Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman iyileşmemesi için elinden geleni yapar
Biri beni durdursun, bugün niye andım bu kadını bu kadar

Ruh halime gore nick alıyorum valla Tekrar dene pes etme yaparsın dedim ve bu nickle zayıflama sürecine başladım
Senin kilo durumu ne alemde

Aslında hep böyle oluyor, bana haksızlık yaptığında başına birşey geliyor...
"senin ahın tutuyor, bana ah etme" diyince kendimi kötü hissettim.
Ah edecek durumlar olusturmasin küçük enişte o vakit

Ruh halime gore nick alıyorum valla Tekrar dene pes etme yaparsın dedim ve bu nickle zayıflama sürecine başladım
Senin kilo durumu ne alemde
4 kilo almışım 93.1 çıktım sabah :)) demir ilacı güzel iştah açtı artık günde 1 tane yutuyorum iştahı kontrol altına aldım 1 haftadır , enerjim de geri gelmeye başladı şubat sonuna 89 yaza kadar da 81 i görme niyetindeyim :)

Pnrrr-12 L4L4 Kızlar haftaiçi izin yada mezuniyet gibi konuşuyordunuz, son kararınız nedir, listeyi paylaşmadan bildirirseniz sevinirim.

GastrikAsit listeye girmek istiyordun diye hatırlıyorum canım, senden de son kararı bekliyorum canım

Lusi ve Fitt_anne
Kızlar sizin listeye girme durumunuzu Zuhal ablaya soracam, ona göre ekleyeceğiz.

Ak kelebek canım bu aralar listeye girmeyi düşünüyor musun yoksa biraz daha mı free takılmak istiyorsun

Çokk teşekkür ederimmmmmmm Bu dediklerini gerçekten yapıcam.. Zamanla kendimi daha da mutlu olmaya iticem, takmıcam. Aslında şunu farkettim insanları olduğu gibi kabul ettiğimde eğlenceli oluyor ve umursamıyosun.. Evet doğru yeri buldum ve burdan kopmucam Çok iyi ve olgun insanlarsınız, Allah razı olsun

Ay ne yapsam bilemedim liste güzel çok iyi ama korkum şu oğlan tartıyı alt üst ediyor listede gram bile hak bundan korkuyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum vallahi

Yüzdemiz aynı yenemedimm gene seni
haftaya devam o zaman
Hoş geldin abla yokluğun çok belli idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…