Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abla cok gecmıs olsun cok sınır bozucu bir durum aslında ıs yerinin herkese ait kitli dolap temin etmesi lazım koymayın demekle cozum olmuyor ise gelen adam nereye koyacak ozel esyasını
pişkinlıgın bu kadarı
Sagol cnm
Kamera varda kim ilgilenecek
Gecen hafta soyledim
Degerli esyanizi oraya koymayin dediler
Onceden milletin ekmegini bile calmislar
abla bence bakmaları lazım uzerınde dursana
ne dedi doktor Merve nesi varmış yavrunun
valla dılegım tahliller de domuz gribi cıkmadı lakın etrafta salgın var diye riske atmadı onun ilaclarını verdi
cok gecmıs olsun canım

Gunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim var bu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya

Kotu olmus abla ya cok grcmis olsun kul hakkı Allah yemesine izin vermez zaten cıkar o ondan.

Guzemis tarif aklimda bulunsun

Sütüm yetiyor sukur cnm aslinda az ve sık yiyorm belkide ondan, ek gidaya gectm ama suanda istemiyor hicbisey disiyle alakalı sanirim 4 gundur ne yaptiysam oldugu gbi dokuyorum malesef oysa guzel basladiydik severek yiyordu

Ah canim cok kotu olmussun ya cok grcmis olsun hemen toparlarsn insallah

I Ilyusa kv 'ne geçmiş olsun canım

Mefkurem bazı insanlar için herşey hak maalesef, çantanın anahtarsız dolaba koymak zorunda kalacağın zaman değerli eşyaları ve paranı cebine koyabilirsin, geçmiş olsun

Ucmelekannesi canım kızının ilk dişleri de geç çıktığı için sıradaki dişlerin de geç kalması normal, he bebek farklıdır.

askrhpozitif otobanlarda sürüş ralli yarışları gibi canım, iyice ustalaşmadan çıkma bence

Pnrrr-12 canım menülerinde içeriği şeker olan besinler çok fazla, artı ve sabit gelmene şaşırmıyorum bu nedenle

M mer_4260 canım benim kızlarda kaydırağın en tepesinden , 2.5 mt yükseklikten düşmüşlerdi, yaşların da büyüktü düştüklerinde, birşey olmadı şükürler olsun, küçük yaştaki çocuklar ve bebekler için düşme sonrasi beyin travması riski neredeyse sıfır

Poni Bon eşinle barışmana sevindim canım

Yemin ederim sabah kalktım bende bu düşüncelerleydim. Gece kızım yarım saatte bir kalkıp meme istiyo. Geri uyuyamadan yine kalkıyo. Yani biz diş falanda çıkarmıyoruz ama gün içinde de huysuz hep. Dün eşimin hastane işi vardı işe gitmedide öyle evi süpürüp sildim yoksa poh götürüyodu evi. Bende tartıda hala artıyım cumaya ne olur bilmiyorum bende ya izne çıkmak isticem ya da mezun olayım bilmiyorum yani

Ayyy ablam geçmiş olsun. Sen daha iyi bilirsin ama nane limon içsen iyi gelir mi?
Gunaydın kızlar
tatlım sana hoşgeldin diyemedim. Hoşgeldin sefa getirdin. Seni tekrar görmek çok güzel. Ben seni hatırlıyorum ama sen beni belki hatirlayamayabilirsin çünkü yeni katılmıştım
Kıyamam canım ağlamak rahatlayacaksa ağla ferahlat kendini...
Detoks mu yapsan acaba ?
Kuasar canım sende aynı dönemlerden geçtin, psikolojini hatırlasana, insanın aklına herşey geliyor biliyorsun, bence o bağırıp çağırsa da sen sakinliğini koru ve destek ol
Doğru söylüyorsun ablacığım. Bir kere bende bağırdım ama sonra yine sabretmeye devam ediyorum.. düzelecek herşey inşallah.
Aklıma gelenlere yazdım, unuttuğum varsa affola

Kendime gelmek için zencefil içiyorum şimdi
Sifa olsun inşallah ablam. Zencefil çayı nasıl yapıyorsun abla...

Şaka gibi yaa kocaman insanların yaptıklarına bak. Geçmiş olsun ablacim
Rahatlığa bak yaaa.. ne kadar içselleştirdiyse olayı bildiğin hakli görmüş yani.
Canım dinlen mutlaka. Doktora da git kendi kendine atlatmaya çalışma. Çok geçmiş olsun
Kızlar ikiniz de hedef kiloya çok yakinsiniz izne çıkmayın bence. Biraz daha zorlayıp son kilolari verip mezun olun. 1 hafta farklı bir liste de uygulayabilirsiniz. Vücut şasiracagi için mutlaka kilo verecektir. Uykusuzluk gerçekten etkiliyor haklisiniz ama yeme düzenini bozmadikca eksi görmeniz kaçınılmaz.

Bilmiyorum buna pek katilmiyorm cnm cnku ben zaten boyle yiyordm ve gidiyordu. Sonucta emziriyorm yani ki tatli dediginde kuru meyve muz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…