Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sarımsağıda hiç sevmiyom vercez mecbur yoğurda mı karıştırmak lazım canım

Kuzu bebe bisküvisini nasıl yapıyorsun
Canım benim 3 kaşık kadar pirinç unu 1 kaşık kadar yulaf unu irmik (bu sefer yaptığımda katmiycam yumuşak olsun istiyorum)azcik yoğurt yarım fincan keçiboynuzu pekmezi,biraz tereyağı biraz zeytin yağı yarım c.k karbonat aldığı kadar un . yumuşak bir hamur yapiyorum.Yuvarliyip atıyorum fırına 10 13 dk yetiyor pişmesine Afiyet olsun:)

Çalıştığım yerde personel dolaplarının bulunduğu odaya kamera taktırttık. Tam whatsapp tan millete haber vericez bi kız geldi dediki benim 50 liram çalınmış. Dedik bismillah. Kameradan bi baktık başka bi kız hiiç korkmadan çekinmeden kızın cüzdanını açıyo 2 50likten bi tanesini alıyo atıyo cüzdanına. Bu arada bende o kızla yemeğe çıkmıştım bana şey demişti bide isterseniz ben ısmarliyim yok demiştim
Sonra müdür kızı aldı görüntüleri izletti falan. Kız şey demiş napiyim param yoktu aç mı kalsaydım
Aman ablacım yani geçmiş olsun büyük ihtimal yakın tanıdığın kişilerden biri almıştır. Bir daha yaşamazsın umarım

Canım teşekkür ederim

Kaç TL ediyor ona göre beddua topu gönderek zalım hırsıza

O kiz da tam bi Allahtan korkmaz, utanmaz biriymiş

Bi sürü rus polanyali var muhtemelen onlardan biridir

Hay Allah çok geçmiş olsun ablacım ya
Kamera falan olmuyor mu tespit etseniz kimmiş bu
Sagol cnm
Kamera varda kim ilgilenecek
Gecen hafta soyledim
Degerli esyanizi oraya koymayin dediler
Onceden milletin ekmegini bile calmislar

Abla azıcık yemissin doydun mu bunlarla?
aksam doymustum cnm :)
100 gram yeter mi abla
o zaman takim yuzdesine, dereceyi etkileyip etkilemedigine bakilir :) yani sen kendini garantiye al, ne kadar eksi o kadar iyi yüzde

ikisinide cok gecmis olsun cnm
kuzum telde kavgami ediyosunuz

Konusurken aranizdaki sorunlardan bahsetmeyin
Pozitif ol, umut ver

Allah hem sifa versin hemde muhabbet insallah. Amin
Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
hastalik senidemi vurdu cnm cok gecmis olsun
Varsa taylot icseydin o kirikliga cok iyi geliyor
oyyy Allah korumus cnm, cok gecmis olsun
Neyseki cok kotu bir sey olmamis
Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erken Erken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
demekki gülü bekliyormuşun :)) sevindim cnm

Balım ben düzene giriyor bu hafta cuma ile birlikte yarışa basliyim diye düşünüyordum
tamam canim cumadan itibaren Not alirim
@Dream canim.ben sıkılaşma icin egzersiz yapiyorum.ama listede bu tanima göre puanlandirma yok
Onun icin sadece dakima yazdim.
Kac puandan hesaplaniyor.ben geldiğim gunden beri araliksiz yapiyorum.cumada itibaren mi hesapalanacak?
bölgesel dakikayi 3 e carpabilirsin canim
Kizlarrr napiyosunuz?
Ben eve yeni geldim çayimi demledim çay ıcıcem şimdi çok yorgunum
afiyet olsun canim oh ne güzel Bende cayimi yudumlicam
Dream00 gülüm dalım tırtılım nassın
cok sükür canim Bugün iyim zor günlerden Sonra Sadece bugun yediklerimden pismanim sen nasilsin? Cok sevindim bu takima geldigine
allah bogazindan gecirmesin o parayi insallah.
yuh ya bu nasil bisey Keske ac Kalsanda insanligin haysiyetin yerinde kalsaymis yazik nasil insanlar var
O kiz da tam bi Allahtan korkmaz, utanmaz biriymiş

Bi sürü rus polanyali var muhtemelen onlardan biridir
Günah almak istemiyorum Ama polonyalilar 1 Numara bu konuda Allah bilir Kim yaptigini ins hayri dokunmaz o paranin

Bizim de lisede bi ara sınıfta hırsızlık oluyordu paralar gidiyor falan. Bi arkadaş vardı zengin tipli asortik bi tip, çok abarttıydı artık . Sınıfta doluyken birileri varken bile çantasımı bırakıp WC bile çıkamıyordu arkadaşına emanet ediyordu aman param var gitmesin kimseye güven olmaz şu bu. Sonra dersanede de hırsızlık olmaya başladı. Bu arkadaşla ve bi kaç kişiyle aynı dersliklerdeyiz ama şaşırıyoruz da hem okulda hem dersanede nasıl denk geliyor vs diye.
Sonraları bi arkadaş görmüş ki sınıfta kimse yokken bu asortik hanım kızımız sınıfa girip çanta karıştırıyor soygunculuk yapıyor.
Beklemezdik vallahi hem okul hem dersane soyguncusu sınıfın en zengintoş kılıklısı çıktı

Sporda yapılmış güzel canm fasulye kasesi büyük değilse

Süt peynir yoğurt yumurta bunlardan yerse çıkar dişleri canım biraz daha üstüne düş bakalım bana kalsiyum ve d vitamini eksikliğindn gibi geldi

11.00
4 5 yk menemen
1 kase yoğurt

15.00
Sütlü kahve
1 hurma
1 incir
1 ceviz

19.00
1 tabak kıymalı yeşil mercimek

1 avuç kabak çekirdeği yemeyi düşünüyorm rezene çayıyla birlikte

Su 2.5 olur
Spor yok mu canm menü güzel

Balık kızartma olmasaymış iyiymiş canım salatada az olmuş

Zehir zıkkım olsun

Yuh ya bi de kendini savunuyorr utanmadan

Iste Bosuna demiyorlar görüntüye aldanma diye

Güzel canm özellikle spor

Menülerin dolu dolu aslında en sağlıklısı...diyet bitince sürdürülebilir bi yeme biçimi seninki güzel

Menum

14:00 special k sut

17:00 7 8 tane peynirli cubuk

20:30 1 tabak corba 1 tabak karnabahar salata

2 litre su spor yok
Baya hafif olmuş ayrıca baya geç yemişsn nedne canm ?

Beğendim canm sporu arttırma imkanın yok mu??

Krep ve haşlanmş olanla 3 yumurta yemiş olıyosan çok olmuş dilek. Akşamki bisküviler tam buğday olsada çok olmuş

14.01 SALI

19.00

2 Dil. Firinda kofte, ekmeksiz
Bool salata
2 catal quark
Tek öğünle iyi duruyosn abla

Sporu artırsan keşke cnm menü güzel

12. 30
2 yagda yumurt
1 bucuk tb ekmek
Peynır
Maydonox
Yesıl sogan

15.30
Kahve
1 kare bıtter

19.00
1 tabak pırasa yemegı
Yogurt

Su 2 lıtre
Spor 45 dk tempolu yuruyus 135 puan
Beğendm cnm afiyt olsn

Yok artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…