- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.901
kime küsüyosun bacımmmmm..kızdırma benii valla çok pis dalarım hee
ya ben o saatte survivor izliyordum..yoksa izlemeyi çok istiyordum..
çaak fadimem..bendensin ..:13:
affiyet olsun bebeemm...
2 lt suyum bitti gideyimde yeşil çayımı demleyeyim hadi kaldırın totoları yeşil çaylarınızı alın gelin
2 lt suyum bitti gideyimde yeşil çayımı demleyeyim hadi kaldırın totoları yeşil çaylarınızı alın gelin
nerdee bacım..paket açılmadı daha..o bana bakıyo ben ona..bakışıyoruz..hopişim başladınmı dukana hadi fulya gelmeden onu geç
Ben bugün ne su, ne de yeşil çay içtimmmmm
Bari yeşil çay içeyimmm ben de...
nerdee bacım..paket açılmadı daha..o bana bakıyo ben ona..bakışıyoruz..
şişşşttt neden içilmiyo bakalım o subende masanın üstüne koymasam aklıma gelmicek oğlumun 1ltlik süt şişesi vardı onu getirdim epey işime yaradı şiddetle tavsiye edilir tabi zırt pırt wcye çıkılıyo oda ayrı
şişşşttt neden içilmiyo bakalım o subende masanın üstüne koymasam aklıma gelmicek oğlumun 1ltlik süt şişesi vardı onu getirdim epey işime yaradı şiddetle tavsiye edilir tabi zırt pırt wcye çıkılıyo oda ayrı
Afiyet olsun mursh, çok güzel görünüyorBu arada mursh dikkatimi çekti de sen baya dikkat ediyorsun yediklerine, hiç vermedin mi bir kaç haftadır? Yani, öyle çok kaçamakta yapmadın bildiğim kadarıyla, vermiş olman lazım aslında...
affiyet olsun bebeemm......ben daha yulaf kepeğini açmadım...inşallah maşallah bugün açarım
evt cnm olabıldıgınce dıkkat etmeme ragmen kılolar gıtmıyor sanırım duraklamadayım ve sporla hareket getırmem lazım ıns bu hafta erken cıkarsam ısten yapıcam sporumuda
Bende demlıycem bırazdan suda gene vasatım anca yarım lt bıtırebıldım
hopııss napmayı dusunuyosun yapsana bugun bıseyler ekle resmını guzel olursa bende denıycem
ben kaçtım kızlar dua edin dr iyi şeyler söylesin :18:
ayy bende içeyim artık yeşil çayımı iyib ari aklıma getirdinBen bugün ne su, ne de yeşil çay içtimmmmm
Bari yeşil çay içeyimmm ben de...
fulyadan çok ümitlisiniz ama bakalım türkiye ona yaramışmı yaramamışmı görücez, burda olupta zayıflayan tek bayan olur eğer öyle bişey olursasen bakmaya devam et fulya gelsin bir hava atsın sana
ben kaçtım kızlar dua edin dr iyi şeyler söylesin :18:
afiyet olsun bende öğle yemeğinde köfte piliç şiş yedim akşamada hamsi yapmak planımtabi eşim balık bulabilirse
cnm kalça sorunum yok zaten küçük demiştin yanılmıyosam :44: madem spor salonuna gidiyosun başka aletler dene koşu bandı kullanma bir süre göbek bel çalışne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?