Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum hastaligindan dolayi kompleksemi kapildi, bi sekilde seni o yuzden uzaklastirmak istedi heralde
O yuzden kizginlikla sevmiyorum lafini kullanmistir yoksa sevmediginden degil

Deseydin bende ayni yollardan gectim
Sana boylemi davrandim diye
Dedim abla. Hastalığa bağlama bilmiyorum dedi. Abla sen kaç yıllık evlisin böyle se
Hastalık dılında başka bşey olabilir mi ki canm bu kadar diretmesi garip
Başka biri yokmuş.
Aklı kimsede yokmuş.
Benden rahatsız olduğu konu yokmuş.
Kuasar canım tiroit farklı bir organ, manevi duygularımızı besleyen diyeyim, eşin tiroidlerini aldırdığı için bu tarz duygu durum değişikliklerini artık sıklıkla yaşayabilir.
Abla hiç öyle dusunmemistim. Tiroid hapida kullanmiyordu 5 gündür kullanmaya başladı..
Başlarım onun blofune. Benim derdim bir ton zaten ilave olmasın.
Zamana bıraktım bakalım canım.
Gerçekten çok yıprandım çok. Allah'a sığınıyorum. Inşallah canim

o zamannn hoş geldinnnn
gülüm benim hafıza bazen çorba olabiliyor o yüzden acaba unuttum mu dediydim 60 kilo gayet güzel ideal sen kendini nasıl sağlıklı ve mutlu hissedeceksen o kilo ideal kilondur bence bu 58 de olabilir 65 de sen yeter ki kendini her halinle sevip kabul et , benim boy da nick in altın da yazıyor görmüşsündür 166 mayalı hamur gibi puf pufum inşallah hepimiz istediğimiz bedene ineriz de sonun da ruh beden dengesini sağlarız:)

zaten her şeye yetişip dört dörtlük olmak için robot olmak lazım mefkuşum sen yine çok iyi idare ediyorsun maşallahhh , sen ne dersen de ben sana hayran olucam işteeeee inşallah 8 leri göreceksin sen istedikten sonra dağları delen ferhattan ne eksiğin var yağları yakar parçalarsın , keto diyeti de bana zor göründü baklagil sütsüz olunca

Abla bana da olumlu bişiler desene çocuklar çok hasta canım sıkılıyor

Guzel kalpli melegim
Insallah sende hayalindeki kiloya, bedene kavusursun, Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…