Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oy oy çok geçmiş olsun abla çok sinir bozucu
Üniversite okurken bir kaç arkadaş evde kalıyorduk Sonradan iki arkadaş daha gelmişti hafta içi kalıp hafta sonu gidiyorlardı sonrasında yavaş yavaş paralarımız azalmaya başladı Herkes birbirinden şüphelenmeye başladı ben de arkadaşım doğum yapmıştı para biriktirip ona hediye almak istiyordum öğrenci harçlığı kenara birşeyler koymıştım o para gitti çok üzüldüm tabi ama tek benim değil durumu iyi olamayan bir arkadaşın daha çok parası gitmişti ay çok kötü idi sonra biz oyun oynayıp kızı yakalamıştık çok kötü ya aynı yerden birşeylerin gitmesi dahası var iç
Çamaşırı çalınan arkadaşlar vardı mide bulandırıcı ya o anları hatırladım bir an
Aminnn.insallah cok daha fazlasini kaybetsin
Kaybeder zaten
Aslında daha istiyorum ama evde olmuyor 15 dk bile ağla zırla yapıyorum oğlum sürekli kapatıyor filan ay ne zorluyorlar en güzeli
Yürüyüş eşimi yakalayabilirsem o da ancak

Selamlar kızlar cok yorgun ve çok acım hastane isleri simdi bitti kızın karnını doyuyorum eve gecebılırsem bende yıyecem Insallah
ne dedi doktor Merve nesi varmış yavrunun
Napıyonuz kızlar. Büyük kızım okulda miniğim uyudu kahvemide içtim spor yapıym bari boşken.
Ne yemek yapacaksınız bugün karar veremiyorm bn
Kendine uygun yemekler yap gitsin:)
Ben monıgımde uyuyunca uyumusum 11 e kadar. Kahvaltı yaptım ev toparlanacak. Buyukler okulda.
Aksama pırasa pısırecegım ben canım yanına da yogurt mıs
oh sefan olsun dinlenmişsin iyce:)
Rabbim tez zamanda şifa versin arkadasim .Zorlu bı surec Rabbim hem senin hem eşinin yardımcısi olsun..
Ohhh sporu halletmıssın ne guzel. Benımkı aksam uzerıne kaldı. Kolay gelsın canım
sabah yapmazsam bidaha yapamıyorum ben
Ahaha ayni benimki oyuna daliyo koltuga tutunup farketmiyo 2 elini birakiyo farkedince bi panikliyo
hele ayakta iken yere oturmak isteyince ödü kopuyo popoyo acitacam diye
bebekten bebeğe değişir dış cikarma bence evham yapma canim
Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Fena hasta olmuşsun kaptanım çok geçmiş olsun .Hemen hastaneye gidip bı iğne vurdursan daha çabuk toplarsın aslında
Kahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
Yani ben Ramazan da kahvaltı yapmadığım için özelliklede çay icmedigim için bir türlü ayilamam sabahları
Yavrum benim nazarami geldiki annesi oku bol bol ..
Evet canım panorayı bılıyorum bize biraz ters duser o yuzden hıc gitmedik ben Yenimahalle deyim ☺
Bende keciorende oturuyum yakınmışiz
Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erken Erken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
Aferin enişteye Niye kizdirdir seni poni kaçırmışım ben
Balım ek gidays gectinizmi .Az geldi miktarlar sütünü etkilemiyor mu
Menum

14:00 special k sut

17:00 7 8 tane peynirli cubuk

20:30 1 tabak corba 1 tabak karnabahar salata

2 litre su spor yok
bende special k yerdim ilk bu aleme girdiğimde takımdaki kızlar yeme sekerli faydası olmaz diye çok söylerlerdi.Sonra yulaf ezmesi ile tanıştım içine birazcık kuruyemiş kuru uzumle tatlandırın yiyorum tavsiye ederim çok güzel çok tok tutan bir besin bence

Bugün çok yoğundum ev işi çocuk filan anca bu kadar yapabildim sadece spor yapsam gün boyu bu kadar yorulmazdim sanırım

Misafirim.vardi baligi onlara kizarttim.
Bende azcik bisey yedim.
Zaten bugün çok yedim.vicdan azabi duyuyorum.
Dudagim yara oldu aksam üstü salata da cok eksiydi yiyemedim.aslinda 1 tabak yicektim.kısmet.

Dream00 canim cuma cumartesi pazar pazartesi sali toplam 5 gün.
Günlük 20.dakika diyelim.ben az yazim.sonra dakikadan kimsenin hakkina girmiyim.
20×3=60 60×5=300 puan eder.
Bugün 30 puan kirayim.cünkü yayarak.yaptim.10.dakika olsun.
300-30=270 puan benim toplam puanim.listeye bu puani girersin.sonraki 2 günu de ben yazarim artik.

Oluyorum.canim ama benim de sabrım var bakalım.
cook mutlu ettin beni. Çok.trsekkur ederim canım
A
kesinlikle canım. Ben hiç kimseyle paylaşmak istemiyorum. Bu yüzden bura çok iyi geliyor. .
Tes
Ablacığım telde kavga ediyoruz. Herşeyi tersliyor. Bağırıyor. Pozitif cümleler kuruyorum yine azarliyor. Sevdiğimi söylüyorum yine tersleniyorum. Az kaldı biraz daha sabredeceğim
cook teşekkür ederim. Amin inşallah canım.

tartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
Bi insan baskasinin esyasina nasil el uzatir ,nasil mantik
Gercekten anlamiyorum

tartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
gecmis olsun canim ins tez vakit iyilesir
Ne kadar yaptiysan onu yazalim canim puan kirmaya gerek yok

Hanımlar aksam gelemedim bal kuzum bugun pek nazlı cıtkırıldım dı dustugunun cok farkında butun gun nazlandı ama sukur ıyıyız bende yatak odasını temizledım cam cerceve ne varsa mesajları okudum alıntılara yarın cevap veririm gecmıs olsun dilekleri ıcın çok saolun hanımlar herkese iyi geceler

Kızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.

Cok gecmis olsun. Iyice dinlenmene bak sen canim

yanlış yere yazmışım kızlar sorry

Ayy geldi mi hepsi gelmiş geçmişler olsun toparlanırsın hemen inşallah

Feci kapmışsın şifayı çok geçmiş olsun canım
Rapor aldın di mi, gitmeyeceksin okula
Yat dinlen bütün gün iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…