- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.941
eda canım demek grupta 2 kişiyiz hamilelik sınırında olanbenimde haziranda 2 yıl olacak. kıymalı kaşarlı karnıbahar nasıl bişey, yazsana tarifini bakim bende yaparım güzel bişeyse
çok lezzetli oluyo
karnıbaharı çiçek çiçek bölüp haşlıyosun ama fazla değil biraz yumuşasın yeter ..
sonra süzüp bunu borcama koyuyon
kenarda kıymayı soganla salçayla kavuruyon ama yine fazla değil
bu kıymalı karışımı karnbaharın üzerine gezdirerek döküp fırına sürüyon 175- 200 derecede..
pişmeye yakın kenarda rendelediğin kaşarı üzerşne döküyon
kaşar peynir tam olarak eriyince
alıyon fırından harika oluyıo
şeytan diyo kalk , hazır topikte kimse yokken aç şu yulaf kepeğini..yap bişeyler ..çek foto...ekle topiğe....deeeee fotoğraf makinasının hafıza kartı kayıp...foto neyin çekemiyorum..e şimdi foto ekleyemiyeceksem bu kadar zahmete ne gerek var..demi murrcchhhhhh...
hisseder uçarım buraya bende :))
kızlar çok fena grip oldum
hastayım(((
bogazlarım sızlıyo
iştahta çok yok bu saat oldu biraz önce 1 tabak nestfit yptım yedim okdar
inşallah bu hastalık işime yarar :))
napim 10 günü aşkın o ilacı içiyoruım
ve iştahımgerçekten çok artmıştı
diyelim sabah eşimle kahvatı yapıyorz işe gidiyo öğlede eve geliyo
diyom acıktınmı diyo yok ama ben içim kıyılıyoo
Bu arada starda başlayan Yeni bir hayat ' ı izliyonuzmu
onuda izleyelim bakalım kim zayıflıcak
ve size bir soruu
izleyen vardıysa oraya biz gitseydik ve o ilk günkü yemekler gelseydi napardınızzz
yermiydiniz yemezmiydinizz????
benim cevabım walla dayanamazdım
ama zararsız olan şeylerden yemek isterdim örneğim tavukları yerdim salataları yerdimm
şekerler ekmekler hamburgerler pizzalar el sürmezdim :)
haklısın kuzumm
hiç halim yok
böyle olunca hayat zevki gidiyo insanın..
cumrtsi kayınvalidemle avm ye gittik.. dondurma yedik sonra bi magazadaydım birşey deniyodum terli terli su içtim buz gibi eve geldimm ki bogazlarım iptal((
inş geçerde derste çalışmam gerek..
sen napıyon hoppişş
bu arad betül gördüm betül çıkmamışmıydı takımdan ??? yenidenmi girdi
DukenaLLaLı nefis kurabiyem =))) Adını bulamadım henüz
Yıldız kurabiyesi
1 Çay bardağı Yulaf
Yarım çay bardagı Mısır unu
3 ç.k Kabartma tozu
1 ç.k Vanilya aroması
1 yumurta
1 yemek kaşığı limon kabugu rendesi portakalda olabilir ben portakal limon karıştrdm
1 tatlı kaşığı tarçın
1 y.k dukanlla
1 y.k Yoğurt
3 yk Süt
1 y.k dukanella
( içine tatlandırıcı koymadım üzerinede dukanella döktüğüm için pek gerek kalmadı )
Hepsini karıştırıp hafif bi bulamaç haline getirin tepside istediğiniz şekli verin 180 derecede 20 dk pişirin afiyet olsun =)
resim lütfen resimmmm
benimde en nazik yerim boğazlarım..yazın bile çocuklar gibi haşlama su içerim..kışın zaten yanından bile geçemem..dmenülerin yanında gelen colalara bile sıcak su katarım
haklısın kuzumm
hiç halim yok
böyle olunca hayat zevki gidiyo insanın..
cumrtsi kayınvalidemle avm ye gittik.. dondurma yedik sonra bi magazadaydım birşey deniyodum terli terli su içtim buz gibi eve geldimm ki bogazlarım iptal((
inş geçerde derste çalışmam gerek..
sen napıyon hoppişş
bu arad betül gördüm betül çıkmamışmıydı takımdan ??? yenidenmi girdi
inşallah canım...bu topikte hamiş kalıpta giden 2. kişi olursun inşallahevet abla hayırlısıyla inşallah bu yıl içinde olsun istiyorum artık, 2 sene rahat rahat evlilik sürdük, artık vakti gelmiştir dimi :34
oyy kuşum nasılda kısa özet geçermişş
kuşum 15 kişimi ne kilolu yarışacaklar kiloları 100 ile 240 kilo en fazla olan..
hani bi ara fulya bu yarışmanın yurtdışınaki versiyonunun videosunu koymuştu çok şişkOOO bir kadın incecik olmuştu sonunda
işte o yarışmanın türk versiyonu starda başladı her akşamda saat 7 de herhalde starda verecek.. izle..
ilk gün bunlar bi eve girdiler ve şimdi yarışmanın ilk günü bunları bi yemek masasına oturtttular herkezin önünde istedigi en sevdikleri yemekler.. arkada açık büfe herşey pastalar böreklerrrr aklına gelen herşey...
ve dedilerki burada yedikleriniz yarışmadan değil.. yiyin istediğinizi ve yemeklerle vedalaşın birkaç tanesi ben zayıflamaya geldim diyip yemedi.. ama diğerlerii saldırdılarrr yemeklere yediler :):)
(kısa özet geçtim sana)
kız ağzım sulandı beeee
çok lezzetli oluyo
karnıbaharı çiçek çiçek bölüp haşlıyosun ama fazla değil biraz yumuşasın yeter ..
sonra süzüp bunu borcama koyuyon
kenarda kıymayı soganla salçayla kavuruyon ama yine fazla değil
bu kıymalı karışımı karnbaharın üzerine gezdirerek döküp fırına sürüyon 175- 200 derecede..
pişmeye yakın kenarda rendelediğin kaşarı üzerşne döküyon
kaşar peynir tam olarak eriyince
alıyon fırından harika oluyıo
abla deme bana!!abla deme banaHopıss laptopun camerası yokmu yawww kalk yap onla cek ben senı beklıyorum bak evlı hanm olarak bu bekar kardesıne yol goster ablalık yap hadı bakımmm
:
yahu tamam güzel anladım da bu dukanella ne menem bişeydir fadime???nutellanın dukan versiyonumu???DukenaLLaLı nefis kurabiyem =))) Adını bulamadım henüz
Yıldız kurabiyesi
1 Çay bardağı Yulaf
Yarım çay bardagı Mısır unu
3 ç.k Kabartma tozu
1 ç.k Vanilya aroması
1 yumurta
1 yemek kaşığı limon kabugu rendesi portakalda olabilir ben portakal limon karıştrdm
1 tatlı kaşığı tarçın
1 y.k dukanlla
1 y.k Yoğurt
3 yk Süt
1 y.k dukanella
( içine tatlandırıcı koymadım üzerinede dukanella döktüğüm için pek gerek kalmadı )
Hepsini karıştırıp hafif bi bulamaç haline getirin tepside istediğiniz şekli verin 180 derecede 20 dk pişirin afiyet olsun =)
ben yaparsam sende yersinhopiş tarifler benden yapması senden yemesi yine bana
aaa neden ???ağır mı kaldırdın???geçmiş olsun..Sanırım göbeği düştü ağrıdan ölüyorum regl sancısından daha beter bide tam alt karın bölgem
aaa neden ???ağır mı kaldırdın???geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?