Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

her ne kadar demir depolarını tam dolduramamış olsam da en azından mutsuz ruh halinden kurtulacak kadar kanım gelmiş şükür bir de büyük erkek kardeşimin oğlu oldu istanbuldaydım yeni döndüm ben HALAAAAAA OLDUUUMMMM 10 gün kuvezde kaldıktan sonra tospiğimi kucakladım sevdim kokladım güçlendim geldimmmm:))))

Sen duzeltirsn cnm ben sana inaniyorm :)

Tamam haklisin ama kabizlign var belkide o cok etkiliyor bakalm haftaya nasil olucak olmadi bi kan testi degerlerine baktir

Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69

Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var

Tbrklr cnm ona ragmen guzel eksi

Artık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91

Tbrkler cnm hedef 64 du dmi az kaldi seninde

Geçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700

kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺

Tbrkler cnm

Canım izne çıkınca kilonu koruyabileceğini düşünüyorsan izne çık ama diğer türlü bu stresle yemeğe gömülüp kilo alma ihtimalin yüksek gibi görünüyor

Ondanda korkuyorum canim boylr yine mecburen tutuyorm kendmi listedeym diye ama sirf bu stress bile beni kabiz yapti kilo vermem yavasladi bence

Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28

Tbrkler cnm guzel eksi

pınarım nasılsın bebişle durumlar nasıl iyice tatlandı demiiii

Tbrkler cnm hedef 64 du dmi az kaldi seninde
İnş 64 ü görüp izne çıkmayı sonra dönüp 60a düşmeyi hedefliyorum. İşe başladığımda 60 kilo olmak istiyorum bakalım hayırlısı
Ondanda korkuyorum canim boylr yine mecburen tutuyorm kendmi listedeym diye ama sirf bu stress bile beni kabiz yapti kilo vermem yavasladi bence
Bebeler küçük aylarında diş çıkarınca çok zorlanıyolarmış o yüzden ne kadar stres altında olduğunu anlayabiliyorum. İstersen bi hafta dene izni kilo alma ama he

hoş geldin hassas şirinemm
zamanla stresle baş etmeyi öğrendiğin ne alınganlık kalıyor ne de zamansız yemek yemeler , hani demişsin ya tatlı derim acı çıkarım acı derim tatlı çıkarım diye ben artık şuna inanıyorum acı kimse yoktur sadece o kişiyi anlayan etrafın da kimse yoktur acı çekmiştir, kalbi acımıştır onu da dışa yansıtmıştır yaniii sen aslın da balll gibisi tatlısın senin kalbini anlayanlar lazım hoş geldiiinnn

yaşı uzun olsun cnm Rabb'im sağlıklı olur versin insAllah
nasılsın kuzummmm bebiş nasıl gebelik nasıl gidiyor ilk başlarda ki sıkıntılar var mı
İyiyim cnm şükür bı yaramazlik yok toparldm artk iyiyim

yaşı uzun olsun cnm Rabb'im sağlıklı olur versin insAllah

İyiyim cnm şükür bı yaramazlik yok toparldm artk iyiyim
amin allah razı olsun gülüm darısı sana sağ selamet kucağına alırsın inşallah
takviye vitamin,folik asit v.s. e başladın mı onların da toparlanmana faydası baya olur

amin allah razı olsun gülüm darısı sana sağ selamet kucağına alırsın inşallah
takviye vitamin,folik asit v.s. e başladın mı onların da toparlanmana faydası baya olur
Folik asit kullaniyordum cnm doktor bıraktırdı artık başka ilaçlar yazdı devit falan bugün kontrolüm vardı şükür gelişimi güzelmiş 13+6 olmuşuz kilo almamaya bak dedi bı dhaaki aya ayrıntılı ultrasona girecem insAllah

her şey yolun da yani çok şükür beyin gelişimi için her gün bir kaç tane badem yemeyi unutma gülüm hem sana hem bebeğe çok faydası olur

hoşgeldin canım inşallah dilediğin hedefe ulaşırsın
bi aklıma gelen içine hertürlü bişey kattığım cay
Geceyi değerlendiriyorum, film izliyorum...

Birazdan kalkıp Acile gidecem
Adam sabah kalkınca beni bulamayacak evde
gittin mi peki
Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
gayet güzel canım tebrikler
günaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
9 lara hoşgeldin canım daha 3 lü rakamlar olmasın inş. Gayet güzel
Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
maşallah ne diyim
geçmiş olsun canım migren baya illet bişey
yaşlanmazsınız siz
iyi yaptın anlasın nasılmış diye
güzel canım bence izine ayrılma ipin ucu kaçmasın sonra
Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69

Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
buda güzel eksi canım
Artık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
güzel canım
Geçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700

kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
gec yatmanın ve erken kalkmanın sonucudur bu gayet iyi
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
Tülay kimmm beni aldatıyor musunnnnnnnnn ahahahaha
selam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
Hoşgeldin ekim abla nerelerdesin sen
İyi olmana sevindim bebişiniz olmuş gözünüz Aydın olsun allahım analı babalı büyütsün inşallah

Selamün aleyküm kızlar bugün bildrm yapamiycam sabah aç karna hastaneye gitmiştim dönünce annemlerde kahvaltı yaptm tartlma imkanım olmadı dün tartldgmda hala sabittim .. Bugün sabah doktor kontrolüm vardı çok şükür gelişimi güzelmiş 13+3 olması gerekiyordu 13+6 çıktı ikili test zamaniymis Rabbim e emanet yaptırmadım bi ay sonra detaylı ultrasona girecem Allah izin verirse cinsiyet tahmini yaptı kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bklm hayrliis herşeyin bende haberler böyle kızlar

hoş buldum gülümm
hem kendi ailemin hem sülalenin dertlerinin arasın da sörf yaptım geldim :)
allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun kekikçim migren bende de var ve çok zalım bir şey bebeler olunca hele yatsan yatılmıyor şöyle buzz gibi bir de karanlık odada uzanasım gelir küfür küfür
annem yeni nickin hayırlı olsun , ben uyudum valla ama yine de ise yaramadı
sagol canım benim
sagol canım
canım detaylı için erken ya 20 den önce net görünmüyor ben kuzeyde 18de girdim 20 de tekrar girmek zorunda kaldım üçlüyü bile 18 de yapacak bana doktorum
Cinsiyet tahmini hayırlı olsun genelde erkekte erken görülüyor zaten benimki hala saklıyor oğlum açıp otururdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…