Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok ablam ya kızkardeşim ve eşi gelecekler memleketten daha doğrusu geldiler babam burada (Erzurum) böbrek nakli oldu erkek kardeşim buranın bi ilçesinde oturuyor Cuma oraya gittiler babam orada şu an haftalık kontrolleri olduğu için memlekete dönmediler daha hem babamı hem bizleri görmeye geliyorlar bugün de bize gelecekler salıya filan dönerler memlekete eşi öyle yıllık izin almış galiba yabancı değiller şükür kusması evet öksürüğe bağlı biliyorum ama sıvı kaybından korktuğum için götürdük damarları çok ince damar yolu bulamıyorlar buldukları da patlıyor hemen. serum filan veremiyorlar hiç bizimkine ve o damar yolu açmak için uğraştıkları süreçte bizimkinin can acısı ağlaması haykırışları da cabası

Genel konuştum abla. Ne güzel hitap ediyormuş... baban hayatta mi?
Şükürler olsun hayatta canım, yaşlı sayılmaz.

Diyet motivasyonunu artırmalısın canım.
Bide eskisi gibi gelmiyorsun, çok uzak kalıyorsun buradan, bu da motivasyonunu düşürür.
Son burada olmaya çalış, motive edelim seni

Ben adet olmuyorum hanımlar... hormon tedavisi gördüğüm için tıpkı menopozlu gibiyim. Annem diyor ki bu yüzden sen zor kilo veriyorsun diyor sizce?
Tabiki etkisi vardır kilo vermene ama tamamen ona bağlamak yanlış
Diyetine daha iyi dikkat etsen verirsin.
Seninle aynı durumda olan arkadaşlarım vardı, ciddi kilolar verdiler azim ve sebat ile.
Benim yengemde 65 yaşından sonra 20-30 kilo verdi, hemde yavaş yavaş değil, haftalık 1-1.5 kilo arasında.
Şu sebepten veremiyorum gibi düşünürsen, vücudun bu düşünceyi kabule eder ve kilo vermez

Günaydın minnoşlar hayırlı pazarlar
Bugün baş dönmesiyle uyandım oturamıyorum bile şuan hala uzanıyorum
Güne böyle bir durumla başlamam tüm günümüm neşe içinde mutluluk dolu şenşakrak huzurlu geçeceğine işaret ediyor olmalı
Sağolsun minnoş herüfüm ayran getirdi gerçi
-ben mi ayran mı ben ayran nasıl yapayım markete gitsem mi? - monologunu kurup haşin ve delici bakışlarıma maruz kaldıktan sonra acele mutfağa gidip 20 dakika da epey emek sarfederek getirdiği sulu yoğurdu çaktırmadan pipet yardımı ile karıştırarak ayran kıvamında getiriyorum ki şevki kırılmasın
Eli de pek cömert tuzu da bol koymuş şaptan hallice

Gunaydin kızlar uyandik oynadik oglumu 2 uykusuna yatirdm camasir yikadm serdm simdi patates kaynatiyorm uyaninca oglana peynirle yedircem onun disinda dunden mercimek yemegm var yanina ne yapsam bilmiyorm bana yeter esim icinde belki kabak patates kizartip yogurtlarim sever oyle. Hemen uyanmazsa oglum az sonra spor yapicam. Siz neler yapicaksiniz bugun

banyo wc ve en önemlisi mutfak tezgahı için
Oksi leke çıkarıcı var abla organik ürün satan yerlerde oluyor.
Bu işe yarıyor.
Aynen abla bunu yapmasam çok iyi olacak
elbette etkiliyordur gülüm benim de bitmek bilmiyor 15 gün sürdü bu defa demir ilaçları adet kesiciler bana mısın demiyor keşke yarı zamanını sana versem de sen olsan her ay :)
Ayyy keşke abla paylaşmak güzel olurdu
Seninde fazlaymış abla Yorgun kalırsın bitkin olursun
Canimmm geçmiş olsun
Allah sifa versin. Inş Allah hemen toparlar kuzun. Sana güç kuvvet versin Allah. Kolay gelsin
Bende ütünün buyuk kısmını bitirdim bijac parça sey kaldi
Yarin kuruyanlarida yaparsam baya rahat edecem :))

Cok uykum geldi gözümü acamiyom

Kizlar vaktiniz olunca lutfen bunu mutlaka izleyin cok faydali

Çok merak ettim abla.uygun vakitte izleyeceğim.
Teşekkürler beybi
Rabbim başımızdan eksik etmesin ablam...
Abla aslında kaçamak yapınca kaçıyorum. Sayfaya girmeye yüzüm olmuyor.
Doğru söylüyorsun abla. Aslında ben kabul etmiyorum. Annem ve eşim devamlı söylüyor ben de susun beni germeyin dedim. Menopoz vs kabullenmiyorum. Ara tatil diye düşünüyorum.
Yengene maşallah abla

Sen çok tatlısın ya maşallah sana eşin bir ayran bile yapamıyor mu? Aman Allahım...
Dikkat et kendine dadlum. Umarım daha iysindir

Günaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...

Sen çok tatlısın ya maşallah sana eşin bir ayran bile yapamıyor mu? Aman Allahım...
Dikkat et kendine dadlum. Umarım daha iysindir
Demin çocuklar da acıktı keşke adanada olsaydık dedi ( adanalı)

Yumurta haşlamak için suyu koymuş yumurtalar nerde diyorum içine atacakmış sulu yumurta yapacak zaar çatır çatır kırılır o yumurtalar minnoş bal suratlı herüfüm benim çok mu aradımkine seni yeerabbüm başım da hala dönüyor napsamkine yaa

Canım iyileştikten sonra yavaştan öğretmeye ve iş istemeye başla.
Şimdi ücretsiz izindesin ama çalışmaya başlayınca kafayı yersin.
Eşim destek olmasına rağmen bazen evi, çocukları bırakıp kaçasım geliyor inan
Benim adam da seninki gibi idi, öğrettim herşeyi..
"annem senin kadar terbiye etmedi beni" diyor

Önerilere açığım o zaman çaktırmadan yapmam gerekir sinsice

gecmis olsun tatlim
Alet yokmuydu bi tansiyonunu olcseydin
bizde bi plan yok simdilik
Heralde kalan islere devam ederim :)yemek olarak dusunmedim henuz

Sana 2 gun mercimek fazla gelmesin
Günaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...
basiniz sagolsun cnm
Aman dikkat edin hastalik ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…