Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ikiliyi yaptırdım demedin mi ben mi yanlış anladım benim ikili 1:501 çıktı ama yaştan dolayı kan serumu yüksek gayet normal dedi doktorum bende yaptırsam bende de 30 yaş sonrası aynı çıkar yani ben yaptırıp kafaya takmayanlardanim mesela komşum hamile 22 haftalık riski 1:103 çıktı daha 26 yaşında ondan doğurmak istiyorum diye imza almışlar kurala çıkmış , kuzey in sınıfında birinin 1:203 çıktı boncuk gibi sapasağlam çocuğu ne olacağını Allah bilir ayrıntılida benim kuzenim çocuğuna herşey normal dediler el parmakları yok mesela olacak olana kimse mani olamaz hepsi ihtimaller denizi
Kaplumbağa hızında da olsam gelicem
gel gel orta yolda buluşalım 78 de seni bekleyeceğim
Bir ilke imza attım bunca yıllık diyet tarihindeBalım geçmiş olsun sanada şimdi nasılsın
daha iyiyim canım genelde akşama doğru artiuor

Gecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
telafi edersin haftaya canım
hayırlısı olsun inşallah canım
Haftaya telafı edersin canım hastalık olunca herşey alt üst oluyor
Geçen cuma 78.50
Bugün 78.00
Aradaki fark 500 gram
Yüzde 0.64

Bence daha fazla verdim ama şahsi tartım olmadığı için durum bu
bu bile güzel canım
Selam herkese telefonla konusmaktan kulagım agrıdı aılemle ilgili kucuk bı krız var benim mudahsle etmem gereken kilo bildirimi yapayım
Artıyım maalesef
Cuma 59.7
Buguun 60.1
umarım sorunu çözersiniz canım, artıyı halledersin sen
Offfffd unuttum çok özür dilerim

geçen cuma: 64,4
Bugün: 64

yüzdemi hesaplayabilir misiniz dışarıdayım da hesaplayamadım
Güzel canım
Pazartesi :90.8
Bugun :88,6
Fark:2.2
Yuzfe :2.42
maşallah gayet iyi

Editör gönderiyor, istemiyorsan cevaplamazsın canım,

Çekiliş yapılıp seçiliyor canım çıkarsan o urun kargolaniyor ,daha önce de oldu aldığımız ürünler oldu kk ya tanıtım amaçlı oluyor ürünü kullanıp yorum yapıyorsun . Elektrik süpürgesi bile alan olmuştu

Banada geliyor bakmiyorum herkese gidiyor bildirim

Ay katıldım bakalım çok heycccanlı

Ama tiroidin çok yüksek kuzum 2 falan olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…