Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birturlu adapte olamiyorum kilom fazla cikti moralim bozuldu sapittim

dur moralini bozma canimcim, hepimizde bi duraksama var genel olarak, 2 gun hava guzellesti ya hemen simardik galiba, dukanlarin kralicesi olan arkadasimiz bile rejimi bozmadığı halde 600 gr almis. pes etmek yok, kilolar seni degil, sen kilolarini yeneceksin!!! sakin pes etme bol yesil. cay ve kahve ic, hatta kendi kendine yemin et bugun şunları bunları yemiycem diye.

buarada dün 1 saat yürüdüm ya sanki kilo verdim gibi hissettim hergün 1 saat kesin yürüyorum! Unutmuştum uzun zamandır. Kaburgadolmasıyla yürüme kararı almıştık oda yok buara gören varmı onu?:44:

Sagolun kizlarya toparlayacagm insallah
süpersin canim, ışte bu hepimiz kilolarimiza galip gelecegiz hemde yaz gelmedeen.
Ahahahah teşekkür ederim Şahsen benim bugün havadan dolayı öyleydi durduk yere ayağa kalkıp müziğe eşlik ediyordum

ohhh maşallah büşracim, Allah neşeni artırsın supperrr
kizlar ben uyuyim artık, sabah 6.30 da kalkiyorum cunku, hepinize Allah rahatlık versin öpüyorum.

Birturlu adapte olamiyorum kilom fazla cikti moralim bozuldu sapittim

Aynen, bende 68ken 68.6 kg'a çıktım diyeti bozmadım asla, sadece normalde yediğimden biraz daha fazla yedim. ama dukana göre izin verilenlerden istenilen kadar doyana kadar yenilmesi lazım. demekki bu kural bnm için geçerli değil

Son düzenleme:
Sinirden kaçamak yaptım biraz önce, ben yarın tekrar atak dönemine baştan başlayacağım. Neden kilo aldım anlam veremiyorum. Tekrar atak yapayım hatta bu sefer 5 gün yapıcam

günaydın dün gittim drye polipe çok benziyo ama emin değilim regl döneminde bakalım yine emin olamazsak rahim içi film isteriz dedi ya dr hnm ben bunu ömür boyu çekecekmiyim dedim evet tekrar eden bişey dedi neyse o sinir ve moral bozukluğu ile gittim salona sporumu yaptım çıkışta epey yürüdüm balık aldım eve gel temizle pişir ye ortalığı toparla derken saat oldu 20:30 dünün özeti bu canlarım bugün çok yoğunum birazdan çıkıcam öğleden sonra gelirim
edda : çok geçmiş olsun sorunu cvplıyorum yerdim çünkü bir daha asla yiyemicekler
906090 : cnm bende hiç bozmadım hatta abartmadım bile ama 500 gr fazlam var moralini bozma diyetinide ama bence tarifleri çok uyguluyosun sürekli muffindir kekdir yiyosun onları biraz kes bence
büşra :sanada geçmiş olsun cnm
bebek isteyen arkadaşlarım Allah hayırlısı ile gönlünüze göre versin bu gidişle bende 2.yi size yetiştiricem
fulyadan bahsetmişsiniz bence kilo almadan dönecek valla kusura bakmayın çok kaynatmışsınız hepsini alıntılayamadım
ben kaçtım alel acele yazdım kusura bakmayın

Son düzenleme:
GÜNAYDINNN CANIM ARKADAŞLARIM

kızlaaaar bir iki gündür internette takılamadım ama size güzel haberlerim vaar, nişanlım geldiiiii. hayatımın aşkıyla kavuştukkk =)
ehuehu cumartesi pazar birlikteydik çok mutlu oldummmm. valla sevinçten ağladım. Allah'a şükürler olsun ya
.

..cappuccino mu aldım geldim..nerdesiniz 9.takım huuuuuuuuu:26::26:
geç kaldın canım senin yeşil çay içmen lazım hopişim

canım sen çok yulaflı şeyler tüketiyorsun hem helva hem muffin 1 avuç kuruyemiş beslenme düzeni dukana tam uymalı

gözün aydın ALLAH MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİN HADİ DÜGÜNE AZ KALDI ZAYIFLA ARTIK TOMBİŞ GELİN OLMA .ERKEKLER SONRA KİLODAN ÇOK ŞİKAYET EDERLER LAFLARLA BAKIŞLARLA .GEÇ OLMADAN Bİ DÜZENE GİR LÜTFEN BEN KİLODAN ÇOK ÇEKTİM SEN ÇEKME

Günaydınlar herkese Ben geldimmmm

Hava bugün çok güzel, sabah yarım saat yürüdüm, dünde yarım saat yürümüştüm ve dün yarım saay kondisyon bisikletinde ve yarım saat bölgesel çalışma yaptım.

Dünkü akşam yemeğim,
1 tabak bezelye yemeği
1 domates
1 elma

Sabah,
1 tabak yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim, kahve selülit yapıyor ama ben bazen öğleden sonra 3-4 gibi acıkınca 2'si bir arada içiyorum öyle tok tutuyorki, eve gidip bişey yemesem yemem o kadar yani. Meyve bile yemek istemiyorum.
Sade kahve kansızlıktan dolayı içemiyorum bunu da abartmamaya çalışıyorum bazen çok acıkınca içiyorum, iştahımı da kesiyor.

Bu arada herkes dün sporları yaptı mı, ne alemdesiniz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…