Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş buldum gülümmm

Canım çok güzel olur..
Düzenli gelmediğin için teklif edememiştim bende...
Menü yazmayanlara ve menülere yorum yapmayanları sarı kart verme cezasını da işlevselleştirebilirsin canım

allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun , az tereyağına pekmez mi kaynatıp ılık ılık içirsen

Teşekkürler arkadaşlar

Bence vicdanın sorgulamasi gereken sen değilsin . Hatta ektiğini bictir ben suraya gidicem iylesince geçer hastalığın de

gecmis olsun enisteye simdi ebeveyleri gelip bakabilir :)))
Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 70.4
Bugün: 69.9
Fark: 0.5
%0.71
6 lara hosgeldin canim :))

Bence vicdanın sorgulamasi gereken sen değilsin . Hatta ektiğini bictir ben suraya gidicem iylesince geçer hastalığın de
Aslında hep böyle oluyor, bana haksızlık yaptığında başına birşey geliyor...
"senin ahın tutuyor, bana ah etme" diyince kendimi kötü hissettim.

Bir ilke imza attım bunca yıllık diyet tarihindeBalım geçmiş olsun sanada şimdi nasılsın

Ablacığım hoşgeldin ben dilek namı diğer keseli kanguru nasılsın seni görmek çok güzel
hoş buldum canooom , kız yine mi nick değiştirdin vallaha aklım karışıyor , mekan değiştirmekte ferahlık vardır derler sen adını değişiyorsun , hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeni nickin hayatta bazen ufak değişikler yapmak lazım yenilenmek lazım ki değişip gelişelim bu da senin değişiminin başlangıcı olsun :)

Kadın hak görüyormuş zaten sizde alıştırmışsınız...
58 yaş nedir ya?
Gelinleri eve gelen hizmetçi, temizlikçi yerine koymakta çok kötü bir zihniyet...
Her zaman "cehennemi kötü kv 'ler dolduracak" derim...
Daha kötü bir insan güruhuna denk gelmedim ben.
(sınırları ihlal etmeyen iyiler üzerine alınmasın)

inşallah o da 2 günde iyileşir erkeklerin hastalığı biraz nazlı oluyor yaa
Yarın gidecek, anası çeksin nazını diyecem ama daha beter hasta edip gönderecek her yıl ki gibi, kadının negatif enerjisi bile çevresini hasta ediyor..

Yarın gidecek, anası çeksin nazını diyecem ama daha beter hasta edip gönderecek her yıl ki gibi, kadının negatif enerjisi bile çevresini hasta ediyor..
gülüm hep diyorum ya o ağzınızı sadece yemek yemek ve kocalarınız öpsün diye mi yarattı allah sen de güzelce kocana de hasta hasta madem gidiyorsun annen iyi baksın iyileştirsin öyle gel de aa anneni mi arasam desem oğlun hasta dayanamayıp sana geliyor iyileştir de yolla mı desem diyiver gülerek ki içine birikmesin

Geçmiş olsun. Ne cıktı usg de canım?
Islerin için kolaylık seninle olsun. Paketli gıdalar tüketmemeye çalış. Evde birşeyler hazırlayıp götürebilirsin.
Merhaba canım hoşgeldin...
Sen şeytana uyma abla. Erkekler bencil abla. Bence konuş bu tavrının doğru olmadığını anlasın.
Sen de inşallah hemen jyilesirsin abla
Yenimahalle metronun oradayım canım

Sıra geldi kilo bildirimime

Cuma 76.7
Bugün 76.5
Fark 0.2 (%0.26)

Kızlar Pazartesiden sonra tek lokma birşey yemedim ama hastalığımı ilaçsız atlatmak için sabah akşam birer fincan pekmezin içinde tereyağı kaynatıp içince sonuç tartiya çokta iyi yansımadı, haftaya bunu telafi edeceğim inşallah.

Sen şeytana uyma abla. Erkekler bencil abla. Bence konuş bu tavrının doğru olmadığını anlasın.
Sen de inşallah hemen jyilesirsin abla
Gerek kalmadı canım,
Bende geceden beri iyiyim şükürler olsun, tam olarak atlattım.

Geçen aklıma birşey takıldı canım, sizin evinizin çok yakının da yada üstünse baz istasyonu var mı?
İkinizinde ard arda hastalanması tesadüf olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…