- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.881
Öğlen Yemeğim;
çorba
tavuk döner (çok az miktarda pilavsız ekmeksiz)
cacık (sonra yiycektim dayanamadım şimdi yedim)
şimdi de canım çok fena tatlı istiyor herzamanki gibi, eti formun 1 tane tatlı bisküvitinden yiycem.
siz neler yediniz bakalım ???
Canım menün çok güzelBaya azaltmışsın...
Benim öğle yemeği menüm,
1 kase çorba
5-6 kaşık nohut yemeği
1 bardak cacık
Tatlı isteği için ben de tatlı sakız çiğniyorum ayrıca meyvede çok iyi, ya da 1 tane akide şeker atıyorum ağzıma :)
afiyet olsun canım benim, aslında çorba istememiştim ama bizim yemekçi ben aç kalırım diye kendi kendine üzülüp gönderiyor, bende gelince mecbur yiyorum ama onuda yemesem çok iyi olacak, yarın iyice tembihliycem göndermesin
ayy ben akide şekeri atim ağzıma desem, o şekerler bitene kadar aklımı işe filan veremem çok fenayım o konuda, onun için sakız fikrini benimsedim
senin menün zaten herzamanki gibi ideal
Sağol canımmm arkadaşımmmBu arada bölgesel zayıflama için internette çok güzel hareketler var, ben mesela basen için buldum, 2-3 farklı hareket gerçekten çok faydalı, bel konusunda canım ayakta durup kollarını beline koy iki tarafa dön sağ sol, sağ sol Ben onu yapıyorum acaip inceldi belim, en zayıf yerim belim çok hoşuma gidiyor kıvrımlı ama aşağıya doğru gidince basen işi bozuyor
Ben her çeşit şekli yapıyorum mesela göbek yok ama mekikte çekiyorum çünkü vücudum sıkılaşsın istiyorum. Annem 5 çocuk doğurmus benden sıkı vucudü var kadının
ayy bende kalça yok zaten iyice içine kaçmasın benim sorunum basen ve göbek..... 6.6 da koşuluyo yani maksimum 6 ya çıktım ben 6.1 yapamadım henüz ama denerim bu akşam ya bu aşağıdaki linkteki gibi olursam maazallah
Koşu Bandında Böyle Koşulur Mu? | Komik İzle
yürüme bandında bende düşüp kolumu çok kötü sıyırmıştım 1 hafta krem sürdüm geçti yanık izi gibi az iz kalmış .ama suç bende sen neyine güvenip yüksek hızda koşuyorsun .daha tövbe ettim emniyet mandalını takmadan asla çıkmam bandın üstüne
ögle yemegimde haşlama tavuk yogurt 10 tane küçük acı biber turşusu yedim sonra eşimle yeşil çay içtim işe gitti ben burdayım
iyice tırstım bak.... emniyet bandı falan yok ki spor salonundakilerde.... Kapatma tuşu çalıştığına şükrediyorum ben
iyice tırstım bak.... emniyet bandı falan yok ki spor salonundakilerde.... Kapatma tuşu çalıştığına şükrediyorum ben
afiyet olsun bende öğle yemeğinde köfte piliç şiş yedim akşamada hamsi yapmak planımtabi eşim balık bulabilirse
cnm kalça sorunum yok zaten küçük demiştin yanılmıyosam :44: madem spor salonuna gidiyosun başka aletler dene koşu bandı kullanma bir süre göbek bel çalışne dersin
YAAAA mursh benim tekrardan karnımı acıktırdın süper görünüyor afiyet olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...vasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-109.html
Kızlar bu sayfaya göz gezdirmenizi tavsiye ederim motive olmak için, süper yaa
senin menülerin çok güzel bu hafta 1. bekliyorum sende kilo alanlara artık şişko diye hitap ederiz ben alırsam banada dersiniz utanıp hırs yaparız belki
kime küsüyosun bacımmmmm..kızdırma benii valla çok pis dalarım heekızlar ben size demiştim küsecagimi bak nasılda herkes burda demekki küsmek işe yarıyorbugün çoooooooooook işim var saat 2 den sonra elimde yeşil çay burdayım hele kimse olmasın başka topiklerde gezerim
bu arada cumadan bu yana toplam 160 dakika sporum var
ya ben o saatte survivor izliyordum..yoksa izlemeyi çok istiyordum..ayyy kızlar eveeett o yarışmayı ben cumartesi gece 1 de izledim tekrarıydı galiba, valla duygulandım bide anlattıklarına, inşallah sağlıkla zayıflayıp normal bir insan görünümüne kavuşurlar biran evvel.
ve bizim için çok faydalı bir program, bundan sonra hepimiz akşam 19,30 da stardayız bebişlerim
çaak fadimem..bendensin ..:13:bende işlerden bıktım 5 kişi gider biryerlere 160 metre kare evi temizle fadime temizle kakılmıştır benim adım heryeri siler süpürürüm
ablacım ben dukana başlayalı hiç kaçamak yapmadım desem yeridir sadece cumartesi günü 6-7 fıstık ve 1 tane biskrem yedim
3 gündür regl gibi bişeyim 15:30 da randevum var bir gideyim bakalım ne dicek
bide spor hiç yapmadım cuma ilk kez yaptım bugünde gidicem haftada 3 gün sporum var salona yazıldım cuma günü inş daha iyi veririm şimdiye kadar 4 kg kadar gitti ama beni gören herkes vermişsin diyo sporla beraber inş daha hızlı gider artık güçlendirmeye geçmek istiyorum
YAAAA mursh benim tekrardan karnımı acıktırdın süper görünüyor afiyet olsun
vaoov millete bak yaa bizim neyimiz eksik kızlar, hadi biraz daha sıkalım dişimizi, ayy dur bende akşam kendimi çekeyim, sonra zayıflayınca göbeğimin öncesi ve sonrası diye yayınlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?