- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.501
Öğle yemeğine gerek yok bence.Bunu uygulucam, yqrından itibaren başlıcam bakalım:) Bir de canım öğle yemeğini keseyim mi? mesela yiyorsam da ne yemeliyim? Önerin var mı?
En dogrusunu yapiyorsunSende bütün işleri yüklenmişsin canımbiraz canının kıymetini bil
İlk evlendiğim yıllarda 4-4 lik hatundum.
Çamaşır yıkanır, asılır, katlanır katlanmaz hemen ütülerini yapardım.
Teşekkür beklemedim, çünkü o işler benim görevimdi, öyle öğrenmiştim.
Baktım nankörlük yapıyor, tümden bıraktım onun işlerini, kirlilerini sepete atarsa yıkanır, atmazsa keyfi bilir.
Hele ütü... tümden bıraktım, ister ütülü gezsin ister ütüsüz, keyfi bilir.
Çok kötüyüm çok
Güzel pazarlarınız olsunHerifle evi pakladık tarla bayır gezmeye gidicez
Abla çok sinirli benim adam böyle kafası atınca dünya görmüyor gözü bebeler yanında sinirlenir falan korkuyorum açıkçası gittim sandalyeye kaykıldım mutfaktakız sana ne adam yapıyor işte gidip ne dikizliyorsun ister kaynatır ister çatlatır bakıp bakıp iyice başını dönderene kadar yat ayağının altına da 20-30 cm kadar yükselti koy kırlent yastık bir şey işte ,çok kontrol etmek iyi değil kendi kendine öğrenecek gülüm sen az rahat bırak ve umursama :)
Ağzına kürek vurucan eniştenin bidaha diyebiliriyormuEn dogrusunu yapiyorsun
Benimki gibiler işleri yapilmayinca
Biz salmış oluyoruz
Ne yemek yapayim diye sordum
Ben yemek falan istemiyom sadece camasirlar yikansin utulensin baska bisey istemiyom diyor :))
Boykot mu var evde kremalı çikelatam ehuhehheEn dogrusunu yapiyorsun
Benimki gibiler işleri yapilmayinca
Biz salmış oluyoruz
Ne yemek yapayim diye sordum
Ben yemek falan istemiyom sadece camasirlar yikansin utulensin baska bisey istemiyom diyor :))
Çok kötü canım ya öğrenci miydin sen yemekhaneniz falan yok mu ya da kendine ait mutfakGünaydın kızlar:) Yarından itibaren uygulayacağım bir sistem oluşturdum. fikrinizi almak istedim.
Sabah- mısır gevreği
Öğlen; hazır bardakta çorba az kalorili oluyo onlar ekmek yemektense iyidir.
Ara öğün; türk kahvesi veya 1 tane meyve.
Akşam yemeği; çorba ve yoğurt veya yemek varsa çok az ondan:)
sonra leslie 3 mile spor.
Nasıl.?
Hep poğaça börek yesek demi bi de üstüne zayıflasak bi de böyle sapsağlıklı olsakKizlar bugun şunu farkettim
Ben karbon yedigim zaman tatli pasta borek vs. Hic doymadan sınırsız yiyebiliyorum, arka arkaya, catlayincaya kadar
Saglikli yiyince birden doydugumu hissediyorum, tikaniyorum cnm istemiyor
Kahvaltida tabagima koydugum peynirlerin bile yarisini yiyemedim geri koydum
Kesinlikle hamur doyurmuyor mide oluyor dipsiz kuyu bende sen gibi diyette iken az miktarlarda uzun süre tok kalabiliyorum ablsKizlar bugun şunu farkettim
Ben karbon yedigim zaman tatli pasta borek vs. Hic doymadan sınırsız yiyebiliyorum, arka arkaya, catlayincaya kadar
Saglikli yiyince birden doydugumu hissediyorum, tikaniyorum cnm istemiyor
Kahvaltida tabagima koydugum peynirlerin bile yarisini yiyemedim geri koydum
Kuzum 1.60 sanıyodum kendimi 1.57 mişim
Birbirimize gore degiliz deyip kontagi kesmisler
Simdi söyledi
Aynen herkeşlere tavsiye ediyorum gidin kv nizde kalın zayıflayın sırrım buydu aslında söylemedim
Kızlar bu verem aşısı yeri ne zaman iyileşiyor ? Kızım 6 aylık olacak neredeyse hala şiş durumda. Ara ara iniyo kabuk bağlıyo heh diyorum iyileşti artık yine kabarıyo kırmızı oluyo
Pınarınkileri çok görüyorum ama tiye almıyor
Kızcağızı mazur gör, zaten kıtlıkta imiş
Günaydın minnoşlar hayırlı pazarlar
Bugün baş dönmesiyle uyandım oturamıyorum bile şuan hala uzanıyorum
Güne böyle bir durumla başlamam tüm günümüm neşe içinde mutluluk dolu şenşakrak huzurlu geçeceğine işaret ediyor olmalı
Sağolsun minnoş herüfüm ayran getirdi gerçi
-ben mi ayran mı ben ayran nasıl yapayım markete gitsem mi? - monologunu kurup haşin ve delici bakışlarıma maruz kaldıktan sonra acele mutfağa gidip 20 dakika da epey emek sarfederek getirdiği sulu yoğurdu çaktırmadan pipet yardımı ile karıştırarak ayran kıvamında getiriyorum ki şevki kırılmasın
Eli de pek cömert tuzu da bol koymuş şaptan hallice
Günaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...
Günaydın kızlar:) Yarından itibaren uygulayacağım bir sistem oluşturdum. fikrinizi almak istedim.
Sabah- mısır gevreği
Öğlen; hazır bardakta çorba az kalorili oluyo onlar ekmek yemektense iyidir.
Ara öğün; türk kahvesi veya 1 tane meyve.
Akşam yemeği; çorba ve yoğurt veya yemek varsa çok az ondan:)
sonra leslie 3 mile spor.
Nasıl.?
ohh maşallah pınarım gece doğru düzgün uyuyamadınız ama sabahtan bir sürü iş yapmışsın bile , benimkilerde sabah erkenden kapalı pazara gidip sebze meyve almışlar şüküüürrr:) market alışverişi yapılacak akşama ne yapsam henüz karar vermedim
Neyse hafta ici bakliyat yemezsin :)
Herkes farklıdır canımAnaa onu mazur gor benimkileri cok gor neden kaptanimama ben emziriyorm hem emzirmedigim donemde 26 kg verdim ve hergun 1-2 parca bitter gene yiyordm. Tamamen kisitlayinca ters tepiyor bende
Şu söylediğini biri duysa; senin akşama kadar yattığını, hiç bir iş yapmadığını düşünürNe yemek yapayim diye sordum
Dolabinda sevdigi kiyafetler olmazsa benim adam krize giriyor :))Boykot mu var evde kremalı çikelatam ehuhehhe
Kiz sen adamda sinir falan birakmazsin :)) keşke bende senin gibi neşe dolu olabilsemAbla çok sinirli benim adam böyle kafası atınca dünya görmüyor gözü bebeler yanında sinirlenir falan korkuyorum açıkçası gittim sandalyeye kaykıldım mutfakta
Yok ya hep poğaça börek yiyemem karnabahar ,lahana ozlerim benHep poğaça börek yesek demi bi de üstüne zayıflasak bi de böyle sapsağlıklı olsak
Mefkusum sende mutlu mesut pozitif kadinsindir niye öyle diyonKiz sen adamda sinir falan birakmazsin :)) keşke bende senin gibi neşe dolu olabilsem
Kiz sen adamda sinir falan birakmazsin :)) keşke bende senin gibi neşe dolu olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?