- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.721
Canım parkede yanlış tartiyor genelde düz fayans zemin olursa daha iyiKızlar yeni bi tarti mi alsam acaba.benim tarti bundan.kullanan var mi?ben bozuk olabilecegini dusünüyorum.yoksa normal degil.5 gün duraklama.Eki Görüntüle 2577676
Parkede tartılmıyosn de mi canmKızlar yeni bi tarti mi alsam acaba.benim tarti bundan.kullanan var mi?ben bozuk olabilecegini dusünüyorum.yoksa normal degil.5 gün duraklama.Eki Görüntüle 2577676
Tuğğçeeeee hoşgeldin seni ve spor hırsını özledikHerkese günaydınlar, mutlu günler
Çok sık olmasa da ara ara sizleri takip etmeye devam edeceğim. Özlüyorum çünkü çok :)
Fırsat buldukça da geçmişi okuyup neler olup bittiğini öğreneceğim.
Çok tanıdık geliyo nickin bdv ye çok takılır mısın?Evet çooook haklısın, belki de yaşımdan da kaynaklanıyordur bazı şeyler.. Kestiremiyorumhoşbuldum sizleri tanıdığıma çok sevindim. ♥
Senin de güzel tatlım bi de vermiyorum diyorsun evet daha fazlası olabilirdi ama bunun sebebinin kabızlık olduğunun farkındasındır umarım bence bu sorununa bi çözüm bulmalısın
Teşekkür ederim canım
HelalGaliba geliyor yine birincilik
Öfff öfff allahım sana geliyorum
Hosgeldn cnm aramiza
Cok iyi cnm tbrkler
Masallah kiz gitmiyor diyorsn bide daha ne oksun tbrkler
Tbrkler cok iyi cnm yuzden yakiyor
Cnm bende bundan kullaniyorm siyahindan ama cok iyi benmki
Bu arada bence arada duraklamalar normal genelde benimde gitmwz gitmez 1 gunde farkeder. Seninde oyle olabillir herkezin vucudu bunyesi farkli isler yani. Ve kabizlik cok etkiliyor gercktn
Teşekkürler arkadaşlar darısı sizlereveet cnm erken evlendim koca bulamazsam falan diye19 yaşımda evlendim 20 yaşımda anne oldum
waooow çok güzel cnm tebrikler
geçmiş olsun cnm baş ağrısı çok kötü kilonda çok güzel
anlayış şekli süper
Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oğlun
bnmde farklı modeli Sinbo vardı cnm bı sure sonra bozuluyor snrm değiştirmekte fayda var
Yaa evet bende duydum bı kaç kişiden Allah korusun
Canım izne çıkınca kilonu koruyabileceğini düşünüyorsan izne çık ama diğer türlü bu stresle yemeğe gömülüp kilo alma ihtimalin yüksek gibi görünüyorKilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
Yüzdemiz aynı yenemedimm gene seniGeçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
İyi düşünmüşsün canm küçükmüş zatnDüşünmüyorum canım 9 aylık şuan çok küçük ve çok muhtaç onun anneye ihtiyacı var.
Benimse biraz desteğe yardıma ihtiyacım var biraz dinlenmeye sadece.
İki yaşlar üç yaşlar uçup gidecek birlikte olabildiğim kadar olmalıyım düşüncesindeyim ben.
Bunlar hep adanalılıktanNe kadar ekşınlı bi ailesiniz
Annem eskişehirde kardeşimin biri Iğdır da diğeri antep de Kv adana da görümce İskenderun daİyi düşünmüşsün canm küçükmüş zatnkndi ailen nerde kedicim?
bence güzel cnm pes etmr çok az kalmışKilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
güzel cnm yinede de artı olmaktan iyidirBildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
tebrikler cnm guzelArtık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
güzel cnm yinede eksin TebriklerGeçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
Tebriklrt canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
Çok güzel cnm MaşAllahGeçen Cuma : 56.3 kg
Bu Cuma : 55.8 kg
wc çıktım şükür birde beni mahveden sanırım şu yaptığım çay hala şişlik rahatsız ediyor
Alıntılara dönecem inş birazdan
Hg cnm olsun yeniden eksiler gelecek inşAllahselam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?