Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem abla napıyorsun son bi gün kaldı tartıya çok sessizsin umarım fırtına öncesi değildir
Isten gelince biseyler yedim agirlik çöktü

Cuma ne olur bilmiyorum ama bugünkü sonuc pek hosuma gitmedi

Senin tartidan ne haber
Dün yedigin barbunyalar tirmalamismi bugün

Sabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları
Takimin yuzdesini cok dusurmemek icin ne kadar eksi okursan o kadar iyi cnm

Bide takim derecesine, yuzdsine bakilacak tabi

Niranin dediginden alsaydin ya cnm

Telin yapildimi
yapılmadı daha tatlım abimin teliyle takılıyorum . Aile hekimine söyledim o ilacın adını da bundan yazarsanız daha iyi olur dedim tamam dedi eczaneye bi gittim bunu yazmış :) saatte 4'e geliyordu geri dönüp değiştirsem de sırada bayağı çoktu yetişemem diye uğraşmadım bi kullanaym bakalım nasıl olacak :) bizim aile hekimi biraz kırık kendi kafasına göre ilaç yazmayı seviyor :)

Cocugun biri hasta olunca digerinin hasta olmaması kacinilmaz cnm

Kendini sorgulamayi birak artik
Sende insansin melaike degil :)

Bezi ilaclarin icerikleri ayni oluyor belki buda öyle biseydir

Dun gece gece niye lokum yidin :))

Karnabar mantısı şöyle canım karnabaharı haşlıyorsun sonra ayrı bir
Kaba sarımsaklı yoğurt yapıyorsun haşlanmış karnabahar ile karıştırıyorsun daha sonra üzerine kıymalı sos yapıp döküyorsun canım

böyle canım

Isten gelince biseyler yedim agirlik çöktü

Cuma ne olur bilmiyorum ama bugünkü sonuc pek hosuma gitmedi

Senin tartidan ne haber
Dün yedigin barbunyalar tirmalamismi bugün
İnşallah tırmalamamıştır ben her gün tartılmıyorum abla az gittiğinde veya hiç gitmediğinde veya artı görmek beni olumsuz etkiliyor nasılsa bi halt olmuyor diyip ölümüne yiyorum

Takimin yuzdesini cok dusurmemek icin ne kadar eksi okursan o kadar iyi cnm

Bide takim derecesine, yuzdsine bakilacak tabi
eksiye düşmekte yetmiyor yani listeye girmek içinNeyse artık basladik nasıl olsa yolu yariladik sayılır

Çayımı leblebimi aldım geldim .Kızım izin verirse biraz takiliyim buralardaakşamları çay içmek yanında biseyler yemek kilo almama en büyük etkenlerden biridir .Yemek konusunda okadar zorlanmiyorum ama çay yanına biseyler yemek çekirdek citlemrk en büyük aliskanligim.En az hasarla atlatmak için leblebi yiyorum Eğer kilo vermemi engellerse onuda bırakacaz artık

mide bagirsak gribimi oldun dicektim ama neyseki bugün daha iyiymişin cnm
cok gecmıs olsun cok sınır bozucu bir durum aslında ıs yerinin herkese ait kitli dolap temin etmesi lazım koymayın demekle cozum olmuyor ise gelen adam nereye koyacak ozel esyasını
pinar sakin ol kzum
Hem hastalık hem cocugun huysuzlugu yordu seni biraz
Büyüme evresindemi acaba, disle birlesince ondan da durmaz

Cuma icin yarin menunde ekmek meyve vs. Olmasa nasil olur cnm
Hatta yemegini oglen ye aksam yumurtali peynirli ekmeksiz bi kahvalti yap
Vucudun sasirmis olur
olmus abla ya cok grcmis olsun kul hakkı Allah yemesine izin vermez zaten cıkar o ondan.
Mefkurem Mefkurem bazı insanlar için herşey hak maalesef, çantanın anahtarsız dolaba koymak zorunda kalacağın zaman değerli eşyaları ve paranı cebine koyabilirsin, geçmiş olsun
gibi yaa kocaman insanların yaptıklarına bak. Geçmiş olsun ablacim
Mefkurem ablam geçmiş olsun suphelendiginiz biri varmi
abla ya ne ınsanlar var. Bogazında kalsın o para. Yaramasın ıns. Cok gecmıs olsun ablacım
Sagolunn kizlar
İş yerinin ilk girisinde kilitli dolaplar kiralaniyor
Ben almamistim
Zaten son dk. Gidiyom bide orda zaman kaybetmiyim diye
Bizim calistihimiz yer ordan uzakta
Kantine giderken de oraya cikilmiyor

Bugun sefle konustum, boş kilitli yer olmadigini vs.
Kapak yapilacak banada
Oraya sadece ekmeginizi koyabilirsiniz diyor
O yuzden bisey yapmiylar

Dilek bi sürü tanimadigim kisi var cnm
Fabrikanin baska bolumlerinde calisanlarda var

Sükür oturabildim belim Cok agirdi bugun yorgunluktan, kendime cay demledim leylanin tarifinden tümden isim yazmim belki yasaktir güzel koktu Ama tadi nasildir bilmiyorum
Burda nefsiyle zor mücadele eden siskolar oldugu icin en iyisi hic cıss isimlerini anmiyalim

Evet mervecigim bizim tanidigimiz Merve böyle değilde Farkındaysan sen stresli olumsuz mutsuz oldukça herşey ters gidiyor.Ballim mottomuz şu olsun bu günler gecicek bu yavrular büyüyecek, ve biz bugunde hiç işimiz yok kitapmi okusam gezmeyemi gitsem dönemine girecez

Bununla geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim artık ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…