Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarasınnn..benim kocamda pasta getirmiş diyet yapan eşinesen bilmezsin benim eşimi , kızlara anlatır dururum..midesi için çalışıp duran bir ademceğizdir..tabii benim kilo almamdaki etkenlerden biridir kendileri

ayyy hoppidi abla benim eşimde öyle, bide bekarken spor salonu işletiyormuş yani, evlendikten sonra saldım çayıra zihniyetine büründü ben rejim yapıyorum o bana adanadan üzeri ceviz kaplı, fındık kaplı ve şamfıstık kaplı cezeryeler getiriyor.
ertesi hafta bakıyorum ki elinde 1 kg şamfıstık hemde direk antepten getirtmiş gelde yeme valla geçen akşam o şişmanların yarışmasını seyrederken öyle bi dalmışımki farkında bile olmadan yemişim 1 kase şamfıstığı arada bi yani dalgınlığa getirip yedirtiyor beni

[/B]
vah vahh..sende bendensin yani....benimki artık "yee" diye ısrar etmiyor ama karşıma geçip yemeye başlayınca irademe engel olamadığım durumlar çook oluyo maalesef..benimki spor neyin zaten ömrü hayatında yapmamış bir insan zaten..elinden gelse wc ye bile arabayla gidecek..o kadar tembel yani..tembelliği kendine iştahı bana zarar anlayacağın..

şeytan diyo kalk , hazır topikte kimse yokken aç şu yulaf kepeğini..yap bişeyler ..çek foto...ekle topiğe....deeeee fotoğraf makinasının hafıza kartı kayıp...foto neyin çekemiyorum..e şimdi foto ekleyemiyeceksem bu kadar zahmete ne gerek var..demi murrcchhhhhh...

hisseder uçarım buraya bende :))
kızlar çok fena grip oldum
hastayım (((
bogazlarım sızlıyo

iştahta çok yok bu saat oldu biraz önce 1 tabak nestfit yptım yedim okdar
inşallah bu hastalık işime yarar :))

benim kocam ne yaptıı
kaç zamandır bi ilaç veriyo bana her akşam içtimmi diyede kontrol ediyo tableti
demir eksikliği varya bende
bu ilaçta hem demir hem vitaminn b12 ilacı..
neyse eşime dedimkii yaa bu aralar çok iştahım var sürekli canım bişeler istiyo yemek yiyom 1 saat sonra acıkıyommm
eşim bana ne dedii tabiii
"bişey diycem ama kızmıcann .. o ilaç iştah açıyo.. iştah açma yan etkisi var "
2 gündür içmiyorum ilacııı diye kavga ediyozz
demir eksikliğim gitsin derken bide dahada şişcemm

alemsin kız valla, doğru ama hastalığı bile hayırlı bir gözle görmeye başladık zayıflama açısından

ya bende folic asid kullanıyorum, sanırım o benim kilolarımı şiddetle muhafa ediyor, yoksa daha fazla vermem lazımdı. yorumlara bakıyorum kimine kilo yapmış kimine yapmamış. ama mecburen içiyorum bebiş filan olursa ilk zamanlar insan anlamıyor ya hamiş olduğunu, işte o vakitler folicsiz geçmesin diye içmem lazımmış, bebeğin en önemli dönemleriymiş ilk zamanları filan riske atma o yüzden dedi içiyorum bende bakalım, bendekide ne lahana ne pehriz dimi hem hamile olmaya çalışıyorum hemde rejim yapıyorum bi yandan, bi yanda 10'larca kilo alma durumum var, bi yandan da incecik olma ihtimali, bakalım hangisi tutacak

alemsin kız valla, doğru ama hastalığı bile hayırlı bir gözle görmeye başladık zayıflama açısından

napim 10 günü aşkın o ilacı içiyoruım
ve iştahımgerçekten çok artmıştı
diyelim sabah eşimle kahvatı yapıyorz işe gidiyo öğlede eve geliyo
diyom acıktınmı diyo yok ama ben içim kıyılıyoo

Bu arada starda başlayan Yeni bir hayat ' ı izliyonuzmu
onuda izleyelim bakalım kim zayıflıcak

ve size bir soruu
izleyen vardıysa oraya biz gitseydik ve o ilk günkü yemekler gelseydi napardınızzz
yermiydiniz yemezmiydinizz????

benim cevabım walla dayanamazdım
ama zararsız olan şeylerden yemek isterdim örneğim tavukları yerdim salataları yerdimm
şekerler ekmekler hamburgerler pizzalar el sürmezdim :)

kuşummmm nerdesin sen yaa????valla sorucam sorucam unutuyorum hep..demek hasta oldun..çook geçmiş olsun..sen iyileşte kiloların yerinde durdun..sağlıktan daha önemlisi yook...

ahh ahh folic asiti 10 güne kadar bende içiyodum ve kilo veremediğimi senin gibi ona bağlayıp onuda bıraktım

aaa demir ilaçları kilo yapar kuşumm..ama napıcan mecbur olunca içacaksin..bence bırakma ..hamiş falan kalırsan demir eksikliği anneden bebeğe geçiyomuş..[/B]

sendemi bebek istiyosun..inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..

oyy ben izlemedim o yarışmayı..bak şimdi nasıl fransız kaldım olaya..netten mi baksam ne???

kuşummmm nerdesin sen yaa????valla sorucam sorucam unutuyorum hep..demek hasta oldun..çook geçmiş olsun..sen iyileşte kiloların yerinde durdun..sağlıktan daha önemlisi yook...

haklısın kuzumm
hiç halim yok
böyle olunca hayat zevki gidiyo insanın..
cumrtsi kayınvalidemle avm ye gittik.. dondurma yedik sonra bi magazadaydım birşey deniyodum terli terli su içtim buz gibi eve geldimm ki bogazlarım iptal ((
inş geçerde derste çalışmam gerek..
sen napıyon hoppişş

bu arad betül gördüm betül çıkmamışmıydı takımdan ??? yenidenmi girdi

ahh ahh folic asiti 10 güne kadar bende içiyodum ve kilo veremediğimi senin gibi ona bağlayıp onuda bıraktım
canım sende mi bebek istiyorsun folic i onun için mi içiyordun, ama gerçekten bencede ilaçlarını bırakma hoppidi ablaya katılıyorum, olsun bizde yavaş veririz kilolarımızı napalım, aniden bir mucize oluşursa içimizde o iyi olsun yeterki

evet abla hayırlısıyla inşallah bu yıl içinde olsun istiyorum artık, 2 sene rahat rahat evlilik sürdük, artık vakti gelmiştir dimi :34

aaa demir ilaçları kilo yapar kuşumm..ama napıcan mecbur olunca içacaksin..bence bırakma ..hamiş falan kalırsan demir eksikliği anneden bebeğe geçiyomuş..
sendemi bebek istiyosun..inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..

oyy ben izlemedim o yarışmayı..bak şimdi nasıl fransız kaldım olaya..netten mi baksam ne???

kuşum 15 kişimi ne kilolu yarışacaklar kiloları 100 ile 240 kilo en fazla olan..

hani bi ara fulya bu yarışmanın yurtdışınaki versiyonunun videosunu koymuştu çok şişkOOO bir kadın incecik olmuştu sonunda

işte o yarışmanın türk versiyonu starda başladı her akşamda saat 7 de herhalde starda verecek.. izle..

ilk gün bunlar bi eve girdiler ve şimdi yarışmanın ilk günü bunları bi yemek masasına oturtttular herkezin önünde istedigi en sevdikleri yemekler.. arkada açık büfe herşey pastalar böreklerrrr aklına gelen herşey...

ve dedilerki burada yedikleriniz yarışmadan değil.. yiyin istediğinizi ve yemeklerle vedalaşın birkaç tanesi ben zayıflamaya geldim diyip yemedi.. ama diğerlerii saldırdılarrr yemeklere yediler :):)

(kısa özet geçtim sana )[/B]

benimde temmuzda 2 yıl olacak inşallah ve bebek işini evet eşim çok istiyor
bende kilolrı vermeden düşünmüyodum ama artık eşimin isteğini kıramıyom :)
bakalım hayırlısı

Menümü yazayım eve gelmişken... Hava çok güzel bu arada tam gezmelik 1 tişört aldım beyaz yaza uygun

Sabah: Midem bulanıyordu bastırmak için
1 ısırık su böreği
1 ısırık açma
1 ısırık pide

1 çaybardağı nescafe

Öğleden sonra: 1 elma 1 portakal

Akşam: 1 kase yoğurt
Yağsız tuzsuz salata 1 tabak

benim dünkü menüüm

sabah hastayım diye uyandımki eşim kahvaltıyı hazırlamış
Tost yapmış :)
yanında salata
beyazp peynir
2 tek yeşil salamura zeytin

ara yok

öğle azcık kıymalı kaşarlı karnıbahar

ara yok

akşam 1 tabak ekmeksiz işkembe çorba (en sevdiğim yemekkk )

eda canım demek grupta 2 kişiyiz hamilelik sınırında olan benimde haziranda 2 yıl olacak. kıymalı kaşarlı karnıbahar nasıl bişey, yazsana tarifini bakim bende yaparım güzel bişeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…