Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yemedim daha önce ama yiyebilirim çünkü soğan kavurma yada pişmiş sogani pek severim

Bugun tartilmadigim icin yarina ne cikar bilemiyorum

Ama sizde beklentiyi cok yüksek tutmayin :))
Sonucta bende robot degilim patir patir vereyim hele bu yaşta :)))

Yarina min. - 2olursa mutlu olacam
Ablam 5 kiloyu geçen hafta verip de minimum 2 verirsen helal olsun almaman bile başarı iken

ay abla en sonunda bakırkoyluk olucam ben
Kuzucum önce bi BEN desene
Sen sinirli stresli olursan bu cocuklarada yansir ister istemez onlarda arsiz huysuz olurlar
Bırak cocuklar oynasinlar, dagitsinlar bi daha bu yaşta olmicaklar
Sabah kizi gönderince kendine bi kahve yap, oyun havasi eşliğinde :))
Ev işi oldugu kadar olsun

Esin de calisiyor diye gorevi tamamlanmiyor
Sen cocuklari babanin evinden getirmedin
Senin psikolojin iyi olmazsa ne cocuklara ne evin huzuruna faydan olur

Cahil biri degilsinki
Eşinle açık açık konusman lazim
Anlamiyorsa, anladigi dilden konuş
Sinme, pusma
Kararli ol, haklarini savun

Gevrek seni doyurmaz sadece daha cok aciktirir cnm

Bence sağlık sorunu yoksa yediğinden çok yakiyorsan kilo vermemek mumkun değil .Biyerlerde hata var demekki ya sporu ya yediğin yemekleri miktarlarını gözden gecirmen lazim

Ya haklısın napayım kaynanam onu yaptı evde bişey kalmadi kayınbabam ameliyat oldu gözünden çarşıya filan da gidemiyoruz köyde manavda yok sıkıntılı şu aralar ama yarın güzel eksi ile geleceğim inşallah

Bugun tartilmadigim icin yarina ne cikar bilemiyorum

Ama sizde beklentiyi cok yüksek tutmayin :))
Sonucta bende robot degilim patir patir vereyim hele bu yaşta :)))

Yarina min. - 2olursa mutlu olacam
ya abla bence 2 olsa bile Süper geçen haftadan b sonra
Bende yemedim daha önce ama yiyebilirim çünkü soğan kavurma yada pişmiş sogani pek severim
Dene canım çok güzel oluyor

Canım hiç dr a gittin mi belki bir sorun vardır bir tahlil filan yaptırsan hem seker hem troid

Kp ye gecmis olsun cnm

Gecen hafta az verdin zaten
Bu hafta senden beklentimiz yüksek, insallah karşılık bulur :)))

yaa benım degıl ama esımın eb buyuk sorunu. Ilac turkıyedede bulunan bır ılac mı abla
sen uyma şeytana canım. Zaten sen bu kadar hastayken bırakıp gıdemez sanmıyorum. Sende nazlan azcık yattıgın yerden kalma. Her işi kendı halleden kadına erkekler hakıkaten ne şevkat gısterıyor. Ne de şukredıyor. Ben bılmem ben yapamam demek daha ıyı oluyor demekkı.
Evrak işlerim çok şu sıralar bilgisayarla uğraşıyorum hep ondandır belli. Düzenli uyku zaten yok.

Geçmiş olsun canım.
sagol canım benım

Kızlar ya ben yine kötüleşmeye başladım ya ne güzel iki gündür iyiydim
Vücudum kırılıyor resmen
Offff yaa ne menem bişeymiş ayyy
geçmiş olsun canım. Bu sene herkesten duyuyorum bunu. Iyı oldum gıbı ama yıne heryerım agrıyo denıyor. Iyı oldum dıyıp salmamaak gerek demekkı dıkkat et kendıne bıraz daha bakalım canım
canım bır bardak portakal suyu yerıne 1 tane portakal yesen posasıyla daha ıyı olur gevrek yerıne ekmek tercıh etseydın belkı bu kadar acıkmazdın. Tatlı krızı ıcın tarcınlı sut dene faydası oluyor gercekten
Kv düşkünmü cnm ne temizligi :))

Yemek yapip goturseydiniz ya
işte sorun orda abla. Duşkun degıl mutfakta yemek yaparken yatarken kalkarken içimiz rahat etmıyo bızımde mecbur ara ara genel temızlık yapıyoruz. Ha bız gelıyoruz ıkı gun sonra evde cocuk var gıbı heryer dagınık ama genel hatlarıyla ev temız olunca toparlaması kolay oluyor.
Bıde kp kanser hastası ve su aralar ıyıye degıl kotuye gıdiyor malesef. Allah gecınce versın. Saglıklı gunlerı olsun inş. Azcık da buyuzden temızlık yapmak ıstıyoruz ne olur ne olmaz dıye.
Tranvay otobus gıdecegım abla. Elımde yemek tasımak zor olacak. Pogacaya kurabıyeye bısey olmaz dedık. Ins az hasarla gecırırım ıkı üç gunu

Ay abla tam bir adı var mı
Nasıl değiştirebilirim, bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var
Canım fıtrat bu bende senin gibiyim ve eşlerimiz her şeyi yapacağımızı biliyor elinde olmuyor bunun sebebi de bence bir şeyleri yapmak için çok çaresiz kalıp başarmak eşinde bu durumu kullanıyor benim ki de öyle haftaya o da gidiyor ve ben tek olacağım annem geliyor o yokken tek kalmayayım diye bende bir başımayım burda
Şu an ben saldımm çünkü yetişemiyorum gerçekten oğlum sürekli dağıtıyor Atıyor her şeyi alt üst ediyor ben yaptıkça daha çok yıpranıyorum banyoları yıkıyorum düzenli birde Mutfak ha mutfak çekmecelerim de karışık çünkü sürekli karıştırıyor yukarı kaldırmak bizde işe yaramıyor oğlum her yere tırmanıyor o yüzden dağınık ev mutlu çocuk gelen böyle kabul etsin beni ne yapayım olduğu kadar

Boğazlarım ağrıyor çalsın davullar zurnalar
Bu ara çok duygusalım ağlıyorum sürekli regl yok ama onunla bağlantılı değil.
Mana da veremiyorum yaa orda burda birini görsem duygusal bişi okusam ağlıyorum içim çıkıyor ne saçma

Yaaa evde hasta oluncada gercekten cok zor olur
Olsun sevaptir cnm iyi yapiyosunuz

Slmmmm millettt

Ne o acliktan uyudumu herkes

Cuma heyecani varmi
bende şişlik var neden bilmiyorum çok rahatsız ediyor beni erkendende yedim akşam yemeğini
geçmiş olsun canım bu halde bile neşelisin ne güzel
sen böyle düşünürsen olmaz bu düşünce gerçekten çok etkiliyor kilo vermeyi, veremem çok zor bunun gibi düşünceleri lütfen aklından cıkar kendini rahat bırak diyet yapıyormuşsun gibide düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün
inşallah güzel olur abla
Şimdiden kolay gelsin canım.

Nasıl değiştirebilirim, bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var
Tek senden taraf olmaz ki eşinde de düşünce, merhamet olması lazım.. Sadece ailesine karşı değil çekirdek ailesine karşı da. Sonuçta numara yapmıyosun gerçekten hastasın..çocukların karne almaya götürülmeleri gerek...alışveriş yapılması gerek.. görende yıllardır ailesini görmüyo sanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…