- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.401
Isten gelince biseyler yedim agirlik çöktüMefkurem abla napıyorsun son bi gün kaldı tartıya çok sessizsin umarım fırtına öncesi değildir
Niranin dediginden alsaydin ya cnmselam kızlar , demir hapımı değiştirdim doktora kabız yapıyor dedim ferrum hausmann fort yazmış 2 kutu , daha önce bu hapı kullananlar var mı ?
Takimin yuzdesini cok dusurmemek icin ne kadar eksi okursan o kadar iyi cnmSabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları
yapılmadı daha tatlım abimin teliyle takılıyorum . Aile hekimine söyledim o ilacın adını da bundan yazarsanız daha iyi olur dedim tamam dedi eczaneye bi gittim bunu yazmış :) saatte 4'e geliyordu geri dönüp değiştirsem de sırada bayağı çoktu yetişemem diye uğraşmadım bi kullanaym bakalım nasıl olacak :) bizim aile hekimi biraz kırık kendi kafasına göre ilaç yazmayı seviyor :)Niranin dediginden alsaydin ya cnm
Telin yapildimi
Cocugun biri hasta olunca digerinin hasta olmaması kacinilmaz cnmSelamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
Bezi ilaclarin icerikleri ayni oluyor belki buda öyle biseydiryapılmadı daha tatlım abimin teliyle takılıyorum . Aile hekimine söyledim o ilacın adını da bundan yazarsanız daha iyi olur dedim tamam dedi eczaneye bi gittim bunu yazmış :) saatte 4'e geliyordu geri dönüp değiştirsem de sırada bayağı çoktu yetişemem diye uğraşmadım bi kullanaym bakalım nasıl olacak :) bizim aile hekimi biraz kırık kendi kafasına göre ilaç yazmayı seviyor :)
Karnabar mantısı şöyle canım karnabaharı haşlıyorsun sonra ayrı birafıyet olsun canım guzel olmus bence
afıyet olsun canım. Akşam ekmek tercıh etmesen daha ıyı olabılırdı
balık kızartma olmasa ıyıymıs canım. Gerısı guzel bence
guzel olmus bence afıyet olsun canım
afıyet olsun canım guzel bence. Lahmacun 1 taneymıs zaten salatayı daha bol yıyebılırdın canım.
afıyet olsun guzel menu olmus
afıyet olsun guzel olmus canım. Karnabahar mantı nasıl oluyor kı
tamam canım rahatladım sayenızde bıraz şu diş konusunda
22 de yedıgın bıskuvı ve leblebı olmamıs canım. Aksam ogununde gayet doluymus aslında.
ayyyyy abla ya ne ınsanlar var. Bogazında kalsın o para. Yaramasın ıns. Cok gecmıs olsun ablacım
cok az olmus abla. Daha fazla sıkma canını yemene ıcmene dıkkat et canım
gunu baya erken kapatmıssın canım.menun guzel bence
oyle oyle zengın gıbı gorunuyormuss demek. Hay allahım ne ınsanlar var
gecmiş olsun kv canım. Dıkkat etmeye basla bıyandan artık.
ev işş de bı nevı spor zaten bence
geçmiş olsun canım. Ama okula gıtmıssın ıns daha kotuleşmemissindir inş. Dıkkat et canım su ara geldımı bıtmek bılmıyo hastalık
ah ah uc tane cadı kız var. Buyukler aglamak gucenmek ıcın yer arıyor dıyebılırım.
canım bu zamana kadar gayet guzel verdın. Kalan ıkı kıloda gıdecek merk etme. Hepimiz zaman zaman bu duygulara kapılıyoruz. Vucudunu sasırtmayı dene. Kafana takmamaya calıs
olabılır canım haklısın. Benımde dunden berı kafam bıraz daha rahatladı artık.
harıka bı haber canım.
İnşallah tırmalamamıştırIsten gelince biseyler yedim agirlik çöktü
Cuma ne olur bilmiyorum ama bugünkü sonuc pek hosuma gitmedi
Senin tartidan ne haber
Dün yedigin barbunyalar tirmalamismi bugün
Ve sen çok az yiyor ve beni korkutuyorsunIsten gelince biseyler yedim agirlik çöktü
Cuma ne olur bilmiyorum ama bugünkü sonuc pek hosuma gitmedi
Senin tartidan ne haber
Dün yedigin barbunyalar tirmalamismi bugün
A.selam canim insallah iyi gelir sanaselam kızlar , demir hapımı değiştirdim doktora kabız yapıyor dedim ferrum hausmann fort yazmış 2 kutu , daha önce bu hapı kullananlar var mı ?
Takimin yuzdesini cok dusurmemek icin ne kadar eksi okursan o kadar iyi cnm
Bide takim derecesine, yuzdsine bakilacak tabi
eksiye düşmekte yetmiyor yani listeye girmek içinTakimin yuzdesini cok dusurmemek icin ne kadar eksi okursan o kadar iyi cnm
Bide takim derecesine, yuzdsine bakilacak tabi
mide bagirsak gribimi oldun dicektim ama neyseki bugün daha iyiymişin cnmKızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.
cok gecmıs olsun cok sınır bozucu bir durum aslında ıs yerinin herkese ait kitli dolap temin etmesi lazım koymayın demekle cozum olmuyor ise gelen adam nereye koyacak ozel esyasını
pinar sakin ol kzumGunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
olmus abla ya cok grcmis olsun kul hakkı Allah yemesine izin vermez zaten cıkar o ondan.
gibi yaa kocaman insanların yaptıklarına bak. Geçmiş olsun ablacim
Mefkurem ablam geçmiş olsun suphelendiginiz biri varmi
Sagolunn kizlarabla ya ne ınsanlar var. Bogazında kalsın o para. Yaramasın ıns. Cok gecmıs olsun ablacım
Burda nefsiyle zor mücadele eden siskolar oldugu icin en iyisi hic cıss isimlerini anmiyalimSükür oturabildim belim Cok agirdi bugun yorgunluktan, kendime cay demledim leylanin tarifinden tümden isim yazmim belki yasaktirgüzel koktu Ama tadi nasildir bilmiyorum
Evet mervecigim bizim tanidigimiz Merve böyle değilde Farkındaysan sen stresli olumsuz mutsuz oldukça herşey ters gidiyor.Ballim mottomuz şu olsun bu günler gecicek bu yavrular büyüyecek, ve biz bugunde hiç işimiz yok kitapmi okusam gezmeyemi gitsem dönemine girecezSelamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
Bununla geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim artık ablammide bagirsak gribimi oldun dicektim ama neyseki bugün daha iyiymişin cnm
pinar sakin ol kzum
Hem hastalık hem cocugun huysuzlugu yordu seni biraz
Büyüme evresindemi acaba, disle birlesince ondan da durmaz
Cuma icin yarin menunde ekmek meyve vs. Olmasa nasil olur cnm
Hatta yemegini oglen ye aksam yumurtali peynirli ekmeksiz bi kahvalti yap
Vucudun sasirmis olur
Sagolunn kizlar
İş yerinin ilk girisinde kilitli dolaplar kiralaniyor
Ben almamistim
Zaten son dk. Gidiyom bide orda zaman kaybetmiyim diye
Bizim calistihimiz yer ordan uzakta
Kantine giderken de oraya cikilmiyor
Bugun sefle konustum, boş kilitli yer olmadigini vs.
Kapak yapilacak banada
Oraya sadece ekmeginizi koyabilirsiniz diyor
O yuzden bisey yapmiylar
Dilek bi sürü tanimadigim kisi var cnm
Fabrikanin baska bolumlerinde calisanlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?