- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.481
Aman AllahimmmmmDemin çocuklar da acıktı keşke adanada olsaydık dedi ( adanalı)
Yumurta haşlamak için suyu koymuş yumurtalar nerde diyorum içine atacakmış sulu yumurta yapacak zaar çatır çatır kırılır o yumurtalar minnoş bal suratlı herüfüm benim çok mu aradımkine seni yeerabbümbaşım da hala dönüyor napsamkine yaa
BakGüzel pazarlarınız olsunHerifle evi pakladık tarla bayır gezmeye gidicez
götürmekle iyi ettiniz tabi ki gülüm ben sadece çok korkma olabiliyor bil diye yazdım , kız kardeşimin çocuklarından biliyorum bizdeyken de oldu bir kaç kez acile götürmüştük ondan yani:)Yok ablam ya kızkardeşim ve eşi gelecekler memleketten daha doğrusu geldiler babam burada (Erzurum) böbrek nakli oldu erkek kardeşim buranın bi ilçesinde oturuyor Cuma oraya gittiler babam orada şu an haftalık kontrolleri olduğu için memlekete dönmediler daha hem babamı hem bizleri görmeye geliyorlar bugün de bize gelecekler salıya filan dönerler memlekete eşi öyle yıllık izin almış galiba yabancı değiller şükürkusması evet öksürüğe bağlı biliyorum ama sıvı kaybından korktuğum için götürdük damarları çok ince damar yolu bulamıyorlar buldukları da patlıyor hemen. serum filan veremiyorlar hiç bizimkine ve o damar yolu açmak için uğraştıkları süreçte bizimkinin can acısı ağlaması haykırışları da cabası
ne tatlı eğlenceli anlatmışsın gülüm yazık kız senin eşin bildiğin çöçün denilenlerden çöçün: bereksiz bir şeyi yaparken eli ayağına dolaşan demek :) senin baş dönmesi niye oluyor acaba inşallah geçer geçmezse mutlaka doktora görünGünaydın minnoşlar hayırlı pazarlar
Bugün baş dönmesiyle uyandım oturamıyorum bile şuan hala uzanıyorum
Güne böyle bir durumla başlamam tüm günümüm neşe içinde mutluluk dolu şenşakrak huzurlu geçeceğine işaret ediyor olmalı
Sağolsun minnoş herüfüm ayran getirdi gerçi
-ben mi ayran mı ben ayran nasıl yapayım markete gitsem mi? - monologunu kurup haşin ve delici bakışlarıma maruz kaldıktan sonra acele mutfağa gidip 20 dakika da epey emek sarfederek getirdiği sulu yoğurdu çaktırmadan pipet yardımı ile karıştırarak ayran kıvamında getiriyorum ki şevki kırılmasın
Eli de pek cömert tuzu da bol koymuş şaptan hallice
ohh maşallah pınarım gece doğru düzgün uyuyamadınız ama sabahtan bir sürü iş yapmışsın bile , benimkilerde sabah erkenden kapalı pazara gidip sebze meyve almışlar şüküüürrr:) market alışverişi yapılacak akşama ne yapsam henüz karar vermedimGunaydin kızlar uyandik oynadik oglumu 2 uykusuna yatirdm camasir yikadm serdm simdi patates kaynatiyorm uyaninca oglana peynirle yedircem onun disinda dunden mercimek yemegm var yanina ne yapsam bilmiyorm bana yeter esim icinde belki kabak patates kizartip yogurtlarim sever oyle. Hemen uyanmazsa oglum az sonra spor yapicam. Siz neler yapicaksiniz bugun
mutfak tezgahı bildiğin suntalam yani tahta üzerine kaplama ve beyaz çay damlasa leke kalıyor çamaşır suyu harici temizlemiyor lojman olduğu için de değişmedik gerçi 7 sene kalacağımı bilsem başta değişirdim tezgahı o kadar sorun oluyor , benim bir şey satın almam için nette satılıyor olması lazım dışarı çıkıp dolanıp alışveriş yapmıyorum oturduğum yerden seviyorum gülüm tembelim daaaOksi leke çıkarıcı var abla organik ürün satan yerlerde oluyor.
Bu işe yarıyor.
Aynen abla bunu yapmasam çok iyi olacak
Ayyy keşke abla paylaşmak güzel olurdu
Seninde fazlaymış abla Yorgun kalırsın bitkin olursun
Canimmm geçmiş olsun
Allah sifa versin. Inş Allah hemen toparlar kuzun. Sana güç kuvvet versin Allah. Kolay gelsin
Çok merak ettim abla.uygun vakitte izleyeceğim.
Teşekkürler beybi
Rabbim başımızdan eksik etmesin ablam...
Abla aslında kaçamak yapınca kaçıyorum. Sayfaya girmeye yüzüm olmuyor.
Doğru söylüyorsun abla. Aslında ben kabul etmiyorum. Annem ve eşim devamlı söylüyor ben de susun beni germeyin dedim. Menopoz vs kabullenmiyorum. Ara tatil diye düşünüyorum.
Yengene maşallah abla
başınız sağ olsun allah rahmet eylesinGünaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...
kız sana ne adam yapıyor işte gidip ne dikizliyorsun ister kaynatır ister çatlatır bakıp bakıp iyice başını dönderene kadar yat ayağının altına da 20-30 cm kadar yükselti koy kırlent yastık bir şey işte ,çok kontrol etmek iyi değil kendi kendine öğrenecek gülüm sen az rahat bırak ve umursama :)Demin çocuklar da acıktı keşke adanada olsaydık dedi ( adanalı)
Yumurta haşlamak için suyu koymuş yumurtalar nerde diyorum içine atacakmış sulu yumurta yapacak zaar çatır çatır kırılır o yumurtalar minnoş bal suratlı herüfüm benim çok mu aradımkine seni yeerabbümbaşım da hala dönüyor napsamkine yaa
ayy ben normalde menülere ağzımı açmam da kız bu neeee yemek yok sağlıklı beslenip zayıflayacaksın gülüm burada akşam olabilir, ama sabah öğle yok ki bedenin ihtiyacı vitamin mineralleri vermezsen bir süre sonra eksikliğinden rahatsızlıklar ortaya çıkar yakıtını kaliteli alacaksın ki bedenin de görevlerini iyi yapsın bence böyle olmaz , bakalım diğer kızlar ne diyecekGünaydın kızlar:) Yarından itibaren uygulayacağım bir sistem oluşturdum. fikrinizi almak istedim.
Sabah- mısır gevreği
Öğlen; hazır bardakta çorba az kalorili oluyo onlar ekmek yemektense iyidir.
Ara öğün; türk kahvesi veya 1 tane meyve.
Akşam yemeği; çorba ve yoğurt veya yemek varsa çok az ondan:)
sonra leslie 3 mile spor.
Nasıl.?
ya ne bileyim, ben çok yoruldum artık. kış diye midir nedir gitmiyor anamayy ben normalde menülere ağzımı açmam da kız bu neeee yemek yok sağlıklı beslenip zayıflayacaksın gülüm burada akşam olabilir, ama sabah öğle yok ki bedenin ihtiyacı vitamin mineralleri vermezsen bir süre sonra eksikliğinden rahatsızlıklar ortaya çıkar yakıtını kaliteli alacaksın ki bedenin de görevlerini iyi yapsın bence böyle olmaz , bakalım diğer kızlar ne diyecek
amin cnm sagolssinallahim kolaylikla kazanmasininasip etsin insallah abla
cok sevindim cnm yakinda daha da fazlasını duyacaksinHanımlar hanımlar bugün anneme gelen misafirler bana dediki ooo özüm baya zayıflamışsın diyet mi.yapiyorsun ne yapıyorsun dedi. Bende diyet yapıyorum dedim. Baya zayıflamışsın dediler ayy nasıl mutlu oldummm.
insallah cnm bende öyle umut ediyorumoooo o zaman kilo da almazsın ki artık bu iddia işi çok iyi olmuş bence
allah hayırlı etsin sağlıkla huzurla otursunlar daha yakın olmaları iyi olmuş çocuklar için de senin için de
bak bide umursamiyor diyordun ne guzel sana destek olmak istemiş19Mayıs kadar 70 olmam lazım kızlar eşim motive etmek için istediğim bişy yapacak ama karar veremiyorum :) balıkesire çok gitmek istiyorum aslında ama çocuklarla o kadar uzun yolculuk perişanlık olacak. Başka ne olabilir ki
zaten evde kendi kendine anlatiyormus cnm arkadaslarinida anlatmishayalin de tezini anlattığını canlandırsın bol bol heyecanını ciddi ölçüde azaltır ben 2 sene önce lise sonlara seminer verecekken yapmıştım çok işe yaradı inşallah alnının akıyla tezini de anlatır mesleğine başlar rabbim yardımcısı olsun
orasida dogrumefkuşum gözünü korkutmak istemem ama kızla oğlanı evlendirsen ne rahatlıycan 1 gidip 2-3 hatta 4 dönüyorlar yavvff :))
menulerini neden yazmiyorsun cnm takim kurali bu biliyosunKızlar bende bir yanlış var. Cuma gunu ve cumartesi günü yani tartıdan sonra kötü besleniyorum. Yanı dikkat etmiyorum. Niye böyle birşey yapıyorum bilmiyorum ama sınır bozucu ama yiyorum istediğim her şeyi.
cnm kiminde hormon ilaclari etken olabiliyorBen adet olmuyorum hanımlar... hormon tedavisi gördüğüm için tıpkı menopozlu gibiyim. Annem diyor ki bu yüzden sen zor kilo veriyorsun diyor sizce?
cok gecmis olsun tatlim insallah uzun sürmeden iyilesirCanlar kaç gündür hafiften ateşi vardı kızımın ben ve eşim de griptik bizden grip geçti kendi kendine atlatır diye doktora götürmedik uzun süredir öksürüyordu fakat iki yaşına girmediği için öksürük şurubu balgam söktürücü tarzında bir şey vermiyorlardı şu sıra daha kötüleşti öksürüğü 12 buçuk gibi uyurken öksürdü epey sonrasında kustu acile götürdük hava filan verdiler antibiyotik ve öksürük şurubu da yazdı yeni geldik acilden yarın da misafirim var hem de çocuğun hastalığı yarın giremeyebilirim haberiniz olsun miniğim için de dua ederseniz çok sevinirim Allah’a emanet olun
Bende eşime dedim bak bütün pantolanlarini gomleklerini utuledim diye
Günaydın kızlar:) Yarından itibaren uygulayacağım bir sistem oluşturdum. fikrinizi almak istedim.
Sabah- mısır gevreği
Nasıl.?
Ekime katılıyorum cnm bencede bu sekilde yeterli degilGünaydın kızlar:) Yarından itibaren uygulayacağım bir sistem oluşturdum. fikrinizi almak istedim.
Sabah- mısır gevreği
Nasıl.?
Bunu uygulucam, yqrından itibaren başlıcam bakalım:) Bir de canım öğle yemeğini keseyim mi? mesela yiyorsam da ne yemeliyim? Önerin var mı?Paketli ürünlerle kilo verebileceğini sanmıyorum, diyelim ki verdin acısı sağlığından çıkar çok geçmeden...
Senin kilon çok fazla değil aslında.
Şekerli ve ünlü besinleri tamamen çıkarıp protein ve sebze ağırlıklı bir diyet oluştursan daha iyi verim alırsın.
Ayrıca gençsin, bekarsın çık dışarda saatlerce yürü, çok güzel sıkılaşırsın.
Günde 1 bir kere 3 mil Leslie çok az... Ek olarak ip atla, bol yürüyüş yap, müzik aç oyna...
Örnek menün şöyle olmalı
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5-10 zeytin
Bol yeşillik
2-3 ceviz
Ara öğün
1 kase ev yoğurdu
Akşam
Herhangi bir et yemeği (3 köfte büyüklüğünde et)
Salata
Yoğurt
Birde "intermittent fasting" türü beslenmeye göre ayarla yemek saatlerini..
Anladığım kadarıyla gece geç saatlere kadar oturup, öğlene kadar uyuyorsun, bu da kilo vermek için engel...
Kilo vermek için en güzeli akşam 10-11 de yatmış olmak.
gecmis olsun tatlim
Alet yokmuydu bi tansiyonunu olcseydin
bizde bi plan yok simdilik
Heralde kalan islere devam ederim :)yemek olarak dusunmedim henuz
Sana 2 gun mercimek fazla gelmesin
basiniz sagolsun cnm
Aman dikkat edin hastalik ilerlemesin
Sende bütün işleri yüklenmişsin canımBende eşime dedim bak bütün pantolanlarini gomleklerini utuledim diye
Bisey degil dedim :)) ses etmedi
Özür dileyecegin yerde teşekkür mü edeyim diyor :)
Niye özür dileyimki ütü orda istedigin zaman yap, bahcede cimenleri kesmeyince sen özür diliyonmu dedim :))
Bahcede bana aitte
Neyse hafta ici bakliyat yemezsin :)Ay abla ne yapabilrmki kendime smdi bi anda cocukta zaten huysuz disten dolayi yemek var diye bile seviniyorm. Haftasonu ya sorun olmaz insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?