Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman Allahimmmmm sen sakın hastalanma

götürmekle iyi ettiniz tabi ki gülüm ben sadece çok korkma olabiliyor bil diye yazdım , kız kardeşimin çocuklarından biliyorum bizdeyken de oldu bir kaç kez acile götürmüştük ondan yani:)
babana da çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah ağır ameliyat geçirmiş , gelen zaten ailedenmiş sana iyi bile gelir kardeşin, inşallah bu gününüz çok güzel huzurlu geçer

ne tatlı eğlenceli anlatmışsın gülüm yazık kız senin eşin bildiğin çöçün denilenlerden çöçün: bereksiz bir şeyi yaparken eli ayağına dolaşan demek :) senin baş dönmesi niye oluyor acaba inşallah geçer geçmezse mutlaka doktora görün
bu ara sürekli stres yaşayıp ve fazla sorumluluk yükselendin mi baş dönmesinin psikolojik sebeplerindendir de ondan sordum

Günaydın kızlar:) Yarından itibaren uygulayacağım bir sistem oluşturdum. fikrinizi almak istedim.

Sabah- mısır gevreği
Öğlen; hazır bardakta çorba az kalorili oluyo onlar ekmek yemektense iyidir.
Ara öğün; türk kahvesi veya 1 tane meyve.
Akşam yemeği; çorba ve yoğurt veya yemek varsa çok az ondan:)

sonra leslie 3 mile spor.

Nasıl.?

ohh maşallah pınarım gece doğru düzgün uyuyamadınız ama sabahtan bir sürü iş yapmışsın bile , benimkilerde sabah erkenden kapalı pazara gidip sebze meyve almışlar şüküüürrr:) market alışverişi yapılacak akşama ne yapsam henüz karar vermedim

mutfak tezgahı bildiğin suntalam yani tahta üzerine kaplama ve beyaz çay damlasa leke kalıyor çamaşır suyu harici temizlemiyor lojman olduğu için de değişmedik gerçi 7 sene kalacağımı bilsem başta değişirdim tezgahı o kadar sorun oluyor , benim bir şey satın almam için nette satılıyor olması lazım dışarı çıkıp dolanıp alışveriş yapmıyorum oturduğum yerden seviyorum gülüm tembelim daaa

kız sana ne adam yapıyor işte gidip ne dikizliyorsun ister kaynatır ister çatlatır bakıp bakıp iyice başını dönderene kadar yat ayağının altına da 20-30 cm kadar yükselti koy kırlent yastık bir şey işte ,çok kontrol etmek iyi değil kendi kendine öğrenecek gülüm sen az rahat bırak ve umursama :)

ayy ben normalde menülere ağzımı açmam da kız bu neeee yemek yok sağlıklı beslenip zayıflayacaksın gülüm burada akşam olabilir, ama sabah öğle yok ki bedenin ihtiyacı vitamin mineralleri vermezsen bir süre sonra eksikliğinden rahatsızlıklar ortaya çıkar yakıtını kaliteli alacaksın ki bedenin de görevlerini iyi yapsın bence böyle olmaz , bakalım diğer kızlar ne diyecek

ya ne bileyim, ben çok yoruldum artık. kış diye midir nedir gitmiyor anam

allahim kolaylikla kazanmasininasip etsin insallah abla
amin cnm sagolssin
cok sevindim cnm yakinda daha da fazlasını duyacaksin
En cok da senin mutlu olmana sevindim
oooo o zaman kilo da almazsın ki artık bu iddia işi çok iyi olmuş bence
allah hayırlı etsin sağlıkla huzurla otursunlar daha yakın olmaları iyi olmuş çocuklar için de senin için de
insallah cnm bende öyle umut ediyorum

Yakina gelecekler bakalim nasil olacak :))
Benim gelinde burdakiler gibi düşünmesin
bak bide umursamiyor diyordun ne guzel sana destek olmak istemiş

Sen neyi cok istiyon bilemedimki cnm
zaten evde kendi kendine anlatiyormus cnm arkadaslarinida anlatmis
Ama bide süre kısıtlı 10 dk da anlatmasi gerekiyomus
mefkuşum gözünü korkutmak istemem ama kızla oğlanı evlendirsen ne rahatlıycan 1 gidip 2-3 hatta 4 dönüyorlar yavvff :))
orasida dogru ama herkes yuvasini bilsin cnm yeri yurdu belli olsun
Hem bunlarin esyalarida bunaltti beni
Bi gitselerde evi bosaltsam :))
menulerini neden yazmiyorsun cnm takim kurali bu biliyosun
Kacamak yapinca yazmam gevsemesi olmasin
Hemde Vucuduna aldigin her karbon zehir senin icin
Ben adet olmuyorum hanımlar... hormon tedavisi gördüğüm için tıpkı menopozlu gibiyim. Annem diyor ki bu yüzden sen zor kilo veriyorsun diyor sizce?
cnm kiminde hormon ilaclari etken olabiliyor
Ama sen dikkat edince cok da guzel veriyosun, zor verdiğini düşünmüyorum
cok gecmis olsun tatlim insallah uzun sürmeden iyilesir
Bak Lusi örnek al, adama ev temizletmiş
Bende eşime dedim bak bütün pantolanlarini gomleklerini utuledim diye
Bisey degil dedim :)) ses etmedi
Özür dileyecegin yerde teşekkür mü edeyim diyor :)
Niye özür dileyimki ütü orda istedigin zaman yap, bahcede cimenleri kesmeyince sen özür diliyonmu dedim :))
Bahcede bana aitte

Paketli ürünlerle kilo verebileceğini sanmıyorum, diyelim ki verdin acısı sağlığından çıkar çok geçmeden...

Senin kilon çok fazla değil aslında.

Şekerli ve ünlü besinleri tamamen çıkarıp protein ve sebze ağırlıklı bir diyet oluştursan daha iyi verim alırsın.

Ayrıca gençsin, bekarsın çık dışarda saatlerce yürü, çok güzel sıkılaşırsın.

Günde 1 bir kere 3 mil Leslie çok az... Ek olarak ip atla, bol yürüyüş yap, müzik aç oyna...

Örnek menün şöyle olmalı

Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5-10 zeytin
Bol yeşillik
2-3 ceviz

Ara öğün
1 kase ev yoğurdu

Akşam
Herhangi bir et yemeği (3 köfte büyüklüğünde et)
Salata
Yoğurt

Birde "intermittent fasting" türü beslenmeye göre ayarla yemek saatlerini..

Anladığım kadarıyla gece geç saatlere kadar oturup, öğlene kadar uyuyorsun, bu da kilo vermek için engel...

Kilo vermek için en güzeli akşam 10-11 de yatmış olmak.

Ekime katılıyorum cnm bencede bu sekilde yeterli degil
Bi kere mısır gevreginden vazgecmen lazim
Hem sagliksiz hemde doyurmaz ve zayiflamanada yardimci olmaz

Yumurtali peynirli yesillikli bi kahvalti olabilir
Oglen okuldami oluyosun niye hazir corba
O da dogru bi secenek degil

Gunluk yeterli protein sebze salata yogurt olmasi lazim

Kizlar bugun şunu farkettim
Ben karbon yedigim zaman tatli pasta borek vs. Hic doymadan sınırsız yiyebiliyorum, arka arkaya, catlayincaya kadar

Saglikli yiyince birden doydugumu hissediyorum, tikaniyorum cnm istemiyor
Kahvaltida tabagima koydugum peynirlerin bile yarisini yiyemedim geri koydum

Bunu uygulucam, yqrından itibaren başlıcam bakalım:) Bir de canım öğle yemeğini keseyim mi? mesela yiyorsam da ne yemeliyim? Önerin var mı?

gecmis olsun tatlim
Alet yokmuydu bi tansiyonunu olcseydin
bizde bi plan yok simdilik
Heralde kalan islere devam ederim :)yemek olarak dusunmedim henuz

Sana 2 gun mercimek fazla gelmesin
basiniz sagolsun cnm
Aman dikkat edin hastalik ilerlemesin

Ay abla ne yapabilrmki kendime smdi bi anda cocukta zaten huysuz disten dolayi yemek var diye bile seviniyorm. Haftasonu ya sorun olmaz insallah ya

Sende bütün işleri yüklenmişsin canım biraz canının kıymetini bil
İlk evlendiğim yıllarda 4-4 lik hatundum.
Çamaşır yıkanır, asılır, katlanır katlanmaz hemen ütülerini yapardım.
Teşekkür beklemedim, çünkü o işler benim görevimdi, öyle öğrenmiştim.
Baktım nankörlük yapıyor, tümden bıraktım onun işlerini, kirlilerini sepete atarsa yıkanır, atmazsa keyfi bilir.
Hele ütü... tümden bıraktım, ister ütülü gezsin ister ütüsüz, keyfi bilir.
Çok kötüyüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…