- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.341
tartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardiArtik duzenli gelirsin cnm
Tartildinmi
Oy oy çok geçmiş olsun abla çok sinir bozucuIyi aksamlar kizlar
Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına
Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin
Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu
Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim
Kaybeder zatenAminnn.insallah cok daha fazlasini kaybetsin
Aslında daha istiyorum ama evde olmuyor 15 dk bile ağla zırla yapıyorum oğlum sürekli kapatıyor filan ay ne zorluyorlar en güzeliGüzel canm özellikle spor
Menülerin dolu dolu aslında en sağlıklısı...diyet bitince sürdürülebilir bi yeme biçimi seninki güzel
Baya hafif olmuş ayrıca baya geç yemişsn nedne canm ?
Beğendim canm sporu arttırma imkanın yok mu??
Krep ve haşlanmş olanla 3 yumurta yemiş olıyosan çok olmuş dilek. Akşamki bisküviler tam buğday olsada çok olmuş
Tek öğünle iyi duruyosn abla
Sporu artırsan keşke cnm menü güzel
Beğendm cnm afiyt olsn
Yok artıkın
ne dedi doktor Merve nesi varmış yavrununSelamlar kızlar cok yorgun ve çok acım hastane isleri simdi bitti kızın karnını doyuyorum eve gecebılırsem bende yıyecem Insallah
Kendine uygun yemekler yap gitsin:)Napıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
Ne yemek yapacaksınız bugün karar veremiyorm bn
oh sefan olsun dinlenmişsin iyce:)Ben monıgımde uyuyunca uyumusum 11 e kadar. Kahvaltı yaptım ev toparlanacak. Buyukler okulda.
Aksama pırasa pısırecegım ben canım yanına da yogurt mıs
Rabbim tez zamanda şifa versin arkadasim .Zorlu bı surec Rabbim hem senin hem eşinin yardımcısi olsun..Merhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
Dedem kötü onun yanında kaldık. Onunla da ilgilenmeye çalıştım.
Şimdi de eşim aradı. Dr tutulum var demiş.
Radyasyon yaydığı için görüşemiyoruz. Aramız zaten çok kötü....
Hafta sonu düzgün beslenemedim.
Bugün kabak detoksuna başladım.
sabah yapmazsam bidaha yapamıyorum benOhhh sporu halletmıssın ne guzel. Benımkı aksam uzerıne kaldı. Kolay gelsın canım
hele ayakta iken yere oturmak isteyince ödü kopuyo popoyo acitacam diyeAhaha ayni benimki oyuna daliyo koltuga tutunup farketmiyo 2 elini birakiyo farkedince bi panikliyo
bebekten bebeğe değişir dış cikarma bence evham yapma canimKızlar sıze bısey sorcam. Benım mınık 15 ayını dolduracak bu ay sonu. Ama ıkı dısle kaldık alt tarafta. Normalmıkı dıgerlerınde boyle olmamıstı. Arka arka pıtır pıtır cıkmıstı dıslerı. Bı sorun varmıdır gotursemmıkı bosunamı evham yapıyorum acaba. Sızınkıler nasıldı
Fena hasta olmuşsun kaptanım çok geçmiş olsun .Hemen hastaneye gidip bı iğne vurdursan daha çabuk toplarsın aslındaKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Yani ben Ramazan da kahvaltı yapmadığım için özelliklede çay icmedigim için bir türlü ayilamam sabahlarıKahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
Yavrum benim nazarami geldiki annesi oku bol bol ..Kızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
Bende keciorende oturuyum yakınmışizEvet canım panorayı bılıyorum bize biraz ters duser o yuzden hıc gitmedik ben Yenimahalle deyim ☺
Aferin enişteyeKapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
Balım ek gidays gectinizmi .Az geldi miktarlar sütünü etkilemiyor muM:
1tk pekmez
7:301 fincan kahve 3hurma
10:00 1 caybardagi süt 3yk yulaf 3ceviz
12:00 2 tb ekmek, 1 hasl yumurta, 5zeytin, 1kk peynir, domates biber
15:001 fincan turk kahvesi, 6 badem, 1 bitter
16:30 yarım caybardagı sut
18:00 1 lahmacun az salata
3 lt Su
Rezene cayı
bende special k yerdim ilk bu aleme girdiğimde takımdaki kızlar yeme sekerli faydası olmaz diye çok söylerlerdi.Sonra yulaf ezmesi ile tanıştım içine birazcık kuruyemiş kuru uzumle tatlandırın yiyorum tavsiye ederim çok güzel çok tok tutan bir besin benceMenum
14:00 special k sut
17:00 7 8 tane peynirli cubuk
20:30 1 tabak corba 1 tabak karnabahar salata
2 litre su spor yok
Bugün çok yoğundum ev işi çocuk filan anca bu kadar yapabildim sadece spor yapsam gün boyu bu kadar yorulmazdim sanırımGüzel canm özellikle spor
Menülerin dolu dolu aslında en sağlıklısı...diyet bitince sürdürülebilir bi yeme biçimi seninki güzel
Baya hafif olmuş ayrıca baya geç yemişsn nedne canm ?
Beğendim canm sporu arttırma imkanın yok mu??
Krep ve haşlanmş olanla 3 yumurta yemiş olıyosan çok olmuş dilek. Akşamki bisküviler tam buğday olsada çok olmuş
Tek öğünle iyi duruyosn abla
Sporu artırsan keşke cnm menü güzel
Beğendm cnm afiyt olsn
Yok artıkın
Misafirim.vardi baligi onlara kizarttim.Sporda yapılmış güzel canm fasulye kasesi büyük değilse
Süt peynir yoğurt yumurta bunlardan yerse çıkar dişleri canım biraz daha üstüne düş bakalım bana kalsiyum ve d vitamini eksikliğindn gibi geldi
Spor yok mu canm menü güzel
Balık kızartma olmasaymış iyiymiş canım salatada az olmuş
Zehir zıkkım olsun
Yuh ya bi de kendini savunuyorr utanmadan
Oluyorum.canim ama benim de sabrım var bakalım.Uykusuzluk sana hiç yaramıyor
Bizde 6 yıllık canım. Bizde sıkıntı iletişimsizlik bi de aklına gelmiyo adamın ince düşünceli değil
Gebelikte tiksindim pırasa ve karnıbahardn hala yiyemiyorum halbuki çok severdim
Yükseleninin özellklerini taşıyor olablir
Canım atomun yanında aranızın kötü olmasına da üzüldüm. Eşinin en yardıma ihtiyacı olduğu zaman
sen en azından neşeli ol
Ohh ne güzel uyumuşsun kıskandım valla
Kalsiyum alımı nasıl ca7nım?
Ay kötü olmuş geçmiş olsn canm
Dr öz e katılmıyorum
cook mutlu ettin beni. Çok.trsekkur ederim canımYok kız ne yeni evlisi 7 yılimiz oldu bizim ❤
Oyyy çok şükür kuzum ya rahatladın sonunda
Canin sıkıldıkça yaz buraya tatlım. Sen bizim için degerlisin, buradaki kimsenin senin sorunlarından sikilacagini zannetmiyorum.Eşine de biraz zaman ver hastalik psikolojisini atlatabilmesi için. Desen de eşin de bi an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah
Canım hiç ihmal etmeden hastaneye git. Bu salgın evde kendi yöntemlerinle geçmiyor gittikce artiyo rahatsizlik. Araba kullanmayı bilen bi arkadaşından Rica etsen ya da eşin gelup alsa seni?
O benimmmm. Kahvaltı enn sevdiğim öğün ❤❤ Ne demek yasaklamak kahrolurum
Hepsi ustuste gelmiş canım yaa. Sıcak bişeyler iç boğazın rahatlasin. Nazar konusunda da haklı olabilirsin nazar ayetlerini oku evde sesli.
Çok sevindim Poni halletmenize ❤❤
Diyet kurabiye yaptır ya da akşam yemeğini hazirlasin bu fırsatı kaçırma
Aguzel bir gece gecırdıgınıze cok sevindim
amin canım
bence sık tartışmaktan vazgec
hosbulduk canım
valla kuzum kan testi ve ınfluenza testi yaptı kan degerlerı normal cıktı tek tuk seylerde cok hafif yykseklık var ınfluenza da negatif cıktı ama kandaki bİ kac deger yuksek olunca ınfluenza ihtimaline karsı ilac verdı
ınfluenza olma ihtimali var dedi testler temiz cıkmasına ragmen tedbir amacı ilac verdı canım
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah canım
gecmıs olsun canım su araba kullanma olayına bende alısamadım henuz otobana cıktıgımda acayip stres oluyorum ve kasılıyorum resmen umarım zamanla gecer bu diye umut ediyorum
Rabbım beterinden korusun ufaklıga gecmıs olsun canım bugun isler benimde kaldı sanalda gecmıs olsun canim hemen sıcak seylerle yumusat bogazını
tesekkur ederım canım
Kız adamı az daha hastanelik edıcektın desene
kesinlikle canım. Ben hiç kimseyle paylaşmak istemiyorum. Bu yüzden bura çok iyi geliyor. .Canım öyle rahat anlatılıyor ki buraya insan burda çok rahatlıyor kimseye anlatamadığı duyguları anlatıyor bir nevi terapi o yüzden çekinme yaz
28 aya kadar normal benim kuzum ilk dişlerini 9 aylık çıkardı sana şöyle zor olur birden patlıyor ard arda ☺
Genel Salgın canım propolis kullanıyor musun birde soğan bal kürü keçi boynuzu hemen toplarsın inşallah
Domuz gribinin diğer adı bilimsel ama 3 seviyesi var
Ablacığım telde kavga ediyoruz. Herşeyi tersliyor. Bağırıyor. Pozitif cümleler kuruyorum yine azarliyor. Sevdiğimi söylüyorum yine tersleniyorum. Az kaldı biraz daha sabredeceğimaksam doymustum cnm :)
o zaman takim yuzdesine, dereceyi etkileyip etkilemedigine bakilir :) yani sen kendini garantiye al, ne kadar eksi o kadar iyi yüzde
ikisinide cok gecmis olsun cnm
kuzum telde kavgami ediyosunuz
Konusurken aranizdaki sorunlardan bahsetmeyin
Pozitif ol, umut ver
Allah hem sifa versin hemde muhabbet insallah. Amin
hastalik senidemi vurdu cnmcok gecmis olsun
Varsa taylot icseydin o kirikliga cok iyi geliyor
oyyy Allah korumus cnm, cok gecmis olsun
Neyseki cok kotu bir sey olmamis
demekki gülü bekliyormuşun :)) sevindim cnm
cook teşekkür ederim. Amin inşallah canım.ne dedi doktor Merve nesi varmış yavrunun
Kendine uygun yemekler yap gitsin:)
oh sefan olsun dinlenmişsin iyce:)
Rabbim tez zamanda şifa versin arkadasim .Zorlu bı surec Rabbim hem senin hem eşinin yardımcısi olsun..
sabah yapmazsam bidaha yapamıyorum ben
hele ayakta iken yere oturmak isteyince ödü kopuyo popoyo acitacam diye
bebekten bebeğe değişir dış cikarma bence evham yapma canim
Fena hasta olmuşsun kaptanım çok geçmiş olsun .Hemen hastaneye gidip bı iğne vurdursan daha çabuk toplarsın aslında
Yani ben Ramazan da kahvaltı yapmadığım için özelliklede çay icmedigim için bir türlü ayilamam sabahları
Yavrum benim nazarami geldiki annesi oku bol bol ..
Bende keciorende oturuyum yakınmışiz
Aferin enişteyeNiye kizdirdir seni poni kaçırmışım ben
Balım ek gidays gectinizmi .Az geldi miktarlar sütünü etkilemiyor mu
bende special k yerdim ilk bu aleme girdiğimde takımdaki kızlar yeme sekerli faydası olmaz diye çok söylerlerdi.Sonra yulaf ezmesi ile tanıştım içine birazcık kuruyemiş kuru uzumle tatlandırın yiyorum tavsiye ederim çok güzel çok tok tutan bir besin bence
Bizim de lisede bi ara sınıfta hırsızlık oluyordu paralar gidiyor falan. Bi arkadaş vardı zengin tipli asortik bi tip, çok abarttıydı artık . Sınıfta doluyken birileri varken bile çantasımı bırakıp WC bile çıkamıyordu arkadaşına emanet ediyordu aman param var gitmesin kimseye güven olmaz şu bu. Sonra dersanede de hırsızlık olmaya başladı. Bu arkadaşla ve bi kaç kişiyle aynı dersliklerdeyiz ama şaşırıyoruz da hem okulda hem dersanede nasıl denk geliyor vs diye.
Sonraları bi arkadaş görmüş ki sınıfta kimse yokken bu asortik hanım kızımız sınıfa girip çanta karıştırıyor soygunculuk yapıyor.
Beklemezdik vallahi hem okul hem dersane soyguncusu sınıfın en zengintoş kılıklısı çıktı
tartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
Bi insan baskasinin esyasina nasil el uzatir ,nasil mantikOy oy çok geçmiş olsun abla çok sinir bozucu
Üniversite okurken bir kaç arkadaş evde kalıyorduk Sonradan iki arkadaş daha gelmişti hafta içi kalıp hafta sonu gidiyorlardı sonrasında yavaş yavaş paralarımız azalmaya başladı Herkes birbirinden şüphelenmeye başladı ben de arkadaşım doğum yapmıştı para biriktirip ona hediye almak istiyordum öğrenci harçlığı kenara birşeyler koymıştım o para gitti çok üzüldüm tabi ama tek benim değil durumu iyi olamayan bir arkadaşın daha çok parası gitmişti ay çok kötü idi sonra biz oyun oynayıp kızı yakalamıştık çok kötü ya aynı yerden birşeylerin gitmesi dahası var iç
Çamaşırı çalınan arkadaşlar vardı mide bulandırıcı ya o anları hatırladım bir an
Kaybeder zaten
Aslında daha istiyorum ama evde olmuyor 15 dk bile ağla zırla yapıyorum oğlum sürekli kapatıyor filan ay ne zorluyorlar en güzeli
Yürüyüş eşimi yakalayabilirsem o da ancak
gecmis olsun canim ins tez vakit iyilesirtartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
Ne kadar yaptiysan onu yazalim canim puan kirmaya gerek yokDream00 canim cuma cumartesi pazar pazartesi sali toplam 5 gün.
Günlük 20.dakika diyelim.ben az yazim.sonra dakikadan kimsenin hakkina girmiyim.
20×3=60 60×5=300 puan eder.
Bugün 30 puan kirayim.cünkü yayarak.yaptim.10.dakika olsun.
300-30=270 puan benim toplam puanim.listeye bu puani girersin.sonraki 2 günu de ben yazarim artik.
Cok gecmis olsun. Iyice dinlenmene bak sen canimKızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.
yanlış yere yazmışım kızlar sorry12.00 : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim salam+ 2 dilim peynir
19.40: tavuklu salata (marul + lahana + 2 kornişon turşu + haşlanmış tavuk + yoğurt)
23.00 : türk kahvesi + 1 minik lokum
leslie 30*3 =90p 30 squat =6p toplam :96p
Kızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.
Feci kapmışsın şifayı çok geçmiş olsun canımKızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?