Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Farmasi 2020 de almanya ya gelicekmis
Gelince alirim bende biseyler :)

Ben hap yutmayi sevmiyom o yuzden toz kollajen alicam

Altta ses gitmiyo mu ki bende zehrada gördüğüm sayaçlı ipten aldm bakalım toto çok kalkmasada
Hadi hayırlısı
U UcanSupurge hayirli olsun canim listedesin artik bol bol kilon eksilsin insallah
İnşallah canım hep beraber
U UcanSupurge
Tatlım kaçamak yapınca birde böyle bir durum çıkıyor ortaya
Onu düşünemedim kesinlikle
15 tatilde evde olanlar değişik planı olan var mı? Parayla alakasız olsn ama
Çocuk bakmak

Bugünkü menü

Saat 10 da
1 haslanmis yumurta

Saat 12 de
6-7 tane minik yer fistigi

Saat 14 de
1 sekersiz türk kahvesi
2 ceviz

Saat 15 de
Etli Kemik vardi hasladim.100 gr yağli et yedim.

Su 2 lt
Spor yok.yaparsam yazarim.
Canım günü baya erken kapatmışsın yağlarıyla birlikte mi yedin emin olamadım en azından yağlarını ayıklayıp biraz daha et yiyebilirdin diye düşünüyorum
Tek öğün beslenmişsin kaptanım ve o öğünden simit çıkınca on numara beş yıldız
Canım paketli ürünleri tercih etmemeni tavsiye ederim özellikle Mısır gevreklerinin GDO oranı çok yüksek ve ayrıca çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin çorbanın türünü de yazmak gerekir ki o muhtemelen halkımızın milli çorbası mercimektir
Boğazında kalaydı emi ? Milletin de canını çektirdin okulun son günü topluca baklava yemek de nerden çıkmış
Canım senin de karbonhidrat fazla biraz ama metabolizman hızlı demek yakıyorsun bi şekilde ben de karbonhidrat tüketiyorum ama bi öğünümde varsa diğerinde olmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum ve aynı anda iki karbonhidrat türü fazla olmuş sanki hem kuru fasülye hem patates salatası
11:00
Bir tane haşlanmış yumurta
İki dilim peynir
Bir dilim tbe

17:00
Sütlü kahve

19:30
Bir kase mercimek çorbası
5 tane köfte
Salata
Ayran

30 dk orta tempo yürüyüş 60 p Dream00
Sanki benim menüm gibi kendi beslenme şeklime en yakın bulduğum menü
17.01 CUMA

14.30
Kgk

15.30

pastirmali 3 yumurta
1 avakado
Kaşar

19.05
1 tb kiymali isbanak
2 kş sade quark
Ablam senin beslenme tarzını çok iyi bilmediğim için yorum yapamayacağım ama dengeli ve sağlıklı bir menü
18.36 : 4 yaprak sarma + 6 lahana sarması + 2 bardak ayran
ara : 2 bardak sade nescafe
spor : 20 dk yürüyüş + 15 dk leslie
20*3 : 60 15*3 = 45 105p
Senin de tek öğün galiba tatlım ve gün içinde sürekli evdesin galiba çünkü genelde geç uyanıyorsun muhtemelen geç uyuyorsun bence biraz daha hareket ve daha düzenli beslenme tarzı
Sabah 10.00
1 yumurta
Peynir
1 dilim tbe
1 dilim ayva

akşam 17.00
1 lokma simit
3 kare bitter

akşam 18.30
1 tabak taze fasülye
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt

su 2.5 lt
Spor 35 dk yürüyüş =70 p Dream00
Menün güzel canım nefsini körlemek için mi bir lokma simit yedin ?keşke hiç yemesek bi lokma bile olsa o bize bi şekilde insülin salgılattırıyor ve salgılanan insülin daha fazla açlık hissi yaratıyor

Farmasi 2020 de almanya ya gelicekmis
Gelince alirim bende biseyler :)

Ben hap yutmayi sevmiyom o yuzden toz kollajen alicam
kolejen olsun da kapsül toz sıvı fark etmez bence yeter ki kullan hem içten hem dıştan gençleşip güzelleşelim bacım

3 parca kemik vardi.birazini yemege koydum.birazini da oğlanla biz yedik
Fazla yoktu.ne varsa onu yedim kalktim.
Bide benim diyetim.ketonun bira yumusatilmis hali.karbon ve seker yok.yag tuz serbest.bide saglikli yag oldugu icin faydali.

Bugün akşama misafirim var hem temizlik hem hazırlık yapmam lazım .Öperim sizi fırsat buldukça gelirim inşallah
Kolay gelsin cnm
Kendine gorede biseyler yap ki kacamak yapmayasin

Yoksa rakibin seni sollayip gecebiliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…