- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.461
Yok ablam ya kızkardeşim ve eşi gelecekler memleketten daha doğrusu geldiler babam burada (Erzurum) böbrek nakli oldu erkek kardeşim buranın bi ilçesinde oturuyor Cuma oraya gittiler babam orada şu an haftalık kontrolleri olduğu için memlekete dönmediler daha hem babamı hem bizleri görmeye geliyorlar bugün de bize gelecekler salıya filan dönerler memlekete eşi öyle yıllık izin almış galiba yabancı değiller şükürçok geçmiş olsun gülüm inşallah yarına daha iyi olur küçük çocuklarda öksürük ve sonrası kusma sık görülüyor balgam öksürdükçe boğaza birikip bulantı yaptığı için çıkarıyor çocuklar inşallah bir daha olmaz ilaçlar da iyi gelir hemen iyileşir minnakım , misafiri iptal etme şansın yok mu
Şükürler olsun hayatta canım, yaşlı sayılmaz.Genel konuştum abla. Ne güzel hitap ediyormuş... baban hayatta mi?
Diyet motivasyonunu artırmalısın canım.Kızlar bende bir yanlış var. Cuma gunu ve cumartesi günü yani tartıdan sonra kötü besleniyorum. Yanı dikkat etmiyorum. Niye böyle birşey yapıyorum bilmiyorum ama sınır bozucu ama yiyorum istediğim her şeyi.
Tabiki etkisi vardır kilo vermene ama tamamen ona bağlamak yanlışBen adet olmuyorum hanımlar... hormon tedavisi gördüğüm için tıpkı menopozlu gibiyim. Annem diyor ki bu yüzden sen zor kilo veriyorsun diyor sizce?
Oksi leke çıkarıcı var abla organik ürün satan yerlerde oluyor.banyo wc ve en önemlisi mutfak tezgahı için
Aynen abla bunu yapmasam çok iyi olacakcuma tartı stresini atınca sana bir boş vermişlik rahatlama geliyor bu aynı canın ağrırken zorunlu olduğun bir şeyi yapıp bitirdikten sonra hastalanıp yayılıp yatmaya benziyor çünkü zorunluluk bitiyor :)
Ayyy keşke abla paylaşmak güzel olurduelbette etkiliyordur gülüm benim de bitmek bilmiyor 15 gün sürdü bu defa demir ilaçları adet kesiciler bana mısın demiyor keşke yarı zamanını sana versem de sen olsan her ay :)
Canimmm geçmiş olsunCanlar kaç gündür hafiften ateşi vardı kızımın ben ve eşim de griptik bizden grip geçti kendi kendine atlatır diye doktora götürmedik uzun süredir öksürüyordu fakat iki yaşına girmediği için öksürük şurubu balgam söktürücü tarzında bir şey vermiyorlardı şu sıra daha kötüleşti öksürüğü 12 buçuk gibi uyurken öksürdü epey sonrasında kustu acile götürdük hava filan verdiler antibiyotik ve öksürük şurubu da yazdı yeni geldik acilden yarın da misafirim var hem de çocuğun hastalığı yarın giremeyebilirim haberiniz olsun miniğim için de dua ederseniz çok sevinirim Allah’a emanet olun
Çok merak ettim abla.uygun vakitte izleyeceğim.Bende ütünün buyuk kısmını bitirdim bijac parça sey kaldi
Yarin kuruyanlarida yaparsam baya rahat edecem :))
Cok uykum geldi gözümü acamiyom
Kizlar vaktiniz olunca lutfen bunu mutlaka izleyin cok faydali
Rabbim başımızdan eksik etmesin ablam...Şükürler olsun hayatta canım, yaşlı sayılmaz.
Diyet motivasyonunu artırmalısın canım.
Bide eskisi gibi gelmiyorsun, çok uzak kalıyorsun buradan, bu da motivasyonunu düşürür.
Son burada olmaya çalış, motive edelim seni
Tabiki etkisi vardır kilo vermene ama tamamen ona bağlamak yanlış
Diyetine daha iyi dikkat etsen verirsin.
Seninle aynı durumda olan arkadaşlarım vardı, ciddi kilolar verdiler azim ve sebat ile.
Benim yengemde 65 yaşından sonra 20-30 kilo verdi, hemde yavaş yavaş değil, haftalık 1-1.5 kilo arasında.
Şu sebepten veremiyorum gibi düşünürsen, vücudun bu düşünceyi kabule eder ve kilo vermez
Doğru söylüyorsun abla. Aslında ben kabul etmiyorum. Annem ve eşim devamlı söylüyor ben de susun beni germeyin dedim. Menopoz vs kabullenmiyorum. Ara tatil diye düşünüyorum.Şükürler olsun hayatta canım, yaşlı sayılmaz.
Diyet motivasyonunu artırmalısın canım.
Bide eskisi gibi gelmiyorsun, çok uzak kalıyorsun buradan, bu da motivasyonunu düşürür.
Son burada olmaya çalış, motive edelim seni
Tabiki etkisi vardır kilo vermene ama tamamen ona bağlamak yanlış
Diyetine daha iyi dikkat etsen verirsin.
Seninle aynı durumda olan arkadaşlarım vardı, ciddi kilolar verdiler azim ve sebat ile.
Benim yengemde 65 yaşından sonra 20-30 kilo verdi, hemde yavaş yavaş değil, haftalık 1-1.5 kilo arasında.
Şu sebepten veremiyorum gibi düşünürsen, vücudun bu düşünceyi kabule eder ve kilo vermez
Sen çok tatlısın ya maşallah sanaGünaydın minnoşlar hayırlı pazarlar
Bugün baş dönmesiyle uyandım oturamıyorum bile şuan hala uzanıyorum
Güne böyle bir durumla başlamam tüm günümüm neşe içinde mutluluk dolu şenşakrak huzurlu geçeceğine işaret ediyor olmalı
Sağolsun minnoş herüfüm ayran getirdi gerçi
-ben mi ayran mı ben ayran nasıl yapayım markete gitsem mi? - monologunu kurup haşin ve delici bakışlarıma maruz kaldıktan sonra acele mutfağa gidip 20 dakika da epey emek sarfederek getirdiği sulu yoğurdu çaktırmadan pipet yardımı ile karıştırarak ayran kıvamında getiriyorum ki şevki kırılmasın
Eli de pek cömert tuzu da bol koymuş şaptan hallice
Günaydın tatlım...Gunaydin kızlar uyandik oynadik oglumu 2 uykusuna yatirdm camasir yikadm serdm simdi patates kaynatiyorm uyaninca oglana peynirle yedircem onun disinda dunden mercimek yemegm var yanina ne yapsam bilmiyorm bana yeter esim icinde belki kabak patates kizartip yogurtlarim sever oyle. Hemen uyanmazsa oglum az sonra spor yapicam. Siz neler yapicaksiniz bugun
Demin çocuklar da acıktı keşke adanada olsaydık dedi ( adanalı)Sen çok tatlısın ya maşallah sanaeşin bir ayran bile yapamıyor mu? Aman Allahım...
Dikkat et kendine dadlum. Umarım daha iysindir
Canım iyileştikten sonra yavaştan öğretmeye ve iş istemeye başla.Demin çocuklar da acıktı keşke adanada olsaydık dedi ( adanalı)
Yumurta haşlamak için suyu koymuş yumurtalar nerde diyorum içine atacakmış sulu yumurta yapacak zaar çatır çatır kırılır o yumurtalar minnoş bal suratlı herüfüm benim çok mu aradımkine seni yeerabbümbaşım da hala dönüyor napsamkine yaa
Yat dinlen biraz, hergün neler yaşadığını az anlasın, empati yapsınBaşım da hala dönüyor napsamkine yaa
Önerilere açığım o zaman çaktırmadan yapmam gerekir sinsiceCanım iyileştikten sonra yavaştan öğretmeye ve iş istemeye başla.
Şimdi ücretsiz izindesin ama çalışmaya başlayınca kafayı yersin.
Eşim destek olmasına rağmen bazen evi, çocukları bırakıp kaçasım geliyor inan
Benim adam da seninki gibi idi, öğrettim herşeyi..
"annem senin kadar terbiye etmedi beni" diyor
gecmis olsun tatlimGünaydın minnoşlar hayırlı pazarlar
Bugün baş dönmesiyle uyandım oturamıyorum bile şuan hala uzanıyorum
Güne böyle bir durumla başlamam tüm günümüm neşe içinde mutluluk dolu şenşakrak huzurlu geçeceğine işaret ediyor olmalı
Sağolsun minnoş herüfüm ayran getirdi gerçi
-ben mi ayran mı ben ayran nasıl yapayım markete gitsem mi? - monologunu kurup haşin ve delici bakışlarıma maruz kaldıktan sonra acele mutfağa gidip 20 dakika da epey emek sarfederek getirdiği sulu yoğurdu çaktırmadan pipet yardımı ile karıştırarak ayran kıvamında getiriyorum ki şevki kırılmasın
Eli de pek cömert tuzu da bol koymuş şaptan hallice
bizde bi plan yok simdilikGunaydin kızlar uyandik oynadik oglumu 2 uykusuna yatirdm camasir yikadm serdm simdi patates kaynatiyorm uyaninca oglana peynirle yedircem onun disinda dunden mercimek yemegm var yanina ne yapsam bilmiyorm bana yeter esim icinde belki kabak patates kizartip yogurtlarim sever oyle. Hemen uyanmazsa oglum az sonra spor yapicam. Siz neler yapicaksiniz bugun
basiniz sagolsun cnmGünaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...
U UcanSupurge canım geçmiş olsun kızına, Allah şifa versin
Allah razı olsun KızlarCanimmm geçmiş olsun
Allah sifa versin. Inş Allah hemen toparlar kuzun. Sana güç kuvvet versin Allah. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?