- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.021
b-fit için yorumlar pek iç açıcı değildi bu topikte bilgisi olan çok kişi var neyse hayırlı olsun demek düşer
canım benimde eşim öyle, dün ona ekmek al dedim, bide yanında şamfıstıklı çikolata getirmiş, yemedim ama yemedim diye moralim bozuldu bu sefer
Kizlaar b-fite kayit oldum bilgisi olan varmi
bende b-fitle aynı olan portakal spora yazıldım dün 2. gidişimdi son derece memnunum bakalım sonuçları beraber görücez
sabahtan görevdeydim epey kaynatmışsınız
linosse gözün aydın cnmcım,geçmiş olsun dilekleriniz için tşk edrim kızlar ama geçmiyo bu meret tek çaresi çocuk yapmak ama oda kesin çözüm değil yine tekrarlıyo yine yeniden
bugünki menüm;
sabah
1 bardak ılık limon ve sirkeli su
1 bardak kayısı çayı
1 haş.yumurta
light peynir
1 parça dukan ekmeği
öğle
yarım piliç çevirme
1 bardak ayran
akşamada
kıymalı karnıbahar düşünüyorum ama kısmet
b-fit için yorumlar pek iç açıcı değildi bu topikte bilgisi olan çok kişi var neyse hayırlı olsun demek düşer
Kızlar b-fit ne oluyor, ben fransız kaldım konuya?
Kızlar b-fit ne oluyor, ben fransız kaldım konuya?
alın size dukancılar şok şok şok
Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma
Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma - Posta
AYYYY NAGİŞ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YAA, BU HABER KADAR HİÇBİRŞEYE SEVİNEMZDİM ŞUANDA OH YAAAvalla kızlar ya ben senelerden beri çikolata yerim hep kilom aynıydı, şu folic asid bilmemne doğum kontrol hapı filan derken onlar beni şişirdi yaa, çikolatanın hiçbir zararı yok, oh yaa taa geçen hafta bir müşterimin bana rüşvet olarak getirdiği şamfıstıklı çikolata vardı, şimdi kahvemi alıp onu çatır çatır yiycem yaa oh yaa neşem geldi be. NAGİŞcim canımmmm Allah sana şifa versin inşallah en kalpten edilen bir duadır bu canımcım
Nasılda sevindi canımmm yaaCanım sen artık akşam işten çıkınca 1 kutu çikolata alırsın
Bu arada kızlar B-fit Pendikte de varmış haftanın 6 günü gelebilirsiniz dedi bayan, ücreti söylemedi, çok merak ettim aylık ne kadardır acaba? Saatleri de bana uyuyor ilk kez bir spor salonun saatleri uyuyor
AH AH BENDE ÇİKOLATA HASTASIYIMama ne yazııkkı bu rejim bizi birbirimizden ayırdı şimdi eti formun üzeri çikolata kaplı bir bisküvisi var yemekten sonra 1 tane ondan yiyorum beni durduruyor. resminide ekliyim bakın
Eki Görüntüle 376401
Nasılda sevindi canımmm yaaCanım sen artık akşam işten çıkınca 1 kutu çikolata alırsın
Bu arada kızlar B-fit Pendikte de varmış haftanın 6 günü gelebilirsiniz dedi bayan, ücreti söylemedi, çok merak ettim aylık ne kadardır acaba? Saatleri de bana uyuyor ilk kez bir spor salonun saatleri uyuyor
bizim ordaki 125 tl idi canım. ama indirim yapıyorlar. ben çok memnundum tekrar başlıcam bu hafta. orada gerçekten vücudum daraldı ve selülitim azaldı. ortam da güzeldi
bunun kalorisini okudun mu acaba ben okuyunca şok olmuştum da.... Bunu yiyeceğine git muz ye yahu.....
Yasemin bu haberi görmesin
AYYYY NAGİŞ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YAA, BU HABER KADAR HİÇBİRŞEYE SEVİNEMZDİM ŞUANDA OH YAAAvalla kızlar ya ben senelerden beri çikolata yerim hep kilom aynıydı, şu folic asid bilmemne doğum kontrol hapı filan derken onlar beni şişirdi yaa, çikolatanın hiçbir zararı yok, oh yaa taa geçen hafta bir müşterimin bana rüşvet olarak getirdiği şamfıstıklı çikolata vardı, şimdi kahvemi alıp onu çatır çatır yiycem yaa oh yaa neşem geldi be. NAGİŞcim canımmmm Allah sana şifa versin inşallah en kalpten edilen bir duadır bu canımcım
alın size dukancılar şok şok şok
Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma
Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma - Posta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?