Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eda canım demek grupta 2 kişiyiz hamilelik sınırında olan benimde haziranda 2 yıl olacak. kıymalı kaşarlı karnıbahar nasıl bişey, yazsana tarifini bakim bende yaparım güzel bişeyse

çok lezzetli oluyo

karnıbaharı çiçek çiçek bölüp haşlıyosun ama fazla değil biraz yumuşasın yeter ..
sonra süzüp bunu borcama koyuyon

kenarda kıymayı soganla salçayla kavuruyon ama yine fazla değil

bu kıymalı karışımı karnbaharın üzerine gezdirerek döküp fırına sürüyon 175- 200 derecede..

pişmeye yakın kenarda rendelediğin kaşarı üzerşne döküyon
kaşar peynir tam olarak eriyince

alıyon fırından harika oluyıo

oy oy oy parmaklarımıda yerim ben böyle yaa, yarın akşamki menüm bu ozaman çok sağol canım süpersin

Hopıss laptopun camerası yokmu yawww kalk yap onla cek ben senı beklıyorum bak evlı hanm olarak bu bekar kardesıne yol goster ablalık yap hadı bakımmm

Gecmıs olsun kusum hosgeldınnn

Çokmu merak ettın YEMEZDIMMMMMM yemegımı yerdım ama tatlılara dokunmazdım onları yemek masasından kaldırıp tarttılr nasıl amansız yedıler ama

evt cnm betul eskı uyemız takım lıstesıne alamıyoruz ama eskı takımı oldugu ıcın paylasımlarını bızımle yapmak ıstedı kendı aramızdakı lıstede var genel lıstede yok

DukenaLLaLı nefis kurabiyem =))) Adını bulamadım henüz
Yıldız kurabiyesi
1 Çay bardağı Yulaf
Yarım çay bardagı Mısır unu
3 ç.k Kabartma tozu
1 ç.k Vanilya aroması
1 yumurta
1 yemek kaşığı limon kabugu rendesi portakalda olabilir ben portakal limon karıştrdm
1 tatlı kaşığı tarçın
1 y.k dukanlla
1 y.k Yoğurt
3 yk Süt
1 y.k dukanella
( içine tatlandırıcı koymadım üzerinede dukanella döktüğüm için pek gerek kalmadı )

Hepsini karıştırıp hafif bi bulamaç haline getirin tepside istediğiniz şekli verin 180 derecede 20 dk pişirin afiyet olsun =)

resim lütfen resimmmm

saat 4 den beri şifremi yanlış girdim hep hakkın doldu 15 dakika bekle dedi ben sabırsız dakkikalar dolmadan tekrar tekrar girdim ama olmadı şimdi oldu

Arzu Alptekin Aker

PIRASA KÖFTESİ(atak hariç)

yaklaşık 1/2 kg. pırasa ince ince kıyılır.
100-150 gr. yağsız kıymayla iyice kavrulur.
1-2 dal taze soğan ve maydonoz
1 yumurta+1 yumurta beyazı
1/2 çay bardağı kadar rende light kaşar
2 tatlı kaşığı mısır unu
biraz kuru nane
çok az tuz
pul biber
1/2 paket kabartma tozu konularak rondodan geçirilir. (isteğe bağlı-tamamen liflerine ayrılıyor)
yağlı kağıt serili tepsiye kaşık kaşık aralıklı olarak dökülür. 180-200 derecede pembeleşene kadar pişirilir.
yoğurtla servis edilir. —

ISPANAKLI KAYGANA(atak hariç)

MALZEMELER:
-1 kase ince doğranmış ıspanak
-1 yumurta
-1 kaşık süttozu(şart değil)
-2 kaşık yulaf kepeği
-yarım çay brd.yağsız süt
-4 kaşık lor peyniri

tüm malzeme krep kıvamında çırpılır.ıspanakların üzerine çok az tuz eklenip biraz bekledikten sonra suyu sıkılarak krep karışımına eklenir ve yağsız tavada pişirilir.

Kremalı tadında yoğurtlu çorba..

2 kişi için
3 bardak yoğurt
1 yumurta
yarım parça göğüs eti
tuz

yoğurdunuzu tencerenize koyun güzelce çırpıcı ile çırpın 1 yumurtayı kırın ve çırpımaya devam edin altını yakın karıştırmaya devam edin tavukları küçük küçük doğrayın ve suyu ekleyin su kaynadığında tavuklarınızda pişmiş olucak.. blenderdan 30 sn geçirin biraz küçülsünler mis gibi kremalı tavuk çorbası, eğer sebze protein günündeyseniz içerisine ince ince doğradığınız mantarlarıda ilave ederseniz kremalı tavuklu mantar çorbanız olur afiyet olsun.. (tavuk içinde piştiği için ayrıca tavuk suyu yapmanıza gerek kalmaz.. ) karabiber veya kırmızı biber ile renklendirebilirsiniz..

Sanırım göbeği düştü ağrıdan ölüyorum regl sancısından daha beter bide tam alt karın bölgem

benimde en nazik yerim boğazlarım..yazın bile çocuklar gibi haşlama su içerim..kışın zaten yanından bile geçemem..dmenülerin yanında gelen colalara bile sıcak su katarım

evet abla hayırlısıyla inşallah bu yıl içinde olsun istiyorum artık, 2 sene rahat rahat evlilik sürdük, artık vakti gelmiştir dimi :34
inşallah canım...bu topikte hamiş kalıpta giden 2. kişi olursun inşallah..

oyy kuşum nasılda kısa özet geçermişşyaw ben yurtdışı versiyonunu biliyorum da buradakini seyredemedim..herneyse..bugün bakiimm bari..

kız ağzım sulandı beeee

Hopıss laptopun camerası yokmu yawww kalk yap onla cek ben senı beklıyorum bak evlı hanm olarak bu bekar kardesıne yol goster ablalık yap hadı bakımmm

:
abla deme bana!!abla deme bana

yahu tamam güzel anladım da bu dukanella ne menem bişeydir fadime???nutellanın dukan versiyonumu???

hopiş tarifler benden yapması senden yemesi yine bana
ben yaparsam sende yersin

Sanırım göbeği düştü ağrıdan ölüyorum regl sancısından daha beter bide tam alt karın bölgem
aaa neden ???ağır mı kaldırdın???geçmiş olsun..

Herkes dukana başlamış. Ben neden geriye doğru gidiyorum anlamadım :S

68.6 kg'a çıktım ya, diyeti bozmamama rağmen, durup dururken 600 gram aldım

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 tane dukan muffini

ÖĞLE: 1 tane dukan muffini + 1 avuç kuruyemiş yedim

ARA: 1 tabak domates püreli baharatlı dana eti

AKŞAM: 1 kase dukan helvası + balıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…