- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.841
ikiliyi yaptırdım demedin mi ben mi yanlış anladım benim ikili 1:501 çıktı ama yaştan dolayı kan serumu yüksek gayet normal dedi doktorum bende yaptırsam bende de 30 yaş sonrası aynı çıkar yani ben yaptırıp kafaya takmayanlardanim mesela komşum hamile 22 haftalık riski 1:103 çıktı daha 26 yaşında ondan doğurmak istiyorum diye imza almışlar kurala çıkmış , kuzey in sınıfında birinin 1:203 çıktı boncuk gibi sapasağlam çocuğu ne olacağını Allah bilir ayrıntılida benim kuzenim çocuğuna herşey normal dediler el parmakları yok mesela olacak olana kimse mani olamaz hepsi ihtimaller deniziMasAllah cnm çok güzel izin kiloun altına düşmüşsun
Cnm en geç 20 haftalıkken gelebilirsin dedi bana da ayrıntılı için bilmem bklm gorucez aksatmadan gitmeye çalışcam ikili üçlü test yaotrmayi dusunmedigim için ihmal etme ayrıntılı dedi
gel gel orta yolda buluşalım 78 de seni bekleyeceğimKaplumbağa hızında da olsam gelicem
daha iyiyim canım genelde akşama doğru artiuorBir ilke imza attım bunca yıllık diyet tarihindeBalım geçmiş olsun sanada şimdi nasılsın
telafi edersin haftaya canımGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
hayırlısı olsun inşallah canımSelamün aleyküm kızlar bugün bildrm yapamiycam sabah aç karna hastaneye gitmiştim dönünce annemlerde kahvaltı yaptm tartlma imkanım olmadı dün tartldgmda hala sabittim .. Bugün sabah doktor kontrolüm vardı çok şükür gelişimi güzelmiş 13+3 olması gerekiyordu 13+6 çıktı ikili test zamaniymis Rabbim e emanet yaptırmadım bi ay sonra detaylı ultrasona girecem Allah izin verirse cinsiyet tahmini yaptı kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bklm hayrliis herşeyin bende haberler böyle kızlar❣
Haftaya telafı edersin canım hastalık olunca herşey alt üst oluyorSıra geldi kilo bildirimime
Cuma 76.7
Bugün 76.5
Fark 0.2 (%0.26)
Kızlar Pazartesiden sonra tek lokma birşey yemedim ama hastalığımı ilaçsız atlatmak için sabah akşam birer fincan pekmezin içinde tereyağı kaynatıp içince sonuç tartiya çokta iyi yansımadı, haftaya bunu telafi edeceğim inşallah.
bu bile güzel canımGeçen cuma 78.50
Bugün 78.00
Aradaki fark 500 gram
Yüzde 0.64
Bence daha fazla verdim ama şahsi tartım olmadığı için durum bu
umarım sorunu çözersiniz canım, artıyı halledersin senSelam herkese telefonla konusmaktan kulagım agrıdı aılemle ilgili kucuk bı krız var benim mudahsle etmem gerekenkilo bildirimi yapayım
Artıyım maalesef
Cuma 59.7
Buguun 60.1
Güzel canımOfffffd unuttum çok özür dilerim
geçen cuma: 64,4
Bugün: 64
yüzdemi hesaplayabilir misiniz dışarıdayım da hesaplayamadım
maşallah gayet iyiPazartesi :90.8
Bugun :88,6
Fark:2.2
Yuzfe :2.42
Editör gönderiyor, istemiyorsan cevaplamazsın canım,Ya kızlar bişey dicem, ben pek bilmiyorum buradaki olayları. bana birinden bildirim geldi, bi ürün incelenecekmiş bu yüzden numaramı ve ev adresimi yazmam için bir sayfa geldi.. bişey mi kargolancakmış ne. bilen var mı?
TeşekkürlerEditör gönderiyor, istemiyorsan cevaplamazsın canım,
Çekiliş yapılıp seçiliyor canım çıkarsan o urun kargolaniyor ,daha önce de oldu aldığımız ürünler oldu kk ya tanıtım amaçlı oluyor ürünü kullanıp yorum yapıyorsun . Elektrik süpürgesi bile alan olmuştuYa kızlar bişey dicem, ben pek bilmiyorum buradaki olayları. bana birinden bildirim geldi, bi ürün incelenecekmiş bu yüzden numaramı ve ev adresimi yazmam için bir sayfa geldi.. bişey mi kargolancakmış ne. bilen var mı?
Banada geliyor bakmiyorum herkese gidiyor bildirimYa kızlar bişey dicem, ben pek bilmiyorum buradaki olayları. bana birinden bildirim geldi, bi ürün incelenecekmiş bu yüzden numaramı ve ev adresimi yazmam için bir sayfa geldi.. bişey mi kargolancakmış ne. bilen var mı?
Ay katıldım bakalım çok heycccanlıÇekiliş yapılıp seçiliyor canım çıkarsan o urun kargolaniyor ,daha önce de oldu aldığımız ürünler oldu kk ya tanıtım amaçlı oluyor ürünü kullanıp yorum yapıyorsun . Elektrik süpürgesi bile alan olmuştu
Olalım mıKim Benle rakip olmak ister
Olsunnnnn üzülme, kilo almamakta vermek demektir. En azından tüm hafta yediğin herşeyi yakmışsın. Olumlu yönünden bakGecen cuma 70.0
Bu cuma 70.0
Sabıtım
bence güzel canim birde yasinda gec kilonda aslinda yok zaten.Ben akşamları 10 dk koşu 10 dk yürüyüş 10 dk koşu şeklinde program yapıyorum.. Güzel mi sizce? ve akşam yemeğinden sonra sadece kayısı çayı içiyorum
Haftaya ins eksi gelsin canim moral bozmaGecen cuma 70.0
Bu cuma 70.0
Sabıtım
Ama tiroidin çok yüksek kuzum 2 falan olması gerekTiroitim 4 5 civarinda.insülin direncim de yok.tahlillerim iyi.ama iste kilo gitmiyor.daha once de gittim doktora.ne ilgileniyorlar ne bisey yapiyorlar.diyetisyene gitsem listeyi vercek elime.benim menülerim listedekilerden az olmasina rağmen gitmiyor.
Pazartesiden beri ayniyim canim.halbuki cok dikkat ettim.emziriyorum.cocuk yeni yuruyor pesindeyim sürekli.ona ragmen hic vermemisim.
Ya tarti bozuk yada ben veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?