Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öncesi ne vardı hatırlamıyorum eşinle aranız da ama kesinlikle aile terapisine gitmek sizin için çok iyi olur,sizin farkına varamadığınız şeyleri açıkça görüp size söyler , bence eşin kendini sevmiyor gülüm , inşallah bundan sonra çok daha iyi olursunuz

Ablacim seninde tiroid bezi yoktu değil mi?

Esinde troid kanseri varmis cnm
Kisa bi süre once ameliyat oldu, troidi alindi
Hâlâ tedavi sürecinde

Abla bana da olumlu bişiler desene çocuklar çok hasta canım sıkılıyor
al bir sürahi suyu önüne 7 besmele çek , 7 kere benim şifalı iksirimsin de , 7 kere seni içen herkesin bedenini ve ruhunu şifalandıran mucilerimizi uyandıran enerji kaynağımsın de, 7 kere seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun , 7 kere de seni seviyorum teşekkür ederim de o su şu an da kullandığınız tüm ilaçlardan daha güçlü daha etkili hale gelecek bunları söylerken içten gülümse ,suyun moleküler yapısı şifaya dönüşecek içerken de yine besmele çek ve enerjinin arttığını çocuklarına dokunduğun da onlara akıp bedenlerinin enerjiyle dolduğunu hayal et , gerçekten de hemen işe yarayacak ben sadece 3 dk da başta ki akapuntur noklarına parmaklarımdan enerji aktığını hayal ederek masaj yaptım hem kız kardeşim de işe yaradı hem bebesi olan erkek kardeşim de , üstelik kız kardeşim duygusal dalgalanma yaşayıp nefesi kesile kesile baya bir ağlamıştı sakinleşip tekrar üzüntülü halden mutlu hale geçti
veeee annelerin öpücüğünün bile ciddi ağrı kesici ve iyileştirici gücü olduğu yapılan araştırmalar da kanıtlandı sen zaten canının sıkılmasına izin vermezsen çocukların için şifa kaynağısın ki :)
ayy çok yazım ihihihhi

Guzel kalpli melegim
Insallah sende hayalindeki kiloya, bedene kavusursun, Aminnnn
aminnnnnnn gönlü güzel yüzü güzel dili güzel gönlümün sultanı hatuuunn, hepimiz inşallah
mefkuşum istanbuldayken kız kardeşimin yakın arkadaşının bebesinin doğum gününe gittik kapıdan girer girmez aa ablan mı senden daha genç duruyor dediler kız kardeşime , daha 32 yaşın da bacım ,sonra çekilen fotolara baktım şu bir gerçek zayıflarsak daha da genç görünmeye başlıyoruz ve karar verdim hem zayıflıycam hem de 250 yaşından sonra şöyle 300 yaşına doğru belki kaz ayakları çıkabilir hep genç kalıcam sen de benimle hep genç kal emii

Kaydettim abla yarın yapayım ilk iş enerji her şeydir bak seni etiketleye etiketleye enerjimizle buraya çektik

anaların hakkı ödenmez diye boşuna denmiyor gülüm , inşallah tüm diş çıkarmaların da ateşi olmaz bazı çocukların hiç olmuyor senin ki onlardandır inşallah

ayyy poniponum onun için sana dönme evine diyor sen de benim gibi kv nin evin de olunca zayıflayanlardansınnnnn :))))
eşim de bu gün bana diyor sen memlekete gidince zayıflıyorsun diye yani kv de heheheh
kayınbabana da çok geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah

Senin kalbinin guzelligi, pozitifligin seni daha genc gosteriyodur tabiki cnm

Kilo vercekten insani hantal gosteriyor
Bide o yüzü balon gibi sisince yaş ekleniyor :))

Bende kollajen kullanmaya baslicam
Baya faydasi varmış

Bize de pozitif top göndersene abla ya hep zeycan olsun tabi kedi dış kapının dış mandalı
o zaman birinciler hep bizim takımdan çıkar inşallah ve tabi ikinci üçüncülerde diyeyim
kedi dış kapının dış mandalı değillll , kedi kapımızın ana kilidi huzurlu yuvamıza giriş kapısı daaaa:)

Abla inşallah. Mefkurem abla demiş. Eşime tiroit ca teşhisi konuldu. Kasim ayinda Tirotleri alındı. Cuma gunu de atom alındı. Bahsettiğim gibi...
Seninde tieotlerin alinmismiydi abla. Bende niran abla gibi hatırlıyorum.

Ablacim seninde tiroid bezi yoktu değil mi?
evet gülüm kökünden kazıdı aldılar troid bezlerini , duygu dalgalanması , çabuk yorulma v.s. i etkiliyor kuasar ın eşi 5 gün ilaç kullanmamış bu da senin dediklerini doğruluyor tüm salgı bezleri metabolizmayı etkileyen organ gidince onun yerine geçen ilacı da kullanmayınca direk depresifleşir insan mutsuzluk öküz gibi oturur kalbine

Baya faydasi varmış
Kollajen nasıl kullanacaksın abla ne ise yarıyor ?

Arkadaslar basima bi hal geldi ama Niye bilmiyorum aklima tek ananas geliyor.
Dilim ortadan yarilmis aciyordu bi bakim dedim yarigi gördüm baya kisada degil.
Gecermi bu düzelirmi ne yapmam lazim

Kaydettim abla yarın yapayım ilk iş enerji her şeydir bak seni etiketleye etiketleye enerjimizle buraya çektik
poniponum telefonda mesajla dedi bak abla seni sorup duruyorlar ne zaman geleceksin diye diye sizin etiketlerle de çektiniz tabii :))
sabah kalkar kalkmaz o gün neyin olmasını istiyorsan sanki zaten olmuş gibi şükret misal:
sağlıklı uyandığıma çocuklarımın iyileşmiş olmasına günümün bolluk bereket için de geçmesine huzuruma mutluluğuma eşimin sevgisine şükürler olsun diyip gülümse sabahtan çekim yasasını çalıştırıp şifayı ve huzuru rabbimden isteyip enerji akışını bu yöne çekmiş oluyoruz aklına gelen ne varsa ekle gitsin :)

Abla eşim hiç kullanmadı ilacı. Kasım ayında aldilar tirodlerini. O günden bugüne hiç kullanmadı ilaç. 3 gündür tiroid ilacı kullanıyor. Sende de duygusuzluk oldu mu abla. Yanı sevgi ozlem duyguları hissedemedigin oldu mu?
inşallah bedenen de ruhen de çabuk iyileşir
Inşallah abla inşallah. Napacagim nasıl davranacağım bilmiyorum

Arkadaslar basima bi hal geldi ama Niye bilmiyorum aklima tek ananas geliyor.
Dilim ortadan yarilmis aciyordu bi bakim dedim yarigi gördüm baya kisada degil.
Gecermi bu düzelirmi ne yapmam lazim
Bilemedim canım geçmiş olsun. Aci vs yeme su iç bol bol diyesim geldi. Ananasta ye belki şifa olur nolacakki

Baya faydasi varmış
ben kullanıyorum zaten :))) o kadar çok dediler ki aa çok genç gösteriyorsun diye ben de hemen genler sağlam biz de 65 yaşından önce kaz ayağı bile olmaz ve yaşlanma karşıtı ürün kullanıyorum dedim eve geldik kız kardeşim nazardan kanepede mayıştı benim enerji seviyem nazarı geri püskürtmüş çok şükür azıcık başım ağrıdı geçti
kolejen içerikli ürünleri bence de kullan yaşlanıp kırışmadan başlamak lazım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…