Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi bakalım merakla bekliyorum
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında bı kızım var 13+3 haftalık hamileyim kilon çok yüksek değil sağlıkla verirsin insAllah

Tmm ablam teşekkür ederiiimmm

şartlanmak değil benimki.diyetleri bırakışlarım da hep bu yüzden.menülerime bi baksan doğru düzgün hiçbişey yok ama yine veremiyorum.
6 7 tane kara eril.çok ekşiydi şekeri yoktu.dün değil önceki gece magnorm içtim hiçbi fayda yok.

Bence sağlık sorunu yoksa yediğinden çok yakiyorsan kilo vermemek mumkun değil .Biyerlerde hata var demekki ya sporu ya yediğin yemekleri miktarlarını gözden gecirmen lazim
menülerime bakarsan hiçbişey yok canım.bi tane cıs bile bulamazsın.
Canım hiç dr a gittin mi belki bir sorun vardır bir tahlil filan yaptırsan hem seker hem troid
şekerim 90 larda.tiroitim de normal canım.
artık düşncenin etkisi olmadığına inanıyorum.çünkü bugün tartıda eksi olacam dedikçe kendimi şartlandırdıkça yine de artı çıkıyorum.
Moral bozukluğu bizi yani kilo problemi olanları yemeye itiyor malum.. moralini bozma gitmez gitmez sonra baya ciddi bi kg gider sen üstüne düşeni yapta
üstüme düşeni yapıyorum.menülerime bakmalısın.10 gündür aç aç dolanıyorum.bi tek cıs bile yok.pazartesiden beri gr oynamamışım.wc de kendimi zorlamasam üstüne de 1 kg koyarım.
tahlillerde bişey yok canım.kilo gitmiyor işte.kimisi 100 den aşağı çok kolay iniyor.ben tıkanıp kalıyorum.
Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
çok güzel canım tebrikler.

Canım valla o kolayima geldi misafir vardı içtim çok sık içmiyorum zaten

İstanbul'da vardı Ankara'ya da mı gelmiş bı o eksikti
North River canım hayırlı olsun cinsiyet belli olmjs ben kız hissetmiştım zaten kız evlat ayrı guzel galiba ama Rabbım hayırlı evlat olmayı maısp etsin cumlesı ne ❤
Amin canım cumlemizinkini
Amin canım çok sağol
North River bahar
Bu şarkı sana gelsin
Geliyimde, ablama biraz destek olayim demiyon

Geldim abla geldim geçen hafta ctesiden beri dinmeyen baş ağrısıyla uğraşıyorum bugün daha iyiyim şükür

hadi bakalım merakla bekliyorum
hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında bı kızım var 13+3 haftalık hamileyim kilon çok yüksek değil sağlıkla verirsin insAllah
Kız küçükmüşün ya sen hayy maaşallah kaç yaşında evlendin

günaydın sevgili takımım
Orda bir takım var uzakta , gitmesekde
Yazmasakta o takım bizim takımımiz
Kızlar bir haftadır baş ağrısı ile uğraşıyorum ağrı kesici aldığım halde fayda etmiyor migrenim azdı bu ara ama kendi ilacımı icemedigim için uzun sürdü

Geçen hafta kaçtı kilom hatırlayamadım ama
Gebelik haftam 18 alınan kilo hala "0"
75.4 geldim sabah dün karisik kızartma yedimde söylemesi ayıp

Kuzum dinlenmedigin için tekrarliyor
Zencefil nane cayi falan ic
Haftasonu esinde yardimci olsun dinlen iyice

günaydın
evet bu seneki grip sürekli tekrarlayan bi cinsmiş ne yazık ki
Çalıştığım ve ne yazık ki bu Ara çok yoğun olduğum için izin de alamadım o yüzden toparlanamadım
Ama bugün büyük kızımın karne günü o yüzden izin aldım ama okula gideceğim sonra da biraz vakit geçirmek istiyorum ufaklık doğduğundan beri zaman geçiremedik kuzumla
Dün bütün gece zencefil nane bal yiyip içmekten şiştim artık ablacım inşallah işe yarar

canım o zaman muhakkak bi doktora görünüp kilo veremediğini anlat
Belki insülin direncin Var belki tiroidin var belki başka bişe kilo vermene engel olan
Benim de tiroidim var hamilelik sırasında kontrollerimde çıkmıştı ve o zamana kadar istediğim gibi kilo veremiyordum ve ilk hamilelik döneminde hızla almıştım kilo, sonra tiroid için ilaç kullanmaya başlayınca hamile olmama rağmen uzunca bi süre sabit kalmıştım

çok güzel canım tebrikler
Senin de güzel tatlım bi de vermiyorum diyorsun evet daha fazlası olabilirdi ama bunun sebebinin kabızlık olduğunun farkındasındır umarım bence bu sorununa bi çözüm bulmalısın
tebrikler cnm güzel eksi
Teşekkür ederim canım
Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Helal Galiba geliyor yine birincilik

Anladım ama niye veremeyesin ki bir sorun olmalı

Hayırlısı canım hadi bakalım inşallah takımım kazanır ben olmasam da takımımdan biri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…