Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dolabinda sevdigi kiyafetler olmazsa benim adam krize giriyor :))
Bayadir ütü yapmadiydim bende
Kurutma makinesi ile bu sorunu cozucem ben inşaallah kullananlar çıkınca katla koy hiç ütü istemiyor diyor bakalım ..
Gömlek içinde amaan gomlektw giymeyversin

Kızlar, istediğimizde herşeyi başarabiliriz dimi? bunun için motivasyon istiyorum sizlerden lütfen
Allah'ın izniyle azimle istikrarla basarilamiyacak şey yoktur...Zayıfladiktan sonra diyeceksinki nekadarda kolaymış hedefe ulaşmak
Tabii bunun için emek verip totondan ter akiticaksin

Hanımlar fikrinizw ihtiyacım var .Ben tavuk haşlayıp ertesi gün de kalan tavuguda yemek istiyorum .2 gün yemek derdim olmasin
lakin tadı değiş gelip yiyemiyorum buzluğa atsamda yiyemedim Varmı onersi olan.
Canın hergün taze yap, kalmış yemekleri yemek hiç sağlıklı değil

biliyorum kaptanım benim icin diyorsun daha dikkatli olucam senin icin ama hurmayi yemem bitteri yerim ozaman aslinda kuru meyvelerde kabizligma iyi geliyor diye yiyorm

Süt yapimina faydasi olmadigni biliyorm benmki zaten keyif icin boga burcu olarak yemekten aşırı keyif alan birisiyim malesef

Biz mutfagi kapattik oglani uyuttum smdi bikac is var onlar bakicam oglen sporm yarim kaldi devam edicem insallah.
Ne guzel abla hala tok olman, tavuk iyi fikir bende cok seviyorm yarn yapicam insallah
Pazardan bisey anlamadim ben gene esim calisinca pazar gbi olmuyor hic

Kurutma makinesi ile bu sorunu cozucem ben inşaallah kullananlar çıkınca katla koy hiç ütü istemiyor diyor bakalım ..
Gömlek içinde amaan gomlektw giymeyversin
Benim önceden vardi
Eski evde cocuklar kucukken uzun süre kullandim, asmaya yerimde yoktu
Bozulunca yenisini almadim
Cok elektrik yakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…