- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.521
Töbe de kız lahanayı rüyamda görsem hayra yormam benYok ya hep poğaça börek yiyemem karnabahar ,lahana ozlerim ben
Kurutma makinesi ile bu sorunu cozucem ben inşaallahDolabinda sevdigi kiyafetler olmazsa benim adam krize giriyor :))
Bayadir ütü yapmadiydim bende
Neşe dolu insanların siniride pek fenadir diye biliyorum (Yani en azından kendimden biliyorumHiç sorma gülmekten karın kası yaptık
Yapıcam bunu dikkate alıcamÖğle yemeğine gerek yok bence.
ara öğün olarak yoğurt yazmıştım onu yiyebilirsin öğle niyetine
içine 1-2 yk keten tohumu atarsan tok tutar
Töbe de kız lahanayı rüyamda görsem hayra yormam ben
14 kilo verdim canım ben bebelerle yaptımsa sen de yaparsınKızlar, istediğimizde herşeyi başarabiliriz dimi? bunun için motivasyon istiyorum sizlerden lütfen
Allah'ın izniyle azimle istikrarla basarilamiyacak şey yoktur...Zayıfladiktan sonra diyeceksinki nekadarda kolaymış hedefe ulaşmakKızlar, istediğimizde herşeyi başarabiliriz dimi? bunun için motivasyon istiyorum sizlerden lütfen
Sadece istersen değil, çaba sarfeder ve vazgeçmezsen başarırsın canımKızlar, istediğimizde herşeyi başarabiliriz dimi? bunun için motivasyon istiyorum sizlerden lütfen
Canın hergün taze yap, kalmış yemekleri yemek hiç sağlıklı değilHanımlar fikrinizw ihtiyacım var .Ben tavuk haşlayıp ertesi gün de kalan tavuguda yemek istiyorum .2 gün yemek derdim olmasin
lakin tadı değiş gelip yiyemiyorum buzluğa atsamda yiyemedim Varmı onersi olan.
Azcik azcik kendim için iki kere pisirmekle ugrasmiyim istemiştimCanın hergün taze yap, kalmış yemekleri yemek hiç sağlıklı değil
Namıssız sarınca lezzetli oluyorValla geçen lahana sarmasıni yiyince artık tamamen kararımı verdim ben yemeklerden en çok lahana sarmasıni seviyorum
Herkes farklıdır canım
Zeynep yeni başladı, hala güzel kilo verebiliyor, ayrıca kv evinde kıtlıkta diye onu mazur görelim dedim
Senin de son kiloların, biraz takıldın gibi, bu durumda günde 1 defa şeker içeriği olan besin tüketirsen güzel olur, tamamen senin için bu isteğim
Şekerli besinlerini süt yapımına faydası olmadığını biliyorsun değil mi?
Kimsenin kimseden farkı yok yanımda, hepinizi çok seviyorum
Ne yapiyosunuz 9.takim ahalisi :))
Ben mufagi toparladim çamaşır astim bidaha koydum
Bizim camasir odasi alt katta, onun icin surekli inip cikiyorum :)
Aksama kremali tavuk sote yapayim diyorum
Benim oglanda diyette :) o yuzden karbonlu bisey yapamiyorum eve
Kahvaltidan sonra hâlâ karnim cok tok
Aksama kadar acikirim belki :)
Mistik cay iciyom simdi
Gözümde koltukta
Sonra yatip aksam koydugum belgeselimi izlesem acaba, dun yarim kaldiydi
Pazar günüde birden bitiyor
Ben daha cok sessiz sakinim cnmMefkusum sende mutlu mesut pozitif kadinsindir niye öyle diyon
Benim önceden vardiKurutma makinesi ile bu sorunu cozucem ben inşaallahkullananlar çıkınca katla koy hiç ütü istemiyor diyor bakalım ..
Gömlek içinde amaan gomlektw giymeyversin
Aslinda tavugu tekrrar isitmak hic dogru degilmis ama yapiyoruzAzcik azcik kendim için iki kere pisirmekle ugrasmiyim istemiştim
Aslinda tavugu tekrrar isitmak hic dogru degilmis ama yapiyoruz
Ben istanbulda yaşıyorm malatyaya da hayatımda 1 kere gittim küçükkenben zaten baya değişik cins bir şeyimdir gülüm :))
sen malatya da mı yaşıyorsun başka şehirde misin
O zaman sosyete sayılmazsınBen istanbulda yaşıyorm malatyaya da hayatımda 1 kere gittim küçükken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?