- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.741
off bu aralar yemek yemek bir keyifli geliyorki sorma
stresi yönetemiyorum ve yemek yiyorum onu anadım ben. ama tabiiki düzeltecem kendimi hazırlıyorum şu an zihnen
sıkı olmayan, sakin bir beslenme planı ile o da yoluna girecek inşallah
Sapl canim ama yazdiklarin da benim menülerimden farksiz.sabah haşlanmis yumurta.aksam da et yemekleri arada sebze.salata ve ayran oluyor.aralarda atistirmak yok.yemekten sonra da hicbisey yok.çay bile yok.aç aç yatiyorum.karnim gurulduyor.sabaha bi bakiyorum arti.
Üzeindeyken cekmedim.pilini yeni degistirdik.
5 gündür gitmiyor.pazartesi tartildigim kilodayim.100 kilo olan bir haftada en az 2 kilo verir.bide ben emziriyorum.
Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
Artık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
Geçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
Canım izne çıkınca kilonu koruyabileceğini düşünüyorsan izne çık ama diğer türlü bu stresle yemeğe gömülüp kilo alma ihtimalin yüksek gibi görünüyor
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
nasılsın kuzummmm bebiş nasıl gebelik nasıl gidiyor ilk başlarda ki sıkıntılar var mıHg cnm olsun yeniden eksiler gelecek inşAllah
pınarım nasılsın bebişle durumlar nasıl iyice tatlandı demiiiiSen duzeltirsn cnm ben sana inaniyorm :)
Tamam haklisin ama kabizlign var belkide o cok etkiliyor bakalm haftaya nasil olucak olmadi bi kan testi degerlerine baktir
Tbrklr cnm ona ragmen guzel eksi
Tbrkler cnm hedef 64 du dmi az kaldi seninde
Tbrkler cnm
Ondanda korkuyorum canim boylr yine mecburen tutuyorm kendmi listedeym diye ama sirf bu stress bile beni kabiz yapti kilo vermem yavasladi bence
Tbrkler cnm guzel eksi
İnş 64 ü görüp izne çıkmayı sonra dönüp 60a düşmeyi hedefliyorum. İşe başladığımda 60 kilo olmak istiyorum bakalım hayırlısıTbrkler cnm hedef 64 du dmi az kaldi seninde
Bebeler küçük aylarında diş çıkarınca çok zorlanıyolarmış o yüzden ne kadar stres altında olduğunu anlayabiliyorum. İstersen bi hafta dene izni kilo alma ama heOndanda korkuyorum canim boylr yine mecburen tutuyorm kendmi listedeym diye ama sirf bu stress bile beni kabiz yapti kilo vermem yavasladi bence
hoş geldin hassas şirinemmAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
yaşı uzun olsun cnmher ne kadar demir depolarını tam dolduramamış olsam da en azından mutsuz ruh halinden kurtulacak kadar kanım gelmiş şükür bir de büyük erkek kardeşimin oğlu oldu istanbuldaydım yeni döndüm ben HALAAAAAA OLDUUUMMMM10 gün kuvezde kaldıktan sonra tospiğimi kucakladım sevdim kokladım güçlendim geldimmmm:))))
İyiyim cnm şükür bı yaramazlik yok toparldm artk iyiyimnasılsın kuzummmm bebiş nasıl gebelik nasıl gidiyor ilk başlarda ki sıkıntılar var mı
amin allah razı olsun gülüm darısı sana sağ selamet kucağına alırsın inşallahyaşı uzun olsun cnmRabb'im sağlıklı olur versin insAllah
İyiyim cnm şükür bı yaramazlik yok toparldm artk iyiyim
Folik asit kullaniyordum cnm doktor bıraktırdı artık başka ilaçlar yazdı devit falan bugün kontrolüm vardı şükür gelişimi güzelmiş 13+6 olmuşuz kilo almamaya bak dedi bı dhaaki aya ayrıntılı ultrasona girecem insAllahamin allah razı olsun gülüm darısı sana sağ selamet kucağına alırsın inşallah
takviye vitamin,folik asit v.s. e başladın mı onların da toparlanmana faydası baya olur
her şey yolun da yani çok şükür beyin gelişimi için her gün bir kaç tane badem yemeyi unutma gülüm hem sana hem bebeğe çok faydası olurFolik asit kullaniyordum cnm doktor bıraktırdı artık başka ilaçlar yazdı devit falan bugün kontrolüm vardı şükür gelişimi güzelmiş 13+6 olmuşuz kilo almamaya bak dedi bı dhaaki aya ayrıntılı ultrasona girecem insAllah
hoşgeldin canım inşallah dilediğin hedefe ulaşırsınAdı: Dilara
Yaşı: 20
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Gıda Teknikerliği okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: Okuyorum sadece
Boy: 1.60
Kilo: 59.8
Hedef: 49
Daha önce başka takımda yarıştınmı : Evet yarıştım. Sınav dönemimdeydim stresli ve alıngandım. Bir hanımefendi yemek programımı eleştirdiği için tuhaf hiç takılmam ama sinirime dokundu ve Beni azarlamayın tarzında birşeyler yazdım, gruptan atıldım. Eğer sizler de istemezseniz anlayabilirim durumu :)
Kilo alma nedeniniz : Kilo almadığım bir dönemde hiç almayacağımı zannederek daha fazla yemek yeme moduna girmiş olmam.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ben kendimi ne kadar anlatıp övsem de yersem de beni ben olarak tanıyan sizler olacaksınız. Zamanla tanımanızı, benim hakkımda fikir sahibi olmanızı daha çok isterim. Acı derim tatlı çıkarım, tatlı derim acı çıkarım misali:))
bi aklıma gelen içine hertürlü bişey kattığım cayCnm doppelherz ürünlerinden
Bu marka tr de de var diye biliyorum
Nette daha ucuz olur amazona bakabilirsin
Ustunde biotin+cinko+oksijenli toprak yaziyor (turkce cevirisi oyle :))
Yarin foto atarim simdi yattim :)
Fitt_anne
Kizlar yalniz emzirirken aliniyormu bilmiyorum
amann bosver cnm
Aynen öyle
Zaten elalem icin yasamayi birakirsak daha mutlu oluruz
senin miden hassas cnm sislik yapicak biseymi yedin
gittin mi pekiGeceyi değerlendiriyorum, film izliyorum...
Birazdan kalkıp Acile gidecem
Adam sabah kalkınca beni bulamayacak evde
gayet güzel canım tebriklerGünaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
9 lara hoşgeldin canım daha 3 lü rakamlar olmasın inş. Gayet güzelgünaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
maşallah ne diyimKilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
geçmiş olsun canım migren baya illet bişeygünaydın sevgili takımım
Orda bir takım var uzakta , gitmesekde
Yazmasakta o takım bizim takımımiz
Kızlar bir haftadır baş ağrısı ile uğraşıyorum ağrı kesici aldığım halde fayda etmiyor migrenim azdı bu ara ama kendi ilacımı icemedigim için uzun sürdü
Geçen hafta kaçtı kilom hatırlayamadım ama
Gebelik haftam 18 alınan kilo hala "0"
75.4 geldim sabah dün karisik kızartma yedimde söylemesi ayıp
Helllööö mellöööö hanımlar mutlu cumalar
Dün 2.5 yaşındaki oğluşum onyüzmilyon kere uyanıp mızır mızırdandığından şurup verem dedim -belli ağrısı var uyuyamıyor- enjektöre çektim bir güzel yanında yatan minnoş şahsa - oğlanın babası benim eşim olan zalım- dedim ki kaldır çocuğu da şurup verelim vs
- o nerden çıktı, içmez ki bu saatte ne şurubu hölölöölee bölölöölee vövövövöö
- içmesi gerekli rahatsız belli çocuk içsin güzelce uyusun!?!?
- vövöövövö hölögöglööölee
İçerdi içmezdi içerdi içmezdi teyyyyy teyyyy teyyyy
Netice içmedi ve kustu
Prenses minnoş cicoş uykusundan kaldırıldığı için asabi ve sanki asla asla uyumayacaksın denilmişcesine yırtıcı bir şempanzenin hökürmesi (eşim)
Neyseki nöbetçi mahkeme olmadığı için yatıp uyumak zorunda kaldık
Bugün güzel bir gün yeearabbüm sen aklıma fikrime mukayyet ol sabrıma milyonlarca puan ekle
iyi yaptıngece benim kızçe 20 kere kalktı 3 saat içinde düşün. Dedimki en son kızım sen niye uyumuyon çıldırtcan mı beni. Benim herüfte kalkmış diyoki sen niye sokurdanıyon çocuğa. Dedimki ay ben kötü anayım al bebeni sen bak diyip verdim kucağına bende uyudum
güzel canım bence izine ayrılma ipin ucu kaçmasın sonraKilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
buda güzel eksi canımBildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
güzel canımArtık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
gec yatmanın ve erken kalkmanın sonucudur bu gayet iyiGeçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
Tülay kimmm beni aldatıyor musunnnnnnnnn ahahahaha
selam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
Hoşgeldin ekim abla nerelerdesin senher ne kadar demir depolarını tam dolduramamış olsam da en azından mutsuz ruh halinden kurtulacak kadar kanım gelmiş şükür bir de büyük erkek kardeşimin oğlu oldu istanbuldaydım yeni döndüm ben HALAAAAAA OLDUUUMMMM10 gün kuvezde kaldıktan sonra tospiğimi kucakladım sevdim kokladım güçlendim geldimmmm:))))
Tülay kimmm beni aldatıyor musunnnnnnnnn ahahahaha
hoş buldum gülümmhoşgeldin canım inşallah dilediğin hedefe ulaşırsın
bi aklıma gelen içine hertürlü bişey kattığım cay
gittin mi peki
gayet güzel canım tebrikler
9 lara hoşgeldin canım daha 3 lü rakamlar olmasın inş. Gayet güzel
maşallah ne diyim
geçmiş olsun canım migren baya illet bişey
yaşlanmazsınız siz
iyi yaptınanlasın nasılmış diye
güzel canım bence izine ayrılma ipin ucu kaçmasın sonra
buda güzel eksi canım
güzel canım
gec yatmanın ve erken kalkmanın sonucudur bu gayet iyi
Hoşgeldin ekim abla nerelerdesin sen
İyi olmana sevindim bebişiniz olmuş gözünüz Aydın olsun allahım analı babalı büyütsün inşallah
tamam abla insAllah saoalsinher şey yolun da yani çok şükür beyin gelişimi için her gün bir kaç tane badem yemeyi unutma gülüm hem sana hem bebeğe çok faydası olur
Cok degilmis cnm telafi edersin insAllahGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
tamam abla insAllah saoalsinher şey yolun da yani çok şükür beyin gelişimi için her gün bir kaç tane badem yemeyi unutma gülüm hem sana hem bebeğe çok faydası olur
Cok degilmis cnm telafi edersin insAllahGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
annem yeni nickin hayırlı olsun , ben uyudum valla ama yine de ise yaramadıGeçmiş olsun kekikçim migren bende de var ve çok zalım bir şey bebeler olunca hele yatsan yatılmıyor şöyle buzz gibi bir de karanlık odada uzanasım gelir küfür küfür
sagol canım benimveet cnm erken evlendim koca bulamazsam falan diye19 yaşımda evlendim 20 yaşımda anne oldum
waooow çok güzel cnm tebrikler
geçmiş olsun cnm baş ağrısı çok kötü kilonda çok güzel
anlayış şekli süper
Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oğlun
bnmde farklı modeli Sinbo vardı cnm bı sure sonra bozuluyor snrm değiştirmekte fayda var
Yaa evet bende duydum bı kaç kişiden Allah korusun
sagol canımhoşgeldin canım inşallah dilediğin hedefe ulaşırsın
bi aklıma gelen içine hertürlü bişey kattığım cay
gittin mi peki
gayet güzel canım tebrikler
9 lara hoşgeldin canım daha 3 lü rakamlar olmasın inş. Gayet güzel
maşallah ne diyim
geçmiş olsun canım migren baya illet bişey
yaşlanmazsınız siz
iyi yaptınanlasın nasılmış diye
güzel canım bence izine ayrılma ipin ucu kaçmasın sonra
buda güzel eksi canım
güzel canım
gec yatmanın ve erken kalkmanın sonucudur bu gayet iyi
Hoşgeldin ekim abla nerelerdesin sen
İyi olmana sevindim bebişiniz olmuş gözünüz Aydın olsun allahım analı babalı büyütsün inşallah
canım detaylı için erken ya 20 den önce net görünmüyor ben kuzeyde 18de girdim 20 de tekrar girmek zorunda kaldım üçlüyü bile 18 de yapacak bana doktorumSelamün aleyküm kızlar bugün bildrm yapamiycam sabah aç karna hastaneye gitmiştim dönünce annemlerde kahvaltı yaptm tartlma imkanım olmadı dün tartldgmda hala sabittim .. Bugün sabah doktor kontrolüm vardı çok şükür gelişimi güzelmiş 13+3 olması gerekiyordu 13+6 çıktı ikili test zamaniymis Rabbim e emanet yaptırmadım bi ay sonra detaylı ultrasona girecem Allah izin verirse cinsiyet tahmini yaptı kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bklm hayrliis herşeyin bende haberler böyle kızlar❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?