Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldn cnm aramiza

Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82

Cok iyi cnm tbrkler

günaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18

Masallah kiz gitmiyor diyorsn bide daha ne oksun tbrkler

Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77

Tbrkler cok iyi cnm yuzden yakiyor

Kızlar yeni bi tarti mi alsam acaba.benim tarti bundan.kullanan var mi?ben bozuk olabilecegini dusünüyorum.yoksa normal degil.5 gün duraklama.Eki Görüntüle 2577676

Cnm bende bundan kullaniyorm siyahindan ama cok iyi benmki
Bu arada bence arada duraklamalar normal genelde benimde gitmwz gitmez 1 gunde farkeder. Seninde oyle olabillir herkezin vucudu bunyesi farkli isler yani. Ve kabizlik cok etkiliyor gercktn

off bu aralar yemek yemek bir keyifli geliyorki sorma
stresi yönetemiyorum ve yemek yiyorum onu anadım ben. ama tabiiki düzeltecem kendimi hazırlıyorum şu an zihnen
sıkı olmayan, sakin bir beslenme planı ile o da yoluna girecek inşallah

vayy süpersin ablaaaaa
en güzelini yapıyorsun inan bana
hesapsız kitapsız, dikkat ederek

emeklerin boşa çıkmayacak Allahın izniyle :)

Merhabaa, günaydın :) Yok eleştirileri kaldırıyorum sadece o dönemde çok kötüydüm ve sonradan da çok pişman oldum çünkü çok sakinimdir normalde hiç hırçın değilimdir. Burada daha dikkatli olacağım

Hoşbuldumm canım

Evet çooook haklısın, belki de yaşımdan da kaynaklanıyordur bazı şeyler.. Kestiremiyorum hoşbuldum sizleri tanıdığıma çok sevindim.

Sapl canim ama yazdiklarin da benim menülerimden farksiz.sabah haşlanmis yumurta.aksam da et yemekleri arada sebze.salata ve ayran oluyor.aralarda atistirmak yok.yemekten sonra da hicbisey yok.çay bile yok.aç aç yatiyorum.karnim gurulduyor.sabaha bi bakiyorum arti.
Pili bitmiş bunun kız hani ekran boş duraklama dediğin bu mu senin
Üzeindeyken cekmedim.pilini yeni degistirdik.
5 gündür gitmiyor.pazartesi tartildigim kilodayim.100 kilo olan bir haftada en az 2 kilo verir.bide ben emziriyorum.

Canım tartı olayını sabah tuvaletini yapıp üstündeki herşeyi çıkararak yapıyorsun değil mi? yapmıyosan bide böyle dene

Regl oluyor musun canım ? Kan tahlili verdin mi bazı değerler de kilo vermeye engel olabiliyor.
Menülerin dengeli aldığı kalori de sorun görmüyorsan bi tahlil ver bakalım

Kız küçükmüşün ya sen hayy maaşallah kaç yaşında evlendin
veet cnm erken evlendim koca bulamazsam falan diye 19 yaşımda evlendim 20 yaşımda anne oldum
Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
waooow çok güzel cnm tebrikler
geçmiş olsun cnm baş ağrısı çok kötü kilonda çok güzel
anlayış şekli süper
Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oğlun
Kızlar yeni bi tarti mi alsam acaba.benim tarti bundan.kullanan var mi?ben bozuk olabilecegini dusünüyorum.yoksa normal degil.5 gün duraklama.Eki Görüntüle 2577676
bnmde farklı modeli Sinbo vardı cnm bı sure sonra bozuluyor snrm değiştirmekte fayda var
Kızlar bu domuz gribi illeti tekrar hortlamıs.. dikkat edelim kendimize
Yaa evet bende duydum bı kaç kişiden Allah korusun

Kilo bildirimim:

Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74

Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kg dişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim

Ne kadar ekşınlı bi ailesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…