Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 lt suyum bitti gideyimde yeşil çayımı demleyeyim hadi kaldırın totoları yeşil çaylarınızı alın gelin

yeşil çayım bitmiş pöfffff çekmecede 7 otlu çay varmış onu demledim oda olar dimiiii
bu arada kızlar iyiki salona yazıldım nisan sonu benim için milat olacak zaten nisanda da dolu dolu 29 yaşıma basıyorum yaşlanıyorummmmm çok kararlıyım 30uma şişko girmicem

Ben bugün ne su, ne de yeşil çay içtimmmmm

Bari yeşil çay içeyimmm ben de...

şişşşttt neden içilmiyo bakalım o su bende masanın üstüne koymasam aklıma gelmicek oğlumun 1ltlik süt şişesi vardı onu getirdim epey işime yaradı şiddetle tavsiye edilir tabi zırt pırt wcye çıkılıyo oda ayrı

aynen wc gidip gelirken spordan sayılıyormu acep .acı yedim kabızlık preblemine çare buldum kaynanamın yaptıgı biberler bitterse öyle taze bulabilirmiyim acep

kızlar dün işim yoktu kilo verenlerin yediklerini okudum hergün yagsız süt 2 bardak 2 bardakta yogurt pulbiber naneli nefis oluyor denedim

Sürekli wc'ye gitmekten bıkıyorum o yüzden Ama şimdi yeşil çayımı aldım, sonrada küçük 500 ml'lik şişem var onu 3 kez bitirsem yeter bana şimdilik, hiç alışkın değilim sabahta 1 bardak içmiştim akşama da bir badak içerim yarım litreyi de öyle tamamlarım

evt cnm olabıldıgınce dıkkat etmeme ragmen kılolar gıtmıyor sanırım duraklamadayım ve sporla hareket getırmem lazım ıns bu hafta erken cıkarsam ısten yapıcam sporumuda

2 lt suyum bitti gideyimde yeşil çayımı demleyeyim hadi kaldırın totoları yeşil çaylarınızı alın gelin

Bende demlıycem bırazdan suda gene vasatım anca yarım lt bıtırebıldım

affiyet olsun bebeemm......ben daha yulaf kepeğini açmadım...inşallah maşallah bugün açarım

hopııss napmayı dusunuyosun yapsana bugun bıseyler ekle resmını guzel olursa bende denıycem

hopiş yulafa bakarak zayıflamaya karar vericek inşallah yulafa aşık olurda yeni tarifler yapar

Ben bugün ne su, ne de yeşil çay içtimmmmm

Bari yeşil çay içeyimmm ben de...
ayy bende içeyim artık yeşil çayımı iyib ari aklıma getirdin

sen bakmaya devam et fulya gelsin bir hava atsın sana
fulyadan çok ümitlisiniz ama bakalım türkiye ona yaramışmı yaramamışmı görücez, burda olupta zayıflayan tek bayan olur eğer öyle bişey olursa
ben kaçtım kızlar dua edin dr iyi şeyler söylesin :18:

canım güzel haberlerle dön inşallah gelince mutlaka haberdar et bizi durumdan.

kızlar 1 saatligine aranızdan ayrılıyorum .öglen bulaşıklarımı makinaya yerleştirip balkona çamaşır asıcam 4 gibi elimde kahveyle gelirim.özleyin anacım bay

Kalçam şu anki boyutunda kalsın isterim şu anki boyutuyla bile bacaklarımın şişmanlığından ötürü zayıf kalıyo o yüzden kalça yok yani bende bacak var bol bol bir de göbek.... göbek biraz şekle girmeye başladı sanki, bırakmazsam peşini adam olcak gibi.... Ama bacaklardan yana pek ümidim yok sülalecek kalınız, dizle kalça arası üst bacak mı diyorlar ne diyorlar bıngıl bıngıl.... Daha konuşmak için erken gerçi... 65 in altına bir inebilsem o zaman daha bir şekle girebilirim.... hatta 60 ın altı anca bende şekil olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…