi güldüm yeri geldi gözlerim doldu kadın orda dediki ben ne yapmışım kendime,adamın biride yaşamak istiyorum dedibundan sonra her akşam seyredicem beni acayip motive etti ben kilolu olmak istemiyorum her akşam 19:30 da starda yediklerinden yaptıkları sporlardan fayz alırız
aslında benim pazartesi günleri isyaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn dinlemem gerek ama neyseeHALIL SEZAI CAN'DIR CANNNNNsüoersın hopısııımmmm sana ayyyyyy ayyyyyy ayyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy diyorummm
...
aslında benim pazartesi günleri isyaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn dinlemem gerek ama neysee
kızlar ben size demiştim küsecagimi bak nasılda herkes burda demekki küsmek işe yarıyorbugün çoooooooooook işim var saat 2 den sonra elimde yeşil çay burdayım hele kimse olmasın başka topiklerde gezerim
bu arada cumadan bu yana toplam 160 dakika sporum var
ayyy kızlar eveeett o yarışmayı ben cumartesi gece 1 de izledim tekrarıydı galiba, valla duygulandım bide anlattıklarına, inşallah sağlıkla zayıflayıp normal bir insan görünümüne kavuşurlar biran evvel.
ve bizim için çok faydalı bir program, bundan sonra hepimiz akşam 19,30 da stardayız bebişlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?