- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.361
abla cok gecmıs olsun cok sınır bozucu bir durum aslında ıs yerinin herkese ait kitli dolap temin etmesi lazım koymayın demekle cozum olmuyor ise gelen adam nereye koyacak ozel esyasınıIyi aksamlar kizlar
Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına
Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin
Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu
Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim
pişkinlıgın bu kadarıÇalıştığım yerde personel dolaplarının bulunduğu odaya kamera taktırttık. Tam whatsapp tan millete haber vericez bi kız geldi dediki benim 50 liram çalınmış. Dedik bismillah. Kameradan bi baktık başka bi kız hiiç korkmadan çekinmeden kızın cüzdanını açıyo 2 50likten bi tanesini alıyo atıyo cüzdanına. Bu arada bende o kızla yemeğe çıkmıştım bana şey demişti bide isterseniz ben ısmarliyim yok demiştim
Sonra müdür kızı aldı görüntüleri izletti falan. Kız şey demiş napiyim param yoktu aç mı kalsaydım
Aman ablacım yani geçmiş olsun büyük ihtimal yakın tanıdığın kişilerden biri almıştır. Bir daha yaşamazsın umarım
abla bence bakmaları lazım uzerınde dursanaSagol cnm
Kamera varda kim ilgilenecek
Gecen hafta soyledim
Degerli esyanizi oraya koymayin dediler
Onceden milletin ekmegini bile calmislar
valla dılegım tahliller de domuz gribi cıkmadı lakın etrafta salgın var diye riske atmadı onun ilaclarını verdine dedi doktor Merve nesi varmış yavrunun
cok gecmıs olsun canımKızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.
Iyi aksamlar kizlar
Bugun unutmusum
Yani baya gec oldu
Bugun aldim
Canım benim 3 kaşık kadar pirinç unu 1 kaşık kadar yulaf unu irmik (bu sefer yaptığımda katmiycam yumuşak olsun istiyorum)azcik yoğurt yarım fincan keçiboynuzu pekmezi,biraz tereyağı biraz zeytin yağı yarım c.k karbonat aldığı kadar un . yumuşak bir hamur yapiyorum.Yuvarliyip atıyorum fırına 10 13 dk yetiyor pişmesine Afiyet olsun:)
ne dedi doktor Merve nesi varmış yavrunun
Kendine uygun yemekler yap gitsin:)
oh sefan olsun dinlenmişsin iyce:)
Rabbim tez zamanda şifa versin arkadasim .Zorlu bı surec Rabbim hem senin hem eşinin yardımcısi olsun..
sabah yapmazsam bidaha yapamıyorum ben
hele ayakta iken yere oturmak isteyince ödü kopuyo popoyo acitacam diye
bebekten bebeğe değişir dış cikarma bence evham yapma canim
Fena hasta olmuşsun kaptanım çok geçmiş olsun .Hemen hastaneye gidip bı iğne vurdursan daha çabuk toplarsın aslında
Yani ben Ramazan da kahvaltı yapmadığım için özelliklede çay icmedigim için bir türlü ayilamam sabahları
Yavrum benim nazarami geldiki annesi oku bol bol ..
Bende keciorende oturuyum yakınmışiz
Aferin enişteyeNiye kizdirdir seni poni kaçırmışım ben
Balım ek gidays gectinizmi .Az geldi miktarlar sütünü etkilemiyor mu
bende special k yerdim ilk bu aleme girdiğimde takımdaki kızlar yeme sekerli faydası olmaz diye çok söylerlerdi.Sonra yulaf ezmesi ile tanıştım içine birazcık kuruyemiş kuru uzumle tatlandırın yiyorum tavsiye ederim çok güzel çok tok tutan bir besin bence
Kızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.
Olmaz siz benim yazdıgimi yazingecmis olsun canim ins tez vakit iyilesir
Ne kadar yaptiysan onu yazalim canim puan kirmaya gerek yok
Yemin ederim sabah kalktım bende bu düşüncelerleydim. Gece kızım yarım saatte bir kalkıp meme istiyo. Geri uyuyamadan yine kalkıyo. Yani biz diş falanda çıkarmıyoruz ama gün içinde de huysuz hep. Dün eşimin hastane işi vardı işe gitmedide öyle evi süpürüp sildim yoksa poh götürüyodu evi. Bende tartıda hala artıyım cumaya ne olur bilmiyorumGunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
Yok canım, rapor almadım, biraz daha iyiyim düne göre, geldim yine söz dinlemedim yaniFeci kapmışsın şifayı çok geçmiş olsun canım
Rapor aldın di mi, gitmeyeceksin okula
Yat dinlen bütün gün iyice
ahhh be yaaa,keşke dinlenseydinYok canım, rapor almadım, biraz daha iyiyim düne göre, geldim yine söz dinlemedim yani
Ayyy ablam geçmiş olsun. Sen daha iyi bilirsin ama nane limon içsen iyi gelir mi?Kızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
tatlım sana hoşgeldin diyemedim. Hoşgeldin sefa getirdin. Seni tekrar görmek çok güzel. Ben seni hatırlıyorum ama sen beni belki hatirlayamayabilirsin çünkü yeni katılmıştımGunaydın kızlar
Kıyamam canım ağlamak rahatlayacaksa ağla ferahlat kendini...Gunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
Doğru söylüyorsun ablacığım. Bir kere bende bağırdım ama sonra yine sabretmeye devam ediyorum.. düzelecek herşey inşallah.Kuasar canım sende aynı dönemlerden geçtin, psikolojini hatırlasana, insanın aklına herşey geliyor biliyorsun, bence o bağırıp çağırsa da sen sakinliğini koru ve destek ol
Sifa olsun inşallah ablam. Zencefil çayı nasıl yapıyorsun abla...Aklıma gelenlere yazdım, unuttuğum varsa affola
Kendime gelmek için zencefil içiyorum şimdi
Beni unutmuşunAklıma gelenlere yazdım, unuttuğum varsa affola
Kendime gelmek için zencefil içiyorum şimdi
Şaka gibi yaa kocaman insanların yaptıklarına bak. Geçmiş olsun ablacimIyi aksamlar kizlar
Bugun unutmusum
Yani baya gec oldu
Bugun aldim
Rahatlığa bak yaaa.. ne kadar içselleştirdiyse olayı bildiğin hakli görmüş yani.Çalıştığım yerde personel dolaplarının bulunduğu odaya kamera taktırttık. Tam whatsapp tan millete haber vericez bi kız geldi dediki benim 50 liram çalınmış. Dedik bismillah. Kameradan bi baktık başka bi kız hiiç korkmadan çekinmeden kızın cüzdanını açıyo 2 50likten bi tanesini alıyo atıyo cüzdanına. Bu arada bende o kızla yemeğe çıkmıştım bana şey demişti bide isterseniz ben ısmarliyim yok demiştim
Sonra müdür kızı aldı görüntüleri izletti falan. Kız şey demiş napiyim param yoktu aç mı kalsaydım
Aman ablacım yani geçmiş olsun büyük ihtimal yakın tanıdığın kişilerden biri almıştır. Bir daha yaşamazsın umarım
Canım dinlen mutlaka. Doktora da git kendi kendine atlatmaya çalışma. Çok geçmiş olsunKızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Gunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
Kızlar ikiniz de hedef kiloya çok yakinsiniz izne çıkmayın bence. Biraz daha zorlayıp son kilolari verip mezun olun. 1 hafta farklı bir liste de uygulayabilirsiniz. Vücut şasiracagi için mutlaka kilo verecektir. Uykusuzluk gerçekten etkiliyor haklisiniz ama yeme düzenini bozmadikca eksi görmeniz kaçınılmaz.Yemin ederim sabah kalktım bende bu düşüncelerleydim. Gece kızım yarım saatte bir kalkıp meme istiyo. Geri uyuyamadan yine kalkıyo. Yani biz diş falanda çıkarmıyoruz ama gün içinde de huysuz hep. Dün eşimin hastane işi vardı işe gitmedide öyle evi süpürüp sildim yoksa poh götürüyodu evi. Bende tartıda hala artıyım cumaya ne olur bilmiyorumbende ya izne çıkmak isticem ya da mezun olayım bilmiyorum yani
I Ilyusa kv 'ne geçmiş olsun canım
Mefkurem bazı insanlar için herşey hak maalesef, çantanın anahtarsız dolaba koymak zorunda kalacağın zaman değerli eşyaları ve paranı cebine koyabilirsin, geçmiş olsun
Ucmelekannesi canım kızının ilk dişleri de geç çıktığı için sıradaki dişlerin de geç kalması normal, he bebek farklıdır.
askrhpozitif otobanlarda sürüş ralli yarışları gibi canım, iyice ustalaşmadan çıkma bence
Pnrrr-12 canım menülerinde içeriği şeker olan besinler çok fazla, artı ve sabit gelmene şaşırmıyorum bu nedenle
M mer_4260 canım benim kızlarda kaydırağın en tepesinden , 2.5 mt yükseklikten düşmüşlerdi, yaşların da büyüktü düştüklerinde, birşey olmadı şükürler olsun, küçük yaştaki çocuklar ve bebekler için düşme sonrasi beyin travması riski neredeyse sıfır
Poni Bon eşinle barışmana sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?