- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.321
Canım benim 3 kaşık kadar pirinç unu 1 kaşık kadar yulaf unu irmik (bu sefer yaptığımda katmiycam yumuşak olsun istiyorum)azcik yoğurt yarım fincan keçiboynuzu pekmezi,biraz tereyağı biraz zeytin yağı yarım c.k karbonat aldığı kadar un . yumuşak bir hamur yapiyorum.Yuvarliyip atıyorum fırına 10 13 dk yetiyor pişmesine Afiyet olsun:)Sarımsağıda hiç sevmiyom vercez mecburyoğurda mı karıştırmak lazım canım
Kuzu bebe bisküvisini nasıl yapıyorsun
Çalıştığım yerde personel dolaplarının bulunduğu odaya kamera taktırttık. Tam whatsapp tan millete haber vericez bi kız geldi dediki benim 50 liram çalınmış. Dedik bismillah. Kameradan bi baktık başka bi kız hiiç korkmadan çekinmeden kızın cüzdanını açıyo 2 50likten bi tanesini alıyo atıyo cüzdanına. Bu arada bende o kızla yemeğe çıkmıştım bana şey demişti bide isterseniz ben ısmarliyim yok demiştimIyi aksamlar kizlar
Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına
Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin
Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu
Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim
Canım teşekkür ederimCanım benim 3 kaşık kadar pirinç unu 1 kaşık kadar yulaf unu irmik (bu sefer yaptığımda katmiycam yumuşak olsun istiyorum)azcik yoğurt yarım fincan keçiboynuzu pekmezi,biraz tereyağı biraz zeytin yağı yarım c.k karbonat aldığı kadar un . yumuşak bir hamur yapiyorum.Yuvarliyip atıyorum fırına 10 13 dk yetiyor pişmesine Afiyet olsun:)
Kaç TL ediyor ona göre beddua topu gönderek zalım hırsızaIyi aksamlar kizlar
Bugun unutmusum
Yani baya gec oldu
Bugun aldim
3.5 saat boşa çalışmış oldumKaç TL ediyor ona göre beddua topu gönderek zalım hırsıza
O kiz da tam bi Allahtan korkmaz, utanmaz biriymişÇalıştığım yerde personel dolaplarının bulunduğu odaya kamera taktırttık. Tam whatsapp tan millete haber vericez bi kız geldi dediki benim 50 liram çalınmış. Dedik bismillah. Kameradan bi baktık başka bi kız hiiç korkmadan çekinmeden kızın cüzdanını açıyo 2 50likten bi tanesini alıyo atıyo cüzdanına. Bu arada bende o kızla yemeğe çıkmıştım bana şey demişti bide isterseniz ben ısmarliyim yok demiştim
Sonra müdür kızı aldı görüntüleri izletti falan. Kız şey demiş napiyim param yoktu aç mı kalsaydım
Aman ablacım yani geçmiş olsun büyük ihtimal yakın tanıdığın kişilerden biri almıştır. Bir daha yaşamazsın umarım
Sagol cnmHay Allah çok geçmiş olsun ablacım ya
Kamera falan olmuyor mu tespit etseniz kimmiş bu
Haram zikkim olsun insallah bi yerinden ciksin dedim :)Canını sıkma abla Allah ıslah etsin o kişiyi de ne diyeyim
aksam doymustum cnm :)Abla azıcık yemissin doydun mu bunlarla?
o zaman takim yuzdesine, dereceyi etkileyip etkilemedigine bakilir :) yani sen kendini garantiye al, ne kadar eksi o kadar iyi yüzde100 gram yeter mi abla
ikisinide cok gecmis olsun cnmMerhaba ponicim.
Benim büyük oğlanın bademcik ve geniz eti ameliyatını yaptırdık.küçük de hasta kusma falan var biraz.ondan daha kendime gelemedim canım.sen naptın başladın mı sağlıklı güzel yaşamaya
kuzum telde kavgami ediyosunuzMerhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
Dedem kötü onun yanında kaldık. Onunla da ilgilenmeye çalıştım.
Şimdi de eşim aradı. Dr tutulum var demiş.
Radyasyon yaydığı için görüşemiyoruz. Aramız zaten çok kötü....
Hafta sonu düzgün beslenemedim.
Bugün kabak detoksuna başladım.
hastalik senidemi vurdu cnmKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
oyyy Allah korumus cnm, cok gecmis olsunKızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
demekki gülü bekliyormuşun :)) sevindim cnmKapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
tamam canim cumadan itibaren Not alirimBalım ben düzene giriyor bu hafta cuma ile birlikte yarışa basliyim diye düşünüyordum
bölgesel dakikayi 3 e carpabilirsin canim@Dream canim.ben sıkılaşma icin egzersiz yapiyorum.ama listede bu tanima göre puanlandirma yok
Onun icin sadece dakima yazdim.
Kac puandan hesaplaniyor.ben geldiğim gunden beri araliksiz yapiyorum.cumada itibaren mi hesapalanacak?
afiyet olsun canim oh ne güzel Bende cayimi yudumlicamKizlarrr napiyosunuz?
Ben eve yeni geldim çayimi demledim çay ıcıcem şimdi çok yorgunum
cok sükür canim Bugün iyim zor günlerden Sonra
allah bogazindan gecirmesin o parayi insallah.Iyi aksamlar kizlar
Bugun unutmusum
Yani baya gec oldu
Bugun aldim
yuh ya bu nasil bisey Keske ac Kalsanda insanligin haysiyetin yerinde kalsaymis yazik nasil insanlar varÇalıştığım yerde personel dolaplarının bulunduğu odaya kamera taktırttık. Tam whatsapp tan millete haber vericez bi kız geldi dediki benim 50 liram çalınmış. Dedik bismillah. Kameradan bi baktık başka bi kız hiiç korkmadan çekinmeden kızın cüzdanını açıyo 2 50likten bi tanesini alıyo atıyo cüzdanına. Bu arada bende o kızla yemeğe çıkmıştım bana şey demişti bide isterseniz ben ısmarliyim yok demiştim
Sonra müdür kızı aldı görüntüleri izletti falan. Kız şey demiş napiyim param yoktu aç mı kalsaydım
Aman ablacım yani geçmiş olsun büyük ihtimal yakın tanıdığın kişilerden biri almıştır. Bir daha yaşamazsın umarım
Günah almak istemiyorum Ama polonyalilar 1 Numara bu konuda Allah bilir Kim yaptigini ins hayri dokunmaz o paraninO kiz da tam bi Allahtan korkmaz, utanmaz biriymiş
Bi sürü rus polanyali var muhtemelen onlardan biridir
Enaaam yazık valla yav Rabbim çıkarsın onu bi şekilde inşallah3.5 saat boşa çalışmış oldum
Aminnn.insallah cok daha fazlasini kaybetsinallah bogazindan gecirmesin o parayi insallah.
Aminnn cnmEnaaam yazık valla yav Rabbim çıkarsın onu bi şekilde inşallah
Bizim de lisede bi ara sınıfta hırsızlık oluyordu paralar gidiyor falan. Bi arkadaş vardı zengin tipli asortik bi tip, çok abarttıydı artık . Sınıfta doluyken birileri varken bile çantasımı bırakıp WC bile çıkamıyordu arkadaşına emanet ediyordu aman param var gitmesin kimseye güven olmaz şu bu. Sonra dersanede de hırsızlık olmaya başladı. Bu arkadaşla ve bi kaç kişiyle aynı dersliklerdeyiz ama şaşırıyoruz da hem okulda hem dersanede nasıl denk geliyor vs diye.Aminnn cnm
Sporda yapılmış güzel canm fasulye kasesi büyük değilseKızlar kusura bakmayın şu sıralar sabah çok erken gidiyorum, işten geç çıkıyorum eve gidince de yemek, ev işleri derken sızıp kalıyorum menümü paylaşamadan.
Dünkü menüm
11:00
Haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim tbe
Filtre kahve
16:00
Filtre kahve
10 tane fındık
Yarım kase kadar yoğurtlu
20:30
Yarım kase pırasa yemeği
Yarım kase kuru fasulye
Salata
Ayran
Acı biber turşusu
Spor 30 dk cardio 105 pDream00
Süt peynir yoğurt yumurta bunlardan yerse çıkar dişleri canım biraz daha üstüne düş bakalım bana kalsiyum ve d vitamini eksikliğindn gibi geldiSu son 10 gun oncesıne kadar yogurt yemıyordu canım. Inek sutunu zaten ıcmıyor. Sadece anne sutuyle beslenmeye calısıyordu. Bıde ıste sofradayken bır ıkı kasık corba ekmek. Onun harıcınde 3 aydır ek gıda yemıyordu. Yogurdu 1 haftadır cok guzel yemeye basladı. Su ara ıstahı acıldı sukur. Baska da hangı yıyeceklerde kalsıyum var bılmıyorum ama. Peynırde sevmıyor.
Spor yok mu canm menü güzel11.00
4 5 yk menemen
1 kase yoğurt
15.00
Sütlü kahve
1 hurma
1 incir
1 ceviz
19.00
1 tabak kıymalı yeşil mercimek
1 avuç kabak çekirdeği yemeyi düşünüyorm rezene çayıyla birlikte
Su 2.5 olur
Balık kızartma olmasaymış iyiymiş canım salatada az olmuşBugünkü menüm
12.30 da
Tereyaginda pismis 1 yumurta
2 çatal ton balığı
2 zeytin
1 catal beyaz peynir
2 de pazara gittim.
3 zeytin
1 dut kurusu
1 ceviz
1 avuc yer fistiğı
1 fındık
16 da
1 avuc yer fistigi
18 de
Orta boy bi baligin yarisi kızartma
2 catal salata
4 yk barbunya
Yarim kaşik bulgur pilavı
1 findik
Su 3 lt.
Spor 30 dakika sıkılaşma ezgersizleriDream00
Zehir zıkkım olsunIyi aksamlar kizlar
Bugun unutmusum
Yani baya gec oldu
Bugun aldim
Yuh ya bi de kendini savunuyorr utanmadanÇalıştığım yerde personel dolaplarının bulunduğu odaya kamera taktırttık. Tam whatsapp tan millete haber vericez bi kız geldi dediki benim 50 liram çalınmış. Dedik bismillah. Kameradan bi baktık başka bi kız hiiç korkmadan çekinmeden kızın cüzdanını açıyo 2 50likten bi tanesini alıyo atıyo cüzdanına. Bu arada bende o kızla yemeğe çıkmıştım bana şey demişti bide isterseniz ben ısmarliyim yok demiştim
Iste Bosuna demiyorlar görüntüye aldanma diyeBizim de lisede bi ara sınıfta hırsızlık oluyordu paralar gidiyor falan. Bi arkadaş vardı zengin tipli asortik bi tip, çok abarttıydı artık . Sınıfta doluyken birileri varken bile çantasımı bırakıp WC bile çıkamıyordu arkadaşına emanet ediyordu aman param var gitmesin kimseye güven olmaz şu bu. Sonra dersanede de hırsızlık olmaya başladı. Bu arkadaşla ve bi kaç kişiyle aynı dersliklerdeyiz ama şaşırıyoruz da hem okulda hem dersanede nasıl denk geliyor vs diye.
Sonraları bi arkadaş görmüş ki sınıfta kimse yokken bu asortik hanım kızımız sınıfa girip çanta karıştırıyor soygunculuk yapıyor.
Beklemezdik vallahi hem okul hem dersane soyguncusu sınıfın en zengintoş kılıklısı çıktı
Güzel canm özellikle spor07:30
1 haşlanmış yumurta
10:00
Sade Türk kahvesi
12:30
4 kaşık patlıcan musakka
3 kaşık yoğurt
18:00
8 kaşık etli kuru barbunya yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
1 çay kaşığı vişne hoşafı (pişmişliğini ve şeker oranını kontrol etmek için)
1 tane biber turşusu
Su: 2 buçuk litre
Spor:
50 dakika yürüyüş 50 puan
3 mil Leslie 135 puan
Toplam:185 puan
Dream00
Menülerin dolu dolu aslında en sağlıklısı...diyet bitince sürdürülebilir bi yeme biçimi seninki güzelM:
1tk pekmez
7:301 fincan kahve 3hurma
10:00 1 caybardagi süt 3yk yulaf 3ceviz
12:00 2 tb ekmek, 1 hasl yumurta, 5zeytin, 1kk peynir, domates biber
15:001 fincan turk kahvesi, 6 badem, 1 bitter
16:30 yarım caybardagı sut
18:00 1 lahmacun az salata
3 lt Su
Rezene cayı
Baya hafif olmuş ayrıca baya geç yemişsn nedne canm ?Menum
14:00 special k sut
17:00 7 8 tane peynirli cubuk
20:30 1 tabak corba 1 tabak karnabahar salata
2 litre su spor yok
Beğendim canm sporu arttırma imkanın yok mu??Sabah 09.45
1 yumurtalı Menemen
Peynir5 zeytin
1 dilim tbe
2 dilim elma
ara 16.00
1 avuç kabak çekirdeği çiğ
akşam 18.30
1 kase domates çorba
1 tabak karnabahar mantı
kahveiçerim
su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie 45 pDream00
Krep ve haşlanmş olanla 3 yumurta yemiş olıyosan çok olmuş dilek. Akşamki bisküviler tam buğday olsada çok olmuş11.30
1,5 haşlanmış yumurta
T.b unlu krep(küçük pasta tabağı büyüklüğünde)
5 zeytin
Beyaz peynir
Yeşillik
1c.k tereyağı bal
15.30
1 parça peynir
Kızımın bisküvidinden 1 tane(şekersiz t.b unlu )
Çay
19.00
Kocaman tabak lahana yemeği
Yarım tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
22.00
Küçük kase leblebi 2 tane bisküvi
2,5 lt su
60 dk yürüyüş bandı 30 dk kadar ağırlık ısınma soğuma egzersizleri
Tek öğünle iyi duruyosn abla14.01 SALI
19.00
2 Dil. Firinda kofte, ekmeksiz
Bool salata
2 catal quark
Sporu artırsan keşke cnm menü güzelSelam
9.30
3 4 çatal omlet
1 kase Nogay çayı
1 dilim köy ekmeğinin sadece kenar kısımları
1 kk peynir
3 zeytin
14.30
1 tabak bamya
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama 40 pDream00
Beğendm cnm afiyt olsn12. 30
2 yagda yumurt
1 bucuk tb ekmek
Peynır
Maydonox
Yesıl sogan
15.30
Kahve
1 kare bıtter
19.00
1 tabak pırasa yemegı
Yogurt
Su 2 lıtre
Spor 45 dk tempolu yuruyus 135 puan
Yok artıkınBizim de lisede bi ara sınıfta hırsızlık oluyordu paralar gidiyor falan. Bi arkadaş vardı zengin tipli asortik bi tip, çok abarttıydı artık . Sınıfta doluyken birileri varken bile çantasımı bırakıp WC bile çıkamıyordu arkadaşına emanet ediyordu aman param var gitmesin kimseye güven olmaz şu bu. Sonra dersanede de hırsızlık olmaya başladı. Bu arkadaşla ve bi kaç kişiyle aynı dersliklerdeyiz ama şaşırıyoruz da hem okulda hem dersanede nasıl denk geliyor vs diye.
Sonraları bi arkadaş görmüş ki sınıfta kimse yokken bu asortik hanım kızımız sınıfa girip çanta karıştırıyor soygunculuk yapıyor.
Beklemezdik vallahi hem okul hem dersane soyguncusu sınıfın en zengintoş kılıklısı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?