Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

"amin cnm aminnnnn ama bak ne diyo arada yemeyin düzenli yiyin diyo günde 3 öğün düzenli sayılır dimi"
nagişimmmm Allah senden 3 kere daha razı olsun ozaman bebeğimm

Bir gidip görüşeyim en iyisi, üniversite zamanlarında 2 ay spora gitmiştim, gerçekten çok faydalı oluyor, ben bıraktığım için verememiştim çok fazla ama arkadaşım baya zayıfladı. Evde kendim düzenli yapmaya çalışıyorum ama spor salonu ile ve bi spor hocası kontrolünde yapmak daha iyi olacak benim için. Şu ücretsiz olanlar var pilates bütün malzemeleri onlar veriyor, evime de çok yakın ama saatleri uymuyor, bu kafama yattı valla

kızııım gelme bu oyunlaraaa.... korkuyorum bende size uyacam diye

Hep siz hep hep hep Akşamki yemeği iptal edip gidip 3-5 çikolata alıp ufaklıkla yicez Neyse bari kilom normale döndü yarın telafi ederim

kaçamak yaptım 4 tane burçak büsküvi yedim pişmanmıyım sonuna kadar ama beni görmeliydiniz nasıl mest oldum kendimden geçtim yawww onun içindeki azıcık tatlı oranı bile owwww tavan yaptırdı bana gözlerimin önü ışıdı be

yok ben kimseye kötü örnek olmiyim kızlar siz bana uymayın, benim metabolizmam bu şekilde çalışıyor diye sizinkide öyle olacak değil, çoğunuzun baseni var mesela benimde koca bir göbeğim var, demekki yediklerimiz farklı yerlerimize gidiyor bana çikolata yarıyor size yaramayabilir, ama şunuda söyliyim insanı mutlu ediyor bu meret yaaaaaaaaaaa

nagiiiiş grup coştu, sende dahil olmak üzere baksana herkes azıcık ucundan diyeti bozmaya niyet etti, kimilerimiz ise çoktan bozdu bile nerden bulup ta koydun kız şu haberi, hepimiz oltaya geldik valla, ama çok mutluyum ohh yeni doğmuş bebek gibi agucuk mugucuk mutluyum bu güzel tattan dolayı

kızım sadece gurupmu çoştu ben ben 4 tane burçak yedim çok pişmanımmmm

kızım sadece gurupmu çoştu ben ben 4 tane burçak yedim çok pişmanımmmm

ama şimdi şöyle düşünelim, arada bir vucuda değişik bişey göndericezki şaşırtalım mideyi, "oo bişeyler geliyor galiba bunları hemen eritelim" diye çalışmaya başlasın arada bir akşama bol yeşil çay içeriz , göndeririz dışarı üzülme canım benim

Evet super gercrkten plates oryantel dans hersey var tamamen kadinlara ozel..
Ben calisiyorum spora gidecek vaktim yok yarimsaat olmasi cazip geldi iceri bir girdim cok cok begendim s

bende yedim ama akşam kuş kadar yiycem, sen bozma allmost, ondan sonra çorap söküğü gibi bütün grup bozarmış teker teker işe bak ozaman sen, valla ilk nagiş başlattı bu akımı

hihihihi Telafimide yaparım çikolatamıda yerim arkadaş! sporda yaparım diyette

bende yedim ama akşam kuş kadar yiycem, sen bozma allmost, ondan sonra çorap söküğü gibi bütün grup bozarmış teker teker işe bak ozaman sen, valla ilk nagiş başlattı bu akımı

Canımcığım hani yarıştaydık biz Akşam sana yemek yok Kızlar kendinize gelin, bi başladım mı gerisi gelir bir de bakmışsınız koca paket çikolata bitmiş Ben alıştım çikolatanın yokluğuna başlarda zor ayrıldık birbirimizden ama şimdi aramıyorum valla

kizlaar yemeyiin lutfen ben yeni motive oluyorum olmaya calisiyorum pliiss help

Allmost arkadaşım sen sakın bozma, onlar bu hafta tartıda yüksek çıksınlar çok pişman olacaklar ya ben fazla kacırınca cok vicdan azabı çekıyorum geçen kardeşimin doğum günü diye pasta yedim bütün gece aklımdaydı
Bu gün çikolata yiyenlere akşam yemek yok

tatlım valla bende unutmuştum, taki o haber burda yayınlanana kadar, varya gözlerim döndü okuyunca, bu yoksa nagişin bize bir tuzağımıydı grup birincisi olmak için. AAAAAAAAAAAAA bak şimdi uyanıyorum, kızlaaaar açın gözlerinizi oyuna gelmeyin tekrar hazır ol moduna dönelim hemen, kız gamze sende olmasan salıvericez biz kendimizi he, arada bir sen beni silkele böyle kendime geleyim çok sağol tatlişkom

banane banane ben size yiyin mi dedim aaaa bende yaptım kaçamak hem yediysek birer lokma yedik bişey olmaz ya
ben 4 tane burçak yedim oda zaten yulaflı ben bu hafta biirinci falan olamam çünkü şimdiden +500grmım var

Sen merak etme canımm ben seni her zaman iyice silkelerim Bir kerecikten birşey olmaz ama bir daha olmasın

Aslinda ben cok guzel gidiyordum regl donemimde tartildim ikigun ustuste fazla cikinca sapittim butun haftasonum yemekle gecti tabi birde o korkunc vicdan azabiyla soz verdim tartilmayacagim dun basladim bugunde spora basladim o yuzden lutfen yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…