Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Helllööö mellöööö hanımlar mutlu cumalar
Dün 2.5 yaşındaki oğluşum onyüzmilyon kere uyanıp mızır mızırdandığından şurup verem dedim -belli ağrısı var uyuyamıyor- enjektöre çektim bir güzel yanında yatan minnoş şahsa - oğlanın babası benim eşim olan zalım- dedim ki kaldır çocuğu da şurup verelim vs
- o nerden çıktı, içmez ki bu saatte ne şurubu hölölöölee bölölöölee vövövövöö
- içmesi gerekli rahatsız belli çocuk içsin güzelce uyusun!?!?
- vövöövövö hölögöglööölee
İçerdi içmezdi içerdi içmezdi teyyyyy teyyyy teyyyy

Netice içmedi ve kustu
Prenses minnoş cicoş uykusundan kaldırıldığı için asabi ve sanki asla asla uyumayacaksın denilmişcesine yırtıcı bir şempanzenin hökürmesi (eşim)
Neyseki nöbetçi mahkeme olmadığı için yatıp uyumak zorunda kaldık

Bugün güzel bir gün yeearabbüm sen aklıma fikrime mukayyet ol sabrıma milyonlarca puan ekle

Hoşgeldin canım biraz öv kendini şöyle güzelim böyle çıtırım gencim minnoşum
Küçüksün burda herkes ablan sayılır hatta annen sayılacaklar bile var Mefkurem demi aplaaa
O yüzden yapılan yorumları eleştirileri pembe pencereden bakıp pozitif algılarsan güzel yol alırsın, alırız

Paylaş menülerini ne yorumlar yapcam sana uuu
Hatta ilk yorumumu yapiyim bak:
"Olmamış canım yok olmamış yarın daha iyi bi menüyle gel ok (kıps)"

Herifi kuyuya atmışlar sen burda uyu demişler sanki oğlanın uyanıp ağlayıp zırladığını bile duymamış
Şu uykuya teslim olduğu kadar bana teslim olsa oooo yeaaa zabahlar olmasın
gece benim kızçe 20 kere kalktı 3 saat içinde düşün. Dedimki en son kızım sen niye uyumuyon çıldırtcan mı beni. Benim herüfte kalkmış diyoki sen niye sokurdanıyon çocuğa. Dedimki ay ben kötü anayım al bebeni sen bak diyip verdim kucağına bende uyudum

Yaşı kaç bebenin canım ?
20 güzel bir mebla altına çevirsek şimdiye uçmuştu

Tiroitim 4 5 civarinda.insülin direncim de yok.tahlillerim iyi.ama iste kilo gitmiyor.daha once de gittim doktora.ne ilgileniyorlar ne bisey yapiyorlar.diyetisyene gitsem listeyi vercek elime.benim menülerim listedekilerden az olmasina rağmen gitmiyor.
Pazartesiden beri ayniyim canim.halbuki cok dikkat ettim.emziriyorum.cocuk yeni yuruyor pesindeyim sürekli.ona ragmen hic vermemisim.
Anladım ama niye veremeyesin ki bir sorun olmalı
Ya tarti bozuk yada ben veremiyorum.

Canım bende bir yorum yapabilir miyim izninle
Bence senin kilo verememe sebebin düzensiz beslenmen. Yani az yeme sen 100 kilosun az yersen vücudun error verir. Mutlaka her sabah yumurta her akşam z.yağlı salata ve yanında et olarak beslen. Ara olarak kahve iç ben sütlü kahve içiyorum tok tutuyo. Öğle yemeği yeme zaten. Akşam yemekten sonra sadece çay iç. Bunlar dışında asllaa ama aslaaa bir lokma dahi olsa ağzına alma. Ve en az 3 litre su ama en az çünkü kilon var ve emziriyosun.

Geçmiş olsun kekikçim migren bende de var ve çok zalım bir şey bebeler olunca hele yatsan yatılmıyor şöyle buzz gibi bir de karanlık odada uzanasım gelir küfür küfür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…