- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.041
doğru söylüyorsun tontişim, ama işte çikolatanın yerini bişey tutmuyor kiben zaten artık gerçek çikolata yemeye başladım bile nagişin haberinden sonra, bak şuanda çikolata ve kahve içiyorum ama abartmadım tabi ceviz kadar bir parça yedim okadar.
kızııım gelme bu oyunlaraaa.... korkuyorum bende size uyacam diye
kızııım gelme bu oyunlaraaa.... korkuyorum bende size uyacam diye
nagiiiiş grup coştu, sende dahil olmak üzere baksana herkes azıcık ucundan diyeti bozmaya niyet etti, kimilerimiz ise çoktan bozdu bilenerden bulup ta koydun kız şu haberi, hepimiz oltaya geldik valla, ama çok mutluyum ohh yeni doğmuş bebek gibi agucuk mugucuk mutluyum bu güzel tattan dolayı
kızım sadece gurupmu çoştu ben ben 4 tane burçak yedimçok pişmanımmmm
ehueheu ben de öyle yiyemeyince moralim bozuluyor.
evet tatlım ben üyeydim. bu ay tekrar üyeliğimi yenilicem. ben memnundum. disiplinli bir yer. yanlzı düzenli diyet şart. benim selülitim azaldı orada. sıkılaştım. oryantelli spor bile yaptırıyorlar kadınlar için eğlenceli ve mantıklı bir spor salonu diye düşünüyorum. her şube aynı mı bilemiyorum tabi..
kizlaar yemeyiin lutfen ben yeni motive oluyorum olmaya calisiyorum pliiss help
Yedim ama akşam yemeğimi yok saydım. bugün son yemek yiyişimdiDüşün saat daha 3
bende yedim ama akşam kuş kadar yiycem, sen bozma allmost, ondan sonra çorap söküğü gibi bütün grup bozarmış teker teker işe bak ozaman sen, valla ilk nagiş başlattı bu akımı
bende yedim ama akşam kuş kadar yiycem, sen bozma allmost, ondan sonra çorap söküğü gibi bütün grup bozarmış teker teker işe bak ozaman sen, valla ilk nagiş başlattı bu akımı
kizlaar yemeyiin lutfen ben yeni motive oluyorum olmaya calisiyorum pliiss help
Canımcığım hani yarıştaydık bizAkşam sana yemek yok Kızlar kendinize gelin, bi başladım mı gerisi gelir bir de bakmışsınız koca paket çikolata bitmiş Ben alıştım çikolatanın yokluğuna başlarda zor ayrıldık birbirimizden ama şimdi aramıyorum valla
Canımcığım hani yarıştaydık bizAkşam sana yemek yok Kızlar kendinize gelin, bi başladım mı gerisi gelir bir de bakmışsınız koca paket çikolata bitmiş Ben alıştım çikolatanın yokluğuna başlarda zor ayrıldık birbirimizden ama şimdi aramıyorum valla
Allmost arkadaşım sen sakın bozma, onlar bu hafta tartıda yüksek çıksınlar çok pişman olacaklarya ben fazla kacırınca cok vicdan azabı çekıyorum geçen kardeşimin doğum günü diye pasta yedim bütün gece aklımdaydı
Bu gün çikolata yiyenlere akşam yemek yok
tatlım valla bende unutmuştum, taki o haber burda yayınlanana kadar, varya gözlerim döndü okuyunca, bu yoksa nagişin bize bir tuzağımıydı grup birincisi olmak için. AAAAAAAAAAAAA bak şimdi uyanıyorum, kızlaaaar açın gözlerinizi oyuna gelmeyintekrar hazır ol moduna dönelim hemen, kız gamze sende olmasan salıvericez biz kendimizi he, arada bir sen beni silkele böyle kendime geleyim çok sağol tatlişkom
tatlım valla bende unutmuştum, taki o haber burda yayınlanana kadar, varya gözlerim döndü okuyunca, bu yoksa nagişin bize bir tuzağımıydı grup birincisi olmak için. AAAAAAAAAAAAA bak şimdi uyanıyorum, kızlaaaar açın gözlerinizi oyuna gelmeyintekrar hazır ol moduna dönelim hemen, kız gamze sende olmasan salıvericez biz kendimizi he, arada bir sen beni silkele böyle kendime geleyim çok sağol tatlişkom
Allmost arkadaşım sen sakın bozma, onlar bu hafta tartıda yüksek çıksınlar çok pişman olacaklarya ben fazla kacırınca cok vicdan azabı çekıyorum geçen kardeşimin doğum günü diye pasta yedim bütün gece aklımdaydı
Bu gün çikolata yiyenlere akşam yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?