Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kollajen nasıl kullanacaksın abla ne ise yarıyor ?
Hücre yenilenmesi sagliyor cnm
Kemik suyu falan iyi olurda onu saatlerce pişirmek gerekiyor

Tablet toz sivi seklinde satiliyor
Ben toz olarak almayi düşünüyorum, kahveye falan konabiliyor
Seçenek cok fazla karar veremedim henüz

Sen hangisini kullaniyorsun cnm

Ben geç kalmışım

Arkadaslar basima bi hal geldi ama Niye bilmiyorum aklima tek ananas geliyor.
Dilim ortadan yarilmis aciyordu bi bakim dedim yarigi gördüm baya kisada degil.
Gecermi bu düzelirmi ne yapmam lazim
Ananas fazla yersem benimde agzimin ici bi tuhaf oluyor cnm ama dedigin gibi yarikligi bilemedim
Ondan sa bikac gune gecer heralde

doğru hatırlıyorsun benim de tüm troid bezleri alındı 5 seneyi geçti ben ameliyat olalı
nasıl yaaaa ilaç vermedi mi doktor yoksa eşin mi kullanmadı , ben ameliyat sonrası hemen başladım ilaca dozu azar azar arttırdılar 1 sene boyunca ek kalsiyum 3-3.5 sene boyunca da sürekli d vitamini ile b12 kullandırdılar , duygularda bile yavaşlama oluyor en son 2-3 ay önce kendimi mutsuz hissediyorum diyip buradan da izin almıştım ya doktora gittim ki ilaç dozu az geliyormuş üstelik kanım baya düşmüş , artık alıştım sorun olduğunu anlayıp gidiyorum doktora ialcı ayarlıyorlar hemen
eşin de düzenli kullansın ilacını bak ruh hali bile nasıl değişecek çok etkiliyor organların çalışmasını bile o ilaç dengede tutuyor içmemezlik yapmasın

Sen hangisini kullaniyorsun cnm

Ben geç kalmışım
kimyasal içermiyor diye ben farmasiye üye oldum ya geçen sene oradan alıyorum göz çevresi kremini 1 yıldır kullanıyorum , temizleme jelini de , serumu var onu da 2 ay önce indirime girdiğin de aldım başladım , nemlendiricisini almadım onun yerine aynısefa yüz kremini kullanıyorum cildim çok kurursa malum soğuktan kuruyor yağlı cilt bile heee bir de arada gulukozamin kullandım hem kemik kaslar için hem de yaşlanma karşıtı hap şeklin de yuttum gitti, 3 gecedir de reishi mantarı tabletine başladım yaşlanmayıp bu dünyaya kazık çakacam

nette vitamin eksikliğinden demir eksikliğine bir çok sebebi olabilir diyor yarın bir doktora mı gitsen , aspirini ezip dilin üzerine koyun erimesini bekleyin v.s. de yazıyor
Dr a gitmeden bisey yapmim Ben ilk kez basima geliyor agzimi acamiyorum korkudan bisey koyamam üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…