- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.221
Artırıyorum 74 e 93 olarakAnnem 65 dogumlı abla ben 88 eylul o yuzden dedım ❤
Bu hafta yarismayalim sende dinlen listeye girince yarışalımKolay gelsin cnm
Kendine gorede biseyler yap ki kacamak yapmayasin
Yoksa rakibin seni sollayip gecebiliiii
Benim cocuklar küçük yasta olduya ondan sordum :)) benim gibi baskalarida varmiymis diyeAnnem 65 dogumlı abla ben 88 eylul o yuzden dedım ❤
Senin annendemi erken evlenmiş :)Artırıyorum 74 e 93 olarak
Senin kucuk olfugunu bılıyorum abla bırde abim var benim 86 liBenim cocuklar küçük yasta olduya ondan sordum :)) benim gibi baskalarida varmiymis diye
Benden büyükmüş annen :))
kv poni hayret bişey nasıl bir kafa bu yaBeni görür görmez zayıflamışsn dedi eşim bile farketmiyo mübarek kadın röntgen cihazı 3 kilo bile versm farkediyobn diyete girince o da giriyo bn sallıyosam o da yiyo
Senden bendensin ozaman Ekim ablajet gibi hızlı alıyorum daha fazlasına müsaade etmiyorum tuttuğum haliyle almışım 2.5 ayda 4 kiloyu, son sene toplam da 12-14 kilo almışım yaaavf geçen sene ekim ayın da 79 u ucundan görüp hızla artıya geçmiştim
Ay y tatlım sen daha kucuk sunArtırıyorum 74 e 93 olarak
Boşver kuzum, kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsunGitmesi gitmemesi umrumda değil, kaza felan yapar diye korktuğum için kal dedim...
Bide annesinin iyileştirici gücü gerçekten yok, enerjisi olumsuz, iyileşsin de gitsin istedim..
Ama sanırım en mantıklısı hasta hasta gidip tatil boyu orda yatması
Ooo gözün aydin cnmOncelık le selam dun giremedim bı ara gırdım cıktım elimde tel gormek istemiyoduö o derecesaat 11.30 dan 15.00 e kadar nerdeyse aralıksız tel gorusmesı yaptım. Sorun halloldu gıbı ama biraz zaman lazım bas agrısı dan olecek gibiydim kızları da attım arabaya dısarı cıktık esimde geldi yanımıza yeıdk ıctık gezdik alisverıs yaptık gece geldık eve bugun annem geldi memleketten abımlerde aksam kardesım de geliyor somestir tatili olfugu ıcın bir hafta birlikteuız sonra memlekete beraber gıdıcez herkes iyidir ınsallah mesajları okudum genel olraka herkes eksi kacıncı olduk acabaaa
Anaaaa niye yan ciziyon kizzBu hafta yarismayalim sende dinlen listeye girince yarışalım
Kolay gelsin abla. Büyük kızım azı dişi çıkarıyor ateşli pek leyfi yok miniğimde mızırdanıyor bugün hiç keyfi yok. Onları bırakıp işlere girişemedim. Çamaşır işimde çok birikti.Eeee kizlar ne yapacaksiniz bugun
Ben kahve faslini bitireyim biraz iş yapmam lazim
Camasirlari halledecem
Aksamda ütü yapsbilsem guzel olur
Yemek olarak ne düşünüyorsunuz
Benim biraz isbanak var bana yeter de evdekilere bisey yapmam lazim
Aslinda evde prasada var onuda firinda yapsam güzel olur
Saol ablacımOoo gözün aydin cnm
Ama annelerde gelince haftaya yine artimi olursun :))
İki güne bi sendeler yaAllahim ne ana sevgisiymis
Bizim cocuklarda boyle olsa keşke
Bu dıs olayı nedir yaKolay gelsin abla. Büyük kızım azı dişi çıkarıyor ateşli pek leyfi yok miniğimde mızırdanıyor bugün hiç keyfi yok. Onları bırakıp işlere girişemedim. Çamaşır işimde çok birikti.
Yemeğe de kıyma çıkardm köfte patates yapıcm dündende pilav vardı.
Bu hafta ekmek yemicem bakalım 84ü ucundan görmeyi çok istiyorm 1.7 zor ama olsn
Pirasayi tavada biraz soteleyipAfiyet olsun abla.pirasayi fiirnda nasil yapaaksin.kiş olarak mı?
Ben biradan cocugu uyutup disari cikacam.
Esimle konustum.tatile girdi nasil olsa.hergün cocuk uyurken ben 1 saatlik yürüyüs yapacam.
Aksama da dün eksili köfte yapmistim.bide lahmacun var.esimle cocuk onlari yer.
Bende eksili köfte mi yesem yoksa ton baligi mi acsam kendime diye düsünüyorum.
Yürüyüsten sonra da bi türk kahvesi yapacam kendime.metabolizmayı hızlandirmak icin.yaninda da 1 ceviz yerim.
Bende esime yalvarıyorum annenlete git bak bir bucuk sene oldu benim gonderemedıgjmı dusuneceklet diye giderim bı ara diyorEvlenmeden evvel nefret ederdi annesinden
Evlendiğimiz gün yıldırım aşkı doğdu.
"Hastasın, araba kullancak durumda değilsin, bugün bakayım sana, iyileşte git" dedim.
Dinlemedi.
Bende şalter attı tabi ısrarla gitmek isteyince "git anan kocasız kalmasın" dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?