- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.621
Zaten o yuzden abla. Yoksa kv nın bısey dedıgı yok.Yaaa evde hasta oluncada gercekten cok zor olur
Olsun sevaptir cnm iyi yapiyosunuz
Kalbi güzel bi insansınZaten o yuzden abla. Yoksa kv nın bısey dedıgı yok.
Eskılerı aklımıza getırmeden bugunumuzu yaşamayaa calısıyoruz.
Oyy oyyy resmen günlük rutinimizi yazmışsınHellööö mellööö kızlar nabersiniz
Oğlan hasta kız hasta kız hasta oğlan hasta gece 4 de uyudum herüfle çatıştım oğlanla boğuştum kızla tepiştim kendimle çeliştim anama dert yansam aman biz nasıl büyüttük kv arasam aman hepsi unutuluyor teyyy teyyyy
Hunimi taktım bekliyorum
Mefkusum benim saçlar ince zaten doğumdan sonra dokulmede çok olunca hiç bişey kalmadı resmen ..Banada faydası olurmuki acaba eczaneden ne diye alacazEczanelerde vardir cnm
Ama erkeklere faydasi olurmu bilmiyorum
Onlarinki genelde genetiksel oluyor
Açıkçası ben yedisinde ne ise yetmisindede aynidir insan inancındayım .Kişiler değişmiyor sen sadece kabullenince onu böyle huzuru buluyorsun .Bi arkadaşım var ilk tanistigimizdada adamın dusuncesizliginden bencilliginden yakinirdi .Beş sene oldu arkadaşlığımız suandada aynı hareketlerinden yakınır .Kussede rest ceksede iylikle çözmeye calissada kazma aynı kazma..Nasıl değiştirebilirim, bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var
Kv hasta veya yaşlı mı canm 3 çocukla temizliğe gidiyosnIyı aksamlar canlar. Dolu doluuu bır gundu.
Sabah hastane, oglen kızın okulunda toplantı, eve gel hasta zıyeretıne gıt, tekrar eve gel yemek yap ye ıc. Kızkarın ucunu de yıkadım ohh herkes mıs gıbı uyuyor. Benıde mutfakta pogaca hamuru ve kurabıye hamuru beklıyor.
Yarın okul cıkısı kv gıdıp ıkı gun temızlık yapacagız eltıyle. Ben yıne kayıplara karısabılırım. Baya iş var cunku.
Dıyeceksınız pogaca kurabıye ne alaka.kv demezkı coluga cocuga bıseyler hazır edıyım acıktıkca yesınler. Temızlık arasında yıyecek bıseyler olsun dıye eltımle bıseyler hazırlayıp goturelım dedık
Tabı bıde karne heyecanı var. Yarın da kosturmalı bır gun beklıyor benı. Gecmısı okudum inş cevaplarım bı ara.
Moral bozukluğu bizi yani kilo problemi olanları yemeye itiyor malum.. moralini bozma gitmez gitmez sonra baya ciddi bi kg gideranladım ki benden bi halt olmaz.10 gündür burdayım.kilom fazla olmasına emzirmeme ve hatta cok az yememe rağmen spor yapmama gün içinde çok hareketli olmama rağmen doğru düzgün kilo veremedim.her sabah tartıda artı çıkıyorum.şimdi de çok şişkin hissediyorum.yarın da bundan farkı olmayacak.morelim çok bozuk.sanırım ben hiç 100 den aşağı düşemicem.yapıştı kaldı kilolar bana.
Abla çarşamba günkü menümdü o benim.Menü guzel ama perşembe icin aksam geç cnm
Dünde soylemistim halbuki
valla ne diyim cnm
En azindan perşembe biraz erken yiyin cok farkediyor diyoruz ama dinleyen yok
Corbanin türü ve miktarida yazilmasi lazim
Amac saglikli beslenmekse spezial k sagliksiz, bunuda biliyorsun heralde
Bugün icin sabah ekmek olmayabilirdi cnm
Seninde aksam geç olmus
Perşembe icin kurufasulye turşu
Allah sonumuzu hayr etsin
Çoookk hem deSlmmmm millettt
Ne o acliktan uyudumu herkes
Cuma heyecani varmi
He heeyy yer miyim hem de tartı öncesiBende menuye bakiyom pide yok
Sevincim kursagimda kaldi
Ben tabi kiİyi akşamlar kızlar
Bugünün favorisi benim için soğan çorbası vallahi acayip seviyorum hatta yarın yine yapabilirim kızımda çok seviyor tartı sabah tartıldım bklm yarına sürpriz çıkacak mı yarın sabah doktor kontrolüm var bklm ne diyecek gelişimi güzeldir insAllah miniğimin sizler nasılsınız yarın ki tartıda kimler ağzımızı açık bırakacak
Hemen bakıyorum
Ya canım umut yitirmek yok bir zamanlar ben de senin kilondaydım her şeye rağmen olmuyorsa bi tahlil filan versen Farklı bir sorun vardır belkianladım ki benden bi halt olmaz.10 gündür burdayım.kilom fazla olmasına emzirmeme ve hatta cok az yememe rağmen spor yapmama gün içinde çok hareketli olmama rağmen doğru düzgün kilo veremedim.her sabah tartıda artı çıkıyorum.şimdi de çok şişkin hissediyorum.yarın da bundan farkı olmayacak.morelim çok bozuk.sanırım ben hiç 100 den aşağı düşemicem.yapıştı kaldı kilolar bana.
Sen eksi iki olmamalısın yoksa biterim benBugun tartilmadigim icin yarina ne cikar bilemiyorum
Ama sizde beklentiyi cok yüksek tutmayin :))
Sonucta bende robot degilim patir patir vereyimhele bu yaşta :)))
Yarina min. - 2olursa mutlu olacam
Sabah ola hayroladur önce yarin zehrayi yeneyimde sira sana gelsin
Belki haftaya seninle 8 lere giriş yaparim
Bu nedir ya bu nedir abla dua et uzağımdasın bi koşu gelip zorla yemek yedirirdim sana harcama beni16.01 PERŞEMBE
10.00
Kgk
13.00
Yarim parmak sucukla tereyagli 2 yumurta
Beyaz peynir
1 avakoda
Yarim avuc kuruyemis
Ağlayarakta insan deşarj oluyor ama kesin çözüm değil; işe dönmeyi düşünmüyo musun daha?Boğazlarım ağrıyor çalsın davullar zurnalar
Bu ara çok duygusalım ağlıyorum sürekli regl yok ama onunla bağlantılı değil.
Mana da veremiyorum yaa orda burda birini görsem duygusal bişi okusam ağlıyorum içim çıkıyor ne saçma
Hoşgeldinn ben Poni. İlk sayfadaki kurallara bakıp kendini tanıtır mısın bizeMerhaba, aranıza katılabilir miyim? :)
afiyet olsun canim12.30
Yumurta salatası
2 dilim tb ekmek
4 çatal tavada patates kavurmasi
dilim peynir
16.00
2 kupa yeşilçay
2 çatal makarna
18.00
Elma
20.00
Yoğurtlu kabak salatası
5 tk et sote
Su 2lt yatana kadar 2.5 lt olur
SporDream00 serbest dans 30 dk 30 puan
ikisibir arada yerine azcik sütlü neskafe içsen daha iyi olur sankiİyi akşamlar herkese
11.00
2 küçük soğanlı 2 yumurtalı omlet
10 zeytin
1 cay kaşığı pul biberli ezilmiş susam
Ara 2 dilim elma
18.10
1 Tb kuru fasulye
Biraz turşu
Ara 2 si bi arada Nescafe
Su 2 litre
Spor 500 ip atlamapuan Dream00
afiyet olsun cnm.Merhabalar.bugünkü menüm
Saat 10 da
2 haslanmis yumurta
1 zeytin
Yarim kk beyaz peynir sekersiz cay
Saat 14.30 da
Yarim avuc yer fistigi
Saat 16.45 de
1 tane etli pide (lavas büyüklüğündekilerden)
Su 1,5 lt
Spor yok.Dream00
on numara beş yıldızSabah 09.30
1 yumurta
1 dilim tbe
Peynir5 zeytin
2 dilim ayva
ara 15.00
1 kase domates çorba
3 ceviz
akşam 17.00
5 köfte
Su 2.5 lt
Spor 35 dk yürüyüş =70 pDream00
ablam kuş kadar yeme sezonuna girmişsin16.01 PERŞEMBE
10.00
Kgk
13.00
Yarim parmak sucukla tereyagli 2 yumurta
Beyaz peynir
1 avakoda
Yarim avuc kuruyemis
afiyet olsun bu menü ile yarın eksi gelirSahur yok
19:00
Yarım kase tarhana çorbası
5 kaşık kıymalı patlıcan
Yoğurt
Ağlayarakta insan deşarj oluyor ama kesin çözüm değil; işe dönmeyi düşünmüyo musun daha?
Hoşgeldin canımAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
Ödem modem eksildinmi önemli olan odur önce yarin zehrayi yeneyimde sira sana gelsin
Belki haftaya seninle 8 lere giriş yaparim
Onun yarisi odemdi zaten cnm :))
Ama karnim baya cekildi sanki
Yarın bildirime gel amaİyi akşamlar kızlar telefonum bozuldu eşimin telefonundan giriyorum ayan pazar günü Alıcaz o zamana kadar maalesef yokum bilginiz olsunHandandandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?