- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.641
Aslinda beklentim daha fazlaydi
Cnm 12.takimada yazmışsınAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
Dur bacim daha bismillah demeden ne detoksu :))Ödem modem eksildinmi önemli olan o
Haftaya benimsin sultanım .Ayran detoks bile yapicam senin şerefine
Maddi mecburiyet yoksa en güzeli bu tabikiDüşünmüyorum canım 9 aylık şuan çok küçük ve çok muhtaç onun anneye ihtiyacı var.
Benimse biraz desteğe yardıma ihtiyacım var biraz dinlenmeye sadece.
İki yaşlar üç yaşlar uçup gidecek birlikte olabildiğim kadar olmalıyım düşüncesindeyim ben.
Pardon ozaman cnmAbla çarşamba günkü menümdü o benim.
Cnm doppelherz ürünlerindenAy abla tam bir adı var
amann bosver cnman ben saldımm çünkü yetişemiyorum gerçekten oğlum sürekli dağıtıyor Atıyor her şeyi alt üst ediyor ben yaptıkça daha çok yıpranıyorum banyoları yıkıyorum düzenli birde Mutfak ha mutfak çekmecelerim de karışık çünkü sürekli karıştırıyor yukarı kaldırmak bizde işe yaramıyor oğlum her yere tırmanıyor o yüzden dağınık ev mutlu çocuk gelen böyle kabul etsin beni ne yapayım olduğu kadar
senin miden hassas cnm sislik yapicak biseymi yedinbende şişlik var neden bilmiyorum çok rahatsız
sagol canımbende şişlik var neden bilmiyorum çok rahatsız ediyor beni erkendende yedim akşam yemeğini
geçmiş olsun canım bu halde bile neşelisin ne güzel
sen böyle düşünürsen olmaz bu düşünce gerçekten çok etkiliyor kilo vermeyi, veremem çok zor bunun gibi düşünceleri lütfen aklından cıkar kendini rahat bırak diyet yapıyormuşsun gibide düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün
inşallah güzel olur abla
Şimdiden kolay gelsin canım.
o senın kalbının guzellıgı canım.Kalbi güzel bi insansın
58 yasında canım. Dısardan saglıklı canım. Belınde kucuk bı sıkıntı var. Arada bel fıtıgı der bı. Canım bı ınsan 7 sınde neyse 70ınde de o.Kv hasta veya yaşlı mı canm 3 çocukla temizliğe gidiyosn
Tmm canım, yazacam sanaÇok iyi olur kuzum ya. Saçları baya dökülüyor.
Evde doğal olmayan hiçbirşey kullanmiyoruz biz. Şampuan da buna dahil. Yani sacinibetkileyecek zararlı kimyasallar da yok ama genetik heralde.
Geceyi değerlendiriyorum, film izliyorum...Herkes yatmış heralde
Hemde bu saatte
Kizlar sizde yattiktan yarim saat sonra wc ye gidiyormusunuz
Her gün ayni sey :)))
Yarin insallah herkes guzel eksilerle gelir
Sonucu kötü olan kendini pencereden atip öyle gelsin
Boşuna ac kalmiyoz heralde burda
Bende yattim yarin gorusuruk
Ne tatlı gelinlersiniz siz öyleIyı aksamlar canlar. Dolu doluuu bır gundu.
Sabah hastane, oglen kızın okulunda toplantı, eve gel hasta zıyeretıne gıt, tekrar eve gel yemek yap ye ıc. Kızkarın ucunu de yıkadım ohh herkes mıs gıbı uyuyor. Benıde mutfakta pogaca hamuru ve kurabıye hamuru beklıyor.
Yarın okul cıkısı kv gıdıp ıkı gun temızlık yapacagız eltıyle. Ben yıne kayıplara karısabılırım. Baya iş var cunku.
Dıyeceksınız pogaca kurabıye ne alaka.kv demezkı coluga cocuga bıseyler hazır edıyım acıktıkca yesınler. Temızlık arasında yıyecek bıseyler olsun dıye eltımle bıseyler hazırlayıp goturelım dedık
Tabı bıde karne heyecanı var. Yarın da kosturmalı bır gun beklıyor benı. Gecmısı okudum inş cevaplarım bı ara.
Açıkçası ben böyle daha düzenli olduğunu düşünüyorum.Handandandan kaptancim bi mazuratimi bildiriyim :)) diger kizlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adima menulerin diger tarafa yazilmasindan hic memnun degilim oraya menü yazacagimizda giriyoruz, kimisi gec kimi erken yaziyor
Vaktinde görüp yorum yapamiyoruz
Farkindaysan menü yorumlari azaldi iyice
Burda gözümüzün önünde oluyordu
Coklu alintiya gerek kalmiyodu
Gecmis yaparken zaten görüyorduk
Kizlar lutfen menü yorumlarken afiyet olsun deyip gecmeyelim
Burda bu kelimeden nefret ettim
Geçen haftanın eksik kalan eksisini de veriyon o zaman değil miYa haklısın napayım kaynanam onu yaptı evde bişey kalmadi kayınbabam ameliyat oldu gözünden çarşıya filan da gidemiyoruz köyde manavda yok sıkıntılı şu aralarama yarın güzel eksi ile geleceğim inşallah
Evde makina varsa 0 'a vursana kız, nasıl gür çıkarMefkusum benim saçlar ince zaten doğumdan sonra dokulmede çok olunca hiç bişey kalmadı resmen ..Banada faydası olurmuki acaba eczaneden ne diye alacaz
Hoşgeldin tatlım, ben NiranAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
Yatana kadar su içiyorsan, uykudan uyanıp wc 'ye gidersin..Herkes yatmış heralde
Hemde bu saatte
Kizlar sizde yattiktan yarim saat sonra wc ye gidiyormusunuz
Her gün ayni sey :)))
Yarin insallah herkes guzel eksilerle gelir
Sonucu kötü olan kendini pencereden atip öyle gelsin
Boşuna ac kalmiyoz heralde burda
Bende yattim yarin gorusuruk
Bende kendime acıyorum canımCok iyi anliyorm seni cok zor bir durum ve eşin gercekten cok anlayissiz davraniyor ne diycegmi bilemedim Allah kolaylik, güc kuvvet versin sana inşallah nirancim
Allah kolaylık versin, seninkinde de Adanalılık mı var yoksaGecmıs olsun canım seninkinin ayrı bir cınsıde benım evde var
İlk evlendiğim zamanlar yaptım bu hatayı, 8-9 yıl farkında bile olmadım.en basta bütün işlere atlamiyarak tatlim :))
Baştan yanlış çizdiğin imaj sonradan sana zimmetleniyor canım maalesef.sen uyma şeytana canım. Zaten sen bu kadar hastayken bırakıp gıdemez sanmıyorum. Sende nazlan azcık yattıgın yerden kalma. Her işi kendı halleden kadına erkekler hakıkaten ne şevkat gısterıyor. Ne de şukredıyor. Ben bılmem ben yapamam demek daha ıyı oluyor demekkı.
Haklısın canım, bende bı kızkardeş var, aslında çok güçlü becerikli ama öyle yansıtmayan cinsten diyim...Canım fıtrat bu bende senin gibiyim ve eşlerimiz her şeyi yapacağımızı biliyor elinde olmuyor bunun sebebi de bence bir şeyleri yapmak için çok çaresiz kalıp başarmak eşinde bu durumu kullanıyor benim ki de öyle haftaya o da gidiyor ve ben tek olacağım annem geliyor o yokken tek kalmayayım diye bende bir başımayım burda
Canım dönemin başından beri 5-6 kere gitti, zaten 2 saatlik yol...Tek senden taraf olmaz ki eşinde de düşünce, merhamet olması lazım.. Sadece ailesine karşı değil çekirdek ailesine karşı da. Sonuçta numara yapmıyosun gerçekten hastasın..çocukların karne almaya götürülmeleri gerek...alışveriş yapılması gerek.. görende yıllardır ailesini görmüyo sanar
Değişmiyor canım, çocukların hatrına, boyunları bükülmesin diye devam ediliyor işte bir şekilde.Açıkçası ben yedisinde ne ise yetmisindede aynidir insan inancındayım .Kişiler değişmiyor sen sadece kabullenince onu böyle huzuru buluyorsun .Bi arkadaşım var ilk tanistigimizdada adamın dusuncesizliginden bencilliginden yakinirdi .Beş sene oldu arkadaşlığımız suandada aynı hareketlerinden yakınır .Kussede rest ceksede iylikle çözmeye calissada kazma aynı kazma..
Benim tavsiyem eksik yönlerini değilde iyi yönlerini yani bardagin dolu tarafindan bak .Gidersen gitsin minnet bile etme bı yolunu bulursun yarın evelallah♥♥
Slmmmm millettt
Ne o acliktan uyudumu herkes
Cuma heyecani varmi
Menü guzel ama perşembe icin aksam geç cnm
Dünde soylemistim halbuki
valla ne diyim cnm
En azindan perşembe biraz erken yiyin cok farkediyor diyoruz ama dinleyen yok
Corbanin türü ve miktarida yazilmasi lazim
Amac saglikli beslenmekse spezial k sagliksiz, bunuda biliyorsun heralde
Bugün icin sabah ekmek olmayabilirdi cnm
Seninde aksam geç olmus
Perşembe icin kurufasulye turşu
Allah sonumuzu hayr etsin
Handandandan kaptancim bi mazuratimi bildiriyim :)) diger kizlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adima menulerin diger tarafa yazilmasindan hic memnun degilim oraya menü yazacagimizda giriyoruz, kimisi gec kimi erken yaziyor
Vaktinde görüp yorum yapamiyoruz
Farkindaysan menü yorumlari azaldi iyice
Burda gözümüzün önünde oluyordu
Coklu alintiya gerek kalmiyodu
Gecmis yaparken zaten görüyorduk
Kizlar lutfen menü yorumlarken afiyet olsun deyip gecmeyelim
Burda bu kelimeden nefret ettim
Aaa abla ben menülere yorum yazmamız gerektiğini bilmiyordum sadece kaptanlar değerlendiriyor sanıyordumAçıkçası ben böyle daha düzenli olduğunu düşünüyorum.
Haftanın sonunda Cuma günü tartı sonuçlarına göre menülere dönüp bakma çok kolay oluyor, buraya yazdığımızda dönüp bakmak neredeyse imkansız..
Oraya düzenli olarak menü yazılınca bildirim geliyor aslında
Menülere yorum yapılmıyor, çünkü yorum yapmayanları takip edecek ve sarı kart verecek bir gönüllü atıyorum
Bence bir suret daha böyle devam edelim.
Bu arada bundan böyle menülere sadece afiyet olsun yazıp geçen ve yorum yapmayan kişileri listeye almayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?