- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.001
Betülkız sen niye evde kalyosun acaba? konuyu anlayamadım tam ama lionesse fıstık gibi hatun orasıda bi gerçek
.
Kizlar beni toparlayin noluuur dagildim
Birturlu adapte olamiyorum kilom fazla cikti moralim bozuldu sapittim
Sinirden kaçamak yaptım biraz önce, ben yarın tekrar atak dönemine baştan başlayacağım. Neden kilo aldım anlam veremiyorum. Tekrar atak yapayım hatta bu sefer 5 gün yapıcam
GÜNAYDINNN CANIM ARKADAŞLARIM
kızlaaaar bir iki gündür internette takılamadım ama size güzel haberlerim vaar, nişanlım geldiiiii. hayatımın aşkıyla kavuştukkk =)
ehuehu cumartesi pazar birlikteydik çok mutlu oldummmm. valla sevinçten ağladım. Allah'a şükürler olsun ya.
Bu durumda ben çok mu kötüyüm bende evde kaldımda....Demekki kötüyüm ben kötüüüyüüm kötüüüyüüümm kötüüüyüüümmm hasta yapar bezdiriririm.....
kızlar dün spora sauna eşofmanıyla gittim ve hayaıtmın hatasını yaptım ayy vıcık vıcık oldum iğğrençç... Afedersiniz .onuma kadar sırılsıklam oldu. Sanki biri ensemden içeri bir bardak su boşaltmış. Rezil bir durumdaydım. Yanımda yedek .on da olmadığından ıslak .onun üstüne pantalonu giydim işemiş gibi ayyy ne iğğreeenç eve gidene kadar neler çektim bilemezsiniz
Bir daha mı töbe.....
Ohhh cnmm hosgeldın guzel hbrlerle geldın topıge AŞK getırdınngozun aydın aallah bıda ayırmasın dıyelım...
Cnmm ben dukana baslamadım bu arada sadece yulaf kepegınden tatlı yaparım dıe aldım ama hemnuz elımı surmedım :)
Herkeslere Tünaydınlarrr
Süper bir SALI günü diliyorum herkese az kcl bol neşeliİşlerden yakamı anca sıyırabıldım maşallah sizde baya kaynatmıssınız onları okudum felan eee anca Bu arada demın ıs yerının transıtlerınden bırını park etmeye calıstım pppüüüfff rezaletti Acil direksiyonumu gelıstırmem lazım unutmusumm araba kullanmayı
Dünkü Menüm ;
SABAH ;
1 bardak sut
Öğle;
tavuk ızgara
salata
1 dılım cavdar ekmegı
Akşam;
şehrıye corbası 1 kase
2 dılım ufak tatlı
bu günkü menücüğüm ;
sabah: 500 ml su. 2 poğaça , 1 bardak şekersiz çay
ara: 1 bardak neskafe. 1 gofret.
öğlen: 1 kase mercimek çorbası. 1 porsiyon mevsim salatası.
akşam: yok.
gün içinde 1.5 lt su.
sabah işe gelirken 15 dk tempolu yürüdüm.
menüm çok güzel değil biliyorum ama akşam da spor salonuyla konuşup tekrar üyelik başlatıcam inşallah kızlar.
spora gittiğimde az yiyorum kendimi mecbur hissediyorum çünkü. para çıkıyor ya cepten
Arkadaşlar KABURGADOLMASI isimli takım arkadaşımız, işlerinin younlugu ve yurt dıısna gıtme ıhtımalı nedenıyle takımda ayrılma kararını bana bıldırdı.Takıma fazla zaman ayıramamsı nedenıyle verımlı olamadıgı ıcın ayrılma kararı almıs.Butun 9. takım üyelerinin bilgisine...
valla ben evde yaptığım için, paradan ziyade canım çıkıyor onun için spor yaptıktan sonra ne yerim ne spor yaparım ya diyip yemekte kendimi frenleyebiliyorum
canım benimde eşim öyle, dün ona ekmek al dedim, bide yanında şamfıstıklı çikolata getirmiş, yemedim ama yemedim diye moralim bozuldu bu sefervalla tatlım ben de evde spor yapıyorum ama yemeyi seven bir ailede tek başına diyet yapmak gerçekten zor. daha dün akşam babam marketten bi sürü çikolata kuru yemiş almış gelmiş. ben zaten tatlı hastasıyım. zor oluyor inan ki. spor salonu benim için en iyi yol. ben b-fit e gidiyordum çok disiplinli ve güzel bir yerdi. memnundum yani.
sabahtır ısten gucten bısey yıyemedım cok acıktım yemek yesem olurdu aslında kfleks yedım meyvelısımdı ogle yemegı duzenım bozulacak neyse artık...
canım benimde eşim öyle, dün ona ekmek al dedim, bide yanında şamfıstıklı çikolata getirmiş, yemedim ama yemedim diye moralim bozuldu bu sefer
canım bende 64 te sabit kaldım, daha veremezsem 3 öğün k-fleks yiycem napim
bir çukulatalar almıştım geçen hafta hepsini cebimde dolaştırdım, bir hafta sonra ablama verdim, ama hiç yemedim o arada. ablam diyo aaa diyo ne kaliteli çukulataymış varmış ben olsam her gün bi tane yerim kimseyede vermem.... yaaa dedim öyle yapa yapa zaten ne hale geldim.... tatlı yağ yakımını yavaşlatıyormuş. kuru kayısı çukulata niyetine yiyin işte..... ben öyle yapıyorum....
AH AH BENDE ÇİKOLATA HASTASIYIMama ne yazııkkı bu rejim bizi birbirimizden ayırdı şimdi eti formun üzeri çikolata kaplı bir bisküvisi var yemekten sonra 1 tane ondan yiyorum beni durduruyor. resminide ekliyim bakın
Eki Görüntüle 376401
Aynen, bende 68ken 68.6 kg'a çıktımdiyeti bozmadım asla, sadece normalde yediğimden biraz daha fazla yedim. ama dukana göre izin verilenlerden istenilen kadar doyana kadar yenilmesi lazım. demekki bu kural bnm için geçerli değil
Kizlaar b-fite kayit oldum bilgisi olan varmi
Kizlaar b-fite kayit oldum bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?