- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.921
hahahaaa..delüüüüüüüüüüüüüüü...hopiş yulafa bakarak zayıflamaya karar vericek inşallah yulafa aşık olurda yeni tarifler yapar
yarasınnn..benim kocamda pasta getirmiş diyet yapan eşinetatlı krizim tuttu yine, elma yiyorum şuanda
yarasınnn..benim kocamda pasta getirmiş diyet yapan eşinesen bilmezsin benim eşimi , kızlara anlatır dururum..midesi için çalışıp duran bir ademceğizdir..tabii benim kilo almamdaki etkenlerden biridir kendileri
ayyy hoppidi abla benim eşimde öyle, bide bekarken spor salonu işletiyormuş yani, evlendikten sonra saldım çayıra zihniyetine büründüben rejim yapıyorum o bana adanadan üzeri ceviz kaplı, fındık kaplı ve şamfıstık kaplı cezeryeler getiriyor.
ertesi hafta bakıyorum ki elinde 1 kg şamfıstık hemde direk antepten getirtmiş gelde yemevalla geçen akşam o şişmanların yarışmasını seyrederken öyle bi dalmışımki farkında bile olmadan yemişim 1 kase şamfıstığı arada bi yani dalgınlığa getirip yedirtiyor beni
şeytan diyo kalk , hazır topikte kimse yokken aç şu yulaf kepeğini..yap bişeyler ..çek foto...ekle topiğe....deeeee fotoğraf makinasının hafıza kartı kayıp...foto neyin çekemiyorum..e şimdi foto ekleyemiyeceksem bu kadar zahmete ne gerek var..demi murrcchhhhhh...
ayyy hoppidi abla benim eşimde öyle, bide bekarken spor salonu işletiyormuş yani, evlendikten sonra saldım çayıra zihniyetine büründüben rejim yapıyorum o bana adanadan üzeri ceviz kaplı, fındık kaplı ve şamfıstık kaplı cezeryeler getiriyor.
ertesi hafta bakıyorum ki elinde 1 kg şamfıstık hemde direk antepten getirtmiş gelde yemevalla geçen akşam o şişmanların yarışmasını seyrederken öyle bi dalmışımki farkında bile olmadan yemişim 1 kase şamfıstığı arada bi yani dalgınlığa getirip yedirtiyor beni
hisseder uçarım buraya bende :))
kızlar çok fena grip oldum
hastayım(((
bogazlarım sızlıyo
iştahta çok yok bu saat oldu biraz önce 1 tabak nestfit yptım yedim okdar
inşallah bu hastalık işime yarar :))
alemsin kız valla, doğru ama hastalığı bile hayırlı bir gözle görmeye başladık zayıflama açısından
kuşummmm nerdesin sen yaa????valla sorucam sorucam unutuyorum hep..demek hasta oldun..çook geçmiş olsun..sen iyileşte kiloların yerinde durdun..sağlıktan daha önemlisi yook..
hisseder uçarım buraya bende :))
kızlar çok fena grip oldum
hastayım(((
bogazlarım sızlıyo
iştahta çok yok bu saat oldu biraz önce 1 tabak nestfit yptım yedim okdar
inşallah bu hastalık işime yarar :))
ya bende folic asid kullanıyorum, sanırım o benim kilolarımı şiddetle muhafa ediyor, yoksa daha fazla vermem lazımdı. yorumlara bakıyorum kimine kilo yapmış kimine yapmamış. ama mecburen içiyorum bebiş filan olursa ilk zamanlar insan anlamıyor ya hamiş olduğunu, işte o vakitler folicsiz geçmesin diye içmem lazımmış, bebeğin en önemli dönemleriymiş ilk zamanları filan riske atma o yüzden dedi içiyorum bende bakalım, bendekide ne lahana ne pehriz dimihem hamile olmaya çalışıyorum hemde rejim yapıyorum bi yandan, bi yanda 10'larca kilo alma durumum var, bi yandan da incecik olma ihtimali, bakalım hangisi tutacak
aaa demir ilaçları kilo yapar kuşumm..ama napıcan mecbur olunca içacaksin..bence bırakma ..hamiş falan kalırsan demir eksikliği anneden bebeğe geçiyomuş..[/B]
benim kocam ne yaptıı
kaç zamandır bi ilaç veriyo bana her akşam içtimmi diyede kontrol ediyo tableti
demir eksikliği varya bende
bu ilaçta hem demir hem vitaminn b12 ilacı..
neyse eşime dedimkii yaa bu aralar çok iştahım var sürekli canım bişeler istiyo yemek yiyom 1 saat sonra acıkıyommm
eşim bana ne dedii tabiii
"bişey diycem ama kızmıcann .. o ilaç iştah açıyo.. iştah açma yan etkisi var "
2 gündür biçmiyorum ilacııı diye kavga ediyozz
demir eksikliğim gitsin derken bide dahada şişcemm
sendemi bebek istiyosun..inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..ya bende folic asid kullanıyorum, sanırım o benim kilolarımı şiddetle muhafa ediyor, yoksa daha fazla vermem lazımdı. yorumlara bakıyorum kimine kilo yapmış kimine yapmamış. ama mecburen içiyorum bebiş filan olursa ilk zamanlar insan anlamıyor ya hamiş olduğunu, işte o vakitler folicsiz geçmesin diye içmem lazımmış, bebeğin en önemli dönemleriymiş ilk zamanları filan riske atma o yüzden dedi içiyorum bende bakalım, bendekide ne lahana ne pehriz dimihem hamile olmaya çalışıyorum hemde rejim yapıyorum bi yandan, bi yanda 10'larca kilo alma durumum var, bi yandan da incecik olma ihtimali, bakalım hangisi tutacak
oyy ben izlemedim o yarışmayı..bak şimdi nasıl fransız kaldım olaya..netten mi baksam ne???
napim 10 günü aşkın o ilacı içiyoruım
ve iştahımgerçekten çok artmıştı
diyelim sabah eşimle kahvatı yapıyorz işe gidiyo öğlede eve geliyo
diyom acıktınmı diyo yok ama ben içim kıyılıyoo
Bu arada starda başlayan Yeni bir hayat ' ı izliyonuzmu
onuda izleyelim bakalım kim zayıflıcak
ve size bir soruu
izleyen vardıysa oraya biz gitseydik ve o ilk günkü yemekler gelseydi napardınızzz
yermiydiniz yemezmiydinizz????
benim cevabım walla dayanamazdım
ama zararsız olan şeylerden yemek isterdim örneğim tavukları yerdim salataları yerdimm
şekerler ekmekler hamburgerler pizzalar el sürmezdim :)
kuşummmm nerdesin sen yaa????valla sorucam sorucam unutuyorum hep..demek hasta oldun..çook geçmiş olsun..sen iyileşte kiloların yerinde durdun..sağlıktan daha önemlisi yook...
canım sende mi bebek istiyorsun folic i onun için mi içiyordun, ama gerçekten bencede ilaçlarını bırakma hoppidi ablaya katılıyorum, olsun bizde yavaş veririz kilolarımızı napalım, aniden bir mucize oluşursa içimizde o iyi olsun yeterki
ahh ahh folic asiti 10 güne kadar bende içiyodum ve kilo veremediğimi senin gibi ona bağlayıp onuda bıraktım
aaa demir ilaçları kilo yapar kuşumm..ama napıcan mecbur olunca içacaksin..bence bırakma ..hamiş falan kalırsan demir eksikliği anneden bebeğe geçiyomuş..[/B]
sendemi bebek istiyosun..inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..
:
B]
aaa demir ilaçları kilo yapar kuşumm..ama napıcan mecbur olunca içacaksin..bence bırakma ..hamiş falan kalırsan demir eksikliği anneden bebeğe geçiyomuş..
sendemi bebek istiyosun..inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..
oyy ben izlemedim o yarışmayı..bak şimdi nasıl fransız kaldım olaya..netten mi baksam ne???
canım sende mi bebek istiyorsun folic i onun için mi içiyordun, ama gerçekten bencede ilaçlarını bırakma hoppidi ablaya katılıyorum, olsun bizde yavaş veririz kilolarımızı napalım, aniden bir mucize oluşursa içimizde o iyi olsun yeterki
evet abla hayırlısıyla inşallah bu yıl içinde olsun istiyorum artık, 2 sene rahat rahat evlilik sürdük, artık vakti gelmiştir dimi :34
benim dünkü menüüm
sabah hastayım diye uyandımki eşim kahvaltıyı hazırlamış
Tost yapmış :)
yanında salata
beyazp peynir
2 tek yeşil salamura zeytin
ara yok
öğle azcık kıymalı kaşarlı karnıbahar
ara yok
akşam 1 tabak ekmeksiz işkembe çorba (en sevdiğim yemekkk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?