- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.301
Ins oyle olur canim.Öyle çok düşünme canım Cuma’ya farklı olur herşey suyuna dikkat et
Evet ama yapacak bisey yok.hep evdeyim.Kabizlik cok etkiliyo cnm ya
Sorun çözülmüş canim.bak ne kadar ince düsüncwli.benim.esim eve bi defa cicekle geldi.o da okuldan gelirken tarladan papatya kopartmis bi tane.kapiyi acinca verdi:)yine de bozuntuya vermedim.Uykusuzluk sana hiç yaramıyor
Bizde 6 yıllık canım. Bizde sıkıntı iletişimsizlik bi de aklına gelmiyo adamın ince düşünceli değil
Gebelikte tiksindim pırasa ve karnıbahardn hala yiyemiyorum halbuki çok severdim
Yükseleninin özellklerini taşıyor olablir
Canım atomun yanında aranızın kötü olmasına da üzüldüm. Eşinin en yardıma ihtiyacı olduğu zaman
sen en azından neşeli ol
Ohh ne güzel uyumuşsun kıskandım valla
Kalsiyum alımı nasıl canım?
Ay kötü olmuş geçmiş olsn canm
Dr öz e katılmıyorum
Tartilmadan duramiyorum;(guzel bir gece gecırdıgınıze cok sevindim
amin canım
bence sık tartışmaktan vazgec
hosbulduk canım
valla kuzum kan testi ve ınfluenza testi yaptı kan degerlerı normal cıktı tek tuk seylerde cok hafif yykseklık var ınfluenza da negatif cıktı ama kandaki bİ kac deger yuksek olunca ınfluenza ihtimaline karsı ilac verdı
ınfluenza olma ihtimali var dedi testler temiz cıkmasına ragmen tedbir amacı ilac verdı canım
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah canım
gecmıs olsun canım su araba kullanma olayına bende alısamadım henuz otobana cıktıgımda acayip stres oluyorum ve kasılıyorum resmen umarım zamanla gecer bu diye umut ediyorum
Rabbım beterinden korusun ufaklıga gecmıs olsun canım bugun isler benimde kaldı sanalda gecmıs olsun canim hemen sıcak seylerle yumusat bogazını
tesekkur ederım canım
Kız adamı az daha hastanelik edıcektın desene
Canım yanlış dream i etiketlemişsinDream canim.ben sıkılaşma icin egzersiz yapiyorum.ama listede bu tanima göre puanlandirma yok
Onun icin sadece dakima yazdim.
Kac puandan hesaplaniyor.ben geldiğim gunden beri araliksiz yapiyorum.cumada itibaren mi hesapalanacak?
51 puanCanlar spor puanları hesaplayıp yazarmısınız not Alicam
Gerçek dream gorür heralde:)Canım yanlış dream i etiketlemişsin
Yumurta sarısı, havuç haşladım ezip çorba gibi verdim, muzu ezip yoğurtla verdim bide hipp in kaşık maması var ondan veriyorum. Ama anca 1 tatlı kaşığı kadar falan yiyo meme istiyo ama memede doyurmuyo artık. Gece yatmadan 1 saat önce küçük bi muzun yarısını 1 tk yoğurtla karıştırıp verdim çok güzel uyudu gece yoksa saatte 1 kalkıyo
Günaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorumkizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis
bunlari Bende okudum canim bizi hep gözetliyorlar
erken dis cikaran malesef böyle canim büyük kizim Cok cekti Ama ufagim agrilariyla Bas edebiliyordu. Biraz böyle olup gececek ins pes pese cikiyor cünkü cikmaya baslayinca
sagol canim uyuyamadim bayadir onun gerginligi oluyor bebde
cok gecmis olsun canim tez vakit iyilessin ins
toparliyor canim cok sükür Cok güzel uyudu allahima bin sükür
cok sükür canim sen nasilsin
güzel basladi bugun
cok gecmis olsun canim cabucak toparlasin ins
benim esim haklida haksizda olsa gelir küs kalmaz hic, illa dürtcek biseyler yapcak nazlaniyor bide daha Cok sinirleniyorumbizim evde cabuk sinirlenen Benim malesef
Cok güzel canim ama muzda dikkat et kabizlik yapmasin yogurt kattigin icin Belkide yapmaz
biz 6 yıllık evliyiz canım.siz kaç yıllık evlisiniz.
kız benim herif çok minnoş.aslında çok ince düşüncelidir.ama kavga edince uzak kalıyorlar ya özlüyorlar o işi.
dünyanın en masum insanıdır.peygamber gibi bi insan diyim.kötülüklerden yalandan dolandan herseyden uzak durur.
ama yine de atışıyoruz arada.ama o kızarken yüzüne baktım mı gülesim gelir.bozuntuya vermem.bazen gülerim o da bakar bana minnoş ela gözlerle.kendisi de güler.geçer hemen siniri.çok özledim gelsin de patakliyim biraz keratayı.
Gecmis olsun kuzum yeni oldum cok sukur ya dogumdan sonra hep bole gecikmeli oluyorum cok yipratiyo beni
Ayyyy benimki de yürüdü yürüyecek
çok tatlı yaaa, elimden tutup yürütüyorum sonra bırakır gibi yapıyorum kendi adım atacak mı diye hemençöküyor yere deve gibi
halledersın cumaya canım. Bende bugun olmusum regl. Daha 8 gun vardı oysakı nıye boyle olduysa
gecmıs olsun canım ben yazana kadar ıyıyım demıssın bugun. Ins daha da ıyı olursun canım
ınternetsızlık cok kotu oluyor. Telefonun hıc bı anlamı kalmıyor gıbı
gece ıctıgın sulardan kaynaklı olabılır abla
hayırlı olsun tavşan dişleriniz. Bıraz sıkıntılı oluyor dıs cıkarma evrelerı ıns cabuk atlatırsınız canım
aleykum selam. Ozledık onu gelsın artık
kocamannnnn tebrıkler canım
sagol canıö. Yedıklerımı dengeledı anca
hıcbısey yapmazhep haklı
gecmıs olsun kuzucuguna bugun daha ıyıymıs okudum. Daha da ıyı olsun ıns. Sende dıkkat et kendıne ozlendın
aynı benımkı
değişikmiş ben olsam bende cıldırırım.
ooo dıllere dusmuysuz oylemı
oh oynasın kuzucuk. Komşuya lazım degilmiş nasılsa zaten cok uzun zaman oynayamıyorlar komsun ıcın sıkıntı olmaz sanırım para verıp alma bosuna
gecmiş olsun canım
gecmiş olsun canım oglun nasıl. Kucügede gecmiş olsun
Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Kızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
amin canımAllah korusun canım
tahlilde negatif cıktı aslında canımda doktor tedbir amaclı ilac verdı Insallah gecerbak bu guzelmıs kahvaltısız olurmu bence, bana gore olmaz
Allah korusun canım. İlaçla ılerlemeden gecer ıns
durman lazım canımIns oyle olur canim.
Evet ama yapacak bisey yok.hep evdeyim.
Sorun çözülmüş canim.bak ne kadar ince düsüncwli.benim.esim eve bi defa cicekle geldi.o da okuldan gelirken tarladan papatya kopartmis bi tane.kapiyi acinca verdi:)yine de bozuntuya vermedim.
Tartilmadan duramiyorum;(
Adamı kuşa çevirdin maaşallah ne poniymişsin beee parti kur oy verek başşganKapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
Lozan parkına çok geliriz bizhahhh işte oraya doğru çıkarken nişantaşı pazarı falan var oraya yakınız biz
He kız deve kuşuAdamı kuşa çevirdin maaşallah ne poniymişsin beee parti kur oy verek başşgan
Canım öyle rahat anlatılıyor ki buraya insan burda çok rahatlıyor kimseye anlatamadığı duyguları anlatıyor bir nevi terapi o yüzden çekinme yazKusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
28 aya kadar normal benim kuzum ilk dişlerini 9 aylık çıkardı sana şöyle zor olur birden patlıyor ard ardaKızlar sıze bısey sorcam. Benım mınık 15 ayını dolduracak bu ay sonu. Ama ıkı dısle kaldık alt tarafta. Normalmıkı dıgerlerınde boyle olmamıstı. Arka arka pıtır pıtır cıkmıstı dıslerı. Bı sorun varmıdır gotursemmıkı bosunamı evham yapıyorum acaba. Sızınkıler nasıldı
Genel Salgın canım propolis kullanıyor musun birde soğan bal kürü keçi boynuzu hemen toplarsın inşallahKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Domuz gribinin diğer adı bilimsel ama 3 seviyesi varGecmiç olsun canım. Influenza be bılmıyorum ama ıns yoktur. Ilacla rahatlar mınık
Yaaaaa, ben de çok seviyorum orayıLozan parkına çok geliriz biz
Piknik yapakYaaaaa, ben de çok seviyorum orayı ❤
Hay Allah çok geçmiş olsun ablacım yaIyi aksamlar kizlar
Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına
Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin
Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu
Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim
Canını sıkma abla Allah ıslah etsin o kişiyi de ne diyeyimIyi aksamlar kizlar
Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına
Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin
Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu
Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?