- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.761
Sabah sabah güldürdün beniHaşaaa
Sıradaki yakarış tüm Tülay ve Tülay kadar olamamışız diyenlere gelsün
Bende acil durumlarda içiyorum kahve sevengiklerdenimdeCanım valla o kolayima geldi misafir vardı içtim çok sık içmiyorum zaten
Tebrik ederim çok güzel bir eksiGünaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
Dün stres yapiyodun bak ne güzel eksilmissingünaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
canım bu sene grip bitmiyor üç hafta sürdü bizim iyileşip yeniden başladı resmengünaydın
evet bu seneki grip sürekli tekrarlayan bi cinsmiş ne yazık ki
Çalıştığım ve ne yazık ki bu Ara çok yoğun olduğum için izin de alamadım o yüzden toparlanamadım
Ama bugün büyük kızımın karne günü o yüzden izin aldım ama okula gideceğim sonra da biraz vakit geçirmek istiyorum ufaklık doğduğundan beri zaman geçiremedik kuzumla
Dün bütün gece zencefil nane bal yiyip içmekten şiştim artık ablacım inşallah işe yarar
canım o zaman muhakkak bi doktora görünüp kilo veremediğini anlat
Belki insülin direncin Var belki tiroidin var belki başka bişe kilo vermene engel olan
Benim de tiroidim var hamilelik sırasında kontrollerimde çıkmıştı ve o zamana kadar istediğim gibi kilo veremiyordum ve ilk hamilelik döneminde hızla almıştım kilo, sonra tiroid için ilaç kullanmaya başlayınca hamile olmama rağmen uzunca bi süre sabit kalmıştım
bence gayet iyi canım uzun süredir düzenli veriyorsun bu rakam kötü bir rakam değil ki izne çıkmaKilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
Poni Hadi kiz ben doğurana kadar 7 lere gelBildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
gayet güzel canımArtık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
olsun canım yine de iyiGeçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
tebrikler canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
500 de güzel canımGeçen Cuma : 56.3 kg
Bu Cuma : 55.8 kg
wc çıktım şükür birde beni mahveden sanırım şu yaptığım çay hala şişlik rahatsız ediyor
Alıntılara dönecem inş birazdan
tekrar hoşgeldin ablaselam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
arada olur canımGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
İzinden eksi ile dönmekte güzelHayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
Yok canım ben bunu çok seviyordum, ondan aldım bdv ye hiç takılmadımÇok tanıdık geliyo nickin bdv ye çok takılır mısın?
Hoşbuldummm canımhoşgeldin canım inşallah dilediğin hedefe ulaşırsın
bi aklıma gelen içine hertürlü bişey kattığım cay
gittin mi peki
gayet güzel canım tebrikler
9 lara hoşgeldin canım daha 3 lü rakamlar olmasın inş. Gayet güzel
maşallah ne diyim
geçmiş olsun canım migren baya illet bişey
yaşlanmazsınız siz
iyi yaptınanlasın nasılmış diye
güzel canım bence izine ayrılma ipin ucu kaçmasın sonra
buda güzel eksi canım
güzel canım
gec yatmanın ve erken kalkmanın sonucudur bu gayet iyi
Hoşgeldin ekim abla nerelerdesin sen
İyi olmana sevindim bebişiniz olmuş gözünüz Aydın olsun allahım analı babalı büyütsün inşallah
Haşaaa
Sıradaki yakarış tüm Tülay ve Tülay kadar olamamışız diyenlere gelsün
Kız ben olayı kaçırdım sen 3. Takıma kaptan olmamış mıydınBu arada 644. Etap da 62.1 ile ayrılmışım izne. Üç ayım doldu. Ve Şuan sabitim listeye ekleyin fururum hepinizi yakarım buraları zalım kediyi çıkartmayın içimden
Eski nick "kedilovic"
Tapuda sorun çıktıKız ben olayı kaçırdım sen 3. Takıma kaptan olmamış mıydın
DemeTapuda sorun çıktı
Bu deliye güven olmaz dediler
İnşallah canımHaayyy maşallahhh haftaya gelsin 85 ler 84 ler
Kesinlikle devamKilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
Ya ben de Iğdırlıyım nerde oturuyor kardeşin acaba ben gerçi Erzurum’da yaşıyorum 3 YıldırAnnem eskişehirde kardeşimin biri Iğdır da diğeri antep de Kv adana da görümce İskenderun da
Merkezdeler de zaten küçüçük minnoş bir yerİnşallah canım
Kesinlikle devam
Ya ben de Iğdırlıyım nerde oturuyor kardeşin acaba ben gerçi Erzurum’da yaşıyorum 3 Yıldır
Aynen canım benim ailem de merkezdelerMerkezdeler de zaten küçüçük minnoş bir yer
miyaaavvvv zaten kız kardeşimin 2.5 yaşında ki kızı beni miyav teyze olarak biliyorekim2009 şuralarda bir yerde bir kedi gördüm galiba abla hoşgeldin nerelerdeydin yegeninde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?