- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.821
O zaman iyileşmemesi için elinden geleni yapargülüm hep diyorum ya o ağzınızı sadece yemek yemek ve kocalarınız öpsün diye mi yarattı allah sen de güzelce kocana de hasta hasta madem gidiyorsun annen iyi baksın iyileştirsin öyle gel de aa anneni mi arasam desem oğlun hasta dayanamayıp sana geliyor iyileştir de yolla mı desem diyiver gülerek ki içine birikmesin
Ruh halime gore nick alıyorum vallahoş buldum canooom , kız yine mi nick değiştirdin vallaha aklım karışıyor , mekan değiştirmekte ferahlık vardır derler sen adını değişiyorsun , hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeni nickin hayatta bazen ufak değişikler yapmak lazım yenilenmek lazım ki değişip gelişelim bu da senin değişiminin başlangıcı olsun :)
o zaman daha lafını etmeyelim gülüm aklımızı en çok meşgul eden şeyi çekeriz çünküO zaman iyileşmemesi için elinden geleni yapar
Biri beni durdursun, bugün niye andım bu kadını bu kadar
Ah edecek durumlar olusturmasin küçük enişte o vakitAslında hep böyle oluyor, bana haksızlık yaptığında başına birşey geliyor...
"senin ahın tutuyor, bana ah etme" diyince kendimi kötü hissettim.
4 kilo almışım 93.1 çıktım sabah :)) demir ilacı güzel iştah açtı artık günde 1 tane yutuyorum iştahı kontrol altına aldım 1 haftadır , enerjim de geri gelmeye başladı şubat sonuna 89 yaza kadar da 81 i görme niyetindeyim :)Ruh halime gore nick alıyorum vallaTekrar dene pes etme yaparsın dedim ve bu nickle zayıflama sürecine başladım
Senin kilo durumu ne alemde
Benim rakibimden de bildirim ister misinJasminium84 canım nerelerdesin, bildirimini bekliyoruz
Çokk teşekkür ederimmmmmmmkalbini hissettim gülüm
zamanla o kalbini kıran insanlara ne kadar değer yüklüyorsun ki hala yaşananları hatırlayıp şimdini şu anını ziyan ediyorsun , onları duygularını çözüp o acıyı serbest bırakmayı da öğreneceksin sonra da o anları hatırladığın da artık acı hissetmeyeceksin nötr olacaksın ve huzurlu mutlu olma hali sürekli normalin olacak , o zaman da kendini çok daha iyi ifade edeceksin , başkalarının senin hakkın da ne düşündüğünü önemsemeyeceksin kimsenin taktirini veya onaylamasına ihtiyaç duymayacaksın sürekli mutlu olacaksın gülüm
sonuç çekim yasası (kalpten ettiğin dua yada dileğin ) seni bize getirdi gülüm, doğru yerin demek ki burasıymış
Offfffd unuttum çok özür dilerimJasminium84 canım nerelerdesin, bildirimini bekliyoruz
Valla torpil geçmedim, işte telefona bakamıyor diye yazmadımBenim rakibimden de bildirim ister misinHandandandan kaptanım kendisi beni meraktan çatlatacak
Ay ne yapsam bilemedim liste güzel çok iyi ama korkum şu oğlan tartıyı alt üst ediyor listede gram bile hak bundan korkuyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum vallahiPnrrr-12 L4L4 Kızlar haftaiçi izin yada mezuniyet gibi konuşuyordunuz, son kararınız nedir, listeyi paylaşmadan bildirirseniz sevinirim.
GastrikAsit listeye girmek istiyordun diye hatırlıyorum canım, senden de son kararı bekliyorum canım
Lusi ve Fitt_anne
Kızlar sizin listeye girme durumunuzu Zuhal ablaya soracam, ona göre ekleyeceğiz.
Ak kelebek canım bu aralar listeye girmeyi düşünüyor musun yoksa biraz daha mı free takılmak istiyorsun
Yüzdemiz aynı yenemedimm gene seni
Hoş geldin abla yokluğun çok belli idiher ne kadar demir depolarını tam dolduramamış olsam da en azından mutsuz ruh halinden kurtulacak kadar kanım gelmiş şükür bir de büyük erkek kardeşimin oğlu oldu istanbuldaydım yeni döndüm ben HALAAAAAA OLDUUUMMMM10 gün kuvezde kaldıktan sonra tospiğimi kucakladım sevdim kokladım güçlendim geldimmmm:))))
Akşam ayarlarızYa bana da rakibe bulsak olur mu?
Yüzdeniz aynı olunca rekabetin tadı oluyo muYüzdemiz aynı yenemedimm gene seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?