- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.241
Sen gitmesini istemedikçe yasaklar tatlı gelir hesabı çekici geliyor demek ki bu konuda nötr ol bnce canm yorum bile yapma ister gitsin ister gitmesnEvlenmeden evvel nefret ederdi annesinden
Evlendiğimiz gün yıldırım aşkı doğdu.
"Hastasın, araba kullancak durumda değilsin, bugün bakayım sana, iyileşte git" dedim.
Dinlemedi.
Bende şalter attı tabi ısrarla gitmek isteyince "git anan kocasız kalmasın" dedim
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin çabucak iyileşin hepiniz inşallah gülümGunaydin kizlarr
Evde herkez hasta hepimiy dokuluyoruz maaleseffregl sisligi gitti galiba sabah tartildigimda sonuc guzeldi haftasonu iyi geciriyim toparlarim kendimi Handandandan bebisim hasta onla ilgileniyorum hep pazar gunu telefon alicaz bole cok zor oluyo girmek
Bende hafta ici hic bakamadim işlereKolay gelsin abla. Büyük kızım azı dişi çıkarıyor ateşli pek leyfi yok miniğimde mızırdanıyor bugün hiç keyfi yok. Onları bırakıp işlere girişemedim. Çamaşır işimde çok birikti.
Yemeğe de kıyma çıkardm köfte patates yapıcm dündende pilav vardı.
Bu hafta ekmek yemicem bakalım 84ü ucundan görmeyi çok istiyorm 1.7 zor ama olsn
insallah gecer canimDüzelir canım, eşimde de oluyor bazen, geçiyor sonra
hadi bakalimOlur tabi tatlım benim ıcın de ıuı olur valla
Ayni sqyiliriz Benim Annem 66 bende 88 temmuzAnnem 65 dogumlı abla ben 88 eylul o yuzden dedım ❤
2 haftanın çamaşırını yıkadım 2 gündür bir dolu ütülenecek var ve tabi yine yıkanacak çamaşırlar , evde ben olmayınca sebze almamış eşim ,sebze namına çeyrek karnabahar üzeri kararmış, 1 havuç var alışverişe gitmemiz lazım ama eşim az önce ben gece uyuyamadım diyip gitti yattı ne pişirsem ben de bilmiyorum sizden kopya çekerim belki :)Eeee kizlar ne yapacaksiniz bugun
Ben kahve faslini bitireyim biraz iş yapmam lazim
Camasirlari halledecem
Aksamda ütü yapsbilsem guzel olur
Yemek olarak ne düşünüyorsunuz
Benim biraz isbanak var bana yeter de evdekilere bisey yapmam lazim
Aslinda evde prasada var onuda firinda yapsam güzel olur
Gecmis olsun gulsumcumGunaydin kizlarr
Evde herkez hasta hepimiy dokuluyoruz maaleseffregl sisligi gitti galiba sabah tartildigimda sonuc guzeldi haftasonu iyi geciriyim toparlarim kendimi Handandandan bebisim hasta onla ilgileniyorum hep pazar gunu telefon alicaz bole cok zor oluyo girmek
benimki bu kadar olmasın istemem az dizini kırıp evinde otursunlar bana da rahat versinler demi amaa:))Allahim ne ana sevgisiymis
Bizim cocuklarda boyle olsa keşke
Ohhh valla sen cocukla işleri bitirmişin bile ben daha pinekliyom:))zor bi evi süpürüp sildim kızı uyuttum şimdi de tuvalet banyo yıkayıp duş alcam. Çamarşırlarda makinede. Duştan sonra daa güzeel bir kahve
küçük çocuk olsa poposuna bir tane şaplatır oturtursun gülüm yetişkin adam illa gidicem dedi mi yapacak bir şey yok sen kendi planlarını yapıp cimcimelerinle keyfine bakacaksınGitmesi gitmemesi umrumda değil, kaza felan yapar diye korktuğum için kal dedim...
Bide annesinin iyileştirici gücü gerçekten yok, enerjisi olumsuz, iyileşsin de gitsin istedim..
Ama sanırım en mantıklısı hasta hasta gidip tatil boyu orda yatması
anladım canım afiyet olsun o zaman3 parca kemik vardi.birazini yemege koydum.birazini da oğlanla biz yedik
Fazla yoktu.ne varsa onu yedim kalktim.
Bide benim diyetim.ketonun bira yumusatilmis hali.karbon ve seker yok.yag tuz serbest.bide saglikli yag oldugu icin faydali.
Senin buzlukta biseyler vardir cnm :))2 haftanın çamaşırını yıkadım 2 gündür bir dolu ütülenecek var ve tabi yine yıkanacak çamaşırlar , evde ben olmayınca sebze almamış eşim ,sebze namına çeyrek karnabahar üzeri kararmış, 1 havuç var alışverişe gitmemiz lazım ama eşim az önce ben gece uyuyamadım diyip gitti yattı ne pişirsem ben de bilmiyorum sizden kopya çekerim belki :)
Ay bende çok git derdim ana baba hakkı derdim sonradn duydum ki 'bizim oğlan evlenince gelin yüzünden bizdn soğudu' diyorlarmış bende bişy demiyorum artık bana ne bize neBende esime yalvarıyorum annenlete git bak bir bucuk sene oldu benim gonderemedıgjmı dusuneceklet diye giderim bı ara diyorartık bende git demiyorum banane bu erkeklerin ortalaması yok sanırım
Benimde 8 lere düşmek icin 2.9 varYanlış hesap yapmışım 84.9u görmek için 1.9 kg vwrmem lazım o da olmayacağına göre 85.9 görsm daha mantıklı olur
diyet yapmıyorum ki ben :))kv poni hayret bişey nasıl bir kafa bu ya
Senden bendensin ozaman Ekim ablaBende ömrü billah diyet hayatımda olucakki kilo almiyim 150lerw cikmiyim
Benmkide 68li bnde 89 luyum bi de abim var genç babaanne anneanne oldu annem bu yönden çok güzel. Çocuk düşünen çok gecikmesininsallah gecer canim
hadi bakalim
Ayni sqyiliriz Benim Annem 66 bende 88 temmuz
ortalama böyle sanirim Burda
ohh siz de şenlik var desene şimdiden gözün aydın bol bol ailenle güzel vakit geçir tadını çıkar gülümKızwlr ozur dilerim mesajları tek tek okudum ama alıntılama yapamadım evı toplamam laızö annemler yarın bana gelecek dunde telefon krizi nedeniyle kullanıma kapalıydım. Ogleden sonra bizde oraya gıdıcez isler coksizi de ozledım valla
Türkiye de sekin var sadesi var mi bilmiyorum meyveli çeşitleri varYogurdumsu bisey cnm tr de de var artik
Heralde Peynir alti suyundan yapiliyordu
Pro orani daha yuksek yogurda göre
Canımcım naçizane senin menülerinde çok sık tonbalığı görüyorum konserve tonbalıklarında civa oranı yüksekmiş dikkatli tüketmende fayda var diye düşünüyorumAfiyet olsun abla.pirasayi fiirnda nasil yapaaksin.kiş olarak mı?
Ben biradan cocugu uyutup disari cikacam.
Esimle konustum.tatile girdi nasil olsa.hergün cocuk uyurken ben 1 saatlik yürüyüs yapacam.
Aksama da dün eksili köfte yapmistim.bide lahmacun var.esimle cocuk onlari yer.
Bende eksili köfte mi yesem yoksa ton baligi mi acsam kendime diye düsünüyorum.
Yürüyüsten sonra da bi türk kahvesi yapacam kendime.metabolizmayı hızlandirmak icin.yaninda da 1 ceviz yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?