- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.101
Simdimi yedin cnm baya gec olmuşZencefil, zerdeçal, tarçın, çörekotu tozumu yoğurtla karıştırıp yedim. öğünü kapattım❤
Kaynanama göreymiş muhabbetErkeklerin tabiriyle tatiller nüfus kalkındırmak için çok önemli...
Eski iş yerimde iki erkek arkadaş arasındaki sohbete kulak misafiri olmuştum
A: ne yapacan tatilde?
B: ne yapacam, nüfusu kalkındıracam
Kullanirim diyosan al dene istersen cnmVar abla dogumdan Sonra bi düzelmedi malesef
Bize de pozitif top göndersene abla ya hep zeycan olsun tabi kedi dış kapının dış mandalı
Dedim abla. Hastalığa bağlama bilmiyorum dedi. Abla sen kaç yıllık evlisin böyle seKuzum hastaligindan dolayi kompleksemi kapildi, bi sekilde seni o yuzden uzaklastirmak istedi heralde
O yuzden kizginlikla sevmiyorum lafini kullanmistir yoksa sevmediginden degil
Deseydin bende ayni yollardan gectim
Sana boylemi davrandim diye
Başka biri yokmuş.Hastalık dılında başka bşey olabilir mi ki canm bu kadar diretmesi garip
Abla hiç öyle dusunmemistim. Tiroid hapida kullanmiyordu 5 gündür kullanmaya başladı..Kuasar canım tiroit farklı bir organ, manevi duygularımızı besleyen diyeyim, eşin tiroidlerini aldırdığı için bu tarz duygu durum değişikliklerini artık sıklıkla yaşayabilir.
Başlarım onun blofune. Benim derdim bir ton zaten ilave olmasın.Wi-fi bağlantısının hallolmasini bekliyodum bende. Yine internetim bitmesin diye tlf pek elime alamadım canım. Annemdeyim haftasonu, pazartesi günü eve geçince basliyim menüleri kontrole.
Sağol canim
2 haftadır azıcık yiyorum bende ama o valla pekmez mahvetti beni. Bu hafta protein agirlikli beslendim azıcık yedim günü erken kapattim yine de giden -500 gram. Bende antibiyotiğe bala pekmeze bağladim nedenini.
Mervecim hayirdir önemli bisey mi? Tartiya haftaya dikkat et canım böyle böyle artmasin.
Eksi süperrr tebrikler
Bahsettigin çay muhtemelen form kayisili çay canım. Kabizlik durumunda tüketirsen daha iyi olur. Normal zamanda sürekli içildiğinde bağırsak florasını bozup bağırsak tembelligine de yol aciyo. Onun yerine Yeşilçay tuketsen daha iyi.
Karadeniz mı doğu mu hangisi? Ben böyle erkek düşkünlüğü görmedim yaaa. Benim ailem Karadenizli erkekler 1. Sınıf insan biz direk 3. Sınıf falan 2 bile değil. Allahtan eşimin tarafı öyle değil çocuk bulsalar secmeyecekler de onlara da torun veren yok
Sağol ablacim.
Bende en küçük çocugunla yaşitim 90 sonu.
Tatlım biraz zaman ver ama hala aynıysa sende tavrını koy bu sefer. Bakalim seni boşanmaya istekli görse tavrı değişir mi?Erkekler böyle blöf yapiyo ama o arada karşı tarafı kaybettiklerini farketmiyolar.
Gerçekten çok yıprandım çok. Allah'a sığınıyorum. Inşallah canimdaha ne olsun abla güzel eksi
hayirlisini sagliksini nasip et diye dua edeymis daha dogru olurmus
iyimis
emegine saglik canim
gercekten böylemi
sükür abla
Bu takimin geneli 1988 li galiba
emegine saglik
masallah Daim olsun insallah
tebrik ederim canimTemelinSafinazi
Allahim bu günleri geride biraksin tez zamanda canim cok yipraniyorsun hastaligindan dolayi sanirim ne yapacagini bilemiyor karmasik duygular yasiyor sabir herseyin ilaci olacak ins
dogru tespit canim :)
Bende geçen hafta olduydum
Sen bana cevap versene gofretim ne dedin de cevap virmedi bu zalım fettan kediBende geçen hafta olduydum
Sen sorunca hesaplamaya calistimDedim abla. Hastalığa bağlama bilmiyorum dedi. Abla sen kaç yıllık evlisin böyle se
Bende bilmiyordum canım , eşime sordum, "nüfus kalkındırmak ne demek" diye...Nüfus kalkındırmak ne demekmiş naaa bi yaşıma daha gireceummm
o zamannn hoş geldinnnnPazartesi uyandığım gibi tartılmıştım abla bide kabızlık vardı ondan
Ben yeniyim Ekim sonunda katıldım çıtırım
Ben en son 5. Sınıfta falan 45 kiloydum herhalde 1.68 boyum. Şimdilik hedefim 64. Sonra biraz dinlenip 60 olmak istiyorum bakalım
Yarın ben de bi soriim ne dicekBende bilmiyordum canım , eşime sordum, "nüfus kalkındırmak ne demek" diye...
O da açıkladı sağolsun
Senin tabirin ile "sex at the home"
Çok kötü değil mi?gercekten mi bu ne bicim bi konusma
Sorunca buraya yazmayı unutmaYarın ben de bi soriim ne dicek
Önceki meslegin neydi canim?Çok kötü değil mi?
İşte tam olarak bu nedenle meslek değiştirdim
Minik kedicim tatli kedicim
Senin yüzünden 1.lik gittigine uzulmicekmiydinbak bu hafta 3 ledik
zaten her şeye yetişip dört dörtlük olmak için robot olmak lazım mefkuşum sen yine çok iyi idare ediyorsun maşallahhh , sen ne dersen de ben sana hayran olucam işteeeeesen guzel baktigin icin öyle görüyorsun bitanemyoksa benim kucuk oglan 29 yasinda, onun dogumundan beri kiloyla ugrasiyom
Ev desen calisali aldi başını gitti :) yani hic biseye yetistigim, yaptigim yok
Amann ne yapayim beni kabul eden böyle etsin
Karbonun herturlusu istah aciyor ve cabuk aciktiriyor cnm
Bende 2 hafta oncesine kadar doymak bilmiyodum
Ayın bitmesine 2 hafta var bugun 92.8 dim
Ay sonuna 8 lere dusebilirsem mutlu olacam
ekmek baklagil meyve süt yok cnmyag oranini artiriyoruz
Vucudun enerji yakitini yağa cevirmek amac
Boylece karbon olmadigi icin direk yag yakiyor vücut
Karbonu sebzelerden kuruyemisden aliyoruz
Heea iyiki listeye almadınız çok mutluyum uçacauum
Abla bana da olumlu bişiler desene çocuklar çok hasta canım sıkılıyorzaten her şeye yetişip dört dörtlük olmak için robot olmak lazım mefkuşum sen yine çok iyi idare ediyorsun maşallahhh , sen ne dersen de ben sana hayran olucam işteeeeeinşallah 8 leri göreceksin sen istedikten sonra dağları delen ferhattan ne eksiğin var yağları yakar parçalarsın , keto diyeti de bana zor göründü baklagil sütsüz olunca
Guzel kalpli melegimzaten her şeye yetişip dört dörtlük olmak için robot olmak lazım mefkuşum sen yine çok iyi idare ediyorsun maşallahhh , sen ne dersen de ben sana hayran olucam işteeeeeinşallah 8 leri göreceksin sen istedikten sonra dağları delen ferhattan ne eksiğin var yağları yakar parçalarsın , keto diyeti de bana zor göründü baklagil sütsüz olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?