Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uykusuzluk kabizlik ve zor huysuz bi cocuk cok zor gercktn bunlar illaki etkiliyor cnm ayni durumdayiz o yuzden senide motive edemicem ama senin 65e bisi kalmadiydi zaten dmi

Emziriyorm cnm detoks yapamiyorm

Aynen cnm bende istemiyorm aslinda hatta 2 hafta once bile konusu oldu yok dedim mezun olcam oyle zorliycam kendimi ama cok zorlaniyorm artk yani uykusuzluk olunca gece uyaniyorm acikiyrm mesela bisilere saldirmamak icin zor duruyorm bazen. Farkli bisiler yapiym diyorm emzirmeden dolayida bisey yapamiyorm.

Günaydın canlar
Ay kızı olan hanımlar sizinki de her gün ağlayacak bir bahane buluyor mu sürekli bizim her gün bir
Sebebimiz var
bilmem mi bazen ev timarhane gibi oluyor büyük kizim yas aldikca daha uysal ama kücügüm beni timarhanelik edebilir :) hastaliktan sonra daha kötü oldu yapisik ikizler gibiyiz kucakta olcak ayri ve bagiriyor ama cildirmis derecesinde yere yatiyor almadigim zaman inanmazsin belki sinirden kolumu disledi sok oldum hic öyle huyu yoktu (
canim cocuk olunca böyle oluyor 1 yasindan sonra rahat edersin hayirlisiyla.
hep derim hamilelik ve cocuk dogurmak en kolayi zor olan büyütüp bakmasi.
babam anneme aglarken demis ne kadar dogru büyütüyoruz yavrularimizi sonra biri gelip alip gidiyor :) adam hala alisamadi bu duruma ki kac yillik evliyiz kizlarina cok düskün sanirim bende öyle olucam konuda nerden nereye geldi :)))
Kızlar annemin yerine spora gitmeye karar verdim ve bugün başladım
cok güzel haber bu canim spor ruha bile nasil iyi geliyor yapabilsem daha mutlu olcam
Sabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları
oh masallah hadi bakalim insallah

11.00
4 5 yk menemen
1 kase yoğurt

15.00
Sütlü kahve
1 hurma
1 incir
1 ceviz

19.00
1 tabak kıymalı yeşil mercimek

1 avuç kabak çekirdeği yemeyi düşünüyorm rezene çayıyla birlikte

Su 2.5 olur
afıyet olsun canım guzel olmus bence
Menüm
10.40
1 yumurta
2 wasa
Peynir

14.00
Sütlü kahve
10 fındık
1 incir

17.30
4 minik köfte
1 d ekmek
1 d peynir
2 yk ıspanak

Su 2
Spor 2 ml leslie 90p
60 dk orta tempo yürüyüş 120 p
210 p
afıyet olsun canım. Akşam ekmek tercıh etmesen daha ıyı olabılırdı
balık kızartma olmasa ıyıymıs canım. Gerısı guzel bence
guzel olmus bence afıyet olsun canım
afıyet olsun canım guzel bence. Lahmacun 1 taneymıs zaten salatayı daha bol yıyebılırdın canım.
Menum

14:00 special k sut

17:00 7 8 tane peynirli cubuk

20:30 1 tabak corba 1 tabak karnabahar salata

2 litre su spor yok
afıyet olsun guzel menu olmus
afıyet olsun guzel olmus canım. Karnabahar mantı nasıl oluyor kı
tamam canım rahatladım sayenızde bıraz şu diş konusunda
22 de yedıgın bıskuvı ve leblebı olmamıs canım. Aksam ogununde gayet doluymus aslında.
ayyyyy abla ya ne ınsanlar var. Bogazında kalsın o para. Yaramasın ıns. Cok gecmıs olsun ablacım
14.01 SALI

19.00

2 Dil. Firinda kofte, ekmeksiz
Bool salata
2 catal quark
cok az olmus abla. Daha fazla sıkma canını yemene ıcmene dıkkat et canım
gunu baya erken kapatmıssın canım.menun guzel bence
oyle oyle zengın gıbı gorunuyormuss demek. Hay allahım ne ınsanlar var
tartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
gecmiş olsun kv canım. Dıkkat etmeye basla bıyandan artık.
Bugün çok yoğundum ev işi çocuk filan anca bu kadar yapabildim sadece spor yapsam gün boyu bu kadar yorulmazdim sanırım
ev işş de bı nevı spor zaten bence
geçmiş olsun canım. Ama okula gıtmıssın ıns daha kotuleşmemissindir inş. Dıkkat et canım su ara geldımı bıtmek bılmıyo hastalık
Günaydın canlar
Ay kızı olan hanımlar sizinki de her gün ağlayacak bir bahane buluyor mu sürekli bizim her gün bir
Sebebimiz var
ah ah uc tane cadı kız var. Buyukler aglamak gucenmek ıcın yer arıyor dıyebılırım.
canım bu zamana kadar gayet guzel verdın. Kalan ıkı kıloda gıdecek merk etme. Hepimiz zaman zaman bu duygulara kapılıyoruz. Vucudunu sasırtmayı dene. Kafana takmamaya calıs
olabılır canım haklısın. Benımde dunden berı kafam bıraz daha rahatladı artık.
harıka bı haber canım.

Sabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları
oooo hadı bakalım
hayirli günler canlar yine bunalimdayim :)) yazici deli etti beni cikti alamiyorum.
sizler nasilsiniz?
bıraz sonra bıdaha denersın sıkma canını kız. Ben evlerı toparladım. Mutfaga gırısıcem. Sonra kızları okuldan alıcam. Gunluk rutın işler canım

otobanlarda sürüş ralli yarışları gibi canım, iyice ustalaşmadan çıkma bence
mecbur canım sag serıtten usul usul gidiyorum yapacak bisey yok
tatlım sana hoşgeldin diyemedim. Hoşgeldin sefa getirdin. Seni tekrar görmek çok güzel. Ben seni hatırlıyorum ama sen beni belki hatirlayamayabilirsin çünkü yeni katılmıştım
hosbuldum canım hatırlıyorum nıkını canım

Selamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır

Ahhh be yavrum çok geçmiş olsun
biz de insanız bizim de sabrımızın bi sınırı var
benim de zaman zaman içimden bi canavar çıkıyor resmen hiç sevmiyorm o hallerimi ama oluyor işte
anneliğini sorgulaman bile iyi bi anne olduğunu gösteriyor
sadece şu sıralar hastalıklar çok üst üste geldi
lanet bi salgın var evin içine girdi mi sırayla herkesi dolanıyor dolayısıyla insan da güç kuvvet sabır tahammül bırakmıyor

Hepimiz öyleyiz kuzum bi yere kadar sabredebiliyoruz inşallah anlık bir şeydir

Inşallah hasta değildir yavrucak. İnsanız en nihayetinde canım uykusuzluk, yorgunluk, bir bebeğin sorumluluğu zorlayabiliyor bazen.
Canlar spor puanları hesaplayıp yazarmısınız not Alicam
75 canım dalgınlıktan unutmuşum yazmayı
Günaydın canlar
Sebebimiz var
Biz iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz şu sıralar Zaten herşeye ağlıyor. Bir süre sonra neye ağladığını unutup susmayı da unutuyor
O kadar iyi anlıyorum ki sizi benimki iki senedir böyle. Hâlâ gece uykusu yok ne zaman geçecek bilmiyorum. Uykusuzluk çok etkiliyor insanı. İnşallah sizde kısa sürer bu huysuzluklar.
Hadi bakalım kolay gelsin

Kızlar bugün sabahtan beri sol gözüm seğiriyor sürekli. İnternette kötü haber falan demiş sol göz için. Saçma ama moralim bozuldu.
kuzum benim de sağ gözüm, bu 3. gün. sinirim bozuluyor artık, bi de yoğunuz insanlar gelip gidiyor gözümde sürekli bi seğirme insanların yüzüne bakamıyorum
neymiş o haber

kuzum benim de sağ gözüm, bu 3. gün. sinirim bozuluyor artık, bi de yoğunuz insanlar gelip gidiyor gözümde sürekli bi seğirme insanların yüzüne bakamıyorum
neymiş o haber
Sağ göz için güzel haber sol göz için de kötü haber gelecek diyor Biliyorum hurafe ama insanın siniri bozuluyor iste. Elim sürekli gözümde insanlarla konuşurken. 3 gün sürmesi daha da sinir bozucuymus ama.

inanma öyle şeylere kuzum, ekrana çok bakıyorsan o yapar
ben bi diziye dadandım
geceleri kızları uyutup saatlerce onları izledim kaç gündür muhtemelen o yaptı bana
geceleri de güzel uyuyup dinlenemediğim bi de üstüne ekrana o kadar bakmak yordu gözlerimi bence
sende de böyle bie olabilir

Gecen gun de benimki oldu
Sol gözüm.2 gün surdü.benim oğlan da geceleri uyumuyor.zirt pırt uyaniyorum.bide onu yatirinca bende dizi izliyorum.göz dayanamadi tabi.ama bugün gecti

cok gecmis olsun hepimizde oluyordur canim bu seni kötü Anne yapmaz hepimiz insaniz sonucta
kusura bakma kizini anlatirken güldüm cünkü benim kizim gibi belkide benimki daha fenadir ve daha kötü oldu
Kızlar bugün sabahtan beri sol gözüm seğiriyor sürekli. İnternette kötü haber falan demiş sol göz için. Saçma ama moralim bozuldu.
Göz sikayet edilmez derler ama ne kadar dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…