- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.681
Hoşgeldin canım biraz öv kendini şöyle güzelim böyle çıtırım gencim minnoşumAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
Şu kısımda öldümo nerden çıktı, içmez ki bu saatte ne şurubu hölölöölee bölölöölee vövövövöö
Paylaş menülerini ne yorumlar yapcam sana uuuAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
Herifi kuyuya atmışlar sen burda uyu demişler sanki oğlanın uyanıp ağlayıp zırladığını bile duymamışŞu kısımda öldüm
gece benim kızçe 20 kere kalktı 3 saat içinde düşün. Dedimki en son kızım sen niye uyumuyon çıldırtcan mı beni. Benim herüfte kalkmış diyoki sen niye sokurdanıyon çocuğa. Dedimki ay ben kötü anayım al bebeni sen bak diyip verdim kucağına bende uyudumHerifi kuyuya atmışlar sen burda uyu demişler sanki oğlanın uyanıp ağlayıp zırladığını bile duymamış
Şu uykuya teslim olduğu kadar bana teslim olsa oooo yeaaa zabahlar olmasın
Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Yaşı kaç bebenin canım ?gece benim kızçe 20 kere kalktı 3 saat içinde düşün. Dedimki en son kızım sen niye uyumuyon çıldırtcan mı beni. Benim herüfte kalkmış diyoki sen niye sokurdanıyon çocuğa. Dedimki ay ben kötü anayım al bebeni sen bak diyip verdim kucağına bende uyudum
Tiroitim 4 5 civarinda.insülin direncim de yok.tahlillerim iyi.ama iste kilo gitmiyor.daha once de gittim doktora.ne ilgileniyorlar ne bisey yapiyorlar.diyetisyene gitsem listeyi vercek elime.benim menülerim listedekilerden az olmasina rağmen gitmiyor.günaydın
evet bu seneki grip sürekli tekrarlayan bi cinsmiş ne yazık ki
Çalıştığım ve ne yazık ki bu Ara çok yoğun olduğum için izin de alamadım o yüzden toparlanamadım
Ama bugün büyük kızımın karne günü o yüzden izin aldım ama okula gideceğim sonra da biraz vakit geçirmek istiyorum ufaklık doğduğundan beri zaman geçiremedik kuzumla
Dün bütün gece zencefil nane bal yiyip içmekten şiştim artık ablacım inşallah işe yarar
canım o zaman muhakkak bi doktora görünüp kilo veremediğini anlat
Belki insülin direncin Var belki tiroidin var belki başka bişe kilo vermene engel olan
Benim de tiroidim var hamilelik sırasında kontrollerimde çıkmıştı ve o zamana kadar istediğim gibi kilo veremiyordum ve ilk hamilelik döneminde hızla almıştım kilo, sonra tiroid için ilaç kullanmaya başlayınca hamile olmama rağmen uzunca bi süre sabit kalmıştım
Pazartesiden beri ayniyim canim.halbuki cok dikkat ettim.emziriyorum.cocuk yeni yuruyor pesindeyim sürekli.ona ragmen hic vermemisim.Senin de güzel tatlım bi de vermiyorum diyorsun evet daha fazlası olabilirdi ama bunun sebebinin kabızlık olduğunun farkındasındır umarım bence bu sorununa bi çözüm bulmalısın
Teşekkür ederim canım
HelalGaliba geliyor yine birincilik
Ya tarti bozuk yada ben veremiyorum.Anladım ama niye veremeyesin ki bir sorun olmalı
Daha 6 aylık bebemYaşı kaç bebenin canım ?
20 güzel bir mebla altına çevirsek şimdiye uçmuştu
Haayyy maşallahhh haftaya gelsin 85 ler 84 lerGünaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
Evvelki gün 1 de kalkıp 4 de uyudu benim 9 aylık minnoşumDaha 6 aylık bebem
Canım bende bir yorum yapabilir miyim izninleTiroitim 4 5 civarinda.insülin direncim de yok.tahlillerim iyi.ama iste kilo gitmiyor.daha once de gittim doktora.ne ilgileniyorlar ne bisey yapiyorlar.diyetisyene gitsem listeyi vercek elime.benim menülerim listedekilerden az olmasina rağmen gitmiyor.
Pazartesiden beri ayniyim canim.halbuki cok dikkat ettim.emziriyorum.cocuk yeni yuruyor pesindeyim sürekli.ona ragmen hic vermemisim.
Ya tarti bozuk yada ben veremiyorum.
Geçmiş olsun kekikçim migren bende de var ve çok zalım bir şey bebeler olunca hele yatsan yatılmıyor şöyle buzz gibi bir de karanlık odada uzanasım gelir küfür küfürgünaydın sevgili takımım
Orda bir takım var uzakta , gitmesekde
Yazmasakta o takım bizim takımımiz
Kızlar bir haftadır baş ağrısı ile uğraşıyorum ağrı kesici aldığım halde fayda etmiyor migrenim azdı bu ara ama kendi ilacımı icemedigim için uzun sürdü
Geçen hafta kaçtı kilom hatırlayamadım ama
Gebelik haftam 18 alınan kilo hala "0"
75.4 geldim sabah dün karisik kızartma yedimde söylemesi ayıp
Abooo 9 aylıkken işe başlaycam benimki de böyle olursa naparımEvvelki gün 1 de kalkıp 4 de uyudu benim 9 aylık minnoşumuyanıp geri yatınca şükür namazına duruyom artık masaj gibi geliyor
Pili bitmiş bunun kız hani ekran boş duraklama dediğin bu mu seninKızlar yeni bi tarti mi alsam acaba.benim tarti bundan.kullanan var mi?ben bozuk olabilecegini dusünüyorum.yoksa normal degil.5 gün duraklama.Eki Görüntüle 2577676
Olmaz olmaz annesi düzelir uykusu bahara geliyor hastalıklar azalır havalar ısınır ağzı burnu açılır mis mis uyurAbooo 9 aylıkken işe başlaycam benimki de böyle olursa naparım
Bana söyle şişşşştt arramızdaNeden kimse bildirim yapmıyo yaaaa benim sonucum kötü arada kaynamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?