- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.601
Bende yemedim daha önce ama yiyebilirim çünkü soğan kavurma yada pişmiş sogani pek severimBiraz tereyağı biraz sıvı yağ tencereye koyuyorum abla üzerine söğüş şeklinde soğanları doğruyorum pembelesene kadar kavuruyorum daha sonra 1 buçuk yemek kaşığı kadar un koyup onu da kavuruyorum yarı yarıya tavuk suyu ve normal su ekliyorum yavaş yavaş topaklanmasn diye sonra kaynamaya bırakıyorum içine tuz karabiber atıyorum sadece müthiş bı çorba bence biz sevdik ama her damak tadına hitap etmiyor tabi annemler sevemedi tavuk suyu istemezsen direk normal suyla yapabilirsin bı dene bence kıvamlı güzel bı çorba oluyor
Ablam 5 kiloyu geçen hafta verip de minimum 2 verirsen helal olsun almaman bile başarı ikenBugun tartilmadigim icin yarina ne cikar bilemiyorum
Ama sizde beklentiyi cok yüksek tutmayin :))
Sonucta bende robot degilim patir patir vereyimhele bu yaşta :)))
Yarina min. - 2olursa mutlu olacam
Kuzucum önce bi BEN deseneay abla en sonunda bakırkoyluk olucam ben
Gevrek seni doyurmaz sadece daha cok aciktirir cnmİyi akşamlar ablalarııımmmuzun bir zaman sonraaa ilk menümü yazayım
Sabah 10.00
Domates salatalık
Bir dilim tbe
Bir buçuk kk peynir
İki yeşil zeytin
İki yumurtadan omlet
Bir bardak portakal suyu
Ara 11.15
Bir avuç gevrek
Saat 15.15
Bir kase salata
Domates salatalık
Bir buçuk kk peynir
Bir avuç gevrek
Beş altı tane zeytin
Saat 17.00
Bir tam kadar elma
Saat 18.15
Salata
Menemen
1.5 kk falan peynir (kaşar p. + Beyaz p.)
2 tane sigara böreği
Su miktarı 1.5 lt
Spor yok
Çok yememeye çalıştım ama normalde çok karbonhidratlı bir menüm vardı canım sıkıldıkça yiyordum o yüzden de arada gevrek falan yedim ama bu kadar öğün sıkıntı olur mu
Bir de şu YouTube'daki yemek videolarını arada görüyorum da insanın baya ağzının suları akıyorben de o yüzden geldim gittim su içtim birazcık tatlıları unutabilmek için
Bence sağlık sorunu yoksa yediğinden çok yakiyorsan kilo vermemek mumkun değil .Biyerlerde hata var demekki ya sporu ya yediğin yemekleri miktarlarını gözden gecirmen lazimanladım ki benden bi halt olmaz.10 gündür burdayım.kilom fazla olmasına emzirmeme ve hatta cok az yememe rağmen spor yapmama gün içinde çok hareketli olmama rağmen doğru düzgün kilo veremedim.her sabah tartıda artı çıkıyorum.şimdi de çok şişkin hissediyorum.yarın da bundan farkı olmayacak.morelim çok bozuk.sanırım ben hiç 100 den aşağı düşemicem.yapıştı kaldı kilolar bana.
dur önce yarin zehrayi yeneyimde sira sana gelsinŞişt kız yarisiyozmu bu hafta
Onun yarisi odemdi zaten cnm :))Ablam 5 kiloyu geçen hafta verip de minimum 2 verirsen helal olsun almaman bile başarı iken
Ya haklısın napayım kaynanam onu yaptı evde bişey kalmadi kayınbabam ameliyat oldu gözünden çarşıya filan da gidemiyoruz köyde manavda yok sıkıntılı şu aralarMenü guzel ama perşembe icin aksam geç cnm
Dünde soylemistim halbuki
valla ne diyim cnm
En azindan perşembe biraz erken yiyin cok farkediyor diyoruz ama dinleyen yok
Corbanin türü ve miktarida yazilmasi lazim
Amac saglikli beslenmekse spezial k sagliksiz, bunuda biliyorsun heralde
Bugün icin sabah ekmek olmayabilirdi cnm
Seninde aksam geç olmus
Perşembe icin kurufasulye turşu
Allah sonumuzu hayr etsin
ya abla bence 2 olsa bile Süper geçen haftadan b sonraBugun tartilmadigim icin yarina ne cikar bilemiyorum
Ama sizde beklentiyi cok yüksek tutmayin :))
Sonucta bende robot degilim patir patir vereyimhele bu yaşta :)))
Yarina min. - 2olursa mutlu olacam
Dene canım çok güzel oluyorBende yemedim daha önce ama yiyebilirim çünkü soğan kavurma yada pişmiş sogani pek severim
Canım hiç dr a gittin mi belki bir sorun vardır bir tahlil filan yaptırsan hem seker hem troidanladım ki benden bi halt olmaz.10 gündür burdayım.kilom fazla olmasına emzirmeme ve hatta cok az yememe rağmen spor yapmama gün içinde çok hareketli olmama rağmen doğru düzgün kilo veremedim.her sabah tartıda artı çıkıyorum.şimdi de çok şişkin hissediyorum.yarın da bundan farkı olmayacak.morelim çok bozuk.sanırım ben hiç 100 den aşağı düşemicem.yapıştı kaldı kilolar bana.
Kp ye gecmis olsun cnmYa haklısın napayım kaynanam onu yaptı evde bişey kalmadi kayınbabam ameliyat oldu gözünden çarşıya filan da gidemiyoruz köyde manavda yok sıkıntılı şu aralarama yarın güzel eksi ile geleceğim inşallah
Test yaptırmıyor abla. Toza kesin varda, hayvan tüyü esanslardnda şüpheleniyorumAlerjisi neye karsi cnm
Toza varsa özel yorgan yüzü kullanman lazim cnmTest yaptırmıyor abla. Toza kesin varda, hayvan tüyü esanslardnda şüpheleniyorum
yaa benım degıl ama esımın eb buyuk sorunu. Ilac turkıyedede bulunan bır ılac mı ablaKizlar benim nerdeyse 1 senedir saclarim cok asiri dokuluyodu
Oksijenli toprak+biotin+cinko olan bi takviye aliyom 1 aydir falan
Gecen gün gelin sacimi boyarken farketti yeni saclar geliyor dedi :))
Bi baktim gercekten öyle diken diken olmuslar cikiyor saçciklarim
sen uyma şeytana canım. Zaten sen bu kadar hastayken bırakıp gıdemez sanmıyorum. Sende nazlan azcık yattıgın yerden kalma. Her işi kendı halleden kadına erkekler hakıkaten ne şevkat gısterıyor. Ne de şukredıyor. Ben bılmem ben yapamam demek daha ıyı oluyor demekkı.Kızlar hala çok hastayım
kaç gündür birşey yiyemiyordum zaten midem boştu,
bugün sabah safra sıvısını da kustum
halsiz halsiz yatıyorum, okula da gitmedim
______
Canımı sıkan bir mevzu var
Yine eşim
Yarın okulunda karneyi dağıtır dağıtmaz, oradan öte memleketine gidecekmiş.
"Çocuklar karne almaya nasıl gidecek" diyorum.
"Sen götürürsün çocukları" diyor.
Kaç gündür nasıl hasta olduğumu gördüğü halde, nasıl böyle diyor hayretteyim.
İnsan "eşim iyileşene kadar kalayım, sonra giderim" diye düşünmez mi ya...
Yurtta kalan öğrencilerin karneyi alır almaz köyüne gitmesi gibi, nedir bu ya...
Gerçekten çok yoruldum bu adamdan...
Birde bana diyorki "sakın bana 1 gün daha kal deme, çıldırırım"...
Hasta olduğumu ve gittiğinde sadece ben değil 3 çocuğunun rezil olacağını nasıl böyle davranıyor
Bi akıl verin bana.
Kör şeytan diyorki; tüm eşyalarını koy bavula, bavulu ver eline, bir daha gelmesin...
sagol canım benımEvrak işlerim çok şu sıralar bilgisayarla uğraşıyorum hep ondandır belli. Düzenli uyku zaten yok.
Geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun canım. Bu sene herkesten duyuyorum bunu. Iyı oldum gıbı ama yıne heryerım agrıyo denıyor. Iyı oldum dıyıp salmamaak gerek demekkı dıkkat et kendıne bıraz daha bakalım canımKızlar ya ben yine kötüleşmeye başladım ya ne güzel iki gündür iyiydim
Vücudum kırılıyor resmen
Offff yaa ne menem bişeymiş ayyy
canım bır bardak portakal suyu yerıne 1 tane portakal yesen posasıyla daha ıyı olur gevrek yerıne ekmek tercıh etseydın belkı bu kadar acıkmazdın. Tatlı krızı ıcın tarcınlı sut dene faydası oluyor gercektenİyi akşamlar ablalarııımmmuzun bir zaman sonraaa ilk menümü yazayım
Sabah 10.00
Domates salatalık
Bir dilim tbe
Bir buçuk kk peynir
İki yeşil zeytin
İki yumurtadan omlet
Bir bardak portakal suyu
Ara 11.15
Bir avuç gevrek
Saat 15.15
Bir kase salata
Domates salatalık
Bir buçuk kk peynir
Bir avuç gevrek
Beş altı tane zeytin
Saat 17.00
Bir tam kadar elma
Saat 18.15
Salata
Menemen
1.5 kk falan peynir (kaşar p. + Beyaz p.)
2 tane sigara böreği
Su miktarı 1.5 lt
Spor yok
Çok yememeye çalıştım ama normalde çok karbonhidratlı bir menüm vardı canım sıkıldıkça yiyordum o yüzden de arada gevrek falan yedim ama bu kadar öğün sıkıntı olur mu
Bir de şu YouTube'daki yemek videolarını arada görüyorum da insanın baya ağzının suları akıyorben de o yüzden geldim gittim su içtim birazcık tatlıları unutabilmek için
işte sorun orda abla. Duşkun degılKv düşkünmü cnm ne temizligi :))
Yemek yapip goturseydiniz ya
Eczanelerde vardir cnmyaa benım degıl ama esımın eb buyuk sorunu. Ilac turkıyedede bulunan bır ılac mı abla
Ay abla tam bir adı var mıKizlar benim nerdeyse 1 senedir saclarim cok asiri dokuluyodu
Oksijenli toprak+biotin+cinko olan bi takviye aliyom 1 aydir falan
Gecen gün gelin sacimi boyarken farketti yeni saclar geliyor dedi :))
Bi baktim gercekten öyle diken diken olmuslar cikiyor saçciklarim
Canım fıtrat bu bende senin gibiyim ve eşlerimiz her şeyi yapacağımızı biliyor elinde olmuyor bunun sebebi de bence bir şeyleri yapmak için çok çaresiz kalıp başarmak eşinde bu durumu kullanıyor benim ki de öyle haftaya o da gidiyor ve ben tek olacağım annem geliyor o yokken tek kalmayayım diye bende bir başımayım burdaNasıl değiştirebilirim, bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var
Şu an ben saldımm çünkü yetişemiyorum gerçekten oğlum sürekli dağıtıyor Atıyor her şeyi alt üst ediyor ben yaptıkça daha çok yıpranıyorum banyoları yıkıyorum düzenli birde Mutfak ha mutfak çekmecelerim de karışık çünkü sürekli karıştırıyor yukarı kaldırmak bizde işe yaramıyor oğlum her yere tırmanıyor o yüzden dağınık ev mutlu çocuk gelen böyle kabul etsin beni ne yapayım olduğu kadarKuzucum önce bi BEN desene
Sen sinirli stresli olursan bu cocuklarada yansir ister istemez onlarda arsiz huysuz olurlar
Bırak cocuklar oynasinlar, dagitsinlar bi daha bu yaşta olmicaklar
Sabah kizi gönderince kendine bi kahve yap, oyun havasi eşliğinde :))
Ev işi oldugu kadar olsun
Esin de calisiyor diye gorevi tamamlanmiyor
Sen cocuklari babanin evinden getirmedin
Senin psikolojin iyi olmazsa ne cocuklara ne evin huzuruna faydan olur
Cahil biri degilsinki
Eşinle açık açık konusman lazim
Anlamiyorsa, anladigi dilden konuş
Sinme, pusma
Kararli ol, haklarini savun
Anladım abla ben netten bı arastırıyım.Eczanelerde vardir cnm
Ama erkeklere faydasi olurmu bilmiyorum
Onlarinki genelde genetiksel oluyor
Yaaa evde hasta oluncada gercekten cok zor oluryaa benım degıl ama esımın eb buyuk sorunu. Ilac turkıyedede bulunan bır ılac mı abla
sen uyma şeytana canım. Zaten sen bu kadar hastayken bırakıp gıdemez sanmıyorum. Sende nazlan azcık yattıgın yerden kalma. Her işi kendı halleden kadına erkekler hakıkaten ne şevkat gısterıyor. Ne de şukredıyor. Ben bılmem ben yapamam demek daha ıyı oluyor demekkı.
sagol canım benım
geçmiş olsun canım. Bu sene herkesten duyuyorum bunu. Iyı oldum gıbı ama yıne heryerım agrıyo denıyor. Iyı oldum dıyıp salmamaak gerek demekkı dıkkat et kendıne bıraz daha bakalım canım
canım bır bardak portakal suyu yerıne 1 tane portakal yesen posasıyla daha ıyı olur gevrek yerıne ekmek tercıh etseydın belkı bu kadar acıkmazdın. Tatlı krızı ıcın tarcınlı sut dene faydası oluyor gercekten
işte sorun orda abla. Duşkun degılmutfakta yemek yaparken yatarken kalkarken içimiz rahat etmıyo bızımde mecbur ara ara genel temızlık yapıyoruz. Ha bız gelıyoruz ıkı gun sonra evde cocuk var gıbı heryer dagınık ama genel hatlarıyla ev temız olunca toparlaması kolay oluyor.
Bıde kp kanser hastası ve su aralar ıyıye degıl kotuye gıdiyor malesef. Allah gecınce versın. Saglıklı gunlerı olsun inş. Azcık da buyuzden temızlık yapmak ıstıyoruz ne olur ne olmaz dıye.
Tranvay otobus gıdecegım abla. Elımde yemek tasımak zor olacak. Pogacaya kurabıyeye bısey olmaz dedık. Ins az hasarla gecırırım ıkı üç gunu
bende şişlik var neden bilmiyorum çok rahatsız ediyor beni erkendende yedim akşam yemeğiniSlmmmm millettt
Ne o acliktan uyudumu herkes
Cuma heyecani varmi
geçmiş olsun canım bu halde bile neşelisin ne güzelHellööö mellööö kızlar nabersiniz
Oğlan hasta kız hasta kız hasta oğlan hasta gece 4 de uyudum herüfle çatıştım oğlanla boğuştum kızla tepiştim kendimle çeliştim anama dert yansam aman biz nasıl büyüttük kv arasam aman hepsi unutuluyor teyyy teyyyy
Hunimi taktım bekliyorum
sen böyle düşünürsen olmaz bu düşünce gerçekten çok etkiliyor kilo vermeyi, veremem çok zor bunun gibi düşünceleri lütfen aklından cıkar kendini rahat bırak diyet yapıyormuşsun gibide düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşünanladım ki benden bi halt olmaz.10 gündür burdayım.kilom fazla olmasına emzirmeme ve hatta cok az yememe rağmen spor yapmama gün içinde çok hareketli olmama rağmen doğru düzgün kilo veremedim.her sabah tartıda artı çıkıyorum.şimdi de çok şişkin hissediyorum.yarın da bundan farkı olmayacak.morelim çok bozuk.sanırım ben hiç 100 den aşağı düşemicem.yapıştı kaldı kilolar bana.
Yarin herkesin sonuclari ne olur bilemiyorum
Ama alintiladigim menuleri gorunce gerçekten modum düştü
Listede 100 gr eksi bile cok degerli bizim icin
Bazilari perşembe diye karbon yemiyor, erken kapatiyor
Bazilarida görüldüğü üzre, ayni çaba yok malesef
Şimdiden kolay gelsin canım.Iyı aksamlar canlar. Dolu doluuu bır gundu.
Sabah hastane, oglen kızın okulunda toplantı, eve gel hasta zıyeretıne gıt, tekrar eve gel yemek yap ye ıc. Kızkarın ucunu de yıkadım ohh herkes mıs gıbı uyuyor. Benıde mutfakta pogaca hamuru ve kurabıye hamuru beklıyor.
Yarın okul cıkısı kv gıdıp ıkı gun temızlık yapacagız eltıyle. Ben yıne kayıplara karısabılırım. Baya iş var cunku.
Dıyeceksınız pogaca kurabıye ne alaka.kv demezkı coluga cocuga bıseyler hazır edıyım acıktıkca yesınler. Temızlık arasında yıyecek bıseyler olsun dıye eltımle bıseyler hazırlayıp goturelım dedık
Tabı bıde karne heyecanı var. Yarın da kosturmalı bır gun beklıyor benı. Gecmısı okudum inş cevaplarım bı ara.
Tek senden taraf olmaz ki eşinde de düşünce, merhamet olması lazım.. Sadece ailesine karşı değil çekirdek ailesine karşı da. Sonuçta numara yapmıyosun gerçekten hastasın..çocukların karne almaya götürülmeleri gerek...alışveriş yapılması gerek.. görende yıllardır ailesini görmüyo sanarNasıl değiştirebilirim, bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?