- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.801
buraya gel de gör porsuk çayının üzeri buz tuttu çoook sovuukk dışarı çıksam budum donar o kadar yaniHuu hava çok güzel burda oralarda nasıl?
hoş buldum gülümmmMenü işi ne zamandır benim de aklımda nirancım. Menü yazmayanlari gün gün takip mı etsem diye düşünüyodum bende. Yorum yapmayanlari da belirleyebiliriz.Bunu bi netleştirelim ben hallederim liste tutma işini.
Tebrikler kızlar
Canım ben de liste stresinden diye düşünüp izne çıktım ama değişen bisey olmadi yine az az gidiyo. Vücuda biraz zaman vermek gerek sanırım.
Süpersiniz kızlar tebrik ederim
Ekim ablaaa tekrradan hoşgeldin aramıza ❤❤
Kuzuu niye böyle oldu
Çok şükür canım Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ❤
Tebrik ederim canım izin kilona dönmüşsün
Canım çok güzel olur..Menü işi ne zamandır benim de aklımda nirancım. Menü yazmayanlari gün gün takip mı etsem diye düşünüyodum bende. Yorum yapmayanlari da belirleyebiliriz.Bunu bi netleştirelim ben hallederim liste tutma işini.
allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun , az tereyağına pekmez mi kaynatıp ılık ılık içirsen@Lusi
@Poni Bon
Adam evden çıkmadan acile gitmenin hesabını kuruyordum, "hava biraz açılsın ki, görenler bu kadın gecenin bu saatinde nereye gidiyor bir başına demesinler" diye düşünürken adam tepede belirdi...
"Sen bana ah mı ettin bugün gidecem diye" dedi
"Niye, rüyanda birşey mi gördün" dedim
"Yok, hastayım kemiklerim bile ağrıyor, bugün gitmeyecem" dedi
Boğazına bı baktım, öyle böyle değil, çok fena iltahlanmış..
Yani acile gitmeme gerek kalmadı ama adam hasta olunca vicdanımı sorgulamaya başladım.
Neyse yatma sırası ona, hastabakıcılık sırası bana geçti.
Sabahtan beri, çocuklarla ve eşimle ilgileniyordum yani
hoşgeldin canım inşallah dilediğin hedefe ulaşırsın
bi aklıma gelen içine hertürlü bişey kattığım cay
gittin mi peki
gayet güzel canım tebrikler
9 lara hoşgeldin canım daha 3 lü rakamlar olmasın inş. Gayet güzel
maşallah ne diyim
geçmiş olsun canım migren baya illet bişey
yaşlanmazsınız siz
iyi yaptınanlasın nasılmış diye
güzel canım bence izine ayrılma ipin ucu kaçmasın sonra
buda güzel eksi canım
güzel canım
gec yatmanın ve erken kalkmanın sonucudur bu gayet iyi
Hoşgeldin ekim abla nerelerdesin sen
İyi olmana sevindim bebişiniz olmuş gözünüz Aydın olsun allahım analı babalı büyütsün inşallah
Teşekkürler arkadaşlarMenü işi ne zamandır benim de aklımda nirancım. Menü yazmayanlari gün gün takip mı etsem diye düşünüyodum bende. Yorum yapmayanlari da belirleyebiliriz.Bunu bi netleştirelim ben hallederim liste tutma işini.
Tebrikler kızlar
Canım ben de liste stresinden diye düşünüp izne çıktım ama değişen bisey olmadi yine az az gidiyo. Vücuda biraz zaman vermek gerek sanırım.
Süpersiniz kızlar tebrik ederim
Ekim ablaaa tekrradan hoşgeldin aramıza
Kuzuu niye böyle oldu
Çok şükür canım Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canım izin kilona dönmüşsün
Bence vicdanın sorgulamasi gereken sen değilsin . Hatta ektiğini bictir ben suraya gidicem iylesince geçer hastalığın de@Lusi
@Poni Bon
Adam evden çıkmadan acile gitmenin hesabını kuruyordum, "hava biraz açılsın ki, görenler bu kadın gecenin bu saatinde nereye gidiyor bir başına demesinler" diye düşünürken adam tepede belirdi...
Yani acile gitmeme gerek kalmadı ama adam hasta olunca vicdanımı sorgulamaya başladım.
Ablacığım hoşgeldin ben dilek namı diğer keseli kanguruallah yardımcın olsun çok geçmiş olsun , az tereyağına pekmez mi kaynatıp ılık ılık içirsen
Ablacığım 4 gündür kendime onu uyguladım, ben iyileştim ilaçsız şükürler olsun, eşime de başladımallah yardımcın olsun çok geçmiş olsun , az tereyağına pekmez mi kaynatıp ılık ılık içirsen
gecmis olsun enisteye simdi ebeveyleri gelip bakabilir :)))@Lusi
@Poni Bon
6 lara hosgeldin canim :))Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 70.4
Bugün: 69.9
Fark: 0.5
%0.71
Aslında hep böyle oluyor, bana haksızlık yaptığında başına birşey geliyor...Bence vicdanın sorgulamasi gereken sen değilsin . Hatta ektiğini bictir ben suraya gidicem iylesince geçer hastalığın de
Bir ilke imza attım bunca yıllık diyet tarihindecanım bu sene grip bitmiyor üç hafta sürdü bizim iyileşip yeniden başladı resmen
bence gayet iyi canım uzun süredir düzenli veriyorsun bu rakam kötü bir rakam değil ki izne çıkma
Poni Hadi kiz ben doğurana kadar 7 lere gel
gayet güzel canım
olsun canım yine de iyi
tebrikler canım
500 de güzel canım
tekrar hoşgeldin abla
arada olur canım
İzinden eksi ile dönmekte güzel
hoş buldum canooom , kız yine mi nick değiştirdin vallaha aklım karışıyor , mekan değiştirmekte ferahlık vardır derler sen adını değişiyorsun , hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeni nickin hayatta bazen ufak değişikler yapmak lazım yenilenmek lazım ki değişip gelişelim bu da senin değişiminin başlangıcı olsun :)Ablacığım hoşgeldin ben dilek namı diğer keseli kangurunasılsın seni görmek çok güzel
inşallah o da 2 günde iyileşir erkeklerin hastalığı biraz nazlı oluyor yaaAblacığım 4 gündür kendime onu uyguladım, ben iyileştim ilaçsız şükürler olsun, eşime de başladım
Kadın hak görüyormuş zaten sizde alıştırmışsınız...58 yasında canım. Dısardan saglıklı canım. Belınde kucuk bı sıkıntı var. Arada bel fıtıgı der bı. Canım bı ınsan 7 sınde neyse 70ınde de o.
Evlendıgımızden berı temızlıgını bız gıder yaparız. Eskıden daha sık gıder yapardık. Cocuklar buyuyup okul falan sık gıdıp yapamıyoruz. Gunum var, sohbetım var dıye ufaktan duyuyurdu kucuk eltımle hop damlardık oraya temızlıge yardıma. Sımdı ancak bu kadar. Baktık yaranılmıyor olması gerektıgı kadar yardım edıyoruz.
Yarın gidecek, anası çeksin nazını diyecem ama daha beter hasta edip gönderecek her yıl ki gibi, kadının negatif enerjisi bile çevresini hasta ediyor..inşallah o da 2 günde iyileşir erkeklerin hastalığı biraz nazlı oluyor yaa
gülüm hep diyorum ya o ağzınızı sadece yemek yemek ve kocalarınız öpsün diye mi yarattı allah sen de güzelce kocana de hasta hasta madem gidiyorsun annen iyi baksın iyileştirsin öyle gel de aa anneni mi arasam desem oğlun hasta dayanamayıp sana geliyor iyileştir de yolla mı desem diyiver gülerek ki içine birikmesinYarın gidecek, anası çeksin nazını diyecem ama daha beter hasta edip gönderecek her yıl ki gibi, kadının negatif enerjisi bile çevresini hasta ediyor..
Geçmiş olsun. Ne cıktı usg de canım?Selamlarrrr
Ben karabatak hayata birazcık döndü sanırım :))))
Aşırı derecede yoğun mesai içerisindeydim. Bugün biraz sakinledim nihayet. Ticaret Bakanlığı' nın belge talepleriyle uğraştık 1 aydır, süresi dündü, hiç nefes alamadım.
Yeni sporumdan çok memnunum, ilk salonum gibi muhteşem çalıştırıyor ve nihayet mutluluk hormonu salgılamaya başladım.
Şubem fazlasıyla huzursuz, yöneticilerin işgüzarlığından, olabildiğince etkilenmemeye çalışıyorum...
Tiroidlerimde sadece T3-T4 e bakılıyordu, onlar normal çıkınca ötesini kimse araştırmamıştı bugüne kadar. Ben lenflerim çok şişiyor deyince, usg ile boyuna bakıp ortaya çıktı. Daha detaylı tahlil için hastaneye gidemedim ama. Haftaya da kısmetse diğer tetkikleri yaptıracağım...
Sağlıklı filan beslenmiyorum, anlık enerji ihtiyacımı paketli ürünlerle karşılamayı tercih ediyorum maalesef....
Sizlerde ne var ne yok bakayım
Merhaba canım hoşgeldin...Merhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
Şimdi dönem tatiline gireceğim iki hafta yarın karneleri alıyoruzzz9. Sınıfın ilk dönemi zor geçti biraz, buraya gelemedim kusura bakmayın arada da diyeti falan saldım zaten oldum geri 70 kilooo o yüzden de hiç değilse önümüzdeki iki hafta yediğime içtiğime dikkat edeyim dedim belki devamı da gelir dün başladım aslında ve 300 gram gitti, ama buraya yazmak istedim ki hem arada giriş yapayım gruba da dahil olayım hem de diyetime daha dikkat ederim diye düşündüm
Sen şeytana uyma abla. Erkekler bencil abla. Bence konuş bu tavrının doğru olmadığını anlasın.Kızlar hala çok hastayım
kaç gündür birşey yiyemiyordum zaten midem boştu,
bugün sabah safra sıvısını da kustum
halsiz halsiz yatıyorum, okula da gitmedim
______
Canımı sıkan bir mevzu var
Yine eşim
Yarın okulunda karneyi dağıtır dağıtmaz, oradan öte memleketine gidecekmiş.
"Çocuklar karne almaya nasıl gidecek" diyorum.
"Sen götürürsün çocukları" diyor.
Kaç gündür nasıl hasta olduğumu gördüğü halde, nasıl böyle diyor hayretteyim.
İnsan "eşim iyileşene kadar kalayım, sonra giderim" diye düşünmez mi ya...
Yurtta kalan öğrencilerin karneyi alır almaz köyüne gitmesi gibi, nedir bu ya...
Gerçekten çok yoruldum bu adamdan...
Birde bana diyorki "sakın bana 1 gün daha kal deme, çıldırırım"...
Hasta olduğumu ve gittiğinde sadece ben değil 3 çocuğunun rezil olacağını nasıl böyle davranıyor
Bi akıl verin bana.
Kör şeytan diyorki; tüm eşyalarını koy bavula, bavulu ver eline, bir daha gelmesin...
Yenimahalle metronun oradayım canımben batıkentte oturuyorum komsum Yenimahalle nın neresindesın ☺
o zaman sen mi basaksın Poni cim esın basak degılse yırttınben basak burcuyum da biraz sıkıntılıyım dır soylemesı ayıp
Teşekkürler canım
bol bol okurum canjm ama olacağı varmıs
Bu arada biz de 7yıllık evliyiz canım ❤
saol canım. Bogazım nihayet bugun ıyı. Bu araca arac kullanma konusu inan cok onemli bne yıllardır hıc bir ısım ıcın esimı beklemem araba altımda her işimi hallederim. Doguma ıkı gun kalasıya kadar kullanmıstım arac. Uzun yola cıkınca da cok kullanırım esim gece uykusuna yatar ben gecerim direksiyon adonusumlu kullanırız cok faydalı oluyor
cok Teşekkürler canım sukur cok ıyıyız. Suan sıkıntılı bı surecte sın inan hepsi gecıyor bu minikler dıs evde sinde cok huysuz oluyor ne uyudugunu bilirsin ne yedıgı nı ıstahsız da olur benım kızlar aynen bu sekılde
abla cok gecmıs olsjn cok uzuldum valla emegının baskası tarafından gasp edilmiş olması sınır bozucu. Fazlası çıksın diyecem ama çalan kısı nın pek umrunda olmaz sanırımdaha dikkatli olursun artık ablacım bu son olsun ınsallah
o zaman neden kamera var abla madem ilgilenmiyorlar. Cok basit dgerlı esyalaırnı koyma diyıp gecmek inceleme yapılıp hırsızın orda çalıştırılmaması gerek
aha bı komsu daha abımlerde keçiörende oturuyor benım
Yaa canım gecmıs olsun ınsallani bugun daha iyisindir ustunden bir gun gecmıs bu yazdıklarının ustune. Onca hastalık ustune esinin azarı pek olmamıs hastayken bana laf edildiğinde bile tahammul edemem yaw zaten hastasın karsındaknı dusunuyorsan onun ıcın daha faydalı seyler yapabilirsin mesela
Gerek kalmadı canım,Sen şeytana uyma abla. Erkekler bencil abla. Bence konuş bu tavrının doğru olmadığını anlasın.
Sen de inşallah hemen jyilesirsin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?