Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa çok teşekkür ederimm sonunda beni anlayan insanlar bu gruptan çıkıyor.. Zamanında insanlar çok kalbimi kırdığı için içimde bitmeyen acı var aslında. Çok mutlu oldum tepkilerinize ve sizleri şimdiden çok sevdim Hoşbuldumm canım benim umarım istediğin kiloya hemen düşersin

kalbini hissettim gülüm
zamanla o kalbini kıran insanlara ne kadar değer yüklüyorsun ki hala yaşananları hatırlayıp şimdini şu anını ziyan ediyorsun , onları duygularını çözüp o acıyı serbest bırakmayı da öğreneceksin sonra da o anları hatırladığın da artık acı hissetmeyeceksin nötr olacaksın ve huzurlu mutlu olma hali sürekli normalin olacak , o zaman da kendini çok daha iyi ifade edeceksin , başkalarının senin hakkın da ne düşündüğünü önemsemeyeceksin kimsenin taktirini veya onaylamasına ihtiyaç duymayacaksın sürekli mutlu olacaksın gülüm
sonuç çekim yasası (kalpten ettiğin dua yada dileğin ) seni bize getirdi gülüm, doğru yerin demek ki burasıymış

Hayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
MasAllah cnm çok güzel izin kiloun altına düşmüşsun
Cnm en geç 20 haftalıkken gelebilirsin dedi bana da ayrıntılı için bilmem bklm gorucez aksatmadan gitmeye çalışcam ikili üçlü test yaotrmayi dusunmedigim için ihmal etme ayrıntılı dedi

Kaplumbağa hızında da olsam gelicem

nasılsın niranım cimcimeler ne yapıyor nasıllar
Büyüdüler canım Ablacim, iyiler, bende iyiyim.

Sen nasılsın aklım fikrim sende kaldı.
Bir daha bu kadar uzun uzak kalma, ben paranoyak kadınım, gelir tüm şehirde ararım seni Alimallah

ekim2009 abla seni görmek cooook güzel cok mutlu oldum. Hoşgeldin gitme sakın bir yeree. Nasılsın ?
sağ ol kuzummm benimmm
hoş buldum buradayım Allahtan bir şey olmazsa gitmem daha gidilecek yerlere gittim yapılacakları yaptım geldim çok şükür :)

Menü işi ne zamandır benim de aklımda nirancım. Menü yazmayanlari gün gün takip mı etsem diye düşünüyodum bende. Yorum yapmayanlari da belirleyebiliriz.Bunu bi netleştirelim ben hallederim liste tutma işini.
Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
günaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Tebrikler kızlar
Canım ben de liste stresinden diye düşünüp izne çıktım ama değişen bisey olmadi yine az az gidiyo. Vücuda biraz zaman vermek gerek sanırım.
Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69

Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
Artık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
Geçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700

kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
Geçen Cuma : 56.3 kg
Bu Cuma : 55.8 kg

wc çıktım şükür birde beni mahveden sanırım şu yaptığım çay hala şişlik rahatsız ediyor

Alıntılara dönecem inş birazdan
Süpersiniz kızlar tebrik ederim
selam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
Ekim ablaaa tekrradan hoşgeldin aramıza
Gecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
Kuzuu niye böyle oldu
Çok şükür canım Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Hayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
Tebrik ederim canım izin kilona dönmüşsün

Lusi
Poni Bon

Adam evden çıkmadan acile gitmenin hesabını kuruyordum, "hava biraz açılsın ki, görenler bu kadın gecenin bu saatinde nereye gidiyor bir başına demesinler" diye düşünürken adam tepede belirdi...
"Sen bana ah mı ettin bugün gidecem diye" dedi
"Niye, rüyanda birşey mi gördün" dedim
"Yok, hastayım kemiklerim bile ağrıyor, bugün gitmeyecem" dedi
Boğazına bı baktım, öyle böyle değil, çok fena iltahlanmış..
Yani acile gitmeme gerek kalmadı ama adam hasta olunca vicdanımı sorgulamaya başladım.
Neyse yatma sırası ona, hastabakıcılık sırası bana geçti.
Sabahtan beri, çocuklarla ve eşimle ilgileniyordum yani

Büyüdüler canım Ablacim, iyiler, bende iyiyim.

Sen nasılsın aklım fikrim sende kaldı.
Bir daha bu kadar uzun uzak kalma, ben paranoyak kadınım, gelir tüm şehirde ararım seni Alimallah
ooyhh seni yaradana kurbannn senin paranoyaklığını yirim ben yirimmmm
benim aklım hiç ben de kalmadı ki gülüm, o halde de buraya gelmek istemedim , sağlığım iyi gibi çift adet görüp 15 gün sürünce kan ilaçlarını tekrar tekrar kullanıyorum adet durdurucu ilaç kullanıyorum ama öncesine göre çok iyiyim şükür ,
bana asıl iyi gelen tanıdığım kişilerin (sizlerde dahil) herkesin iyi olması etrafımdaki insanlar iyi mutlu olunca bedenim kendi kendini iyileştiriyor sanırım . kızların da senin de iyi olman bile şu an beni gülümsetiyor inşallah hep sağlıklı ve iyi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…