- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.121
öncesi ne vardı hatırlamıyorum eşinle aranız da ama kesinlikle aile terapisine gitmek sizin için çok iyi olur,sizin farkına varamadığınız şeyleri açıkça görüp size söyler , bence eşin kendini sevmiyor gülüm , inşallah bundan sonra çok daha iyi olursunuzGeçen gece eşim yine boşanalım diye tuturdu. Sevmiyorum istemiyorum seni ozlemiyorum. Sebep yok. Başka biri yok. Bende en sonunda ağladım annem ve kardeşim öğrendi. Annemde gündüz eşimle telefonda konuştu. Eşim annemi aradı. Sonra akşam çatkapı eşim geldi. Annemle önce konuştular. Sonra benimle konuştu.
"Sen 4 4luksun özür dilerim hakkını helal et seni üzdüm. Ben seni seviyorum ama niye böyle oldum bilmiyorum.cok kasiliyorum. Biraz zamana ihtiyacım var. " dedi ağladı ki ağlayan biri değildir.
Tamam dedim.
Bugün daha iyidi aramız.
Ama ben sevmediğini düşünüyorum. 1 aydır sevmiyorduda bir kaç saatte nasıl sevdi?
Şimdi de aile terapisine gidelimmi dedim. Yok aşkım biraz daha geçsin belki demiş.
Ablacim seninde tiroid bezi yoktu değil mi?öncesi ne vardı hatırlamıyorum eşinle aranız da ama kesinlikle aile terapisine gitmek sizin için çok iyi olur,sizin farkına varamadığınız şeyleri açıkça görüp size söyler , bence eşin kendini sevmiyor gülüm , inşallah bundan sonra çok daha iyi olursunuz
Esinde troid kanseri varmis cnmöncesi ne vardı hatırlamıyorum eşinle aranız da ama kesinlikle aile terapisine gitmek sizin için çok iyi olur,sizin farkına varamadığınız şeyleri açıkça görüp size söyler , bence eşin kendini sevmiyor gülüm , inşallah bundan sonra çok daha iyi olursunuz
al bir sürahi suyu önüne 7 besmele çek , 7 kere benim şifalı iksirimsin de , 7 kere seni içen herkesin bedenini ve ruhunu şifalandıran mucilerimizi uyandıran enerji kaynağımsın de, 7 kere seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun , 7 kere de seni seviyorum teşekkür ederim de o su şu an da kullandığınız tüm ilaçlardan daha güçlü daha etkili hale gelecek bunları söylerken içten gülümse ,suyun moleküler yapısı şifaya dönüşecek içerken de yine besmele çek ve enerjinin arttığını çocuklarına dokunduğun da onlara akıp bedenlerinin enerjiyle dolduğunu hayal et , gerçekten de hemen işe yarayacak ben sadece 3 dk da başta ki akapuntur noklarına parmaklarımdan enerji aktığını hayal ederek masaj yaptım hem kız kardeşim de işe yaradı hem bebesi olan erkek kardeşim de , üstelik kız kardeşim duygusal dalgalanma yaşayıp nefesi kesile kesile baya bir ağlamıştı sakinleşip tekrar üzüntülü halden mutlu hale geçtiAbla bana da olumlu bişiler desene çocuklar çok hasta canım sıkılıyor
aminnnnnnn gönlü güzel yüzü güzel dili güzel gönlümün sultanı hatuuunn, hepimiz inşallahGuzel kalpli melegim
Insallah sende hayalindeki kiloya, bedene kavusursun, Aminnnn
Kaydettim abla yarın yapayım ilk iş enerji her şeydir bak seni etiketleye etiketleye enerjimizle buraya çektikal bir sürahi suyu önüne 7 besmele çek , 7 kere benim şifalı iksirimsin de , 7 kere seni içen herkesin bedenini ve ruhunu şifalandıran mucilerimizi uyandıran enerji kaynağımsın de, 7 kere seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun , 7 kere de seni seviyorum teşekkür ederim de o su şu an da kullandığınız tüm ilaçlardan daha güçlü daha etkili hale gelecek bunları söylerken içten gülümse ,suyun moleküler yapısı şifaya dönüşecek içerken de yine besmele çek ve enerjinin arttığını çocuklarına dokunduğun da onlara akıp bedenlerinin enerjiyle dolduğunu hayal et , gerçekten de hemen işe yarayacak ben sadece 3 dk da başta ki akapuntur noklarına parmaklarımdan enerji aktığını hayal ederek masaj yaptım hem kız kardeşim de işe yaradı hem bebesi olan erkek kardeşim de , üstelik kız kardeşim duygusal dalgalanma yaşayıp nefesi kesile kesile baya bir ağlamıştı sakinleşip tekrar üzüntülü halden mutlu hale geçti
veeee annelerin öpücüğünün bile ciddi ağrı kesici ve iyileştirici gücü olduğu yapılan araştırmalar da kanıtlandı sen zaten canının sıkılmasına izin vermezsen çocukların için şifa kaynağısın ki :)
ayy çok yazım ihihihhi
anaların hakkı ödenmez diye boşuna denmiyor gülüm , inşallah tüm diş çıkarmaların da ateşi olmaz bazı çocukların hiç olmuyor senin ki onlardandır inşallahNeden kizinda kalmiyorda sizde kaliyor dicektimki gitmis gozunaydin
Bazisi yavas veriyor cnm illa sebeb de aramamak lazim yani bence sen haftada 2 kez tartil hergun tartilma seni olumsuz etkiliyor
Masallah kuzum ya :)
Aynen haklisin abla cocuk buyutmek gercekten cok zor. Atesimiz olmadi simdilik sukur ama cok huysuz husursuz insallah gecer yakin zamanda. Yenice uyutuydm karnini doyurdm alti temiz oynasik ettik emzirdm 10 dk uyudu smdi agladi uyandi gene
Anladm smdi abla kellogs musli gbi bisey
Insallah haftaya guzel bi eksiyle gelicem
Tebeikler kizlarr. Tebrikler @Zeycan123
ayyy poniponum onun için sana dönme evine diyor sen de benim gibi kv nin evin de olunca zayıflayanlardansınnnnn :))))Ya kayınbabam ameliyat oldu gözünden araba kullanamadı bir süre hatta gorumcemde kaldı biz ikimiz evde kaldık kv ile çarşı pazar da yapamadık evde de bişey kalmadı malesef işte ondan bundan biseyler yapmaya çalıştık ben de biraz sıktım kendimi açıkçası ama alışıyor insan ya
Ayyyg maşallah muhteşem Allahım bizede nasıp ederSen sorunca hesaplamaya calistim
32 nin icindeyiz cnm :))
Senin kalbinin guzelligi, pozitifligin seni daha genc gosteriyodur tabiki cnmaminnnnnnn gönlü güzel yüzü güzel dili güzel gönlümün sultanı hatuuunn, hepimiz inşallah
mefkuşum istanbuldayken kız kardeşimin yakın arkadaşının bebesinin doğum gününe gittik kapıdan girer girmez aa ablan mı senden daha genç duruyor dediler kız kardeşime , daha 32 yaşın da bacım ,sonra çekilen fotolara baktım şu bir gerçek zayıflarsak daha da genç görünmeye başlıyoruz ve karar verdim hem zayıflıycam hem de 250 yaşından sonra şöyle 300 yaşına doğru belki kaz ayakları çıkabilir hep genç kalıcam sen de benimle hep genç kal emii
o zaman birinciler hep bizim takımdan çıkar inşallah ve tabi ikinci üçüncülerde diyeyimBize de pozitif top göndersene abla ya hep zeycan olsun tabi kedi dış kapının dış mandalı
Abla inşallah. Mefkurem abla demiş. Eşime tiroit ca teşhisi konuldu. Kasim ayinda Tirotleri alındı. Cuma gunu de atom alındı. Bahsettiğim gibi...öncesi ne vardı hatırlamıyorum eşinle aranız da ama kesinlikle aile terapisine gitmek sizin için çok iyi olur,sizin farkına varamadığınız şeyleri açıkça görüp size söyler , bence eşin kendini sevmiyor gülüm , inşallah bundan sonra çok daha iyi olursunuz
evet gülüm kökünden kazıdı aldılar troid bezlerini , duygu dalgalanması , çabuk yorulma v.s. i etkiliyor kuasar ın eşi 5 gün ilaç kullanmamış bu da senin dediklerini doğruluyor tüm salgı bezleri metabolizmayı etkileyen organ gidince onun yerine geçen ilacı da kullanmayınca direk depresifleşir insan mutsuzluk öküz gibi oturur kalbineAblacim seninde tiroid bezi yoktu değil mi?
inşallah bedenen de ruhen de çabuk iyileşirEsinde troid kanseri varmis cnm
Kisa bi süre once ameliyat oldu, troidi alindi
Hâlâ tedavi sürecinde
Kollajen nasıl kullanacaksın abla ne ise yarıyor ?Senin kalbinin guzelligi, pozitifligin seni daha genc gosteriyodur tabiki cnm
Kilo vercekten insani hantal gosteriyor
Bide o yüzü balon gibi sisince yaş ekleniyor :))
Bende kollajen kullanmaya baslicam
Baya faydasi varmış
poniponum telefonda mesajla dedi bak abla seni sorup duruyorlar ne zaman geleceksin diye diye sizin etiketlerle de çektiniz tabii :))Kaydettim abla yarın yapayım ilk iş enerji her şeydir bak seni etiketleye etiketleye enerjimizle buraya çektik
Abla eşim hiç kullanmadı ilacı. Kasım ayında aldilar tirodlerini. O günden bugüne hiç kullanmadı ilaç. 3 gündür tiroid ilacı kullanıyor. Sende de duygusuzluk oldu mu abla. Yanı sevgi ozlem duyguları hissedemedigin oldu mu?evet gülüm kökünden kazıdı aldılar troid bezlerini , duygu dalgalanması , çabuk yorulma v.s. i etkiliyor kuasar ın eşi 5 gün ilaç kullanmamış bu da senin dediklerini doğruluyor tüm salgı bezleri metabolizmayı etkileyen organ gidince onun yerine geçen ilacı da kullanmayınca direk depresifleşir insan mutsuzluk öküz gibi oturur kalbine
Inşallah abla inşallah. Napacagim nasıl davranacağım bilmiyoruminşallah bedenen de ruhen de çabuk iyileşir
Bilemedim canım geçmiş olsun. Aci vs yeme su iç bol bol diyesim geldi. Ananasta ye belki şifa olur nolacakkiArkadaslar basima bi hal geldi ama Niye bilmiyorum aklima tek ananas geliyor.
Dilim ortadan yarilmis aciyordu bi bakim dedim yarigi gördüm baya kisada degil.
Gecermi bu düzelirmi ne yapmam lazim
ben kullanıyorum zaten :))) o kadar çok dediler ki aa çok genç gösteriyorsun diye ben de hemen genler sağlam biz de 65 yaşından önce kaz ayağı bile olmaz ve yaşlanma karşıtı ürün kullanıyorum dedim eve geldik kız kardeşim nazardan kanepede mayıştı benim enerji seviyem nazarı geri püskürtmüş çok şükür azıcık başım ağrıdı geçtiSenin kalbinin guzelligi, pozitifligin seni daha genc gosteriyodur tabiki cnm
Kilo vercekten insani hantal gosteriyor
Bide o yüzü balon gibi sisince yaş ekleniyor :))
Bende kollajen kullanmaya baslicam
Baya faydasi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?