- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.701
Adı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
günaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Kızlar yeni bi tarti mi alsam acaba.benim tarti bundan.kullanan var mi?ben bozuk olabilecegini dusünüyorum.yoksa normal degil.5 gün duraklama.Eki Görüntüle 2577676
Hersey yavas yavas yoluna giriyor demekki cnm ama beslenme en onemlisi onuda duzekltirsin sen eminim :)
Hosgeldin cnm istedikten sonra verirsin 2 hafta uzun bir sure hem daha cok gencsin senin meto canavardir smdi :)
Ayy sabah alintiladm cvp verene aksam oldu afiyet olsun abla
Aa ne guzel cok sevindm gelsin yeni saclarr :) benimde dogum sonrasi oldu oyle bi dokuluyordu ki hatta bazi yerler acildiydi kel kalicam sandiydim sonradan cikmaxa basladi
Cok iyi anliyorm seni cok zor bir durum ve eşin gercekten cok anlayissiz davraniyor ne diycegmi bilemedim Allah kolaylik, güc kuvvet versin sana inşallah nirancim
Ayy sorma aynen hepside var cnm uykusuzluk istahsizlik bugun bi nebze daha iyidi yavas yavas duzelir umarm ama aksam delirdk gene az once yikadk uykusu var uykuya direniyor resmen smdi bayildi baklm az sonra aglar gerci bi cay keyfi yaplm diyor esim ama benmki yalan olur gbi :)
Kuzucum sen yinede fazla abartma :))
Yaptigin sporlar boşa gitmesin
Sana soylemeye gerek yok, zaten biliyosun ne yapman gerektigini
Ketoyla simdilik iyi anlasiyoruz bakalimbu 2.haftam
Yalniz hesap kitap yapmiyorum
Sadece yasakli olanlari yememeye calisiyorum
Gecen hafta 99 dan 94.4 e düştüm
Hedefim Bu ayi kacamaksiz tamamlayip 8 lere düşmek
Sonrasi Allah kerim
Önce senBana söyle şişşşştt arramızda
Kız yıl oldu onu paylaşalı nerden buldunoldum olası bu görüntü bana sevimsiz gelmiştir
Merhabaa, günaydın :) Yok eleştirileri kaldırıyorum sadece o dönemde çok kötüydüm ve sonradan da çok pişman oldum çünkü çok sakinimdir normalde hiç hırçın değilimdir. Burada daha dikkatli olacağımHoşgeldin tatlım, ben Niran
Yaşın küçük çok hızlı verirsin, zaten fazlada kilon yok.
Ancak bilmeni isterim; bizde takımca menülerde hataları eleştiriyoruz...
Eleştiri kaldıramam diyorsan nasıl olacak, sana karşı nasıl bir yol izleyelim?
Hoşbuldumm canımHosgeldn cnm aramiza
Cok iyi cnm tbrkler
Masallah kiz gitmiyor diyorsn bide daha ne oksun tbrkler
Tbrkler cok iyi cnm yuzden yakiyor
Cnm bende bundan kullaniyorm siyahindan ama cok iyi benmki
Bu arada bence arada duraklamalar normal genelde benimde gitmwz gitmez 1 gunde farkeder. Seninde oyle olabillir herkezin vucudu bunyesi farkli isler yani. Ve kabizlik cok etkiliyor gercktn
Ya bunu kesinlikle yapıcaksın biliyorumPaylaş menülerini ne yorumlar yapcam sana uuu
Hatta ilk yorumumu yapiyim bak:
"Olmamış canım yok olmamış yarın daha iyi bi menüyle gel ok(kıps)"
Evet çooook haklısın, belki de yaşımdan da kaynaklanıyordur bazı şeyler.. KestiremiyorumHoşgeldin canım biraz öv kendini şöyle güzelim böyle çıtırım gencim minnoşum
Küçüksün burda herkes ablan sayılır hatta annen sayılacaklar bile var @mefkurem demi aplaaa
O yüzden yapılan yorumları eleştirileri pembe pencereden bakıp pozitif algılarsan güzel yol alırsın, alırız
Sapl canim ama yazdiklarin da benim menülerimden farksiz.sabah haşlanmis yumurta.aksam da et yemekleri arada sebze.salata ve ayran oluyor.aralarda atistirmak yok.yemekten sonra da hicbisey yok.çay bile yok.aç aç yatiyorum.karnim gurulduyor.sabaha bi bakiyorum arti.Canım bende bir yorum yapabilir miyim izninle
Bence senin kilo verememe sebebin düzensiz beslenmen. Yani az yeme sen 100 kilosun az yersen vücudun error verir. Mutlaka her sabah yumurta her akşam z.yağlı salata ve yanında et olarak beslen. Ara olarak kahve iç ben sütlü kahve içiyorum tok tutuyo. Öğle yemeği yeme zaten. Akşam yemekten sonra sadece çay iç. Bunlar dışında asllaa ama aslaaa bir lokma dahi olsa ağzına alma. Ve en az 3 litre su ama en az çünkü kilon var ve emziriyosun.
Üzeindeyken cekmedim.pilini yeni degistirdik.Pili bitmiş bunun kız hani ekran boş duraklama dediğin bu mu senin
5 gündür gitmiyor.pazartesi tartildigim kilodayim.100 kilo olan bir haftada en az 2 kilo verir.bide ben emziriyorum.Hosgeldn cnm aramiza
Cok iyi cnm tbrkler
Masallah kiz gitmiyor diyorsn bide daha ne oksun tbrkler
Tbrkler cok iyi cnm yuzden yakiyor
Cnm bende bundan kullaniyorm siyahindan ama cok iyi benmki
Bu arada bence arada duraklamalar normal genelde benimde gitmwz gitmez 1 gunde farkeder. Seninde oyle olabillir herkezin vucudu bunyesi farkli isler yani. Ve kabizlik cok etkiliyor gercktn
Canım tartı olayını sabah tuvaletini yapıp üstündeki herşeyi çıkararak yapıyorsun değil mi? yapmıyosan bide böyle deneSapl canim ama yazdiklarin da benim menülerimden farksiz.sabah haşlanmis yumurta.aksam da et yemekleri arada sebze.salata ve ayran oluyor.aralarda atistirmak yok.yemekten sonra da hicbisey yok.çay bile yok.aç aç yatiyorum.karnim gurulduyor.sabaha bi bakiyorum arti.
Üzeindeyken cekmedim.pilini yeni degistirdik.
5 gündür gitmiyor.pazartesi tartildigim kilodayim.100 kilo olan bir haftada en az 2 kilo verir.bide ben emziriyorum.
Regl oluyor musun canım ? Kan tahlili verdin mi bazı değerler de kilo vermeye engel olabiliyor.Sapl canim ama yazdiklarin da benim menülerimden farksiz.sabah haşlanmis yumurta.aksam da et yemekleri arada sebze.salata ve ayran oluyor.aralarda atistirmak yok.yemekten sonra da hicbisey yok.çay bile yok.aç aç yatiyorum.karnim gurulduyor.sabaha bi bakiyorum arti.
Üzeindeyken cekmedim.pilini yeni degistirdik.
5 gündür gitmiyor.pazartesi tartildigim kilodayim.100 kilo olan bir haftada en az 2 kilo verir.bide ben emziriyorum.
veet cnm erken evlendim koca bulamazsam falan diyeKız küçükmüşün ya sen hayy maaşallah kaç yaşında evlendin
waooow çok güzel cnm tebriklerKilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
geçmiş olsun cnm baş ağrısı çok kötü kilonda çok güzelgünaydın sevgili takımım
Orda bir takım var uzakta , gitmesekde
Yazmasakta o takım bizim takımımiz
Kızlar bir haftadır baş ağrısı ile uğraşıyorum ağrı kesici aldığım halde fayda etmiyor migrenim azdı bu ara ama kendi ilacımı icemedigim için uzun sürdü
Geçen hafta kaçtı kilom hatırlayamadım ama
Gebelik haftam 18 alınan kilo hala "0"
75.4 geldim sabah dün karisik kızartma yedimde söylemesi ayıp
Helllööö mellöööö hanımlar mutlu cumalar
Dün 2.5 yaşındaki oğluşum onyüzmilyon kere uyanıp mızır mızırdandığından şurup verem dedim -belli ağrısı var uyuyamıyor- enjektöre çektim bir güzel yanında yatan minnoş şahsa - oğlanın babası benim eşim olan zalım- dedim ki kaldır çocuğu da şurup verelim vs
- o nerden çıktı, içmez ki bu saatte ne şurubu hölölöölee bölölöölee vövövövöö
- içmesi gerekli rahatsız belli çocuk içsin güzelce uyusun!?!?
- vövöövövö hölögöglööölee
İçerdi içmezdi içerdi içmezdi teyyyyy teyyyy teyyyy
Netice içmedi ve kustu
Prenses minnoş cicoş uykusundan kaldırıldığı için asabi ve sanki asla asla uyumayacaksın denilmişcesine yırtıcı bir şempanzenin hökürmesi (eşim)
Neyseki nöbetçi mahkeme olmadığı için yatıp uyumak zorunda kaldık
Bugün güzel bir gün yeearabbüm sen aklıma fikrime mukayyet ol sabrıma milyonlarca puan ekle
bnmde farklı modeli Sinbo vardı cnm bı sure sonra bozuluyor snrm değiştirmekte fayda varKızlar yeni bi tarti mi alsam acaba.benim tarti bundan.kullanan var mi?ben bozuk olabilecegini dusünüyorum.yoksa normal degil.5 gün duraklama.Eki Görüntüle 2577676
Yaa evet bende duydum bı kaç kişiden Allah korusunKızlar bu domuz gribi illeti tekrar hortlamıs.. dikkat edelim kendimize
Ne kadar ekşınlı bi ailesinizHelllööö mellöööö hanımlar mutlu cumalar
Dün 2.5 yaşındaki oğluşum onyüzmilyon kere uyanıp mızır mızırdandığından şurup verem dedim -belli ağrısı var uyuyamıyor- enjektöre çektim bir güzel yanında yatan minnoş şahsa - oğlanın babası benim eşim olan zalım- dedim ki kaldır çocuğu da şurup verelim vs
- o nerden çıktı, içmez ki bu saatte ne şurubu hölölöölee bölölöölee vövövövöö
- içmesi gerekli rahatsız belli çocuk içsin güzelce uyusun!?!?
- vövöövövö hölögöglööölee
İçerdi içmezdi içerdi içmezdi teyyyyy teyyyy teyyyy
Netice içmedi ve kustu
Prenses minnoş cicoş uykusundan kaldırıldığı için asabi ve sanki asla asla uyumayacaksın denilmişcesine yırtıcı bir şempanzenin hökürmesi (eşim)
Neyseki nöbetçi mahkeme olmadığı için yatıp uyumak zorunda kaldık
Bugün güzel bir gün yeearabbüm sen aklıma fikrime mukayyet ol sabrıma milyonlarca puan ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?