- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.881
Amin canım insAllahhosgeldın canım. Istedgın kıloya en kısa zamand ulasırsın ıns.
tatlı mı. Yıllar oncesıne gore baya acıyız
tebrıkler canım
tebrıkler canım
maşallah tebrıkler
amınnn canım. Bende bazen tırlattım tırlatacam gıbı oluyor
eksı candır canım
olsun buda guzel canım
eksı eksıdır canım
olsun canım bud guzel eksı
tebrıkler canım
toparlamıssın canım. Maşallah sana
aleykum selam ablacım. Hosgeldınnnnnn. Gozun aydın yası uzun bebısınızın. Sen kılo vermek ıstedıkten sonra verırsın canım kılo dert degıl bence sana
artın cok degılmıs canım. Ama nıye boyle oldukı
saglıkla kavuşalım inş kuzuya
tebrıkler canım. Izınden eksıyle gelmek basarı
veee ilahi adalet tecellı eder. Erkekler bızım ahımızın tuttugunun farkında olmalarına ragmen nıye bızı uzerler acaba. Gecmiş olsun canım benim inş çocuklara bulasmadan ıyılesırsınız ıkınızde
tebrıkler canın
valla aynen dedıgın gıbı canım.
Ikı sene once etrafa bızı cekıstırdıgını gelınler seyrek gelıo gıdıyo. Temızlık falan yapmıyolar su ara bı sıkıntı var amma bılemedık dıyolarmış. Bu laf bıze geldı haaaa oylemı dedık yazın genek temızlık harıcı mısafırıne gelenıne gıdenıne hazırlık, temızlık, hızmet yapmıyoruz artık. Yanı yap yapp yappp senden ıyısı yok. 1 kere yapama senden kotusu de yok. Rabbım herkesın gonlune gore versın. Benım komsum var 59 yasında bırak kadın gelınını temızlıge cagırmayı yardıma gıdıyormus ona. Aman dedımya dusunmeyıp anı yaşamak gerek
hastalıktan kaynaklı bence kaptanım. Haftaya guzel eksı gelır senden ıns
tebrıklet canım bu kosturmada eksıde olman super
artı cok degıl halledersın canım
bu gıdısle altınada ınemıycem sanırım
eksı candır
oo tebrıkler canım
Olumlama yapamıyorum. Menulerım kotu degıldı aslında. Dun tahlıl verdım veremıyor
YessssHallooo
Kusura bakmayin kizlar iş erken bietecekti normalinde, uzadi
Hemen bildirimimi yapayim
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Yuzde 1.69
Pek umdugum gibi olmadi
U UcanSupurge elimden geleni yaptim ama malesef yenildim cnm
Coook tebrikler
Yendin kizz yendin hadi rahatlaHandandandan kaptanım mesajını gördüm alıntı yapmamışım valla ben o niyetle demedim yanlış anlama sadece gerçekten çok merak ediyorum Zuhal ablanın sonucunu lütfen onu yenmiş olayım
Kızları yok mu?valla aynen dedıgın gıbı canım.
Ikı sene once etrafa bızı cekıstırdıgını gelınler seyrek gelıo gıdıyo. Temızlık falan yapmıyolar su ara bı sıkıntı var amma bılemedık dıyolarmış. Bu laf bıze geldı haaaa oylemı dedık yazın genek temızlık harıcı mısafırıne gelenıne gıdenıne hazırlık, temızlık, hızmet yapmıyoruz artık. Yanı yap yapp yappp senden ıyısı yok. 1 kere yapama senden kotusu de yok. Rabbım herkesın gonlune gore versın. Benım komsum var 59 yasında bırak kadın gelınını temızlıge cagırmayı yardıma gıdıyormus ona. Aman dedımya dusunmeyıp anı yaşamak gerek
Ben de seni tebrik ederim ablacım gerçekten harika ilerliyorsunHallooo
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Yuzde 1.69
Pek umdugum gibi olmadi
Coook tebrikler
Peki canım nasıl istersen, ancak haftaya daha fazla gayret istiyorumHandandandan ben de 64 ü görmeden çıkmak istemiyorum izne, devam yani.
Aç mı kaldın şu saate kadar yavHallooo
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Yuzde 1.69
Pek umdugum gibi olmadi
Coook tebrikler
Reçeteyi bi kaç gün içinde götürünce iade yapıyorlar aslındaBen az önce biraz kazıklandım ama olsun hazmedicem..... bunu yapabilirimEczaneden sivilcem için Imex krem aldım. antibiyotik etkisi varmıs. bide bu krem(cigin) 60 liralık sabunu varmıs efendim.. eh kremimiz de 30 lira.. etti sana 90 lira. bi söyledi ben sok oldum cunku dedim ne kadar olabilir yeaa en fazla 20-30 lira bisey. neyse kremi aldım bizim karsı komsunun kızı kullanmıs onun sivilcelerini gecirmis, bende bu gece ilk defa kullanıcam bakalım. cok sıra vardı doktorda alamadım recete böööle girer be kızım:)
İşe yaramazsa eczacının kafasına fırlatalımReçeteyi bi kaç gün içinde götürünce iade yapıyorlar aslında
Minnoş öğrenci halinle yapma böyle şeyler 90 tl iyi para
Amann sakin minnoşumİşe yaramazsa eczacının kafasına fırlatalım
Zaten eve gelene kadar ac kaliyomAç mı kaldın şu saate kadar yav
Hayy maaşallah giden margarinin bol olsun aplacım
Yüzde yüz katılıyorm DilekeBence vicdanın sorgulamasi gereken sen değilsin . Hatta ektiğini bictir ben suraya gidicem iylesince geçer hastalığın de
Sagolasun tatlimBen de seni tebrik ederim ablacım gerçekten harika ilerliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?