Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan sana kac kez alıntı yaptım ama cevaplayamadım esine uzgunum oh olsun diyorum halden anlamayan insanlara gıcık oluyorum. Esım beni gercekten haksız yere uzmısse mutlaka basına bı ıs gelir ya kafasını saglam carpar ya hasta olur ya gece korkar kesin bırsey olur ve derki seni uzdum Allah da beni cezalandırdı der senın ki o hesap senin ah etmene falan gerek yok.

Beni görür görmez zayıflamışsn dedi eşim bile farketmiyo mübarek kadın röntgen cihazı 3 kilo bile versm farkediyo bn diyete girince o da giriyo bn sallıyosam o da yiyo
kv poni hayret bişey nasıl bir kafa bu ya
Senden bendensin ozaman Ekim ablaBende ömrü billah diyet hayatımda olucakki kilo almiyim 150lerw cikmiyim

Boşver kuzum, kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun
Kalsın orada da pişman olsun gittiğine gideceğine
Sen de keyfine bak madem öyle

Ooo gözün aydin cnm
Ama annelerde gelince haftaya yine artimi olursun :))

Kolay gelsin abla. Büyük kızım azı dişi çıkarıyor ateşli pek leyfi yok miniğimde mızırdanıyor bugün hiç keyfi yok. Onları bırakıp işlere girişemedim. Çamaşır işimde çok birikti.
Yemeğe de kıyma çıkardm köfte patates yapıcm dündende pilav vardı.
Bu hafta ekmek yemicem bakalım 84ü ucundan görmeyi çok istiyorm 1.7 zor ama olsn

Bu dıs olayı nedir ya gecmıs olsun canım benim minikler sanki hergun dıs cıkarıyor o modda ne gece yatıyorlar ne gunduz havalar bı ısınsaydı parka atacaktım tum gun bebeleri

Pirasayi tavada biraz soteleyip
Ayri bi kapta 2-3yumurta biraz yogurt, peynir
Biraz yulaf ezmesi az kabartma tozu
Pirasalarla karistirip firina koyuyom cnm
Ustune biraz kasar

Yulaf koyamicagim icin bu sefer bakayim nasil olacak

Eksili köfte de ne varki
Zararli bisey yoksa yiyebilirsin cnm

Sen önce tam olarak ne yapacagina karar ver cnm
Az yiyerekte uzun sureli kilo verilmez
Mesela dünkü menün cok yetersizdi bana göre
Saglikli dolu dolu kahvaltini yap
Yesilligini salatani yogurdunu eksik etme

Bende esime yalvarıyorum annenlete git bak bir bucuk sene oldu benim gonderemedıgjmı dusuneceklet diye giderim bı ara diyor artık bende git demiyorum banane bu erkeklerin ortalaması yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…