- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.781
Ben seviyorum Iğdır ı üç beş kere gitmişliğim var enişte bey ığdırlı zaten ığdırlıları da severimmo yüzden hayyy caniiiiimAynen canım benim ailem de merkezdeler
Yaa çok teşekkür ederimm sonunda beni anlayan insanlar bu gruptan çıkıyor.. Zamanında insanlar çok kalbimi kırdığı için içimde bitmeyen acı var aslında.hoş geldin hassas şirinemm
zamanla stresle baş etmeyi öğrendiğin ne alınganlık kalıyor ne de zamansız yemek yemeler , hani demişsin ya tatlı derim acı çıkarım acı derim tatlı çıkarım diye ben artık şuna inanıyorum acı kimse yoktur sadece o kişiyi anlayan etrafın da kimse yoktur acı çekmiştir, kalbi acımıştır onu da dışa yansıtmıştır yaniii sen aslın da balll gibisi tatlısın senin kalbini anlayanlar lazım hoş geldiiinnn
senin zaten gönlün buradaydı demiii tapuyu da bahane ettin , ne olduysa iyi olmuş iyiki temelli geldin gülüm, ben kendi adıma çooook mutlu oldum , gönlümüze hoş geldinnnTapuda sorun çıktı
kalbini hissettim gülümYaa çok teşekkür ederimm sonunda beni anlayan insanlar bu gruptan çıkıyor.. Zamanında insanlar çok kalbimi kırdığı için içimde bitmeyen acı var aslında.Çok mutlu oldum tepkilerinize ve sizleri şimdiden çok sevdim Hoşbuldumm canım benim umarım istediğin kiloya hemen düşersin ❤❤❤
Bugün tartı olduğunu bile bile neden bulgur yedin canımBildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
nasılsın niranım cimcimeler ne yapıyor nasıllarBugün tartı olduğunu bile bile neden bulgur yedin canım
MasAllah cnm çok güzel izin kiloun altına düşmüşsunHayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
Cnm en geç 20 haftalıkken gelebilirsin dedi bana da ayrıntılı için bilmem bklm gorucez aksatmadan gitmeye çalışcam ikili üçlü test yaotrmayi dusunmedigim için ihmal etme ayrıntılı dediannem yeni nickin hayırlı olsun , ben uyudum valla ama yine de ise yaramadı
sagol canım benim
sagol canım
canım detaylı için erken ya 20 den önce net görünmüyor ben kuzeyde 18de girdim 20 de tekrar girmek zorunda kaldım üçlüyü bile 18 de yapacak bana doktorum
Cinsiyet tahmini hayırlı olsun genelde erkekte erken görülüyor zaten benimki hala saklıyor oğlum açıp otururdu :)
Kaplumbağa hızında da olsam gelicemcanım bu sene grip bitmiyor üç hafta sürdü bizim iyileşip yeniden başladı resmen
bence gayet iyi canım uzun süredir düzenli veriyorsun bu rakam kötü bir rakam değil ki izne çıkma
Poni Hadi kiz ben doğurana kadar 7 lere gel
gayet güzel canım
olsun canım yine de iyi
tebrikler canım
500 de güzel canım
tekrar hoşgeldin abla
arada olur canım
İzinden eksi ile dönmekte güzel
Büyüdüler canım Ablacim, iyiler, bende iyiyim.nasılsın niranım cimcimeler ne yapıyor nasıllar
Saol cnm herkese iyi tatillerbu gün yarı yıl tatili karne günüüüüüükarne alan karne dağıtan herkese hayırlı uğurlu olsun mutlu tatiller:)
sağ ol kuzummm benimmmekim2009 abla seni görmek cooook güzel cok mutlu oldum. Hoşgeldin gitme sakın bir yeree. Nasılsın ?
Menü işi ne zamandır benim de aklımda nirancım. Menü yazmayanlari gün gün takip mı etsem diye düşünüyodum bende. Yorum yapmayanlari da belirleyebiliriz.Bunu bi netleştirelim ben hallederim liste tutma işini.Açıkçası ben böyle daha düzenli olduğunu düşünüyorum.
Haftanın sonunda Cuma günü tartı sonuçlarına göre menülere dönüp bakma çok kolay oluyor, buraya yazdığımızda dönüp bakmak neredeyse imkansız..
Oraya düzenli olarak menü yazılınca bildirim geliyor aslında
Menülere yorum yapılmıyor, çünkü yorum yapmayanları takip edecek ve sarı kart verecek bir gönüllü atıyorum
Bence bir suret daha böyle devam edelim.
Bu arada bundan böyle menülere sadece afiyet olsun yazıp geçen ve yorum yapmayan kişileri listeye almayı düşünmüyorum
Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
günaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
Tebrikler kızlarKilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Canım ben de liste stresinden diye düşünüp izne çıktım ama değişen bisey olmadi yine az az gidiyo. Vücuda biraz zaman vermek gerek sanırım.Kilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
Artık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
Geçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
Süpersiniz kızlar tebrik ederimGeçen Cuma : 56.3 kg
Bu Cuma : 55.8 kg
wc çıktım şükür birde beni mahveden sanırım şu yaptığım çay hala şişlik rahatsız ediyor
Alıntılara dönecem inş birazdan
Ekim ablaaa tekrradan hoşgeldin aramızaselam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
Kuzuu niye böyle olduGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
Çok şükür canım Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahSelamün aleyküm kızlar bugün bildrm yapamiycam sabah aç karna hastaneye gitmiştim dönünce annemlerde kahvaltı yaptm tartlma imkanım olmadı dün tartldgmda hala sabittim .. Bugün sabah doktor kontrolüm vardı çok şükür gelişimi güzelmiş 13+3 olması gerekiyordu 13+6 çıktı ikili test zamaniymis Rabbim e emanet yaptırmadım bi ay sonra detaylı ultrasona girecem Allah izin verirse cinsiyet tahmini yaptı kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bklm hayrliis herşeyin bende haberler böyle kızlar❣
Tebrik ederim canım izin kilona dönmüşsünHayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
Hastanedn 2de aç gelince hazırda o vardı yemesem iyiydiBugün tartı olduğunu bile bile neden bulgur yedin canım
ooyhh seni yaradana kurbannn senin paranoyaklığını yirim ben yirimmmmBüyüdüler canım Ablacim, iyiler, bende iyiyim.
Sen nasılsın aklım fikrim sende kaldı.
Bir daha bu kadar uzun uzak kalma, ben paranoyak kadınım, gelir tüm şehirde ararım seni Alimallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?