Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi gözün aydın canım, inşallah en kısa zamanda evlenip bir ömür boyu bu mutluluğunuzu sürdürürsünüz.

günaydın canımmm, hoşgeldin, maşallah sportik arkadaşım benim bende dün biraz bölgesel hareketler yaptım, belim ağrıdı bıraktım, bu akşam biraz daha fazla ısınıp başlıycam hareketlere.
kahve gerçekten çok tok tutuyor, benim bacaklarımfilan kalın olmadığı için selülit sorunumda yok çok şükür şuanda, yada bende selülit yok yani genetik olarak onun için kahve benim 1 numaralı kurtarıcım, çünkü iştahımı ancak onunla durdurabiliyorum.
fadime ablamda gelmiş hoşgelmiş öpüyorum seni

dukancı arkadaslara duyurulur kıpada yagı azaltılmıs kako buldum hemde sonuncusunu ben aldım yulaf kepegıde aldım hadı bakalım yarı dukan hayırlı ugurlu olsun

Yaa murşş sende mi dukana başladın :44:

bigli verdiğin için sana da teşekkür ederim canım. ben çok pimpirikliyim acıya pek fazla gelemem =) bir de doğum olayı çok önemli olduğu için bu aralar da 2 doğuma şahit oldum merak ettim o yüzden =) herkes farklı bir şey söylüyor. hayırlısı artık. Allah bana da bir çocuk nasip ederse elimizden geleni yapıcaz

9. takım pazar tatilindeeee....

hayıııırrr 9. takım aşk tatilinde ehueheuehu

4 günde 1 kilo tebrikler BANA!!! Spor ve önlem paketiyle yarın karşınızdayım... İmza ŞİŞKOOOOO...

siyamum bana da oluyor canım çok kolay kilo alıyorum. 2 hafta da 2 kg aldım ben biliyormusun bünyem çok müsait kilo almaya da vermeye de.

bu hafta kilo alanları şişko şişko diye yazıcaz anlaştıkmı olmaz böyle yaz geliyor bu göbegi daha ne kadar gizleyebilirim hazirana kadar 80 olmasam topikten giderim

aaaa fadime abla ya mızıkçılık yapma ama şişko demeler falan üstüme alınıyorum ama çünkü bende kilo aldım biliyorsun ki

ben kaçtım kızlar dua edin dr iyi şeyler söylesin :18:

nagicim ne olduğunu tam bilmiyorum ama geçmiş olsun tatlım.

edda çok geçmiş olsun canım benim ya inş. en kısa zamanda toparlarsın. bu sabah benim de boğazım ağrıdı.

günaaaaaaaydınn 9.takım..süpper bir gün olsun hepimize..

günaydın hoppidicik.. teşekkürler sana da güzel bir gün dileriz.

nagicim okudum şimdi geçmiş olsun tatlım polip hakkında bir fikrin yok ama Allah şifa versin arkadaşım.
bu arada doğur anam doğur patır patır at çocukları dışarı. takım oluştur adı 9. takım olsun

ayy çok sağol fadime ablacım nerdeyse 1 aydır şehir dışındaydı çok özlemişiz birbirimizi vaalla. ben korkuyordum çok kilo veremediğim için azar yerim diye ama pek bir şey demedi ehuehue. '' napcaz bitanem biz senin bu ekmek sevdanla dedi'' .. ahaha

günaydın noracım. benimde iki gündür iştahım yok mutluluktan olsa gerek =)
spor salonu üyeliğim bitmişti ama ben bu hafta yeniden başlatıcam kız kardeşimde bana eşlik edicek inşallah.

Son düzenleme:
hadi gözün aydın canım, inşallah en kısa zamanda evlenip bir ömür boyu bu mutluluğunuzu sürdürürsünüz.

teşekkür ederim canım çok sağol
dualarım onun için zaten. bi düzenim olsun istiyorum. benim hayattan çok beklentim yok zaten normal bir yaşam istiyorum. sakin abartısız sadece sevilmek sayılmak istiyorum o da olur inşallah =) sen evliydin dimi ? çocuğun da vardı herhalde karıştırmıyorum değil mi ?

Günaydın pampalar

Nabıyonuz bakalım.....

Bu günkü menüm

07:00 1 b ılık su
09:00 2 dilim denge light ekmek arasına ajvar sosu ve bir parça peynir
1 b nescafe 2 si birarada
11:00 1 elma
13:00 1 kase hanım ağa çorbası hazırlardan
15:00 2 kivi
17:00 1 kase çorba
17:30 belki bir muz

hadi sizde yazın.....

günaydın noracım. benimde iki gündür iştahım yok mutluluktan olsa gerek =) spor salonu üyeliğim bitmişti ama ben bu hafta yeniden başlatıcam kız kardeşimde bana eşlik edicek inşallah.[/B .!.:

Ben de mi aşık olsam ne yapsam Bilirim canımmm insan aşık olunca iştah miştah kalmıyor ben en son verdiğim 14 kiloyu o sırada vermiştim

Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmm.

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah umduklarının hepsini yaşarsın, evlilik iyi bir insana denk gelirsen hayattaki en güzel şey bence. evet ben evliyim yaklaşık 2 yıllık ama henüz çocuğum yok. benimde evlenmeden önce öyle birsürü kriterlerim, beklentilerim, yüksek hayallerim yoktu, çok şükürki buna karşılık ALlahta gönlüme göre verdi, inşallah sende öyle olursun. zaten çok kriteri , isteği olan tüm arkadaşlarım hala bekar, ve ufuktada hala birşey yok onlar için, o yüzden çok şey istememek lazım bazen hayattan, Allahtan hayırlısını istemek yeterli bence

hoşbulduk canım ama birazdan çıkıcam ev işleri beni bekliyor

benim menüm
sabah 1 b sirkeli su
lor peyniri süt yumurta dukan ekmegi 1 parça
ara neskafe
ögle tavuk yogurt yarım saat sonra 3 zeytin yapragı 1 tatlı kaşık biberiye demledim içtim
ara yeşil çay lor peyniri 1 kase yogurt bul biber naneli ara ara yedim
akşam köfte yogurt
yeşil çay 1 saat sonra dukan malzemesiyle yaptıgım ıspanak böregine dayanamadım 2 dilim yedim yatmadan hüplettim nefis olmuştu tavsiye ederim 3 LT SU BİTTİ

Son düzenleme:
Ben de mi aşık olsam ne yapsam Bilirim canımmm insan aşık olunca iştah miştah kalmıyor ben en son verdiğim 14 kiloyu o sırada vermiştim

Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmm.

teşekkür ederim canım =) ehuhehe sana birşey diyim o zaman. ben nişanlımla ilk tanışıp çıkmaya başladığımız 1.5 ay içerisinde 8 kg vermiştim. o da bundan 4 sene önceydi zaten ehueheuh

kesinlikle öyle. temiz kalpli ve mutevazı olunca Allah gönlüne göre veriyor dediğin gibi. Şimdilik benim nişanlımdan yana bir sıkıntım yok iyi kalpli bir insandır inşallah evlenince de öyle olur hatta daha da iyi olur umarım
Senin adına sevindim hayırlı olsun uzun güzel birliktelik dilerim size de =)

Son düzenleme:
kesinlikle öyle. temiz kalpli ve mutevazı olunca Allah gönlüne göre veriyor dediğin gibi.

Bu durumda ben çok mu kötüyüm bende evde kaldımda....Demekki kötüyüm ben kötüüüyüüm kötüüüyüüümm kötüüüyüüümmm hasta yapar bezdiriririm.....

banane banane şişko dicem kilo alana sanki ben çok zayıflamışım gibi diyorum bakarsınız haftanın şişkosu ben olurum regl bekliyorum balon gibi şişmişim ben kaçar

Bu durumda ben çok mu kötüyüm bende evde kaldımda....Demekki kötüyüm ben kötüüüyüüm kötüüüyüüümm kötüüüyüüümmm hasta yapar bezdiriririm.....

ayy betülcüm alemsin kız sen bende iyiyim diye geçinirdim ama sonuçta 26 yaşına kadar bekardım, bu erkekler anlamıyorki iyi kızdan anacım

tatlım neden evde kaldım diyorsun yahu =)
hayırlısı olsun. Hem ben de daha dünya evine giremedim ki bi kuru nişanım var o gadder

banane banane şişko dicem kilo alana sanki ben çok zayıflamışım gibi diyorum bakarsınız haftanın şişkosu ben olurum regl bekliyorum balon gibi şişmişim ben kaçar

yok yok senin maşallahın var sen çok azimli çıktın. sakın bırakma fadime abla. tam gaz devam. valla ben anneme bile senden bahsettim. annemin de bi 10-15 kg fazlası var verirse iyi olur. anneme bilgisayarda oyun oynayacağna forumlara üye ol dedim.
bizim fadime abla var ne kadar azimli kilo verdi hem de konuşuyoruz kadınlar kulübünde dedim.

kızlar dün spora sauna eşofmanıyla gittim ve hayaıtmın hatasını yaptım ayy vıcık vıcık oldum iğğrençç... Afedersiniz .onuma kadar sırılsıklam oldu. Sanki biri ensemden içeri bir bardak su boşaltmış. Rezil bir durumdaydım. Yanımda yedek .on da olmadığından ıslak .onun üstüne pantalonu giydim işemiş gibi ayyy ne iğğreeenç eve gidene kadar neler çektim bilemezsiniz

Bir daha mı töbe.....

ahahaha kıyamam sanaa. bende de var o sauna şoefman. evde step yaparken giyiyorum ben de öyle banyo yaparken bir çıkarıyorum foşşşş sular boşalıyor. güzel bir icat ya =)
ama spor salonundan eve ben de o ıslaklıkla yürümek istemezdim

Merhabalar öncelikle tartıyla aramızdaki anlaşmalı rakamı söylemek istiyorum 50.5 Demekki neymiş tartıya iyi davrancakmışım Tedbiri elden bırakmazsam oda bana güzel rakamlar göstercekmiş Şaka bi yana sanırım şişkinliğim vardı :44:

Nagiş: Teşekkür ederim tatlım
Lionesse Korktum korktum aldım diye almamışım ama yerimde saydığımda bi gerçek verelim hadi bu havalar fena geldi bize bünyemiz şaştı kaldı...
Betülkız sen niye evde kalyosun acaba? konuyu anlayamadım tam ama lionesse fıstık gibi hatun orasıda bi gerçek

Düzgün bi kahvaltı yaptım yarın yine telafi günümle devam edicem hergün telafi yapınca bünyem kendinden geçiyor.... Bugün evdeyim buralardayım sizlerle olmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…