- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.661
Peki canım, bugünden itibaren yorum bekliyoruz o zamanAaa abla ben menülere yorum yazmamız gerektiğini bilmiyordum sadece kaptanlar değerlendiriyor sanıyordum
hadi bakalım merakla bekliyorumÇoookk hem de
He heeyy yer miyim hem de tartı öncesi
Ben tabi ki
Hemen bakıyorum
Ya canım umut yitirmek yok bir zamanlar ben de senin kilondaydım her şeye rağmen olmuyorsa bi tahlil filan versen Farklı bir sorun vardır belki
Sen eksi iki olmamalısın yoksa biterim ben
Sabah ola hayrola
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında bı kızım var 13+3 haftalık hamileyim kilon çok yüksek değil sağlıkla verirsin insAllahAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
Beni tutuyorsun değil mihadi bakalım merakla bekliyorum
Tmm ablam teşekkür ederiiimmmyaa benım degıl ama esımın eb buyuk sorunu. Ilac turkıyedede bulunan bır ılac mı abla
sen uyma şeytana canım. Zaten sen bu kadar hastayken bırakıp gıdemez sanmıyorum. Sende nazlan azcık yattıgın yerden kalma. Her işi kendı halleden kadına erkekler hakıkaten ne şevkat gısterıyor. Ne de şukredıyor. Ben bılmem ben yapamam demek daha ıyı oluyor demekkı.
sagol canım benım
geçmiş olsun canım. Bu sene herkesten duyuyorum bunu. Iyı oldum gıbı ama yıne heryerım agrıyo denıyor. Iyı oldum dıyıp salmamaak gerek demekkı dıkkat et kendıne bıraz daha bakalım canım
canım bır bardak portakal suyu yerıne 1 tane portakal yesen posasıyla daha ıyı olur gevrek yerıne ekmek tercıh etseydın belkı bu kadar acıkmazdın. Tatlı krızı ıcın tarcınlı sut dene faydası oluyor gercekten
işte sorun orda abla. Duşkun degılmutfakta yemek yaparken yatarken kalkarken içimiz rahat etmıyo bızımde mecbur ara ara genel temızlık yapıyoruz. Ha bız gelıyoruz ıkı gun sonra evde cocuk var gıbı heryer dagınık ama genel hatlarıyla ev temız olunca toparlaması kolay oluyor.
Bıde kp kanser hastası ve su aralar ıyıye degıl kotuye gıdiyor malesef. Allah gecınce versın. Saglıklı gunlerı olsun inş. Azcık da buyuzden temızlık yapmak ıstıyoruz ne olur ne olmaz dıye.
Tranvay otobus gıdecegım abla. Elımde yemek tasımak zor olacak. Pogacaya kurabıyeye bısey olmaz dedık. Ins az hasarla gecırırım ıkı üç gunu
şartlanmak değil benimki.diyetleri bırakışlarım da hep bu yüzden.menülerime bi baksan doğru düzgün hiçbişey yok ama yine veremiyorum.Böyle düşünürek direk beynini sartlandiriyosun zaten kilo verme diye
Stres vucutta kortizol hormonu salgilatir, buda kilo vermeye engel
Spor diyosun ama kilo vermek icin cardiyo lazim
Bolgeseller sikilastirir ama kilo vermeye pek etkisi yok
Dün erik kaynattim dedin faydasi olmadi mi wc ye
Kac tane erik vardi icinde
Kurumeyvelerde şeker, onlarida abartmamak lazim
3 tane k. Erik 1 porsiyon meyve eder
Dün yazdigim odem cayini yapsaydin
menülerime bakarsan hiçbişey yok canım.bi tane cıs bile bulamazsın.Bence sağlık sorunu yoksa yediğinden çok yakiyorsan kilo vermemek mumkun değil .Biyerlerde hata var demekki ya sporu ya yediğin yemekleri miktarlarını gözden gecirmen lazim
şekerim 90 larda.tiroitim de normal canım.Canım hiç dr a gittin mi belki bir sorun vardır bir tahlil filan yaptırsan hem seker hem troid
artık düşncenin etkisi olmadığına inanıyorum.çünkü bugün tartıda eksi olacam dedikçe kendimi şartlandırdıkça yine de artı çıkıyorum.bende şişlik var neden bilmiyorum çok rahatsız ediyor beni erkendende yedim akşam yemeğini
geçmiş olsun canım bu halde bile neşelisin ne güzel
sen böyle düşünürsen olmaz bu düşünce gerçekten çok etkiliyor kilo vermeyi, veremem çok zor bunun gibi düşünceleri lütfen aklından cıkar kendini rahat bırak diyet yapıyormuşsun gibide düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün
inşallah güzel olur abla
Şimdiden kolay gelsin canım.
üstüme düşeni yapıyorum.menülerime bakmalısın.10 gündür aç aç dolanıyorum.bi tek cıs bile yok.pazartesiden beri gr oynamamışım.wc de kendimi zorlamasam üstüne de 1 kg koyarım.Moral bozukluğu bizi yani kilo problemi olanları yemeye itiyor malum.. moralini bozma gitmez gitmez sonra baya ciddi bi kg gidersen üstüne düşeni yapta
tahlillerde bişey yok canım.kilo gitmiyor işte.kimisi 100 den aşağı çok kolay iniyor.ben tıkanıp kalıyorum.Çoookk hem de
He heeyy yer miyim hem de tartı öncesi
Ben tabi ki
Hemen bakıyorum
Ya canım umut yitirmek yok bir zamanlar ben de senin kilondaydım her şeye rağmen olmuyorsa bi tahlil filan versen Farklı bir sorun vardır belki
Sen eksi iki olmamalısın yoksa biterim ben
Sabah ola hayrola
çok güzel canım tebrikler.Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
tebrikler cnm güzel eksiGünaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
Beni tutuyorsun değil mi
Tebriklrt canım güzel eksigünaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
Buldu buldu merak etmeyinKp ye gecmis olsun cnm
Gecen hafta az verdin zaten
Bu hafta senden beklentimiz yüksek, insallah karşılık bulur :)))
Canım valla o kolayima geldi misafir vardı içtim çok sık içmiyorum zatenafiyet olsun canim
ikisibir arada yerine azcik sütlü neskafe içsen daha iyi olur sankiafiyet olsun
afiyet olsun cnm.
on numara beş yıldızafiyet olsun cnm
ablam kuş kadar yeme sezonuna girmişsin
afiyet olsun bu menü ile yarın eksi gelir
Evet canımGeçen haftanın eksik kalan eksisini de veriyon o zaman değil mi
İstanbul'da vardı Ankara'ya da mı gelmiş bı o eksiktiKızlar uyuz salgını varmıs ya ozellıkle avm lerde gıyınılmıs elbiselerı denemeyin dıyorlar. O bırsey degil bebeler ıcın endişeleniyorum oyun alanına falan giriyor illakikıs da masallah hastalıkla gecıyor cocukları eve gelince dezenfekte edıcez bu gıdısle
Amin canım cumlemizinkiniNorth River canım hayırlı olsun cinsiyet belli olmjs ben kız hissetmiştım zaten kız evlat ayrı guzel galiba ama Rabbım hayırlı evlat olmayı maısp etsin cumlesı ne ❤
Amin canım çok sağolNorth River canım cınsıyetı bellı olmus bebişin. Benim eşimde kız cocuklarını bı baska sever. Kız cocuk babaya pek bı duskun oluyor ya hosuna gıdıyor heralde. Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş
Geldim abla geldim geçen hafta ctesiden beri dinmeyen baş ağrısıyla uğraşıyorum bugün daha iyiyim şükür
Kız küçükmüşün ya sen hayy maaşallah kaç yaşında evlendinhadi bakalım merakla bekliyorum
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında bı kızım var 13+3 haftalık hamileyim kilon çok yüksek değil sağlıkla verirsin insAllah
Çok iyi olur kuzum ya. Saçları baya dökülüyor.
Evde doğal olmayan hiçbirşey kullanmiyoruz biz. Şampuan da buna dahil. Yani sacinibetkileyecek zararlı kimyasallar da yok ama genetik heralde.
Canım ilaçlarını kullanmayı birakma, vucut iyice anlayana kadar.
Gülsüm yarın saat 2 ye kadar bildirim yaparsın ama di mi?
Canım cenazeymis orada ne yapabilirdin ki. Menünu gormedim ama 1 lahmacun zaten ana öğünde yenebiliyor. Perşembe olmasa iyiydi tabi
Kuzum dinlenmedigin için tekrarliyor
Zencefil nane cayi falan ic
Haftasonu esinde yardimci olsun dinlen iyice
yaa benım degıl ama esımın eb buyuk sorunu. Ilac turkıyedede bulunan bır ılac mı abla
sen uyma şeytana canım. Zaten sen bu kadar hastayken bırakıp gıdemez sanmıyorum. Sende nazlan azcık yattıgın yerden kalma. Her işi kendı halleden kadına erkekler hakıkaten ne şevkat gısterıyor. Ne de şukredıyor. Ben bılmem ben yapamam demek daha ıyı oluyor demekkı.
sagol canım benım
geçmiş olsun canım. Bu sene herkesten duyuyorum bunu. Iyı oldum gıbı ama yıne heryerım agrıyo denıyor. Iyı oldum dıyıp salmamaak gerek demekkı dıkkat et kendıne bıraz daha bakalım canım
canım bır bardak portakal suyu yerıne 1 tane portakal yesen posasıyla daha ıyı olur gevrek yerıne ekmek tercıh etseydın belkı bu kadar acıkmazdın. Tatlı krızı ıcın tarcınlı sut dene faydası oluyor gercekten
işte sorun orda abla. Duşkun degılmutfakta yemek yaparken yatarken kalkarken içimiz rahat etmıyo bızımde mecbur ara ara genel temızlık yapıyoruz. Ha bız gelıyoruz ıkı gun sonra evde cocuk var gıbı heryer dagınık ama genel hatlarıyla ev temız olunca toparlaması kolay oluyor.
Bıde kp kanser hastası ve su aralar ıyıye degıl kotuye gıdiyor malesef. Allah gecınce versın. Saglıklı gunlerı olsun inş. Azcık da buyuzden temızlık yapmak ıstıyoruz ne olur ne olmaz dıye.
Tranvay otobus gıdecegım abla. Elımde yemek tasımak zor olacak. Pogacaya kurabıyeye bısey olmaz dedık. Ins az hasarla gecırırım ıkı üç gunu
şartlanmak değil benimki.diyetleri bırakışlarım da hep bu yüzden.menülerime bi baksan doğru düzgün hiçbişey yok ama yine veremiyorum.
6 7 tane kara eril.çok ekşiydi şekeri yoktu.dün değil önceki gece magnorm içtim hiçbi fayda yok.
menülerime bakarsan hiçbişey yok canım.bi tane cıs bile bulamazsın.
şekerim 90 larda.tiroitim de normal canım.
artık düşncenin etkisi olmadığına inanıyorum.çünkü bugün tartıda eksi olacam dedikçe kendimi şartlandırdıkça yine de artı çıkıyorum.
üstüme düşeni yapıyorum.menülerime bakmalısın.10 gündür aç aç dolanıyorum.bi tek cıs bile yok.pazartesiden beri gr oynamamışım.wc de kendimi zorlamasam üstüne de 1 kg koyarım.
tahlillerde bişey yok canım.kilo gitmiyor işte.kimisi 100 den aşağı çok kolay iniyor.ben tıkanıp kalıyorum.
çok güzel canım tebrikler.
Senin de güzel tatlım bi de vermiyorum diyorsun evet daha fazlası olabilirdi ama bunun sebebinin kabızlık olduğunun farkındasındır umarım bence bu sorununa bi çözüm bulmalısınçok güzel canım tebrikler
Teşekkür ederim canımtebrikler cnm güzel eksi
HelalKilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Anladım ama niye veremeyesin ki bir sorun olmalışartlanmak değil benimki.diyetleri bırakışlarım da hep bu yüzden.menülerime bi baksan doğru düzgün hiçbişey yok ama yine veremiyorum.
6 7 tane kara eril.çok ekşiydi şekeri yoktu.dün değil önceki gece magnorm içtim hiçbi fayda yok.
menülerime bakarsan hiçbişey yok canım.bi tane cıs bile bulamazsın.
şekerim 90 larda.tiroitim de normal canım.
artık düşncenin etkisi olmadığına inanıyorum.çünkü bugün tartıda eksi olacam dedikçe kendimi şartlandırdıkça yine de artı çıkıyorum.
üstüme düşeni yapıyorum.menülerime bakmalısın.10 gündür aç aç dolanıyorum.bi tek cıs bile yok.pazartesiden beri gr oynamamışım.wc de kendimi zorlamasam üstüne de 1 kg koyarım.
tahlillerde bişey yok canım.kilo gitmiyor işte.kimisi 100 den aşağı çok kolay iniyor.ben tıkanıp kalıyorum.
çok güzel canım tebrikler.
Hayırlısı canım hadi bakalım inşallah takımım kazanır ben olmasam da takımımdan biri olsunSenin de güzel tatlım bi de vermiyorum diyorsun evet daha fazlası olabilirdi ama bunun sebebinin kabızlık olduğunun farkındasındır umarım bence bu sorununa bi çözüm bulmalısın
Teşekkür ederim canım
HelalGaliba geliyor yine birincilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?