Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benimde eşim öyle, dün ona ekmek al dedim, bide yanında şamfıstıklı çikolata getirmiş, yemedim ama yemedim diye moralim bozuldu bu sefer

ehueheu ben de öyle yiyemeyince moralim bozuluyor.

Kizlaar b-fite kayit oldum bilgisi olan varmi

evet tatlım ben üyeydim. bu ay tekrar üyeliğimi yenilicem. ben memnundum. disiplinli bir yer. yanlzı düzenli diyet şart. benim selülitim azaldı orada. sıkılaştım. oryantelli spor bile yaptırıyorlar kadınlar için eğlenceli ve mantıklı bir spor salonu diye düşünüyorum. her şube aynı mı bilemiyorum tabi..

teşekkür ederim nagicim. inşallah rahatsızlığın düzelir =(
menün ölçülü tatlım. ekstra bir şey yemezsen güzelll

Okdr spor spor dedik gidip biraz bende yapayım sonrada ders çalışıcam...

Menümü de yazayım...

Sabah: 1 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
1 salkım domates
1 salatalık
1 fincan beşibiyerde çayı

Öğlen: 1 ısırık pide:18:
1 ısırık börek :18:

Akşam: Çorba tavuklu...
Mantarlı italyan salata...Yağsız tuzsuz(yoğurt soslu)

Düzenli çikolata yiyenler daha zayıf - Posta

alın bacılar bu haberi okuyun sevinin anacımmm

AYYYY NAGİŞ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YAA, BU HABER KADAR HİÇBİRŞEYE SEVİNEMZDİM ŞUANDA OH YAAA valla kızlar ya ben senelerden beri çikolata yerim hep kilom aynıydı, şu folic asid bilmemne doğum kontrol hapı filan derken onlar beni şişirdi yaa, çikolatanın hiçbir zararı yok, oh yaa taa geçen hafta bir müşterimin bana rüşvet olarak getirdiği şamfıstıklı çikolata vardı, şimdi kahvemi alıp onu çatır çatır yiycem yaa oh yaa neşem geldi be. NAGİŞcim canımmmm Allah sana şifa versin inşallah en kalpten edilen bir duadır bu canımcım

Nasılda sevindi canımmm yaa Canım sen artık akşam işten çıkınca 1 kutu çikolata alırsın
Bu arada kızlar B-fit Pendikte de varmış haftanın 6 günü gelebilirsiniz dedi bayan, ücreti söylemedi, çok merak ettim aylık ne kadardır acaba? Saatleri de bana uyuyor ilk kez bir spor salonun saatleri uyuyor

bizim ordaki 125 tl idi canım. ama indirim yapıyorlar. ben çok memnundum tekrar başlıcam bu hafta. orada gerçekten vücudum daraldı ve selülitim azaldı. ortam da güzeldi

bunun kalorisini okudun mu acaba ben okuyunca şok olmuştum da.... Bunu yiyeceğine git muz ye yahu.....

bizim ordaki 125 tl idi canım. ama indirim yapıyorlar. ben çok memnundum tekrar başlıcam bu hafta. orada gerçekten vücudum daraldı ve selülitim azaldı. ortam da güzeldi

gamzecim yani bitter çikolata olarak yiycem gerçekten , mutluluğum azalıyor çikolatasız benim, cansız oluyorum kendimi tanıyamıyorum. bu haber bana ilaç gibi geldi

canım gerçekten imkanın ve zamanın varsa mutlaka git bencede, öyle bir yerde grup halinde yapılan spor çok faydalı olur bence, burda nasıl toplu olarak işi sıkı tutmaya çalışıyorsak orda da spor bakımından öyle olur. bi git bakalım nasıl biyermiş, beğenmezsen gitme ortamı gör en azından.

bunun kalorisini okudun mu acaba ben okuyunca şok olmuştum da.... Bunu yiyeceğine git muz ye yahu.....

doğru söylüyorsun tontişim, ama işte çikolatanın yerini bişey tutmuyor ki ben zaten artık gerçek çikolata yemeye başladım bile nagişin haberinden sonra, bak şuanda çikolata ve kahve içiyorum ama abartmadım tabi ceviz kadar bir parça yedim okadar.

Yasemin bu haberi görmesin

görmüş bileeee

amin cnm aminnnnn ama bak ne diyo arada yemeyin düzenli yiyin diyo günde 3 öğün düzenli sayılır dimi

alın size dukancılar şok şok şok

Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma

Ünlü diyetisyen Dukan'a şok soruşturma - Posta

valla cnm her diyetin bir eksi yönü var başından beri biliyorum biryerlerde hata olduğunu ama bir ay daha denicem mart 7de başladım nisan 7 olsun bakalım neler olacak

ben git derim burda fiyatlar 80-90 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…