- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.381
Yemin ederim sabah kalktım bende bu düşüncelerleydim. Gece kızım yarım saatte bir kalkıp meme istiyo. Geri uyuyamadan yine kalkıyo. Yani biz diş falanda çıkarmıyoruz ama gün içinde de huysuz hep. Dün eşimin hastane işi vardı işe gitmedide öyle evi süpürüp sildim yoksa poh götürüyodu evi. Bende tartıda hala artıyım cumaya ne olur bilmiyorumbende ya izne çıkmak isticem ya da mezun olayım bilmiyorum yani
Ayyy ablam geçmiş olsun. Sen daha iyi bilirsin ama nane limon içsen iyi gelir mi?
tatlım sana hoşgeldin diyemedim. Hoşgeldin sefa getirdin. Seni tekrar görmek çok güzel. Ben seni hatırlıyorum ama sen beni belki hatirlayamayabilirsin çünkü yeni katılmıştım
Kıyamam canım ağlamak rahatlayacaksa ağla ferahlat kendini...
Detoks mu yapsan acaba ?
Doğru söylüyorsun ablacığım. Bir kere bende bağırdım ama sonra yine sabretmeye devam ediyorum.. düzelecek herşey inşallah.
Sifa olsun inşallah ablam. Zencefil çayı nasıl yapıyorsun abla...
Şaka gibi yaa kocaman insanların yaptıklarına bak. Geçmiş olsun ablacim
Rahatlığa bak yaaa.. ne kadar içselleştirdiyse olayı bildiğin hakli görmüş yani.
Canım dinlen mutlaka. Doktora da git kendi kendine atlatmaya çalışma. Çok geçmiş olsun ❤
Kızlar ikiniz de hedef kiloya çok yakinsiniz izne çıkmayın bence. Biraz daha zorlayıp son kilolari verip mezun olun. 1 hafta farklı bir liste de uygulayabilirsiniz. Vücut şasiracagi için mutlaka kilo verecektir. Uykusuzluk gerçekten etkiliyor haklisiniz ama yeme düzenini bozmadikca eksi görmeniz kaçınılmaz.
Evet sana Ankara'dan aile terapisti önerecektimBeni unutmuşun
bilmem mi bazen ev timarhane gibi oluyor büyük kizim yas aldikca daha uysal ama kücügüm beni timarhanelik edebilir :) hastaliktan sonra daha kötü oldu yapisik ikizler gibiyiz kucakta olcak ayri ve bagiriyor ama cildirmis derecesinde yere yatiyor almadigim zaman inanmazsin belki sinirden kolumu disledi sok oldum hic öyle huyu yoktuGünaydın canlar
Ay kızı olan hanımlar sizinki de her gün ağlayacak bir bahane buluyor mu sürekli bizim her gün bir
Sebebimiz var
canim cocuk olunca böyle oluyor 1 yasindan sonra rahat edersin hayirlisiyla.Gunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
cok güzel haber bu canim spor ruha bile nasil iyi geliyor yapabilsem daha mutlu olcamKızlar annemin yerine spora gitmeye karar verdim ve bugün başladım
oh masallah hadi bakalim insallahSabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları
afıyet olsun canım guzel olmus bence11.00
4 5 yk menemen
1 kase yoğurt
15.00
Sütlü kahve
1 hurma
1 incir
1 ceviz
19.00
1 tabak kıymalı yeşil mercimek
1 avuç kabak çekirdeği yemeyi düşünüyorm rezene çayıyla birlikte
Su 2.5 olur
afıyet olsun canım. Akşam ekmek tercıh etmesen daha ıyı olabılırdıMenüm
10.40
1 yumurta
2 wasa
Peynir
14.00
Sütlü kahve
10 fındık
1 incir
17.30
4 minik köfte
1 d ekmek
1 d peynir
2 yk ıspanak
Su 2
Spor 2 ml leslie 90p
60 dk orta tempo yürüyüş 120 p
210 p
balık kızartma olmasa ıyıymıs canım. Gerısı guzel benceBugünkü menüm
12.30 da
Tereyaginda pismis 1 yumurta
2 çatal ton balığı
2 zeytin
1 catal beyaz peynir
2 de pazara gittim.
3 zeytin
1 dut kurusu
1 ceviz
1 avuc yer fistiğı
1 fındık
16 da
1 avuc yer fistigi
18 de
Orta boy bi baligin yarisi kızartma
2 catal salata
4 yk barbunya
Yarim kaşik bulgur pilavı
1 findik
Su 3 lt.
Spor 30 dakika sıkılaşma ezgersizleriDream00
guzel olmus bence afıyet olsun canım07:30
1 haşlanmış yumurta
10:00
Sade Türk kahvesi
12:30
4 kaşık patlıcan musakka
3 kaşık yoğurt
18:00
8 kaşık etli kuru barbunya yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
1 çay kaşığı vişne hoşafı (pişmişliğini ve şeker oranını kontrol etmek için)
1 tane biber turşusu
Su: 2 buçuk litre
Spor:
50 dakika yürüyüş 50 puan
3 mil Leslie 135 puan
Toplam:185 puan
Dream00
afıyet olsun canım guzel bence. Lahmacun 1 taneymıs zaten salatayı daha bol yıyebılırdın canım.M:
1tk pekmez
7:301 fincan kahve 3hurma
10:00 1 caybardagi süt 3yk yulaf 3ceviz
12:00 2 tb ekmek, 1 hasl yumurta, 5zeytin, 1kk peynir, domates biber
15:001 fincan turk kahvesi, 6 badem, 1 bitter
16:30 yarım caybardagı sut
18:00 1 lahmacun az salata
3 lt Su
Rezene cayı
afıyet olsun guzel menu olmusMenum
14:00 special k sut
17:00 7 8 tane peynirli cubuk
20:30 1 tabak corba 1 tabak karnabahar salata
2 litre su spor yok
afıyet olsun guzel olmus canım. Karnabahar mantı nasıl oluyor kıSabah 09.45
1 yumurtalı Menemen
Peynir5 zeytin
1 dilim tbe
2 dilim elma
ara 16.00
1 avuç kabak çekirdeği çiğ
akşam 18.30
1 kase domates çorba
1 tabak karnabahar mantı
kahve️ içerim
su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie 45 pDream00
tamam canım rahatladım sayenızde bıraz şu diş konusundaCanım öyle rahat anlatılıyor ki buraya insan burda çok rahatlıyor kimseye anlatamadığı duyguları anlatıyor bir nevi terapi o yüzden çekinme yaz
28 aya kadar normal benim kuzum ilk dişlerini 9 aylık çıkardı sana şöyle zor olur birden patlıyor ard arda
Genel Salgın canım propolis kullanıyor musun birde soğan bal kürü keçi boynuzu hemen toplarsın inşallah
Domuz gribinin diğer adı bilimsel ama 3 seviyesi var
22 de yedıgın bıskuvı ve leblebı olmamıs canım. Aksam ogununde gayet doluymus aslında.11.30
1,5 haşlanmış yumurta
T.b unlu krep(küçük pasta tabağı büyüklüğünde)
5 zeytin
Beyaz peynir
Yeşillik
1c.k tereyağı bal
15.30
1 parça peynir
Kızımın bisküvidinden 1 tane(şekersiz t.b unlu )
Çay
19.00
Kocaman tabak lahana yemeği
Yarım tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
22.00
Küçük kase leblebi 2 tane bisküvi
2,5 lt su
60 dk yürüyüş bandı 30 dk kadar ağırlık ısınma soğuma egzersizleri
ayyyyy abla ya ne ınsanlar var. Bogazında kalsın o para. Yaramasın ıns. Cok gecmıs olsun ablacımIyi aksamlar kizlar
Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına
Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin
Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu
Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim
cok az olmus abla. Daha fazla sıkma canını yemene ıcmene dıkkat et canım14.01 SALI
19.00
2 Dil. Firinda kofte, ekmeksiz
Bool salata
2 catal quark
gunu baya erken kapatmıssın canım.menun guzel benceSelam
9.30
3 4 çatal omlet
1 kase Nogay çayı
1 dilim köy ekmeğinin sadece kenar kısımları
1 kk peynir
3 zeytin
14.30
1 tabak bamya
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama 40 pDream00
oyle oyle zengın gıbı gorunuyormuss demek. Hay allahım ne ınsanlar varBizim de lisede bi ara sınıfta hırsızlık oluyordu paralar gidiyor falan. Bi arkadaş vardı zengin tipli asortik bi tip, çok abarttıydı artık . Sınıfta doluyken birileri varken bile çantasımı bırakıp WC bile çıkamıyordu arkadaşına emanet ediyordu aman param var gitmesin kimseye güven olmaz şu bu. Sonra dersanede de hırsızlık olmaya başladı. Bu arkadaşla ve bi kaç kişiyle aynı dersliklerdeyiz ama şaşırıyoruz da hem okulda hem dersanede nasıl denk geliyor vs diye.
Sonraları bi arkadaş görmüş ki sınıfta kimse yokken bu asortik hanım kızımız sınıfa girip çanta karıştırıyor soygunculuk yapıyor.
Beklemezdik vallahi hem okul hem dersane soyguncusu sınıfın en zengintoş kılıklısı çıktı
gecmiş olsun kv canım. Dıkkat etmeye basla bıyandan artık.tartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
ev işş de bı nevı spor zaten benceBugün çok yoğundum ev işi çocuk filan anca bu kadar yapabildim sadece spor yapsam gün boyu bu kadar yorulmazdim sanırım
geçmiş olsun canım. Ama okula gıtmıssın ıns daha kotuleşmemissindir inş. Dıkkat et canım su ara geldımı bıtmek bılmıyo hastalıkKızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.
ah ah uc tane cadı kız var. Buyukler aglamak gucenmek ıcın yer arıyor dıyebılırım.Günaydın canlar
Ay kızı olan hanımlar sizinki de her gün ağlayacak bir bahane buluyor mu sürekli bizim her gün bir
Sebebimiz var
canım bu zamana kadar gayet guzel verdın. Kalan ıkı kıloda gıdecek merk etme. Hepimiz zaman zaman bu duygulara kapılıyoruz. Vucudunu sasırtmayı dene. Kafana takmamaya calısGunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
olabılır canım haklısın. Benımde dunden berı kafam bıraz daha rahatladı artık.@medine66 kv 'ne geçmiş olsun canım
Mefkurem bazı insanlar için herşey hak maalesef, çantanın anahtarsız dolaba koymak zorunda kalacağın zaman değerli eşyaları ve paranı cebine koyabilirsin, geçmiş olsun
Ucmelekannesi canım kızının ilk dişleri de geç çıktığı için sıradaki dişlerin de geç kalması normal, he bebek farklıdır.
askrhpozitif otobanlarda sürüş ralli yarışları gibi canım, iyice ustalaşmadan çıkma bence
Pnrrr-12 canım menülerinde içeriği şeker olan besinler çok fazla, artı ve sabit gelmene şaşırmıyorum bu nedenle
@mer_4260 canım benim kızlarda kaydırağın en tepesinden , 2.5 mt yükseklikten düşmüşlerdi, yaşların da büyüktü düştüklerinde, birşey olmadı şükürler olsun, küçük yaştaki çocuklar ve bebekler için düşme sonrasi beyin travması riski neredeyse sıfır
@Poni Bon eşinle barışmana sevindim canım
harıka bı haber canım.Kızlar annemin yerine spora gitmeye karar verdim ve bugün başladım
oooo hadı bakalımSabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları
bıraz sonra bıdaha denersın sıkma canını kız. Ben evlerı toparladım. Mutfaga gırısıcem. Sonra kızları okuldan alıcam. Gunluk rutın işler canımhayirli günler canlar yine bunalimdayim :)) yazici deli etti beni cikti alamiyorum.
sizler nasilsiniz?
mecbur canım sag serıtten usul usul gidiyorum yapacak bisey yokotobanlarda sürüş ralli yarışları gibi canım, iyice ustalaşmadan çıkma bence
hosbuldum canım hatırlıyorum nıkını canımtatlım sana hoşgeldin diyemedim. Hoşgeldin sefa getirdin. Seni tekrar görmek çok güzel. Ben seni hatırlıyorum ama sen beni belki hatirlayamayabilirsin çünkü yeni katılmıştım
Ahhh be yavrum çok geçmiş olsunSelamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
Hepimiz öyleyiz kuzum bi yere kadar sabredebiliyoruz inşallah anlık bir şeydirSelamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
Inşallah hasta değildir yavrucak. İnsanız en nihayetinde canım uykusuzluk, yorgunluk, bir bebeğin sorumluluğu zorlayabiliyor bazen.Selamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
75 canım dalgınlıktan unutmuşum yazmayıCanlar spor puanları hesaplayıp yazarmısınız not Alicam
Biz iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz şu sıralarGünaydın canlar
Sebebimiz var
Gunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
O kadar iyi anlıyorum ki sizi benimki iki senedir böyle. Hâlâ gece uykusu yok ne zaman geçecek bilmiyorum. Uykusuzluk çok etkiliyor insanı. İnşallah sizde kısa sürer bu huysuzluklar.Yemin ederim sabah kalktım bende bu düşüncelerleydim. Gece kızım yarım saatte bir kalkıp meme istiyo. Geri uyuyamadan yine kalkıyo. Yani biz diş falanda çıkarmıyoruz ama gün içinde de huysuz hep. Dün eşimin hastane işi vardı işe gitmedide öyle evi süpürüp sildim yoksa poh götürüyodu evi. Bende tartıda hala artıyım cumaya ne olur bilmiyorumbende ya izne çıkmak isticem ya da mezun olayım bilmiyorum yani
Hadi bakalım kolay gelsinKızlar annemin yerine spora gitmeye karar verdim ve bugün başladım
kuzum benim de sağ gözüm, bu 3. gün. sinirim bozuluyor artık, bi de yoğunuz insanlar gelip gidiyor gözümde sürekli bi seğirme insanların yüzüne bakamıyorumKızlar bugün sabahtan beri sol gözüm seğiriyor sürekli. İnternette kötü haber falan demiş sol göz için. Saçma ama moralim bozuldu.
Sağ göz için güzel haber sol göz için de kötü haber gelecek diyorkuzum benim de sağ gözüm, bu 3. gün. sinirim bozuluyor artık, bi de yoğunuz insanlar gelip gidiyor gözümde sürekli bi seğirme insanların yüzüne bakamıyorum
neymiş o haber
inanma öyle şeylere kuzum, ekrana çok bakıyorsan o yaparSağ göz için güzel haber sol göz için de kötü haber gelecek diyorBiliyorum hurafe ama insanın siniri bozuluyor iste. Elim sürekli gözümde insanlarla konuşurken. 3 gün sürmesi daha da sinir bozucuymus ama.
Gecen gun de benimki olduinanma öyle şeylere kuzum, ekrana çok bakıyorsan o yapar
ben bi diziye dadandım
geceleri kızları uyutup saatlerce onları izledim kaç gündür muhtemelen o yaptı bana
geceleri de güzel uyuyup dinlenemediğim bi de üstüne ekrana o kadar bakmak yordu gözlerimi bence
sende de böyle bie olabilir
cok gecmis olsunSelamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
kusura bakma kizini anlatirken güldüm cünkü benim kizim gibiInşallah hasta değildir yavrucak. İnsanız en nihayetinde canım uykusuzluk, yorgunluk, bir bebeğin sorumluluğu zorlayabiliyor bazen.
75 canım dalgınlıktan unutmuşum yazmayı
Biz iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz şu sıralarZaten herşeye ağlıyor. Bir süre sonra neye ağladığını unutup susmayı da unutuyor
O kadar iyi anlıyorum ki sizi benimki iki senedir böyle. Hâlâ gece uykusu yok ne zaman geçecek bilmiyorum. Uykusuzluk çok etkiliyor insanı. İnşallah sizde kısa sürer bu huysuzluklar.
Hadi bakalım kolay gelsin
Göz sikayet edilmez derler ama ne kadar dogruKızlar bugün sabahtan beri sol gözüm seğiriyor sürekli. İnternette kötü haber falan demiş sol göz için. Saçma ama moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?