Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence sen zaten karar vermişsin ki bende senin gibi düşünüyorum aşırı zayıf olup çirkin olmamak lazım giydiğin üzerin de hoş duracak az popo olacak kadın da ki elbise yakışsın demi gülüm bir kaç kilo daha verip garantileyip sabitlemeye geç istersen

Değişik bir düşünce tarzı

benimkiler baba oğul alerjik astımlı hele eşim her şeyden etkileniyor bildiğin saf katı sabun kullanıyor yoksa elleri parçalanıp kanıyor mecburen doğal ürünleri almaya başladım bir çamaşır suyunun yerine geçecek bir de cifin yerine geçecek bir şey bulamadım sen buldun mu gülüm
ahh ahh 20 senelik tiryakilik var inşallah bırakıcam onu da evim pis kokuyor dışardan gelince sigara siniyor mutfağa

hah işte artık insanlar da fark edip söylüyor emeklerin boşa gitmiyor veeee çok güzel gaza geliyor insan daha da dikkat ediyor kendine :)

Sadece annem...
Babamın yanında yerim çok farklı, "gözümün nuru" der sever
Çok özlediğimi farkettim şimdi
Genel konuştum abla. Ne güzel hitap ediyormuş... baban hayatta mi?
15 tatili iyi değerlendirmeyi bnde çok istiyorm günlük 150 puanlık spora var mısın

İyi spor yapmışım

Süpermiş iyi motivasyn olmş. Eşinle naptın
Eşim sevmiyorum ozlemiyorum boşanalım kelimelerini bıraktı çok şükür. Zamana bıraktım.
Ben de babamla çok güzel anlaşırdım. Herkes hayranlıkla bakardı bize... annemlede hic anlaşamayız. Hiç huylarımız vs benzemez. Babamla ben bir butundum. Mesela bir sorunum olduğunda babamla paylaşırdım. Annemle paylaşmak istemezdim çünkü hep azarlayarak konuşur ters konuşur. Ama işte babam gidince baya bir boşlukta kaldım. Ve hala çok zorlaniyorum. Ailen sağlıklı olsun yeter canım.
Bilezik işte :)
Boraks denedin mi abla ? Çamaşır suyu nere için soruyorsun abla ?
Yalnız baba oğul çok zormuş ya.
Allah kolaylık versin.

Bileziği zatn almak zorunda altınlarımı filan ev araba vs bozdurduk hep

banyo wc ve en önemlisi mutfak tezgahı için

cuma tartı stresini atınca sana bir boş vermişlik rahatlama geliyor bu aynı canın ağrırken zorunlu olduğun bir şeyi yapıp bitirdikten sonra hastalanıp yayılıp yatmaya benziyor çünkü zorunluluk bitiyor :)

Ben adet olmuyorum hanımlar... hormon tedavisi gördüğüm için tıpkı menopozlu gibiyim. Annem diyor ki bu yüzden sen zor kilo veriyorsun diyor sizce?
elbette etkiliyordur gülüm benim de bitmek bilmiyor 15 gün sürdü bu defa demir ilaçları adet kesiciler bana mısın demiyor keşke yarı zamanını sana versem de sen olsan her ay :)

Uzun zamandır yapmıyordum amaaaaa

Canlar kaç gündür hafiften ateşi vardı kızımın ben ve eşim de griptik bizden grip geçti kendi kendine atlatır diye doktora götürmedik uzun süredir öksürüyordu fakat iki yaşına girmediği için öksürük şurubu balgam söktürücü tarzında bir şey vermiyorlardı şu sıra daha kötüleşti öksürüğü 12 buçuk gibi uyurken öksürdü epey sonrasında kustu acile götürdük hava filan verdiler antibiyotik ve öksürük şurubu da yazdı yeni geldik acilden yarın da misafirim var hem de çocuğun hastalığı yarın giremeyebilirim haberiniz olsun miniğim için de dua ederseniz çok sevinirim Allah’a emanet olun

çok geçmiş olsun gülüm inşallah yarına daha iyi olur küçük çocuklarda öksürük ve sonrası kusma sık görülüyor balgam öksürdükçe boğaza birikip bulantı yaptığı için çıkarıyor çocuklar inşallah bir daha olmaz ilaçlar da iyi gelir hemen iyileşir minnakım , misafiri iptal etme şansın yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…