Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben eğitimdeyim abla, evde yemeğim de yok yapamayacağım da
Muhtemelen dışarıda yeriz
Izgara tavuk ya da köfte yerim heralde

Afiyet olsun abla.pirasayi fiirnda nasil yapaaksin.kiş olarak mı?
Ben biradan cocugu uyutup disari cikacam.
Esimle konustum.tatile girdi nasil olsa.hergün cocuk uyurken ben 1 saatlik yürüyüs yapacam.
Aksama da dün eksili köfte yapmistim.bide lahmacun var.esimle cocuk onlari yer.
Bende eksili köfte mi yesem yoksa ton baligi mi acsam kendime diye düsünüyorum.
Yürüyüsten sonra da bi türk kahvesi yapacam kendime.metabolizmayı hızlandirmak icin.yaninda da 1 ceviz yerim.

Allahim ne ana sevgisiymis
Bizim cocuklarda boyle olsa keşke
Evlenmeden evvel nefret ederdi annesinden
Evlendiğimiz gün yıldırım aşkı doğdu.

"Hastasın, araba kullancak durumda değilsin, bugün bakayım sana, iyileşte git" dedim.
Dinlemedi.
Bende şalter attı tabi ısrarla gitmek isteyince "git anan kocasız kalmasın" dedim

Hay allahım yaaa, ne anne aşkıymış
Peki konuştun mu gitme falan diye
Gitmesi gitmemesi umrumda değil, kaza felan yapar diye korktuğum için kal dedim...
Bide annesinin iyileştirici gücü gerçekten yok, enerjisi olumsuz, iyileşsin de gitsin istedim..
Ama sanırım en mantıklısı hasta hasta gidip tatil boyu orda yatması

Oncelık le selam dun giremedim bı ara gırdım cıktım elimde tel gormek istemiyoduö o derece saat 11.30 dan 15.00 e kadar nerdeyse aralıksız tel gorusmesı yaptım. Sorun halloldu gıbı ama biraz zaman lazım bas agrısı dan olecek gibiydim kızları da attım arabaya dısarı cıktık esimde geldi yanımıza yeıdk ıctık gezdik alisverıs yaptık gece geldık eve bugun annem geldi memleketten abımlerde aksam kardesım de geliyor somestir tatili olfugu ıcın bir hafta birlikteuız sonra memlekete beraber gıdıcez herkes iyidir ınsallah mesajları okudum genel olraka herkes eksi kacıncı olduk acabaaa

Amann bosver ikisininde burnundan gelsin
Sen keyfine bak

Zar zor bi evi süpürüp sildim kızı uyuttum şimdi de tuvalet banyo yıkayıp duş alcam. Çamarşırlarda makinede. Duştan sonra daa güzeel bir kahve miss
Ay iyi demişsin onlar öyle canımdan cicimden anlamaz boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…