- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.861
ayyyyy((( nerdesin sen şuanda hangi semt?
ben bayrampaşadayım şuanda güneş var ama çok masum bir güneş değil, kar topluyor gibi
Ohhh bizim buralardasın b.paşaHoşgeldiiin
Geçmişi hızlı hızlı okudum kızlar sanki ben alt kısmımdan kilo aldım ya pantolonum hafifte olsa bi dar geldi üstten almadığma mutlu oldum biraz ama bu gün telafi günüm önümüzdeki haftaya bomba gibi gircem inş.
Kahvemide aldım giyindim süslendim sizinleyim eee neler yapıyorsunuz?
HHHHöööyyttt ne oluyo be burda kaynat kaynat kaynat kaynatmıssınız :1
Geçmişi okudum kızlar Nora cnm enerjoın ve ıstegın banada gectı cnmm unuttugum su ıcmeyı sayende hatırladım kalktım kendıme su doldurdum...
Grafıkercımmm sayenızde bende balıgım havucu hatırladım takrıbı 1 aydır suyu degısmıyor balık olmeden degıstırmelıyım suyunus sanırım
Siymumcum topıkle ılgılı yazdıgın msj katılıyorum ma burda ınsanları yonlendırmek o kadarda kolay deıl.Bencede herkes menulerını paylasıp 30 dk sporunu menulerıne eklemelıler...
Nagıscımmm sporun hayırlı olsun umarım faydasını gorursun bu ada gozun aydın esıne kavusmussun
Betulcum senınde enerjıne hastayımmmmmsuper pozıtıfsın
Gulsekercım sen buyuk bı basarıya ımzanı attın sımdı bu ufak problemle rahat rahat bas edebılırsın hadı bakalım
Bu arda herkeslere Tünaydınlar ;
Mutlu saglıklı bır hafta olsun bol bol zayıflayalım...Nora lazere gıtmıssın ne dedıler cnm merak ettım ? Heee bıde cumartesı aksamı YENI BIR HAYAT basladı kesınlıkle ızlemelısınız kızlar boyle bı ıbretlık bı yarısma bıdaha gelmez demedı demeyın...
ucunda hem kilo vermek hemde birinciye 250 bin tl var :) valla ben olsam elenmemek için elimden geleni yaparım yemişim 250 bini ben o kiloları versem bedavadan daha ne isterimama hem kilo verip hemde üstüne para almak süper olurdu
mursh hoşgeldin, ya ben 3-4 kilo verince bile çok mutlu oldum, içim kıpır kıpırhedef kiloma ulaşınca heralde havalara uçarım, insan kendini ne kadar rahat hissediyor yahuuu O zaman bu hafta bizim haftamız olsun
Bu arada lazere gittim mursh bu sefer başka bir makina ile yaptılar nydog muydu neydi ismi, diod ile kaş üstüne kaş ortasına giremiyordu bu makina ile her yeri aldı, görüştüm söyledim, 6 seans olmasına rağmen hala çok uzun ne zaman biter bunlar dedim, bayan yüz için net birşey söyleyemeyiz, vucütta en zor yer yüz dedi, peki dedim ne kadar uzun sürse bile bitene kadar geleceğim değil mi dedim kadın gayet emin birşekilde Tabi tabii dedi, rahatladım biraz mursh. Dünden sonra yüzüm cillop giibi olduMakyaj yapmama bile gerek kalmadı, bide güzel giyindim, kendimi çok sevdm bugün Ayy annem diyordu sen az zayıflasan kimse seni tutamaz, ayy şimdiden havalara mı girdim neee
Senın adına cok sevındım cnmmbenımde dıodla kas arama ve ustune gıremıyorlar ama bıtene kadar devam edecegıne cok sevındım...İnş kılolardanda kıltuydende kurtuluruz kımsecıkler tutamaz bızı
Sağol mursh, aynen kimse tutamaz artık biziDün gçarşıya bir indim cıvıl cıvıl kıyafetler, çantalar ayy hepsini almak istedim
Kızlar bu hafta biraz daha dikkat edelim ve kupayı alalımEn büyük takım bizim ta-kımmmmm
Ben kursa gidiyorum görüşürüz kızlar... Sınav haftamda grafik sınavımın olması Allahın bir lutfu olmalı!!!!
Öğlen Yemeğim;
çorba
tavuk döner (çok az miktarda pilavsız ekmeksiz)
cacık (sonra yiycektim dayanamadım şimdi yedim)
şimdi de canım çok fena tatlı istiyor herzamanki gibi, eti formun 1 tane tatlı bisküvitinden yiycem.
siz neler yediniz bakalım ???
ben tatlı isteğimi tatlandırıcılı sakızlarla gideriyorum tavsiye ederim
kızlar size sorayım ben koşu bandında hiç koşmadım zaten şurda beş gündür kullanıyorum 6 da yürüyorum. ama çok cibrem çıkmadan koşmak istiyorum kaça getirmeliyim dersiniz ve kaç dakkalık bir ısınma yürüyüşünden sonra koşmalıyım?
canım ben o konuda uzman değilim sadece kendi yaptığımı anlatayım sana, yanlış bişey varsa arkadaşlar uyarır.
ben ilk 3 dk 4-5 numarada yürüyorum ısınmak için. sonra yarım dakikada bir 1'er numara yükseltiyorum. 6 ya gelince azıcıkta öyle yürüyorum. sonra 3 dk 6,6 da koşuyorum, 3 dk 5 te yürüyorum dinlenmek için, ve böyle tekrar ediyorum 30 dk boyunca.
1 hafta yaptım kalçam eridi hemen, onun için bıraktımeritmek isteyenler için ideal bişey yani. ben göbek hareketleri yapıcam artık o yüzden.
ayy bende kalça yok zaten iyice içine kaçmasın benim sorunum basen ve göbek..... 6.6 da koşuluyo yani maksimum 6 ya çıktım ben 6.1 yapamadım henüz ama denerim bu akşam ya bu aşağıdaki linkteki gibi olursam maazallah
Koşu Bandında Böyle Koşulur Mu? | Komik İzle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?