Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunu uygulucam, yqrından itibaren başlıcam bakalım:) Bir de canım öğle yemeğini keseyim mi? mesela yiyorsam da ne yemeliyim? Önerin var mı?
Öğle yemeğine gerek yok bence.
ara öğün olarak yoğurt yazmıştım onu yiyebilirsin öğle niyetine
içine 1-2 yk keten tohumu atarsan tok tutar

En dogrusunu yapiyorsun
Benimki gibiler işleri yapilmayinca
Biz salmış oluyoruz

Ne yemek yapayim diye sordum
Ben yemek falan istemiyom sadece camasirlar yikansin utulensin baska bisey istemiyom diyor :))

Abla çok sinirli benim adam böyle kafası atınca dünya görmüyor gözü bebeler yanında sinirlenir falan korkuyorum açıkçası gittim sandalyeye kaykıldım mutfakta

En dogrusunu yapiyorsun
Biz salmış oluyoruz

Ben yemek falan istemiyom sadece camasirlar yikansin utulensin baska bisey istemiyom diyor :))
Ağzına kürek vurucan eniştenin bidaha diyebiliriyormu

En dogrusunu yapiyorsun
Biz salmış oluyoruz

Boykot mu var evde kremalı çikelatam ehuhehhe

Çok kötü canım ya öğrenci miydin sen yemekhaneniz falan yok mu ya da kendine ait mutfak

Hep poğaça börek yesek demi bi de üstüne zayıflasak bi de böyle sapsağlıklı olsak

Kesinlikle hamur doyurmuyor mide oluyor dipsiz kuyu bende sen gibi diyette iken az miktarlarda uzun süre tok kalabiliyorum abls

Kuzum 1.60 sanıyodum kendimi 1.57 mişim

Ozaman aslinda 55 falan iyi olur cnm tabi kilonun durusuda onemli :)

Birbirimize gore degiliz deyip kontagi kesmisler
Simdi söyledi

Hayirlisi olsun abla bosuna zorlamamis olmuslar enazindan

Aynen herkeşlere tavsiye ediyorum gidin kv nizde kalın zayıflayın sırrım buydu aslında söylemedim

Hahha ayy bennm kv yagli yapar yemekleri bide hamurisi sever yapmayida yemeyide :)

Kızlar bu verem aşısı yeri ne zaman iyileşiyor ? Kızım 6 aylık olacak neredeyse hala şiş durumda. Ara ara iniyo kabuk bağlıyo heh diyorum iyileşti artık yine kabarıyo kırmızı oluyo

Bizimkide tam olarak gecmedi canim

Pınarınkileri çok görüyorum ama tiye almıyor
Kızcağızı mazur gör, zaten kıtlıkta imiş

Anaa onu mazur gor benimkileri cok gor neden kaptanim ama ben emziriyorm hem emzirmedigim donemde 26 kg verdim ve hergun 1-2 parca bitter gene yiyordm. Tamamen kisitlayinca ters tepiyor bende

Hahha ayy cok tatlisiniz

Günaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...

Basiniz sagolsn ve cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirsiniz.

Bencede olmamis cok az ben diyettw bile olsak bukadar kismaya karsiyim sonradan koruma doneminde sapitabiliyor insan. Saglikli ama yeterli yemelisin niranin yazdigi ornek menu guzel

Aynen napalim bu zipirla artik uykusuzda isler3 kosuyorm :)
Ohh sebze meyve olmayinca ev bos oluyor ya iyi yapmislar marketide senmi gidiceksin

Anaa onu mazur gor benimkileri cok gor neden kaptanim ama ben emziriyorm hem emzirmedigim donemde 26 kg verdim ve hergun 1-2 parca bitter gene yiyordm. Tamamen kisitlayinca ters tepiyor bende
Herkes farklıdır canım

Zeynep yeni başladı, hala güzel kilo verebiliyor, ayrıca kv evinde kıtlıkta diye onu mazur görelim dedim

Senin de son kiloların, biraz takıldın gibi, bu durumda günde 1 defa şeker içeriği olan besin tüketirsen güzel olur, tamamen senin için bu isteğim

Şekerli besinlerini süt yapımına faydası olmadığını biliyorsun değil mi?

Kimsenin kimseden farkı yok yanımda, hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:
Şu söylediğini biri duysa; senin akşama kadar yattığını, hiç bir iş yapmadığını düşünür
Ne diyeyim, şimdiden sonra değiştiremezsin gibi

Son düzenleme:
Abla çok sinirli benim adam böyle kafası atınca dünya görmüyor gözü bebeler yanında sinirlenir falan korkuyorum açıkçası gittim sandalyeye kaykıldım mutfakta
Kiz sen adamda sinir falan birakmazsin :)) keşke bende senin gibi neşe dolu olabilsem

Ne yapiyosunuz 9.takim ahalisi :))

Ben mufagi toparladim çamaşır astim bidaha koydum
Bizim camasir odasi alt katta, onun icin surekli inip cikiyorum :)
Aksama kremali tavuk sote yapayim diyorum
Benim oglanda diyette :) o yuzden karbonlu bisey yapamiyorum eve

Kahvaltidan sonra hâlâ karnim cok tok
Aksama kadar acikirim belki :)
Mistik cay iciyom simdi
Gözümde koltukta
Sonra yatip aksam koydugum belgeselimi izlesem acaba, dun yarim kaldiydi
Pazar günüde birden bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…