Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu hafta kilo alanları şişko şişko diye yazıcaz anlaştıkmı olmaz böyle yaz geliyor bu göbegi daha ne kadar gizleyebilirim hazirana kadar 80 olmasam topikten giderim

ayyyyy ((( nerdesin sen şuanda hangi semt?
ben bayrampaşadayım şuanda güneş var ama çok masum bir güneş değil, kar topluyor gibi

Ohhh bizim buralardasın b.paşa Hoşgeldiiin

Geçmişi hızlı hızlı okudum kızlar sanki ben alt kısmımdan kilo aldım ya pantolonum hafifte olsa bi dar geldi üstten almadığma mutlu oldum biraz ama bu gün telafi günüm önümüzdeki haftaya bomba gibi gircem inş.

Kahvemide aldım giyindim süslendim sizinleyim eee neler yapıyorsunuz?

verirsin cnm hiç merak etme ama ideal kilona inince sabitleme yapki geri alma ben iyiyim yemek paydosuna çıkıyorum öptüm kocamannn

Dün gururum kabardı benim gibi voleybol tutkunu birinin üstelikte tuttuğu takımın kızlarının ilk defa AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU olmasını nefesimi tutarak izlediğim takımı jopla karşılayabilen bi istanbul emniyeti var! Bizim ülkede spor sadece para demek kupa ise teneke! Oldu mu şimdi bu ayyy sinirlerim zıpladı iyce!
Takım savunması değil bunu bi gs ts veya bjkde alsaydı aynı muamele onlarada yapılsaydı sinir olurdum! Neden ülkece sporu spor gibi yaşayamıyoruz!

mursh hoşgeldin, ya ben 3-4 kilo verince bile çok mutlu oldum, içim kıpır kıpır hedef kiloma ulaşınca heralde havalara uçarım, insan kendini ne kadar rahat hissediyor yahuuu O zaman bu hafta bizim haftamız olsun

Bu arada lazere gittim mursh bu sefer başka bir makina ile yaptılar nydog muydu neydi ismi, diod ile kaş üstüne kaş ortasına giremiyordu bu makina ile her yeri aldı, görüştüm söyledim, 6 seans olmasına rağmen hala çok uzun ne zaman biter bunlar dedim, bayan yüz için net birşey söyleyemeyiz, vucütta en zor yer yüz dedi, peki dedim ne kadar uzun sürse bile bitene kadar geleceğim değil mi dedim kadın gayet emin birşekilde Tabi tabii dedi, rahatladım biraz mursh. Dünden sonra yüzüm cillop giibi oldu Makyaj yapmama bile gerek kalmadı, bide güzel giyindim, kendimi çok sevdm bugün Ayy annem diyordu sen az zayıflasan kimse seni tutamaz, ayy şimdiden havalara mı girdim neee

aynen nagısss butun beslenmelerını ve sporlarını karsılayan bıyer orası bende zayıflamak ıcın ne gerekıyorsa yapar orda kalırım ...Zaten zayıflamamaları ıcın bı neden yok cunku butun ıslerı bu...(ama fragmanda gordum ıradelerını test etmek ıcın cık bufenın ınune atıyorlar bunları yıyeceklermı yemıyceklermı dıe ? ) Off yaa allh yardımcıları olsun valla...

Senın adına cok sevındım cnmm benımde dıodla kas arama ve ustune gıremıyorlar ama bıtene kadar devam edecegıne cok sevındım...İnş kılolardanda kıltuydende kurtuluruz kımsecıkler tutamaz bızı

Sağol mursh, aynen kimse tutamaz artık bizi Dün gçarşıya bir indim cıvıl cıvıl kıyafetler, çantalar ayy hepsini almak istedim

Kızlar bu hafta biraz daha dikkat edelim ve kupayı alalım En büyük takım bizim ta-kımmmmm

Ohhhh walla benımde alısverıs yapasım var ama sımdı degım mayıs bası gıbı ıns

Ben kursa gidiyorum görüşürüz kızlar... Sınav haftamda grafik sınavımın olması Allahın bir lutfu olmalı!!!!

Öğlen Yemeğim;
çorba
tavuk döner (çok az miktarda pilavsız ekmeksiz)
cacık (sonra yiycektim dayanamadım şimdi yedim)

şimdi de canım çok fena tatlı istiyor herzamanki gibi, eti formun 1 tane tatlı bisküvitinden yiycem.
siz neler yediniz bakalım ???

Bu da benim menüm

06:30 ılık su....maşallah maşalllah adam olcam ben....
07:30 2 dilim kahvaltı soslu denge light ekmek 1 parça penir
9:30 1 yeşil elma
10:00 1 b yeşil çay 4 badem
12:00 Bir tabak pırasa
14:00 1 kivi
16:00 1 kase çorba
17:30 1 muz

ben tatlı isteğimi tatlandırıcılı sakızlarla gideriyorum tavsiye ederim

kızlar size sorayım ben koşu bandında hiç koşmadım zaten şurda beş gündür kullanıyorum 6 da yürüyorum. ama çok cibrem çıkmadan koşmak istiyorum kaça getirmeliyim dersiniz ve kaç dakkalık bir ısınma yürüyüşünden sonra koşmalıyım?

canım ben o konuda uzman değilim sadece kendi yaptığımı anlatayım sana, yanlış bişey varsa arkadaşlar uyarır.
ben ilk 3 dk 4-5 numarada yürüyorum ısınmak için. sonra yarım dakikada bir 1'er numara yükseltiyorum. 6 ya gelince azıcıkta öyle yürüyorum. sonra 3 dk 6,6 da koşuyorum, 3 dk 5 te yürüyorum dinlenmek için, ve böyle tekrar ediyorum 30 dk boyunca.
1 hafta yaptım kalçam eridi hemen, onun için bıraktım eritmek isteyenler için ideal bişey yani. ben göbek hareketleri yapıcam artık o yüzden.

ayy bende kalça yok zaten iyice içine kaçmasın benim sorunum basen ve göbek..... 6.6 da koşuluyo yani maksimum 6 ya çıktım ben 6.1 yapamadım henüz ama denerim bu akşam ya bu aşağıdaki linkteki gibi olursam maazallah

Koşu Bandında Böyle Koşulur Mu? | Komik İzle

ayyy çok güldüm videoya
valla canım benimkini eritti, baktım eşofmanım bol gelmeye başladı,i heralde bu genişledi dedim, gittim diğer eşofmanımı giydim baktım ki o da boş ayy dedim hemen bırakıyorum bu koşu bandını. ama sende basen olduğu için nasıl bir yol izlemen gerekli acaba bilemiyorum. bende sadece göbek var ve belim kalın onu düzeltmeye çalışıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…