Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen gitmesini istemedikçe yasaklar tatlı gelir hesabı çekici geliyor demek ki bu konuda nötr ol bnce canm yorum bile yapma ister gitsin ister gitmesn

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin çabucak iyileşin hepiniz inşallah gülüm

Bende hafta ici hic bakamadim işlere
Sanada kolay gelsin cnm

Şu cocuklarin dişleri tamamlansada herkes rahat etse :))

Ekmeksizligin yanina bide spor ekliyebilirsen neden olmasin

2 haftanın çamaşırını yıkadım 2 gündür bir dolu ütülenecek var ve tabi yine yıkanacak çamaşırlar , evde ben olmayınca sebze almamış eşim ,sebze namına çeyrek karnabahar üzeri kararmış, 1 havuç var alışverişe gitmemiz lazım ama eşim az önce ben gece uyuyamadım diyip gitti yattı ne pişirsem ben de bilmiyorum sizden kopya çekerim belki :)

Gecmis olsun gulsumcum
Sizde hastalar kervanina katilmisiniz
İnşallah cabuk toparlarsiniz

zor bi evi süpürüp sildim kızı uyuttum şimdi de tuvalet banyo yıkayıp duş alcam. Çamarşırlarda makinede. Duştan sonra daa güzeel bir kahve
Ohhh valla sen cocukla işleri bitirmişin bile ben daha pinekliyom:))

küçük çocuk olsa poposuna bir tane şaplatır oturtursun gülüm yetişkin adam illa gidicem dedi mi yapacak bir şey yok sen kendi planlarını yapıp cimcimelerinle keyfine bakacaksın

3 parca kemik vardi.birazini yemege koydum.birazini da oğlanla biz yedik
Fazla yoktu.ne varsa onu yedim kalktim.
Bide benim diyetim.ketonun bira yumusatilmis hali.karbon ve seker yok.yag tuz serbest.bide saglikli yag oldugu icin faydali.
anladım canım afiyet olsun o zaman

Senin buzlukta biseyler vardir cnm :))

Kiyma falan varsa kofte yap yada tavuk vs.

Bende esime yalvarıyorum annenlete git bak bir bucuk sene oldu benim gonderemedıgjmı dusuneceklet diye giderim bı ara diyor artık bende git demiyorum banane bu erkeklerin ortalaması yok sanırım
Ay bende çok git derdim ana baba hakkı derdim sonradn duydum ki 'bizim oğlan evlenince gelin yüzünden bizdn soğudu' diyorlarmış bende bişy demiyorum artık bana ne bize ne

Yanlış hesap yapmışım 84.9u görmek için 1.9 kg vwrmem lazım o da olmayacağına göre 85.9 görsm daha mantıklı olur
Benimde 8 lere düşmek icin 2.9 var

Şu 2 haftayi iyi degerlendirelim ay sonu hasilatimiz guzel olsun :))

kv poni hayret bişey nasıl bir kafa bu ya
Senden bendensin ozaman Ekim ablaBende ömrü billah diyet hayatımda olucakki kilo almiyim 150lerw cikmiyim
diyet yapmıyorum ki ben :))
gülüm ben strese girip karamsarlaştığım da hem şiddetli ağrılarım oluyor hem bilinç altını doğru kullanamıyorum o zaman kilo da artıyor eğer kafayı sağlam tutarsam kilo almak söz konusu değil (ilaçları saymıyorum) hele de o kafayı sürekli olumlu afirmasyonlarla doldurursam o zaman da zayıflamaya başlıyorum lafın kısası yeme içmeyle alakalı değil benim ki bilinç altıyla alakalı

ohh siz de şenlik var desene şimdiden gözün aydın bol bol ailenle güzel vakit geçir tadını çıkar gülüm

Yogurdumsu bisey cnm tr de de var artik
Heralde Peynir alti suyundan yapiliyordu
Pro orani daha yuksek yogurda göre
Türkiye de sekin var sadesi var mi bilmiyorum meyveli çeşitleri var
Canımcım naçizane senin menülerinde çok sık tonbalığı görüyorum konserve tonbalıklarında civa oranı yüksekmiş dikkatli tüketmende fayda var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…