Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle çok düşünme canım Cuma’ya farklı olur herşey suyuna dikkat et
Ins oyle olur canim.
Kabizlik cok etkiliyo cnm ya
Evet ama yapacak bisey yok.hep evdeyim.
Sorun çözülmüş canim.bak ne kadar ince düsüncwli.benim.esim eve bi defa cicekle geldi.o da okuldan gelirken tarladan papatya kopartmis bi tane.kapiyi acinca verdi:)yine de bozuntuya vermedim.
Tartilmadan duramiyorum;(

Canım yanlış dream i etiketlemişsin

Masallah baya sey vermissin insallah severek yer cnm benmki bu ara istahsiz sadece emmek istiyor

Günaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorum kizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis

Ah ne guzel darisi bize kacgundur kotu uyuyuyoruz erkenden uyaniyoruz

Insallah canim ya

Masallah hep boyle guzel muhabbetleriniz olsun insallah canim Allah bozmasin. Minik tartismalar evliligin tuzu biberi zaten :)

Gecmis olsun kuzum yeni oldum cok sukur ya dogumdan sonra hep bole gecikmeli oluyorum cok yipratiyo beni

Sen en azindan oluyorsn kiz ben hala olamadm ya

Ayyyy benimki de yürüdü yürüyecek
çok tatlı yaaa, elimden tutup yürütüyorum sonra bırakır gibi yapıyorum kendi adım atacak mı diye hemençöküyor yere deve gibi

Masallah ya gozumde canlandi cok tatlu :)

Sagol cnm insallah aminnn

Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum

Cok gecmis olsun nirancim balli zencefil limon cayi yap insallah iyi gelir

Cok gecmis olsn cnm smdi nasil iyimi

Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erken Erken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim

Ohhh sevindim kuzum bidaha tartismazsiniz umarimm

Allah korusun canım
amin canım
bak bu guzelmıs kahvaltısız olurmu bence, bana gore olmaz

Allah korusun canım. İlaçla ılerlemeden gecer ıns
tahlilde negatif cıktı aslında canımda doktor tedbir amaclı ilac verdı Insallah gecer
durman lazım canım

Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erken Erken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
Adamı kuşa çevirdin maaşallah ne poniymişsin beee parti kur oy verek başşgan

Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Canım öyle rahat anlatılıyor ki buraya insan burda çok rahatlıyor kimseye anlatamadığı duyguları anlatıyor bir nevi terapi o yüzden çekinme yaz
28 aya kadar normal benim kuzum ilk dişlerini 9 aylık çıkardı sana şöyle zor olur birden patlıyor ard arda
Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Genel Salgın canım propolis kullanıyor musun birde soğan bal kürü keçi boynuzu hemen toplarsın inşallah
Gecmiç olsun canım. Influenza be bılmıyorum ama ıns yoktur. Ilacla rahatlar mınık
Domuz gribinin diğer adı bilimsel ama 3 seviyesi var

Iyi aksamlar kizlar

Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına

Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin

Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu

Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim

Hay Allah çok geçmiş olsun ablacım ya
Kamera falan olmuyor mu tespit etseniz kimmiş bu

Canını sıkma abla Allah ıslah etsin o kişiyi de ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…